دانلود پاورپوینت با موضوع شیشه دوجداره در صنعت ساختمان سازی ( معماری و عمران )
این پاورپوینت با موضوع شیشه دوجداره با محتوای 18 اسلاید و فرمت PPT (قابل ویرایش) جهت دانشجویان رشته عمران و معماری تدوین شده است.
در این فایل به تاریخچه ، هدف استفاده ، فرایند تولید شیشه دوجداره ، عایق حرارتی و برودتی ، مزایای شیشه دوجداره ، استاندارد های شیشه دوجداره ، جدول مقایسه ای بین شیشه تک جداره، دو جداره و دیوار آجری
فهرست:
- در این پاورپوینت به تاریخچه
- هدف استفاده از شیشه دوجداره
- فرایند تولید شیشه دوجداره
- عایق حرارتی و برودتی
- مزایای شیشه دوجداره
- استاندارد های شیشه دوجداره
- جدول مقایسه ای بین شیشه تک جداره
- دو جداره و دیوار آجری
استفاده از شیشه های دو جداره یا چند جداره به فراخور محیط زندگی می تواند تا حدود زیادی از نفوذ انواع آلودگی به محیط داخلی ساختمان ها جلوگیری نماید.

هدف
هدف از ساختن چنین پنجره هایی قطع ارتباط محیط داخلی و خارجی و تبادل حرارت و برودت این دو محیط است. اساس این شیشه های دو جداره بر مبنای ایجاد یک فضای خالی پر از هوای خشک و یا استفاده از یک گاز بی اثر مانند گاز آرگون بین دو صفحه شیشه ای است. به همین دلیل هدایت گرما و یا سرما بین جداره دو شیشه کاهش یافته و از انتقال گرما یا برودت و همچنین صدا از طریق پنجره بین دو محیط داخل و خارج به نحو چشمگیری کاسته می شود.امروز دیوار های خشتی و گلی سنتی جای خود را به دیوارهای شیشه ای مرتفع، براق و
درخشان داده اند.
به موازات مراحل مذکور فریمهای مابین دو جدار (Spacer)توسط دستگاه خمکن (Bending)بر اساس اندازه شیشه خم و برش داده میشود و داخل فریم از مواد رطوبت گیر پر میشود. سپس دو لبه فریم توسط دستگاه بوتیل چسب زده میشود که به منظور درزگیری و قرار گرفتن اسپیسر مابین دو شیشه و چسبیدن آنها به یکدیگر میباشد.
فریمها جهت نصب روی شیشه انتقال مییابد. شیشهها پس از نصب فریم به دستگاه پرس منتقل میشود و همزمان گاز آرگون به صورت اتوماتیک به داخل شیشه دو جداره تزریق میشود سپس توسط روبات محیط شیشه دو جداره با چسب پلیسولفید به منظور درزبندی ثانویه پر میشود.
از نظر کمیت، مقدار حرارت انتقال یافته از طریق شیشه با پارامتری به نام ضریب انتقال حرارت (ثابت k ) مشخص می شود.
ثابت K طبق رابطه زیر تعریف می شود :
(K=Q/A*(T1 - T2
که در آن Q = میزان انتقال دما
A = مساحت پنجره
T1 = درجه حرارت خارج(فضای بیرونی)
T2 = درجه حرارت داخل(فضای داخلی)
بنابراین میزان انتقال حرارت از طریق پنجره با استفاده از رابطه زیر محاسبه می گردد :
(Q=KA*(T1 - T2
به سهولت می توان مشاهده نمود با افزایش میزان انتقال حرارت، میزان ثابت K افزایش یافته و پنجره از عایق کمتری برخوردار خواهد بود.
به طور کلی مقدار ثابت K به فاصله بین دولایه شیشه، نوع هوا یا گاز میانی و ضخامت لایه های داخلی و خارجی شیشه بستگی دارد.
برای دریافت کامل فایل با پرداخت انلاین , انلاین دانلود کنید.
روش دانلود فایل :
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر