loading...

دانلود رایگان طرح توجیهی

تحقیقات جامع کشاورزی

مهدی بنی حسن بازدید : 28513 شنبه 22 مهر 1396 زمان : 14:56 نظرات (1)

یررسی مقایسه سود پرواربندی گوسفند و گوساله 

پرواربندی بره یا گوساله ؟؟؟ کدامیک سود اور تر است ؟

در این پست قصد داریم به بررسی سود ، و روش پروار بره و گوساله بپردازیم.

ببینید دوستان ابتدا باید میزان سرمایه و شرایط خود را مورد مطالعه قرار بدین.برای پروار گوساله داشتن یک جایگاه مناسب جز مهمترین ها می باشد.ولی برای پروار گوسفند حتی می توان از یک خانه روستایی استفاده کرد.

با کنار گذاشتن هزینه کارگر - اجاره بها - و جایگاه دامداری میپردازیم به هزینه خود بره یا گوساله ، میخوایم ببینیم کدامیک بیشتر سود داره ؟

 

ابتدا با محاسبه سود بره سروع میکنم :

با توجه به اینکه هزینه یک بره 28 کیلو با حساب اینکه بره کیلویی 16000 هزار تومان باشد = 448 هزار تومان تنها هزینه بره در تابستان سال 96.( انتخاب بره بین 25 تا 30 کیلو می باشد که ما 28 کیلو را به طور میانگین محاسبه کردیم.)

هزینه خوراک برای 3 ماه پروار هم می شود : 120 هزار تومان به طور میانگین.در سال 96

5 هزار تومان هم هزینه واکسن و دارو .با توجه به این شرایط هزینه یک دام بعد از سه ماه می شود  573 هزار تومان.

با توجه به جیره معرفی شده در پایین و افزایش وزن روزانه به طور میانگین 270 تا 300 گرم .وزن یک دام پس از سه ماه حدودا 50 کیلو می شود.حال فرض میگیریم که دام به وزن 48 کیلو رسید.که اگر با همان قیمت اولیه حساب کنیم می شود 768 هزار تومان.شما پس از سه ماه از هر بره به طور میانگین 195 هزار تومان سود کردین.البته بدون محاسبه هزینه کارگر و ... ما فقط داریم هزینه و سود یک راس بره محاسبه میکنیم.چون سایر شرایط برای هرکسی متفاوت می باشد.یکی هزینه اجاره بها میده یکی واسه خودشه.یکی کارگر 4 تا داره یکی 2 تا.برق اب و ... کلا شرایط متفاوته.

خب پس به طور میانگین سود هر راس بره بعد از سه ماه شد 195 هزار تومان.البته در شرایط میانگین.که جای بهتر کار کردن هم هست.مثلا دام اگر به 50 کیلو برسه در این مدت سود خیلی بیشتر میشه.یا ما قیمت فروش را همانند قیمت خرید محاسبه کردیم.که اگر با برنامه ریزی پروار کنید و دام خودتون را در ایام عید - ماه رمضان و عید قربان به بازار عرضه کنید سودتون بیشتر میشه.و بالخصوص استفاده از جیره مناسب استاندارد و کم هزینه خیلی مهمه.

 

حال شما 50 میلیون سرمایه دارین؟چند تا بره میتونین بخرین؟ (فرض بر اینکه شما جایگاه دامداری داشته باشین)

تقریبا شما با این مبلغ میتونین 85 تا بره با وزن تقریبی 28 کیلو  و خوراک برای پروار 3 ماه با مبلغ 120 هزار تومان برای هر راس میتونین تهیه کنید.یعنی 85 ضربدر 573 (هزینه خوارک و دام ) = 48 میلیون تومان.

و برای این تعداد بعد از 3 ماه  حدود  16500000 هزار تومان میلیون سود حاصله برای شما با هزینه تنها بره و خوراک برای شما حاصل میشه.که اگر یک بره هم تلفات داشته باشین در کل سود میشه به طور تقریبی 15500.

حال دیگه کار ساده شد.شما میتونین با توجه به شرایط خودتون از این 1550000 میلیون تومان سایر هزینه هارا کم کنید.مثل اب برق کارگر به تعدادی که دارین و ....

 

پروار گوساله سودش بیشتره یا گوسفند

 

در گوساله بحث متفاوته :

در گوساله میتونین از نژاد بومی - دورگ - و هلشتاین و سمنیتال استفاده کنید.

با توجه به قیمت های امروز در پاییز 96 با استفاده میانگین 7 کیلو خوراک هر دام 1200 تومان خوراک مصرف میکند به طور روزانه. که در 12 ماه می شود = 
1200 ضربدر7 کیلو در  30 روز = 252000 هزار تومان مصرف خوراک در ماه که ضربدر 12 ماه می شود = 3024000 هزار تومان به طور تقریب می شود 3 میلیون تومان مصرف خوراک.هر گوساله هم در این تاریخ برابر است با 3000000 تومان که می شود 6 میلیون هزینه خود گوساله .که به طورمیانگین اگر وزن دام پس از 12 ماه برای فروش 550 کیلو باشد.که ما میانگین را محاسبه کردیم.بین 500 تا 700 کیلو بر اساس جیره و نوع پروار متفاوت می باشد.
قیمت روز دام زنده امروز در پاییز 96  برابر است با 14500 تومان به طور زنده.
14500 در 530 کیلو میشود =7540000
البته این به طور تقریبی بوده .در دامداری ها بین 6900 تا 8 میلیون تومان هم بازدهی افزایش وزن دارد.
به طور تقریبی هر دام بین 1 تا 1.5 میلیون سود دارد.البته بدون کم کردن هزینه کارگر – جایگاه و واکسن.ما داریم هزینه خالص یک گوساله را به طور تنها محاسبه میکنیم.چون شرایط دیگر در هر دامداری متفاوت است

پس در 12 ماه هر گوساله حدود 1.300.000 هزار تومان به طور میانگین سود دارد.

فرض بر اینکه شما 50 میلیون سرمایه دارد و مکان و جایگاه دامداری هم دارید. و صرفا قصد دارید این هزینه را به دام و خوراک استفاده کنید. : 

با صرف اینکه هزینه خوراک و گوساله نژاد اصیل بشه 6 میلیون تا 6200000 تومان شما میتوانید 8 گوساله بریزید. و با این هشت گوساله پس از حدود تقریبی 12 ماه یا هرزمان کمتری که بتوانید دام خودتون را به 550 کیلو برسونید میشه 10500 هزار تومان.البته این سود تقریبی می باشد . با کاهش دوره پروار سود بیشتری نصیب میشه.

پس هزینه دام و خوراک با 50 میلیون سرمایه در حداکثر 8 گوساله اصیل ختم می شود.و به طور میانگین سود یک تا 1.5 برای هر دام دارد.که با توجه به مشکالت و ریسک هایی که پرواربندی گوساله برای افراد بی تجربه دارد توصیه می شود با مبالغ کمتر از 50 میلیون تومان اقدام به پروار بره با نژاد مناسب و جیره مناسب کنید.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.

از لینک های زیر میتونید اموزش های لازم و جیره های تخصصی را مطاله کنید.

 

جیره اختصاصی پرواری گوسفند و بررسی سود بره پرواری کلیک کنید

 

جیره اختصاصی ازابتدا تا انتهای دوره برای گوساله پرواری بررسی نژاد گوساله ها و سود پروار کلیک کنید

 

مهدی بنی حسن بازدید : 41917 پنجشنبه 20 مهر 1396 زمان : 1:38 نظرات (1)

معرفی نژاد گوساله پرواری

بهترین نژاد گوشتی در ایران

در ایران اصولا در دامداری ها 4 نژاد پر کاربرد هستند. که بهترین ان نژاد سمینتال بعد نژاد هلشتاین  در درجه سوم نژاد دو رگ و در انتها نژاد بومی که نژاد کردی و زابلی جز بهترین ها در زیر مجموعه نژاد بومی قرار می گیرند.

خب حالا قراره شما از چه نژادی استفاده کنید؟

خب چند نکته اصولی و تجربی هست که قبل انتخاب نژاد باید به ان توجه کرد.

از نظر تئوری نژاد سمینتال و نژاد هلشتاین بیشترین بازدهی دارد.در تمام سایت ها هم این مورد گفته شده.ولی هیچ جا نگفتن که نژاد سمینتال و هلشتاین نسبت به استاندارد بودن جیره - بهداشت محیط و بیماری ها بسیار حساس است و اگر این سه مورد رعایت نشه تلفات بسیار زیاد میشه.متاسفانه همه ما یادگرفتیم فقط تئوری بگیم و بقیه هم از اون کپی کنند.و شما تا در اینترنت سرچ کنید بهترین نژاد برای پروار اولین چیزی که میاد بالا نژاد سمینتال و هلشتاین می باشد.البته متاسفانه خیلی از این نویسندگان هیچ تخصصی در این زمینه ندارند و صرفا کپی کردند.

 

 

خب.بریم سر اصل مطلب :

در پرواربندی 3 مورد بسیار مهم و در اولویت هستند.

1.نژاد خوب 
2.جیره مناسب
3.جایگاه مناسب.
 
در این فایل به توضیحات هر یک به طور کامل می پردازم.
 

چه موقع از نژاد هلشتاین و سمینتال استفاده کنیم؟

نژاد هلشتاین و سمینتال ویژه دامداری های با بهداشت بالا

ابتدا عرض کنم که نژاد سمینتال از نژاد هلشتاین در افزایش وزن و بازدهی مناسب تر می باشد.پس اگر قصد دارید از بین این دو نژاد استفاده کنید بهتر است از نژاد سمینتال بهره بگیرید تنها مشکلی که دارد در بازار کمتر پیدا میشه و اگر پیدا بشه کمی گران است.در عوض این دو نژاد با روزی 7 تا 8 کیلو گرم مصرف خوراک حدود بین 1.5 تا 1.8 در دوره پروار به طور میانگین با جیره مناسب افزایش وزن دارند.عده ای عقیده دارند در وزن 700 تا 800 کیلو گرم دوره پروار را اتمام دهند و عده ای هم در وزن 500 تا 600 کیلو گرم ، که به نظر من هم بهترین بازدهی در همین وزن می باشد اقدام به فروش دام کنید.
 
در صورتی اقدام به استفاده از این دو نژاد کنید که محیط شما کاملا بهداشتی – و بدون استرس و استاندارد باشد زیرا این دو نژاد بسیار حساس هستند و همانطور که خوب افزایش وزن میدهند در مقابل در صورت مساعد نبودن شرایط محیطی و بهداشتی تلفات بیشتری می دهند.
 
در ایران خرید گوساله با نژاد و شرایط خاص باید انجام شود.با توجه به نوع جایگاه – بهداشت جایگاه و سلامت محیط باید نوع نژاد را انتخاب کرد.ببینید عزیزان در این بازار برای پروار باید حداقل ریسک ها را قبول کرد.توصیه من و سایر مهندسین به شما دامداری که تازه اقدام به شروع کار در این زمینه کردین نژاد بومی هست؟؟شاید بپرسین چرا؟شاید بگین چرا از نژادی که بهتر چاق میشه استفاده نکنیم مثل هلشتاین؟
باید بگم درسته نژاد اصل مثل هلشتاین و سمینتال زودتر چاق و افزایش وزن میگیرند.برای مثال تقریبا نژاد بومی به طور میانگین روزی 800 گرم افزایش وزن و نژاد هلشتاین حدود 1.5 کیلو گرم در روز به طور میانگین افزایش وزن دارد.ولی خب برای شما عزیزی که تازه اقدام به شروع پرواربندی کردی میگم بهتر است از نژاد بومی استفاده کنید مثل کردی یا زابلی.و یا اگر کمی تجربه دارین از نژاد دو رگ استفاده کنید.
 
 
این طرح ثبت شده است.کپی برداری و قراردادن حتی قسمتی از این پست حتی با ذکر منبع در سایت های دیگر از نظر شرعی حرام و پیگرد قانونی دارد.
 
 
حالا دلایلش بهتون به طور خلاصه میگم.
 

مزیت های نژاد بومی برای افراد تازه کار :

بررسی نژاد بومی در پروار گوساله

 
1.مقاوم تر بودن به بیماری ها نسبت به نژاد هلشتاین و سمینتال.
 
2.درسته بازدهی کمتری دارند ولی در عوض خوراک کمتری هم مصرف میکنند.نژاد بومی روزی به طور میانگین حدود 5 تا 5.5 کیلو مصرف خوراک خشک دارد ولی نژاد های اصیل روزانه 7 تا 8 کیلو به طور میانگین در طول دوره.
 
3.دوره پروار بومی کمتر بوده و برای شمایی که تازه شروع کردین بازگشت سرمایه سریع تر هست.برای مثال نژاد بومی اگر از شیر خارج شده شروع به پروار بندی کنید در 6 تا 8 ماه اماده فروش به بازار با وزن میانگین 300 تا 350 کیلو می باشد.در صورتی که بازدهی مثبت نژاد های خالص در مدت 11 ماه به بالا با وزن 500 به بالا می باشد.
 
4.نژاد های بومی مثل کردی و زابلی هزینه کمتری در موقع خرید باید پرداخت کنید.برای مثال در پاییز 96 که این متن را می نویسم یک گوساله بومی 2500 و نژاد هلشتاین 3100 و نژاد سمینتال اگر پیدا بشه 3200 به بالاست.
 
این 4 مورد خصوصیات بارز نژاد بومی نسبت به سایر نژاد ها بود.که البته من به دامدارانی که قصد دارند تازه شروع کنند – یا در روستا و به طور سنتی اقدام به پراربندی میکنند توصیه میکنم از این نژاد استفاده کنند.برای مثال اگر تب برفکی شیوع پیدا کند نژاد بومی میزان تلفات بسیار کمتر از نژاد هلشتاین می باشد.و همچنین به استاندارد بودن جیره نژاد هلشتاین و سمینتال حساس تر می باشند.
 
بهترین نژاد گوشتی گوساله

 

به طور خلاصه افزایش وزن در نژاد های مختلف بررسی میکنیم :

افزایش وزن در ماه به طور میانگین در نژاد های مختلف گوساله :

  • دورگ 30 کیلو گرم در ماه به طور میانگین با جیره مطلوب 
  • هلشتاین 37 تا 40 کیلو گرم به طور میانگین با جیره مطلوب
  • سمینتال 45 تا 50 کیلو به طور میانگین در ماه با حیره مطلوب
  • بومی 23 تا 25 کیلو به طور میانگین با جیره مطلوب

 

قیمت روز نژاد های مختلف گوساله در پاییز 96 :

 
بومی : 2500000هزار تومان از شیر گرفته
دورگ 2800000
اصیل هلشتاین 3100000
سمینتال 3200000 که بسیار کم یاب می باشد.
بهتر است برای پرواربندی ابتدا از گوساله های تازه از شیر گرفته شده با وزن حدودی 90 تا 130 کیلو اقدام به خرید کنید.
برای خرید حتما فردی با تجربه همراه داشته باشید.
 
پس نتیجه اینکه اگر تازه کار هستین و سرمایه انچنانی و تجربه کافی ندارید از نژاد بومی یا در اخر از نژاد دورگ استفاده کنید.تا هم زودتر سرمایه شما برگردد هم ریسکتان کمتر شود.هم اینکه هزینه های تهیه دام و خوراک شما کمتر باشد.
 
 

بررسی سود پرواربندی گوساله به طور تقریبی :

چنانچه نمی شود به طور دقیق نرخ سود را محاسبه کرد.ولی با توجه به قیمت های امروز در پاییز 96 با استفاده میانگین 7 کیلو خوراک هر دام 1200 تومان خوراک مصرف میکند به طور روزانه. که در 12 ماه می شود = 
1200 ضربدر7 کیلو در  30 روز = 252000 هزار تومان مصرف خوراک در ماه که ضربدر 12 ماه می شود = 3024000 هزار تومان به طور تقریب می شود 3 میلیون تومان مصرف خوراک.هر گوساله هم در این تاریخ برابر است با 3000000 تومان که می شود 6 میلیون هزینه خود گوساله .که به طورمیانگین اگر وزن دام پس از 12 ماه برای فروش 550 کیلو باشد.که ما میانگین را محاسبه کردیم.بین 500 تا 700 کیلو بر اساس جیره و نوع پروار متفاوت می باشد.
قیمت روز دام زنده امروز در پاییز 96  برابر است با 14500 تومان به طور زنده.
14500 در 530 کیلو میشود =7540000
البته این به طور تقریبی بوده .در دامداری ها بین 6900 تا 8 میلیون تومان هم بازدهی افزایش وزن دارد.
به طور تقریبی هر دام بین 1 تا 1.5 میلیون سود دارد.البته بدون کم کردن هزینه کارگر – جایگاه و واکسن.ما داریم هزینه خالص یک گوساله را به طور تنها محاسبه میکنیم.چون شرایط دیگر در هر دامداری متفاوت است و نمی شود در سایت محاسبه کنم.چرا؟چون یک دامداری خود شخص فعالیت دارد و دوتا کارگر دارد .یک دامداری دیگر 5 تا کارگر دارد.یک دامداری اجاره بها می دهد و یکی نمیدهد.هدف ما اشنایی با هزینه خود دام می باشد.مابقی با شرایط خودتون باید بالا پایین کنید.
و برای یک گوساله نژاد بومی که پس از 6 ماه حدودا 300 کیلو وزن دارد و با مصرف خوراک روزانه 5.5 کیلو به طور میانگین سود پروار به این شکل است :
5.5 خوراک روزانه در 1200 هزینه خوراک = 6600 در 30 روز در 6 ماه = 1188000 تومان به طور میانگین مصرف خوراک و 2500000 هزار تومان هم هزینه گوساله می شود 3700 حدودی هزینه یک گوساله.
که اگر میانگین وزن را 300 کیلو محاسبه کنید = 300 در 14500 قیمت روز دام = 4350000 هزا تومان.فروش دام.که سود هر گوساله حدودی 700 هزار تومان در امد و سود یک راس گوساله که در عمل عموما کمی بیشتر می باشد .ما حداقل ها را گرفتیم.
 
 
 
 

بحث جیره دام :

پس از بحث نژاد مهمترین عامل در پرواربندی استفاده از جیره و خوراک مناسب می باشد. با ما همراه باشید.
 
 

ترتیب مخلوط نمودن خوراک در میکسر :

برای مخلوط کردن ابتدا بهتر است غذاهایی با حجم وزنی زیاد را انتخاب کنیم مثل کنجاله سویا و سپس اقلام با حجم وزن کمتر و در اخر مکمل ها را در میکسر اظافه کنیم. و بهتر است روزی دو وعده به دام خوراک در دسترس قرار دهیم.
از کاه به دلیل نداشتن ارزش غذایی و هزینه بر بودن استفاده نمیکنیم.( نظریه مهندسین در مورد استفاده از کاه مختلف است)
 
 

جیره ویژه پرواربندی گوساله

جیره پیشنهادی از ابتدا تا انتهای دوره پرواربندی

خوراک در دامداری یکی از مهمترین قسمت هایی است که باید توجه خاصی به ان کرد.جیره هم باید تمام نیاز های دام را برطرف کند و همچنین برای دامدار به صرفه باشد.در صورت عدم استفاده از جیره مناسب به سود مورد نظر در انتهای پرواربندی نخواهید رسید.
 
در قسمت زیر فایلی را برای شما دامداران اماده کردم که در ان 5 جدول ثبت شده.که از ابتدا تا انتهای دوره پرواربندی برای شما جیره را مشخص و درصد های لازم برای میکس کردن اقلام در ان درج شده است.اولین جدول دوره استارتر ( آغازین ) بوده ، سپس جیره مورد نظر 3 تا 6 ماه و در جدول سوم جیره اختصاصی برای 6 تا 9 ماهگی و در جدول چهارم از 9 تا 12 ماه را اماده کرده ایم.
 
 
خوراک مناسب پروار گوساله
 
 
نمونه ای از جدول ( درصد های لازم در فایل اصلی ) سایر جداول به صورت کامل در فایل اصلی در قسمت زیر قابل خرید و دانلود می باشد.
 

 

در این فایل به بررسی اختصاصی نژاد ها + بررسی سود هر راس دام پرواری + ارائه جیره اختصاصی پرواری از ابتدا تا انتهای دوره + استانداردهای تاسیس جایگاه دامداری و نکات ویژه در 22 صفحه پرداخته شده است که از لینک زیر قابل خرید و دانلود می باشد.
 
 
( در صورت بروز مشکل و سوال تخصصی در مورد دام از قسمت نظرات این بخش استفاده کنید تا کاملترین پاسخ بگیرین.شماره تماس تنها برای پشتیبانی سایت می باشد. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از فایل اصلی بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 150 هزار تومان
قیمت : 50 هزار تومان ( تخفیف 48 ساعته )
 
مهدی بنی حسن بازدید : 5563 پنجشنبه 16 شهریور 1396 زمان : 19:12 نظرات (4)

در بحث طیور و گوساله جیره نویسی و استفاده از جیره استاندارد در بین دامداران جا افتاده ولی متاسفانه در زمینه پروار گوسفند و بره دامداران ما عموما از خوراک معمولی استفاده میکنند.و هنوز عموم دامداران به طور تجربی از جو و یونجه و اقلام دیگر را مخلوط و به پروار بره می پردازند و این کار تنها باعث کاهش سود پرواربندی می شود.چرا ؟؟؟ چون دام نسبت به خوراکی که مصرف کرده بازدهی در چاق شدن نداشته.در اصل ما با این روش هزینه کردیم برای خوراک ولی نتونستیم انطور که باید دام چاق کنیم.

ما در اماده به بررسی و معرفی دو جیره مناسب پرواربندی بره - طرح  توجیهی - بررسی سود پرواربندی گوسفند در سال 96 و استاندارد ها و ضوابط احداث دامداری پرداخته ایم.با ما همراه باشید.

 

خوشبختانه تعدادی از دامداران ما برای پرواربندی گوسفند از جیره استاندارد و اصولی استفاده میکنند.چون این دسته از دامداران به سود اور بودن جیره مناسب پی بردند.

در این پست قصد دارم دو جیره مناسب پرواربندی را که با مشارکت  دکترای تغذیه جناب اقای دکتر افسریان - مهندس حسینی و اقای بنی حسن نوشته شده است برای شما عزیزان معرفی کنم.امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیرد.

 

برای مطالعه مقاله به روز و جدید در زمینه پرواربندی بره در لینک زیر کلیک کنید :

دانلود مقاله جیره بره پرواری + بررسی سود و درامد پرواربندی گوسفند در سال 97 و 98 به همراه فرمول جیره غذایی و طرح توجیهی

 

 

جیره سنتی یا جیره علمی و تجربه شده ؟

هر دامی مانند انسان نیاز به پروتئین ، انرژی ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، و غیره دارد که تمام این عوامل تنها با یک جیره مناسب امکان پذیر است.عزیزان و دامداران محترم کارشناسان متخصص وقتی جیره پیشنهاد میدند و کنسانتره با فرمول خاص را می نویسند هدف آنها سود جویی نیست بلکه به فکر کاهش هزینه های خوراک ، کاهش تلفات و بیماری ها ، و همچنین افزایش وزن روزانه دام های شما را در نظر میگیرند.(البته دور تعدادی از کارشناس ها را خط قرمز می کشیم) .وقتی تمام نیاز های تغذیه ای دام تامین شود از بسیاری از بیماری ها و مشکلات در پرواربندی پیشگیری می شود. همچنین با کمترین هزینه بیشترین افزایش وزن را در دام مشاهده خواهید کرد.
 
شما با جیره مناسب برای یک دام 30 کیلویی حداکثر یک کیلو سیصد گرم خوراک نیاز داری ، نیاز نیست سه کیلو خوراک بدی و ضرر کنی.اگر از جیره مناسب استفاده کنی وقتی تمام نیاز دام بر طرف شد هم حجم مصرفی خوراک کاهش پیدا میکنه همچنین خیلی از بیماری ها به دلیل همین عدم وجود نیاز های دام در خوراکه.لطفا دقت کنید.نمیگم به ما جیره سفارش بدین یا از جیره های اماده ما استفاده کنید  داریم میگیم که رعایت کنید  ، از هر کارشناس مجربی که میخواید استفاده کنید .
 
در جیره ای که در ادامه قابل خرید و دانلود می باشد سه نوع جیره متفاوت با درصد های آن مشخص شده است. دو نوع جیره برای بره های وزن 25 الی 60 کیلو و یک جیره برای بره های شیرمک ، هر کدام که تهیه آن برای شما اسان تر بود را انتخاب کرده و استفاده کنید ، جیره های پرواری توسط  کارشناسان ارشد تغذیه نوشته شده اند و توسط دامداران کاملا تست شده و جواب داده اند.با این حال اگر باز اعتماد نداشته و یا قصد استفاده از تجربیات کارشناس دیگری هم دارید مشکلی نیست .هدف ما فقط افزایش سود و بازدهی شماست.چه از جیره های ما چه توسط کارشناس دیگر  ، ولی حتما روش سنتی را کنار گذاشته و اصولی عمل کنید. در ادامه با شما هستیم.
 
 

اصول تهیه جیره متعادل:

در فایل که قابل خرید و دانلود می باشد دو نوع جیره تخصصی جهت پرواربندی بره آورده شده است که به طور کامل تمام درصد های مورد نیاز ترکیب و استفاده از ان مشخص شده است.علت اینکه دو جیره ثبت کردیم تفاوت در اقلام مورد استفاده در آن می باشد تا هر یک را که راحتر می توانید تهیه کنید استفاده کنید.از جیره ما جهت پرواربندی بره برای هر راس گوسفند 30 کیلویی به طور میانگین یک کیلو سیصد گرم .گوسفند 40 کیلویی میانگین حدد 1600 گرم و برای وسفند 50 کیلویی روزانه 2 کیلوگرم خوراک ( علوفه و کنسانتره ) نیاز است.
 
دوستانی هم که تمایل ندارند می توانند از کارشناسان و مهندسین جیره نویس مد نظر خودشان جیره تهیه کنند ولی حتما استفاده کنید تا بازدهی کار خود را افزایش دهید.
 

 

پرورش گوسفند و بره به شکل پرواربندی

 

برای تهیه خوراک بره ما دو روش را برای شما عزیزان معرفی میکنیم.

روش اول با استفاده از کنسانتره اماده

روش دوم با میکس و تهیه کامل خوراک توسط شما

 

 

این مقاله و سایر مقالات به روز رسانی شده اند می توانید با کلیک فایل مشاهده کنید :

 

بررسی سود و جیره اختصاصی پرواربندی بره در سال 97  + طرح توجیهی بره پرواری 200 راسی

 

 

طرح توجیهی بره پرواری 1000 راسی

طرح توجیهی بره پرواری 500 راسی 

طرح توجیهی گوسفند داشتی 1000 راسی 

برای دانلود جدید ترین طرح های توجیهی در زمینه دام وطیور در تعداد راس های مختلف کلیک کنید

 

 

 

ابتدا در مورد جیره اول صحبت میکنیم.

این جیره با استفاده از وزن های مشخص کاه - یونجه جو و کنسانتره اماده می باشد.

جیره ایست معمولی برای افرادی که قصد دارند از کنسانتره اماده استفاده کنند.

 

جیره نویسی دام

درصد های مخلوط در فایل اصلی موجود است.

 

معرفی جیره دوم :

جیره دوم بسیار تخصصی بوده.و کلیه نیاز های دام را برطرف میکنه.و افزایش وزن روزانه حداقل 300 گرم را برای دام شما در صورتی که از دام شما بیماری نداشته باشه و دامداریتون استاندارد باشه و نژاد مناسبی استفاده کنید.هستند دامدارانی که جیره مناسبی استفاده میکنند.ولی دامشون انگل یا بیماری های دیگه داره.خب عزیز ابتدا باید بیماری درمان کنید.تا نتیجه بگیرید.

خب این تا اینجا.

حالا شاید براتون سوال شده باشه که ما در این جیره از چه اقلامی استفاده کرده ایم؟؟؟

تهیه خوراک پرواربندی گوسفند

درصد های مخلوط در فایل اصلی موجود است.

 

همانطور که در جدول میبیندید در این جیره از یونجه - سیلو ذرت - ذرت خشک - دانه جو - کنجاله سویا - بی کربنات سدیم - کربنات کلسیم - نمک و مکمل ویتامین ها استفاده شده.

حتما الان با خودتون گفتید اینطوری که بخوایم این همه مورد استفاده کنیم در خوراک دیگه سودی برامون نداره.

من میگم عجله نکنید.صبر کنید.من فقط مواردی که در این جیره استفاده شده را براتون نام بردم.ولی تمام این اقلام با درصد های خاص و استاندارد به طوری که تمام نیاز های پروتئینی و کالری های لازم جهت پروار را در بر بگیره نوشته شده.و بسیار به صرفه می باشد.چون هم کاملا استاندارد و علمیست هم هزینه زیادی نداره و اینکه درصد تبدیل مناسبی داره.در ابتدای پرواربندی با حدود 1/300 گرم در روز شروع و در انتها با حدود 1/800 تا 2 کیلو گرم خوراک در روز پرواربندی را خاتمه میدیم. هزینه این خوراک به طور تقریبی برای سه ماه (دوره پرواربندی) در سال 96 حدودا 120 هزار تومان برای هر راس دام می باشد.

 دامداران عزیز  فقط این نکته را رعایت کنید که برای میکس کردن جیره ابتدا غذاهای با حجم وزنی زیاد را مخلوط کنید مثل کنجاله ها و ... و در انتها غذاهای با حجم وزن کم سپس مکمل ها را اظافه کنید.این بهترین قاعده برای میکس کردن می باشد.

 

این طرح ثبت شده است.و جهت اموزش دامداران و دانشجویان قرار داده شده.کپی برداری و قراردادن حتی قسمتی از این پست در سایت های دیگر از نظر شرعی حرام و پیگرد قانونی دارد.

 

خلاصه ای از بحث جیره را نوشتم.که متن کامل ان در ادامه قابل مشاهده است.حال می رسیم به این سوال که ی چه دامی را برای پروار انتخاب کنیم؟؟؟

چه دامی را برای پروار بخریم؟ ( مشخصات دام مناسب پروار)
 
نکات مهم در خرید دام زنده برای پروار :
 
• ابتدا باید دام سر زنده و فعال باشد و بدنی بدون نقص داشته باشد.
• دنده ها قوصی شکل ، فاصله دار  و پهن باشد.(پهلو دام فرورفته نباشد)
• از نظر سن ، دام نباید دوره رشد خود را تمام کرده باشد.
• چشم دام پرواری باید روشن ، دارای قرنیه شفاف و رنگ مخاط چشم قرمز گلی باشد( اگر مخاط چشم صورتی کم رنگ باشد نشان دهنده بیماری کم خونی است.بیشتر این ضعف نشانه بیماری انگلی کپلک صورت میگیرد.)
• سرعت رشد دام نر بیشتر بوده، پس بهتر است دام را نر انتخاب کنیم.
• نژاد های مثل شال ، افشار و کردی از نظر پرواری برای مناطق مرکزی کشور مناسب میباشد.
 
 
بهترین نژاد پرواری گوسفند بره
از چه نژادی برای پرواربندی استفاده کنیم؟
با توجه به سوالات عموم دامداران که از چه نژادی استفاده کنیم برای پروار؟
پاسخ این سوال این گونه است.
ببینید بهترین نژاد های پرواری کشور افشاری ، شال و در بعد از ان کردی می باشد.ولی نکته قابل توجه این است که شما در کدام منطقه کشور زندگی میکنید.و ایا برای مثال نژاد شال در منطقه شما سازگار هست یا نه؟؟؟
جهت پاسخگویی به شما عزیزان در قسمت زیر نژاد های معروف هر منطقه از ایران را برایتان نوشته ام.در عمل ببینید ایا نژاد افشار و شال در محیط شما سازگار هست یا نه؟اگر بود که استفاده کنید.اگر نبود میتوانید از دام های گوشتی منطقه خودتون استفاده کنید و با جیره مناسب بازدهی را افزایش دهید.
 
 
 
نژاد شناسی گوسفند در ایران :
در این پاراگراف به بررسی گونه های معروف گوسفند در سطح کشور میپردازم.
نژاد افشاری  بهره دهی گوشتی  پراکنش در شهر زنجان
نژاد بختیاری بهره دهی گوشتی  پراکنش در چهارمحال بختیاری و خوزستان
نژاد دالاق بهره دهی گوشتی پراکنش در گلستان
نژاد زل بهره دهی گوشتی بدون دمبه  پراکنش در مازندران ، گیلان و گلستان
نژاد سنگسری بهره دهی گوشتی پراکنش در سمنان
نژاد کردی بهره دهی گوشتی پارکنش کردستان
نژاد مهربانی بهره دهی گوشتی  پراکنش همدان
نژاد لری بهره دهی گوشتی پراکنش لرستان
 
 

در این مقاله که قابل خرید و دانلود است موضوعات زیر به طور کامل بررسی شده اند:

تغذیه گوسفند پرواری ( جیره) 

جیره شماره یک :( استاندارد و بهینه )

درصد اقلام جیره برای میکس کردن

جیره معمولی جهاد کشاورزی 

میزان هزینه خوراک برای یک دام در دوره پروار: در سال 96-97

دلیل پرواربندی 

مزایای پرواربندی:

عوامل اساسی در یک پرواربندی موفق

روش های پرواربندی:

سیاست های خرید و فروش در پرواربندی بره

چه دامی را برای پروار بخریم؟( مشخصات دام مناسب پروار) 

از چه نژادی استفاده کنیم؟

نژاد شناسی گوسفند در ایران 

نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام 

شرایط احداث جایگاه گوسفند پرواری 

مکان تغذیه 

ابشخور

نکات ریز محل گوسفند داری 

آغل یا جایگاه بسته 

بهاربند 

پنجره و هواکش ها 

طرح  توجیهی واقعی در سال 96 (برگرفته از نظام مهندسی کشور)

 

 

(در قسمت نظرات به سوالات شما کاملا پاسخ داده خواهد شد.همچنین میتوانید در قسمت نظرات از سوالات دیگر بازدید کنندگان هم استفاده کنید.)

 

 

متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از فایل اصلی بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.

 

در این فایل 27 صفحه ای یک جیره اختصاصی برای پروار + محاسبه هزینه پروار دام در سال 96 + یک طرح  توجیهی پرواربندی مربوط به سال 96 و سایر توضیحات ساخت دامداری گنجانده شده.

 

روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 150 هزار تومان 
قیمت : 35 هزار تومان ( تخفیف تنها تا 24 ساعت اینده )

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1120 سه شنبه 31 مرداد 1396 زمان : 13:01 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت باران  ، باد ، گردو باد ، سیل و سیلاب ، رنگین کان و سراب

در این پاورپوینت به بررسی باران باد سیل و سیلاب گردوباد رنگین کمان پرداخته شده است.

 

مقدمه ای از باران :

همه ابرها ذرات آب یا کریستالهای یخ را با خود حمل می‌کنند، اما این ذرات بسیار کوچکتر از آن هستند که به زمین ببارند. اگر ارتفاع ابرها بیشتر شود ، هوای سردتر ، باعث فشرده‌تر شدن بخار آب می‌شود و این ممکن است برای شکل دادن باران ، تگرگ یا برف مناسب باشد. باران آبی است که پس از سرد شدن بخارهای جوی بوجود آمده و بر زمین می‌‌ریزد. در زبان پهلوی بدان واران (waran) می‌‌گفتند. 
 
 

باران سنجی با استفاده از امواج

 
تحقیقات یک دانشمند و همکارانش نشان می‌دهد که می‌توان مقدار ریزش باران را اندازه گرفت و حتی امیدوارانه با استفاده از اطلاعاتی که شرکتهای تلفن همراه از این افت و خیزها جمع آوری کرده‌اند، بتوانند مدلهای خیلی دقیقتری برای آب و هوای کره زمین تهیه کنند. اصل پدیده ، چیز تازه‌ای نیست و در واقع همه خیلی خوب می‌دانند که بارش باران روی مخابره سیگنالهای تلفن همراه تأثیر می‌گذارد: قطره‌های ریز آب موجود در هوا این سیگنالها را ضعیف می‌کند. 
 
 

باران اسیدی 

باران هنگامی اسیدی است که میزان PH آب آن کمتر از 5،6 باشد. این مقدار PH بیانگر تعادل شیمیایی بوجود آمده میان دی‌اکسید کربن و حالت محلول آن یعنی بی‌کربنات (HCO3) در آب خالص است. باران اسیدی دارای نتایج زیانبار اکولوژیکی می‌باشد و وجود اسید در هوا نیز بر روی سلامتی انسان اثر مستقیم دارد. همچنین بر روی پوشش گیاهی تأثیرات نامطلوبی می‌گذارد.
 
 
در چند دهه اخیر میزان اسیدیته آب باران ، در بسیاری از نقاط کره زمین افزایش یافته و به همین خاطر اصطلاح باران اسیدی رایج شده است. برای شناخت این پدیده سوالات زیادی مطرح گردیده است که به عنوان مثال می‌توان به این موارد اشاره کرد: چه عناصری باعث تغییر طبیعی باران می‌شوند؟ منشأ این عناصر چیست؟ این پدیده در کجا رخ می‌دهد؟ معمولا نزولات جوی به علت حل شدن دی‌اکسید کربن هوا در آن و تشکیل اسید کربنیک بطور ملایم اسیدی هستند و PH باران طبیعی آلوده نشده حدود 5.6 می‌باشد. پس نزولاتی که به مقدار ملاحظه‌ای قدرت اسیدی بیشتری داشته باشند و PH آنها کمتر از 5 باشد، باران اسیدی تلقی می‌شوند. 
 
 
 

گردباد 

ریشه لغوی گردباد 

 تورنادو توفان باد شدیدی است که به عنوان یک حلقه در حال چرخش معرفی شده است. کلمه تورنادو از زبان اسپانیایی و یا زبان پرتغالی گرفته شده است. کلمه تورنر هم به معنای چرخیدن است. این پدیده شگفت انگیز در هوا بطور ناگهانی سراسر دنیا ظاهر می‌شود، گر چه معمولا در نواحی از آمریکا ، خاور دور و آمریکای شمالی اتفاق می‌افتد. 
هنگام شروع گردباد ، ابرهای سیاهی در ارتفاع پایین پدیدار می‌شوند که مناظر را به رنگ سبز و هم انگیزی در می‌آورند. هوا معمولا گرم و شرجی می‌شود، باد ملایمی می‌وزد و باران می‌بارد. همچنین دمای هوا در مدت کوتاهی 15 درجه کاهش می‌یابد. سپس بصورت ناگهانی از یک ابر ، ستونی لوله‌ای شکل و در حال چرخش بسوی زمین حرکت می‌کند. گردباد که ابتدا رنگی روشن دارد به تدریج تیره می شود و به این علت که فشار قسمت داخلی آن نسبت به قسمت خارجی کمتر است قدرت مکش دارد و تقریبا همه چیز را به هوا بلند می‌کند. 
 
 
پاورپوینت عوامل طبیعی مثل اب باران باد سیل
 
دانلود پاورپوینت با موضوع عوامل طبیعی مانند :
باران  ، باد ، گردو باد ، سیل و سیلاب ، رنگین کان و سراب
 
در تعداد 52 اسلاید --- قالب فایل : پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما)
 

 

 

مشخصات گردباد 

 هیچ دو گردبادی دقیقا شبیه هم نیستند. هیچ یک از دو گردبادها دقیقا مثل هم عمل نمی کنند. پیش بینی دقیق وقوع یک گردباد در یک زمان خاص تقریبا غیر ممکن است. ممکن است دو گردباد دقیقا شبیه هم نباشند، ولی آنها برای دسته بندی شدن در گروه گردبادها دارای مشخصات یکسانی هستند. یک گردباد از چرخش باد به دور محور مشخصی ایجاد می‌شود. یک تندر استرم هم می‌تواند بچرخد، اما به این معنی نیست که آن یک گردباد می‌باشد. بنا به گفته بومیان کانادا ، کشته شدگان یک گردباد 12،000،000 نفر بودند. خسارات وارده از گردباد بالغ بر میلیونها دلار است. 
 
 

باد 

باد به دلیل حرکت هوا از مناطق پر فشار به مناطق کم فشار ایجاد می‌شود. اختلاف فشار ، روی سرعت باد تأثیر می‌گذارد. در صورتی که اختلاف کم باشد، باد خفیف است، اما در صورتی که اختلاف زیاد باشد، باد شدید است. 
 
 

انواع بادها طبق تصویر 

نیروهای صفرتا 2: سرعت باد تا 11 کیلومتر (صفر تا 7 مایل) در ساعت ؛ هوا آرام یا دارای حرکت آهسته بوده و همراه با غبار و حرکت آهسته برگها می‌باشد.
نیروهای 3تا4: سرعت باد از 12 کیلومتر (8 مایل) در ساعت تا 29 کیلومتر (18 مایل) در ساعت می‌باشد. نسیم یا باد متوسط وجود دارد که پرچمها را به هم می‌زند، کاغذها را به هوا بلند می‌کند و به اطراف می‌برد و برگها و شاخه‌های کوچک درختان را حرکت می‌دهد.
نیروهای 5 تا6: سرعت باد از 30 کیلومتر (19 مایل) در ساعت تا 50 کیلومتر (31 مایل) در ساعت است. باد نیمه قوی یا قوی وجود دارد و درختان کوچک و شاخه‌های بزرگ به حرکت در می‌آیند و اشیاء سبک در سطح زمین به اطراف پرتاب می‌شوند.
نیروهای7 تا 9: سرعت باد از 51 کیلومتر (39 مایل) تا 87 کیلومتر (54 مایل) در ساعت است. تند باد یا طوفان شدید وجود دارد. تمام درختان تکان می‌خورند، شاخه‌ها می‌شکنند و دودکشها و سقفهای خانه‌ها از جا کنده می‌شوند.
نیروهای 10 تا12: سرعت باد از 88 کیلومتر (55 مایل) در ساعت تا بیش از 118 کیلومتر (74 مایل) در ساعت می‌باشد. طوفان یا طوفان شدید وجود دارد. درختها از ریشه کنده می‌شوند و خرابیهای گسترده ایجاد می‌شود. 
 
 

سیل و سیلاب

آشنایی با سیل و سیلاب

در خلال یا پس از یک بارندگی شدید ، مقدار دبی رودخانه به سرعت افزایش یافته و درنتیجه آب از بستر عادی خود سر ریز نموده و دشت سیلابی و مناطق اطراف را دربر می‌گیرد. با بررسی دشت سیلابی قدیمی و آبرفتهای آن ، شاید بتوان با درجه‌ای از تقریب احتمال وقوع و بزرگی سیلهای آتی منطقه را مشخص کرد. اصولا بزرگی سیلها و تکرار آنها در طول زمان تابع شدت بارندگی ، نفوذپذیری زمین و وضع توپوگرافی منطقه است. 
البته امروزه به دلیل دخالتهای بی رویه در بسیاری نقاط که قبلا سیل نمی‌آمده ، طغیانهای بزرگی مشاهده می‌شود. فعالیت بشر به چند صورت احتمال وقوع سیل را افزایش می‌دهد. از آن جمله می‌توان به ساختمان سازی در دشت سیلابی رود که مستلزم اشغال بخشهایی از آن است و باعث کاهش ظرفیت طبیعی رود می‌شود، اشاره کرد. به این ترتیب محدوده‌ای از دشت سیلابی که در زمان طغیان زیر آب می‌رود، گسترده تر می‌گردد. 
 
 
فهرست این پاورپوینت :
باران 
باران اسیدی 
نماز باران 
کیفیت نماز باران 
گردباد 
ریشه لغوی 
تشکیل گردباد 
مشخصات گردباد 
 ایجاد آگاهی و امنیت در مقابل گردباد 
باد 
انواع بادها طبق تصویر 
استفاده از انرژی باد 
باد و آب 
سیل و سیلاب
آشنایی 
پیش بینی سیل 
محاسبه حداکثر سیل محتمل 
اهمیت پیش بینی وقوع سیل 
سيل و امواج مد
 تفاوت سيل با طغيان
 سيلا‎ب‎ها بر دو گونه‎اند
 مهم‎ترين خسارات سيل
سراب
رنگین کمان چیست؟
 
 
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از فایل اصلی بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 4 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 3274 چهارشنبه 11 مرداد 1396 زمان : 13:09 نظرات (3)

پرواربندی گوسفند و بره جیره نویسی و بهترین نژاد دام پرواری در یک نگاه

 
در این پست با توجه به سوالات بسیار دامداران و کارافرینان در زمینه پرواربندی بره ( گوسفند ) ، جیره مناسب پروار و بهترین نژاد برای پرواربندی بر آن شدیم تا تمام سوالاتی که در ذهن شما وجود دارد را به طور کامل با زبان ساده پاسخ دهیم.
 
 
عموما سوالات دوستان در مباحث زیر است که به هریک می پردازیم.
 
1.درامد پرواربندی گوسفند ( بره پرواری )  یا بهتر بگم ایا پرواربندی سود دارد یا نه؟
2.چه نژادی را برای پروار انتخاب کنیم؟
3.در هنگام خرید چه دامی را باید بخریم؟یعنی دام چه شرایط ظاهری باید داشته باشد؟
4.یک جیره استاندارد و اصولی که هم نیاز دام را برطرف کند هم کم هزینه باشد.
5.شرایط و استاندارد های ساخت جایگاه دام داری.
6. درامد و سود پرواربندی بره در سال 96 - 97
 
ما در این پست به طور کامل به این پنج سوال پاسخ داده ایم.پس تا پایان متن با ما باشید.
 
 
 
سود پرواربندی گوسفند
 
سوال اول :

1.در امد پرواربندی بره ؟؟؟

سود پرواربندی گوسفند با زبان ساده :

نظر شما چیست؟ ایا در سال 96 – 97 پروار بره با توجه به افزایش قیمت نهاده ها سود اور است؟؟؟در ادامه به بررسی میزان سود و مخارج همچنین خوراک بره در سال 96-97 میپردازیم.
با ما همراه باشید.ما پاسخ صحیح، سوال شما را با همکاری جمعی از مهندسین کشاورزی و مهندسین جیره نویس خواهیم داد...در این مقاله از اقای بنی حسن.مهندس حسینی ، مهندس طلایی و دکتر تغذیه و جیره نویس افسریان و نظام مهندسی  کمک گرفته شده تا یک مطلب کامل و جامع را به شما تقدیم کنیم.
 
 
این طرح ثبت شده است.کپی برداری و قراردادن حتی قسمتی از این پست در سایت های دیگر از نظر شرعی حرام و پیگرد قانونی دارد.در صورتی که با این توضیحات در سایت های دیگر روبه رو شدین برای پیگیری اطلاع بدین.
 
 

جیره سنتی یا جیره علمی و تجربه شده ؟

هر دامی مانند انسان نیاز به پروتئین ، انرژی ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، و غیره دارد که تمام این عوامل تنها با یک جیره مناسب امکان پذیر است.عزیزان و دامداران محترم کارشناسان متخصص وقتی جیره پیشنهاد میدند و کنسانتره با فرمول خاص را می نویسند هدف آنها سود جویی نیست بلکه به فکر کاهش هزینه های خوراک ، کاهش تلفات و بیماری ها ، و همچنین افزایش وزن روزانه دام های شما را در نظر میگیرند.(البته دور تعدادی از کارشناس ها را خط قرمز می کشیم) .وقتی تمام نیاز های تغذیه ای دام تامین شود از بسیاری از بیماری ها و مشکلات در پرواربندی پیشگیری می شود. همچنین با کمترین هزینه بیشترین افزایش وزن را در دام مشاهده خواهید کرد.
 
شما با جیره مناسب برای یک دام 30 کیلویی حداکثر یک کیلو سیصد گرم خوراک نیاز داری ، نیاز نیست سه کیلو خوراک بدی و ضرر کنی.اگر از جیره مناسب استفاده کنی وقتی تمام نیاز دام بر طرف شد هم حجم مصرفی خوراک کاهش پیدا میکنه همچنین خیلی از بیماری ها به دلیل همین عدم وجود نیاز های دام در خوراکه.لطفا دقت کنید.نمیگم به ما جیره سفارش بدین یا از جیره های اماده ما استفاده کنید  داریم میگیم که رعایت کنید  ، از هر کارشناس مجربی که میخواید استفاده کنید .
 
در جیره ای که در ادامه قابل خرید و دانلود می باشد سه نوع جیره متفاوت با درصد های آن مشخص شده است. دو نوع جیره برای بره های وزن 25 الی 60 کیلو و یک جیره برای بره های شیرمک ، هر کدام که تهیه آن برای شما اسان تر بود را انتخاب کرده و استفاده کنید ، جیره های پرواری توسط  کارشناسان ارشد تغذیه نوشته شده اند و توسط دامداران کاملا تست شده و جواب داده اند.با این حال اگر باز اعتماد نداشته و یا قصد استفاده از تجربیات کارشناس دیگری هم دارید مشکلی نیست .هدف ما فقط افزایش سود و بازدهی شماست.چه از جیره های ما چه توسط کارشناس دیگر  ، ولی حتما روش سنتی را کنار گذاشته و اصولی عمل کنید. در ادامه با شما هستیم.
 
 

اصول تهیه جیره متعادل:

در فایل که قابل خرید و دانلود می باشد دو نوع جیره تخصصی جهت پرواربندی بره آورده شده است که به طور کامل تمام درصد های مورد نیاز ترکیب و استفاده از ان مشخص شده است.علت اینکه دو جیره ثبت کردیم تفاوت در اقلام مورد استفاده در آن می باشد تا هر یک را که راحتر می توانید تهیه کنید استفاده کنید.از جیره ما جهت پرواربندی بره برای هر راس گوسفند 30 کیلویی به طور میانگین یک کیلو سیصد گرم .گوسفند 40 کیلویی میانگین حدد 1600 گرم و برای وسفند 50 کیلویی روزانه 2 کیلوگرم خوراک ( علوفه و کنسانتره ) نیاز است.
 
دوستانی هم که تمایل ندارند می توانند از کارشناسان و مهندسین جیره نویس مد نظر خودشان جیره تهیه کنند ولی حتما استفاده کنید تا بازدهی کار خود را افزایش دهید.
 
 
در این بخش ما یک جیره تخصصی برای پروار بره نوشتیم که اگر از این جیره استفاده کنید حدودا 110 تا 120 هزارتومان هزینه خوراک دام شما می شود.و بر حسب اینکه بره را کیلویی 16 هزار تومان  در وزن 25 کیلو خرید کنید و با 150 بره شروع به پرواربندی کنید سود ویژه چقدر است؟
 
16000*25 = 400 هزار تومان
 
هزینه خوراک را 120 هزار تومان میگیریم. که با هزینه خرید بره میشه 520 هزار تومان.پنج تومان هم حداکثر هزینه واکسن و داروهای ضد انگلی به طور حداکثر که میشه 525 هزار تومان به طور تقریبی.
حال اگر در وزن 50 کیلو اقدام به فروش کنید میشه
50* 16000 هزارتومان = 800 هزارتومان.که اگر از 525 هزار تومان کم کنیم میشه 275 تا 280 هزار تومان به طور تقریبی.
که اگر 150 راس دام داشته باشید و در 275 تومان ضرب کنید میشه 41 میلیون تومان.که تعداد 5 عدد از تعداد بره ها در یک دوره به دلیل تلفات کم میکنیم 5*800 =4میلیون تومان.که میشه 37 میلیون تومان سود خالص پروار بره با حساب هزینه خرید خوراک و بره منهای تلفات 4 عددی در یک دوره.
حال از اینجا به بعد حساب کتاب با شماست.که چندتا کارگر دارین استفاده میکنین.یا اجاره بها میدین یا نه؟از اب و برق کشاورزی استفاده میکنین یا برق روستایی ؟؟؟
در هر صورت مطمعن باشید با کم کردن هزینه کارگر و برق اب و ... باز سودهی دارین.مسلما با کم کردن هزینه ها مثل اجاره بها و داشتن دامداری خب سوددهی بیشتر میشود.
 
در یک جمله میگم : با داشتن کمی تجربه و استفاده از دام مناسب و سالم و مخصوصا استفاده از جیره مناسب و استاندارد و با بازدهی بالا بیشترین سوددهی را شما از این شغل خواهید برد.
در ادامه شما را با جیره مناسب و نشانه های دام سالم اشنا میکنم.
 
 
برای دانلود طرح جدید در لینک زیر کلیک کنید :
 
 
 
 
 
 
سوال دوم ؟؟؟

بهترین نژاد پرواری گوسفند :

چه نژادی را برای پروار انتخاب کنیم؟

در فایل اصلی که قابل خرید و مطالعه توسط شما است عموم نژاد های پرواری بره را در منطقه های مختلف کشور ایران بیان کردم.ولی به طور کل بهترین نژاد ها برای پروار افشاری می باشد.
 
 
بهترین نژاد پرواری بره
 
 
سوال سوم ؟؟؟

چه دامی را برای پروار بخریم؟

 مشخصات دام مناسب پروار

دام مناسب پروار نشانه های زیادی دارد که در فایل اصلی کامل نام برده شده که ما در اینجا به سه مورد اکتفا میکنیم.
 
1 ابتدا باید دام سر زنده و فعال باشد و بدنی بدون نقص داشته باشد.
2 دنده ها قوصی شکل ، فاصله دار  و پهن باشد.(پهلو دام فرورفته نباشد)
3 چشم دام پرواری باید روشن ، دارای قرنیه شفاف و رنگ مخاط چشم قرمز گلی باشد( اگر مخاط چشم صورتی کم رنگ باشد نشان دهنده بیماری کم خونی است.بیشتر این ضعف نشانه بیماری انگلی کپلک صورت میگیرد.)
 
 
 

 
 
 
 
 
سوال چهارم ؟؟؟

تغذیه گوسفند پرواری

 جیره مناسب پروار گوسفند 

برای محاسبه هزینه ابتدا باید دو مورد را دقت کرد.
 
1 هزینه خرید دام 
2 هزینه خوراک دام.
 
که هر یک را به طور کامل و مفصل در فایل اصلی همراه با قیمت ها بررسی کردیم.
 
 
خوراک دام جیره بره پرواری
 
 
ابتدا بحث خوراک دام:
بحث جیره دام یک موضوع تخصصی بوده و یکی از نکات مهم سوداور و کاهش هزینه ها همین جیره و خوراک می باشد.من سعی میکنم با گفتار روان به بهترین شکل  جیره نوشته شده  را برای شما عزیزان بازگو کنم.چون جیره یکی از مهمترین و عوامل سوداور در پرورش دام میباشد.در صورت استفاده نامناسب از جیره (به طور کم یا زیاد) بازدهی ما و در کنار ان سود پرواربندی گوسفند کم می شود.
گاها بعضی از دوستان ما در دامداری برای پروارکردن سریعتر مقدار جیره را از حد متناسب بالاتر میبرند که در این حالت جز کم کردن سود قطعی  خود هدفی را پیش نمیگیرند؟چرا؟؟؟؟  چون هر دام روزانه تنها به مقدار خاصی افزایش وزن دارد.برای مثال خدمت شما دوستان عرض میکنم.شما دو عدد بره از یک نژاد و هم وزن را مورد ازمایش قرار میدیم.برای دام شماره الف روزانه دو کیلوگرم خوراک میدهیم.و برای دام شماره ب روزانه 4 کیلو خوراک میدهیم.افزایش وزن دام شماره یک در روز270 تا 300 گرم می باشد.ولی افزایش دام (ب) در روز به طور حداکثر تا 350 گرم در روز می باشد.حال ان دو کیلو خوراک اظافی که ما به گوسفند شماره ب دادیم کجا رفت؟  بله فقط هدر رفت و سود انتهایی پروار گوسفند را کم کرد.چون دام شماره ب تنها 50 گرم افزایش وزن با افزایش دو کیلو خوراک داشت.پس خوراک اظافی بدون جذب  از گوسفند خارج شده و به هدر رفته.
نتیجه میگیریم که جیره نویسی متناسب یکی از عوامل افزایش سود و بازدهی بالاتر راندمان گوسفند میشه.
 
برای هر راس با توجه به سن و وزن دام ، مقدار خوراک مصرفی در هر روز 1300 تا 1800 گرم است.نسبت ترکیب کنسانتره و علوفه در اوایل پرواربندی ( 2 ماه اول) تقریبا به ترتیب 780 گرم  و 520 گرم می باشد.(780 گرم کنسانتره و 520 گرم علوفه) به طوری که کنسانتره و علوفه را باهم مخلوط میکنیم و در سه نوبت صبح ظهر و عصر در اختیار دام میگذاریم.در ماه سوم مقدار خوراک مصرفی 1600 گرم می شود.به طوری که برای هر بره 1300 گرم کنسانتره و 300 گرم یونجه به صورت مخلوط در سه نوبت در اختیار دام قرار میگیرد.
 
 
 

جیره پرواربندی بره

در این بخش دو مدل جیره را برای شما عزیزان اماده کرده ام:
 
جیره شماره یک ( یا جدول شماره یک ):
یک جیره تخصصی و با بازدهی بالای 300 گرم در روز و هزینه کمتر نسبت به جیره های غیر اصولی میباشد به شرط رعایت نکات بهداشتی و نکات پرواری استاندارد.مثل نژاد مناسب.جایگاه و تهویه مناسب همچنین نداشتن بیماری .
 
جیره شماره 2 (جدول شماره 2) :
همان جیره ای است که عموما به دلیل آسانی تهیه جهاد کشاورزی بیشتر به دامداران معرفی میکند.
 
حال به توضیح هریک میپردازیم:
 
جیره شماره یک :
این جیره توسط متخصصین حوزه تغذیه دام و طیور تهیه شده است. خوراکی کامل و بهینه برای پروار بره می باشد.جهل سهولت استفاده شما از این جیره درصد و مقدار لازم برای یک بره محاسبه شده است.تا مشکلی برای شما دامداران عزیز در تعداد های مختلف دام نباشد.با این روش شما با افزایش تعداد بره ها مقدار را هم در تعداد بره ضرب میکنید. توضیحات کاملا ساده و روان می باشد تا کلیه دامداران بتوانند از این جیره استفاده کنند.
 
(جدول و توضیحات جیره در فایل اصلی قابل خرید و مشاهده است  )
 
 
جیره دوم که توسط متخصصین جهاد کشاورزی نوشته شده و عموما به دامداران داده میشه.جیره بدی نیست ولی صد درصد هم اصولی نیست.بیشتر  برای دامدارانی که امکان میکس و مخلوط کردن ریز به ریز و سطح سواد بالایی برای میکس ندارند به دلیل راحتی استفاده داده میشه.در این جیره از کنسانتره اماده به دلیل سهولت در میکس کردن استفاده شده.ارقام و اندازه ها داده شده.و تنها شما کافیست از ابتدای پرواربندی با وزن 1.250 گرم در روز شروع و تا 1.700 الی 1.800 گرم در روز در انتهای دوره پروار از این خوراک در دسترس دام قرار بدین.
 
 
(جدول و توضیحات جیره  و میزان هزینه ها در سال 96-97 در فایل اصلی قابل خرید و دانلود است  )
 
 
 

بررسی سود پرواربندی بره در سال 96 -97

میزان هزینه خوراک برای یک دام در دوره پروار در سال 96 -97

اگر بر طبق جیره شماره یک (جدول شماره 1 ) برای شما عزیزان محاسبه کنم دام در ابتدای دوره :
 
در وزن 30 کیلوگرم  به روزی 1050 تومان خوراک نیاز دارد.
در وزن 35 کیلو گرم روزانه 1150 تومان هزینه خوراک می شود.
در وزن 40 کیلو حدودا روزانه 1200 تا 1250 مصرف خوراک روزانه بوده.
در وزن 45 کیلو با حساب مصرف روزانه 1650 گرم در روز به طور میانگین روزانه 1400 تومان هزینه خوراک دارد.
و در وزن 50 کیلو با حساب روزانه 1800 گرم خوراک روزانه به 1550 تومان هزینه نیاز دارد.
به طور میانگین تقریبا در یک دوره پروار 90 روزه از وزن حدود 27 تا 30 به وزن حدود 45 تا 50 کیلو گرم میانگین به صد هزار تومان تا صدو بیست تومان خوراک برای یک راس دام با توجه به جیره بالا نیاز است.البته این مقدار محاسباتی میانگین و با توجه به مقدار جیره می باشد.چون به هیچ وجه نمیتوان مقدار دقیق برای خوراک هر دام در نظر گرفت.
 
جیره دوم تقریبا روزی صد تا صدو پنجاه تومان روزانه هزینه کمتری دارد.ولی خب جیره اول استاندارد تر و بهینه تر می باشد.در صورت امکان میکس بهتر است که از جیره اول  استفاده کنید.
 
 

خلاصه ای از اینکه  ایا پروار بره سود دارد یا نه؟

با توجه به اینکه هزینه خوراک روزانه حدود 110 هزار تومان برای یک دوره پروار با توجه به جیره شماره یک می باشد.و قیمت بره کیلویی 16000 هزار تومان در سال 96 می باشد  با فرض اینکه شما در وزن 25 کیلو پروار را شروع کنید پس 400 هزار تومان هزینه بره و 110 هزار تومان هزینه خوراک که با هم میشه 510 هزار تومان تنها هزینه بره و خوراک میشود.حال اگر با وزن 50 کیلو و با همان قیمت 16 هزار تومان اقدام به فروش کنید حدودا هر بره 800 تومان میشه.یعنی 290 هزار تومان سود.که با کم کردن 5 هزار تومان برای دارو و واکسن در بیشترین حالت حدود 285 تومان سودهی برای هر یک بره دارد.یعنی 285 هزار تومان هزینه خوراک و خرید بره.ما فقط هزینه دام و خوراک را محاسبه کردیم.چون مابقی موارد متغییر می باشد.برای مثال یک دامدار هزینه اجاره دامداری میده و یک دامدار ملک برای خودش است.همینطور هزینه اب و برق و ساختمان با توجه به تعداد دام و نوع ملک متغییر می باشد.که شما با بررسی مورد خود میتوانید این هزینه ها را از سود خالص کم کنید.
هزینه خوراک هم تنها با این جیره محاسبه شده است.و قیمت خوراک با جیره های مختلف متفاوت است..
در قسمت زیر نکات تاسیس دامداری و نکات ویژه خرید و انتخاب دام را برای شما عزیزان نوشتم تا دوستانی که به غیر از جیره دام به موارد دیگر هم نیاز دارند استفاده کنید.
حال در صورتی که شما هزینه کارگر - اجاره بها و ... دارید بهتر است این مقدار سودهی را در تعداد دام هایتان ضرب کرده و هزینه های دیگر را کم کنید تا به طور دقیق محاسبه را داشته باشد.ولی حتی اگر هزینه کارگر اجاره بها و ... را محاسبه کنید در مواردی که تعداد دام مناسبی داشته باشد سود دهی کمتر از 200 هزار تومان نمی شود.
 
 
 
این طرح ثبت شده است.کپی برداری و قراردادن حتی قسمتی از این پست در سایت های دیگر از نظر شرعی حرام و پیگرد قانونی دارد.
 
 
 
 
 
در این مقاله موضوعات زیر به طور کامل بررسی شده اند:
 
تغذیه گوسفند پرواری ( جیره) 
جیره شماره یک :( استاندارد و بهینه )
جیره معمولی جهاد کشاورزی 
میزان هزینه خوراک برای یک دام در دوره پروار: در سال 96-97
دلیل پرواربندی 
مزایای پرواربندی:
عوامل اساسی در یک پرواربندی موفق
روش های پرواربندی:
چه دامی را برای پروار بخریم؟( مشخصات دام مناسب پروار) 
از چه نژادی استفاده کنیم؟
نژاد شناسی گوسفند در ایران 
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام 
شرایط احداث جایگاه گوسفند پرواری 
مکان تغذیه 
ابشخور
نکات ریز محل گوسفند داری 
آغل یا جایگاه بسته 
بهاربند 
پنجره و هواکش ها 
طرح توجیهی واقعی در سال 96 (برگرفته از نظام مهندسی کشور)
 
 
( در صورت بروز مشکل و سوال تخصصی در مورد دام از قسمت نظرات این بخش استفاده کنید تا کاملترین پاسخ بگیرین.شماره تماس تنها برای پشتیبانی سایت می باشد. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از فایل اصلی بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 50 هزار تومان
قیمت : 35 هزار تومان

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 16855 یکشنبه 01 مرداد 1396 زمان : 23:32 نظرات (34)

بررسی سود و بازدهی پرواربندی گوسفند (بره) در سال 97 - 98

به همراه جیره مناسب پرواربندی بره با بازدهی بالا  و هزینه کم

 
در سال 92 مقاله ای به همراه طرح توجیهی برای علاقه مندان به پرواربندی بره با همکاری تعدادی از مهندسین کشاورزی و تغذیه دام نوشتیم.با توجه به استقبال بالا و درخواست های زیاد دامداران در زمینه پروار دام بر ان شدیم تا با مقاله ای جدید پاسخگوی کامل سوالات دوستان و دامداران باشیم.
 
1.سوال اول با عنوان  ایا هم اکنون هم پرواربندی بره سود دارد یا نه؟
2.ارایه جیره مناسب و اصولی برای پروار که یکی از دغدغه های دامداران می باشد.
3.از چه نژادی برای پروار استفاده کنیم؟
4.چه دامی را بخریم؟؟؟(خرید دام از نظر ظاهری؟؟
5.سیاست های فروش دام?
6.ارایه طرح توجیهی به عنوان نمونه
7. هر دام در سال 97 چقدر هزینه داره برای یک دوره پروار
8.شرایط و استاندارد های لازم جهت احداث دامداری
و سوالات دیگری که در فایل اصلی به طور کامل توضیح داده شده است.
 
 
این 8 سوال مهم را کاملا توضیح داده ایم به همراه نحوه ساخت و شرایط استاندارد ساخت جایگاه پرواری.با ما همراه باشید.
 
نظر شما چیست؟ ایا در سال 97 – 98 پروار بره با توجه به افزایش قیمت نهاده ها سود اور است؟؟؟در ادامه به بررسی میزان سود و مخارج همچنین خوراک بره در سال 97-98 میپردازیم.
با ما همراه باشید.ما پاسخ صحیح، سوال شما را با همکاری جمعی از مهندسین کشاورزی و مهندسین جیره نویس خواهیم داد...
 
 
پیشنهاد سایت کلیک کنید در لینک زیر :

 بررسی سود پرواربندی در سال 97 - 98  فرمول جیره و خوراک پرواری ،  طرح توجیهی ، نژاد شناسی و غیره

 
 

جیره سنتی یا جیره علمی و تجربه شده ؟

هر دامی مانند انسان نیاز به پروتئین ، انرژی ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، و غیره دارد که تمام این عوامل تنها با یک جیره مناسب امکان پذیر است.عزیزان و دامداران محترم کارشناسان متخصص وقتی جیره پیشنهاد میدند و کنسانتره با فرمول خاص را می نویسند هدف آنها سود جویی نیست بلکه به فکر کاهش هزینه های خوراک ، کاهش تلفات و بیماری ها ، و همچنین افزایش وزن روزانه دام های شما را در نظر میگیرند.(البته دور تعدادی از کارشناس ها را خط قرمز می کشیم) .وقتی تمام نیاز های تغذیه ای دام تامین شود از بسیاری از بیماری ها و مشکلات در پرواربندی پیشگیری می شود. همچنین با کمترین هزینه بیشترین افزایش وزن را در دام مشاهده خواهید کرد.
 
شما با جیره مناسب برای یک دام 30 کیلویی حداکثر یک کیلو سیصد گرم خوراک نیاز داری ، نیاز نیست سه کیلو خوراک بدی و ضرر کنی.اگر از جیره مناسب استفاده کنی وقتی تمام نیاز دام بر طرف شد هم حجم مصرفی خوراک کاهش پیدا میکنه همچنین خیلی از بیماری ها به دلیل همین عدم وجود نیاز های دام در خوراکه.لطفا دقت کنید.نمیگم به ما جیره سفارش بدین یا از جیره های اماده ما استفاده کنید  داریم میگیم که رعایت کنید  ، از هر کارشناس مجربی که میخواید استفاده کنید .
 
در جیره ای که در ادامه قابل خرید و دانلود می باشد سه نوع جیره متفاوت با درصد های آن مشخص شده است. دو نوع جیره برای بره های وزن 25 الی 60 کیلو و یک جیره برای بره های شیرمک ، هر کدام که تهیه آن برای شما اسان تر بود را انتخاب کرده و استفاده کنید ، جیره های پرواری توسط  کارشناسان ارشد تغذیه نوشته شده اند و توسط دامداران کاملا تست شده و جواب داده اند.با این حال اگر باز اعتماد نداشته و یا قصد استفاده از تجربیات کارشناس دیگری هم دارید مشکلی نیست .هدف ما فقط افزایش سود و بازدهی شماست.چه از جیره های ما چه توسط کارشناس دیگر  ، ولی حتما روش سنتی را کنار گذاشته و اصولی عمل کنید. در ادامه با شما هستیم.
 
 

اصول تهیه جیره متعادل:

در فایل که قابل خرید و دانلود می باشد دو نوع جیره تخصصی جهت پرواربندی بره آورده شده است که به طور کامل تمام درصد های مورد نیاز ترکیب و استفاده از ان مشخص شده است.علت اینکه دو جیره ثبت کردیم تفاوت در اقلام مورد استفاده در آن می باشد تا هر یک را که راحتر می توانید تهیه کنید استفاده کنید.از جیره ما جهت پرواربندی بره برای هر راس گوسفند 30 کیلویی به طور میانگین یک کیلو سیصد گرم .گوسفند 40 کیلویی میانگین حدد 1600 گرم و برای وسفند 50 کیلویی روزانه 2 کیلوگرم خوراک ( علوفه و کنسانتره ) نیاز است.
 
دوستانی هم که تمایل ندارند می توانند از کارشناسان و مهندسین جیره نویس مد نظر خودشان جیره تهیه کنند ولی حتما استفاده کنید تا بازدهی کار خود را افزایش دهید.
 
 

تغذیه گوسفند پرواری ( جیره) 

برای محاسبه هزینه ابتدا باید دو مورد را دقت کرد.
 
1 هزینه خرید دام 
2 هزینه خوراک دام.
 
که هر یک را به طور کامل و مفصل در فایل اصلی همراه با قیمت ها بررسی کردیم.
 
 

ابتدا بحث خوراک دام:

بحث جیره دام یک موضوع تخصصی بوده و یکی از نکات مهم سوداور و کاهش هزینه ها همین جیره و خوراک می باشد.من سعی میکنم با گفتار روان به بهترین شکل  جیره نوشته شده  را برای شما عزیزان بازگو کنم.چون جیره یکی از مهمترین و عوامل سوداور در پرورش دام میباشد.در صورت استفاده نامناسب از جیره (به طور کم یا زیاد) بازدهی ما و در کنار ان سود پرواربندی گوسفند کم می شود.
گاها بعضی از دوستان ما در دامداری برای پروارکردن سریعتر مقدار جیره را از حد متناسب بالاتر میبرند که در این حالت جز کم کردن سود قطعی  خود هدفی را پیش نمیگیرند؟چرا؟؟؟؟  چون هر دام روزانه تنها به مقدار خاصی افزایش وزن دارد.برای مثال خدمت شما دوستان عرض میکنم.شما دو عدد بره از یک نژاد و هم وزن را مورد ازمایش قرار میدیم.برای دام شماره الف روزانه دو کیلوگرم خوراک میدهیم.و برای دام شماره ب روزانه 4 کیلو خوراک میدهیم.افزایش وزن دام شماره یک در روز270 تا 300 گرم می باشد.ولی افزایش دام (ب) در روز به طور حداکثر تا 350 گرم در روز می باشد.حال ان دو کیلو خوراک اظافی که ما به گوسفند شماره ب دادیم کجا رفت؟  بله فقط هدر رفت و سود انتهایی پروار گوسفند را کم کرد.چون دام شماره ب تنها 50 گرم افزایش وزن با افزایش دو کیلو خوراک داشت.پس خوراک اظافی بدون جذب  از گوسفند خارج شده و به هدر رفته.
نتیجه میگیریم که جیره نویسی متناسب یکی از عوامل افزایش سود و بازدهی بالاتر راندمان گوسفند میشه.
 
 
 
 
جیره پرواربندی بره
 
 
در این بخش دو مدل جیره را برای شما عزیزان اماده کرده ام:
 
جیره شماره یک ( یا جدول شماره یک ):
یک جیره تخصصی و با بازدهی بالای 300 گرم در روز و هزینه کمتر نسبت به جیره های غیر اصولی میباشد به شرط رعایت نکات بهداشتی و نکات پرواری استاندارد.مثل نژاد مناسب.جایگاه و تهویه مناسب همچنین نداشتن بیماری .
 
جیره شماره 2 (جدول شماره 2) :
همان جیره ای است که عموما به دلیل آسانی تهیه جهاد کشاورزی بیشتر به دامداران معرفی میکند.
 
حال به توضیح هریک میپردازیم:
 
 
دامداران عزیز توجه توجه
همانطور که گفته شد در این فایل 2 جیره برای شما عزیزان نوشته شده است.که در ان کاملا توضیح داده شده از چه اقلامی استفاده همچنین درصد ترکیب انها گفته شده است.فقط این نکته را رعایت کنید که برای میکس کردن جیره ابتدا غذاهای با حجم وزنی زیاد را مخلوط کنید مثل کنجاله ها و ... و در انتها غذاهای با حجم وزن کم سپس مکمل ها را اظافه کنید.این بهترین قاعده برای میکس کردن می باشد.
 
 
در قسمت نظرات کاملا به سوالات پاسخ داده می شود.میتوانید از قسمت نظرات سوالات دیگران را مطالعه و یا سوال جدید خود را ثبت کنید تا در کوتاه ترین زمان پاسخ بگیرید.
 
 
جیره شماره یک :
این جیره توسط متخصصین حوزه تغذیه دام و طیور تهیه شده است. خوراکی کامل و بهینه برای پروار بره می باشد.جهل سهولت استفاده شما از این جیره درصد و مقدار لازم برای یک بره محاسبه شده است.تا مشکلی برای شما دامداران عزیز در تعداد های مختلف دام نباشد.با این روش شما با افزایش تعداد بره ها مقدار را هم در تعداد بره ضرب میکنید. توضیحات کاملا ساده و روان می باشد تا کلیه دامداران بتوانند از این جیره استفاده کنند.
 
(جدول و توضیحات جیره در فایل اصلی قابل خرید و مشاهده است  )
 
 
جیره دوم که توسط متخصصین جهاد کشاورزی نوشته شده و عموما به دامداران داده میشه.جیره بدی نیست ولی صد درصد هم اصولی نیست.بیشتر  برای دامدارانی که امکان میکس و مخلوط کردن ریز به ریز و سطح سواد بالایی برای میکس ندارند به دلیل راحتی استفاده داده میشه.در این جیره از کنسانتره اماده به دلیل سهولت در میکس کردن استفاده شده.ارقام و اندازه ها داده شده.و تنها شما کافیست از ابتدای پرواربندی با وزن 1.250 گرم در روز شروع و تا 1.700 الی 1.800 گرم در روز در انتهای دوره پروار از این خوراک در دسترس دام قرار بدین.
 
 
(جدول و توضیحات جیره  و میزان هزینه ها در سال 97-98 در فایل اصلی قابل خرید و دانلود است  )
 
 
 
بررسی سود پرواربندی بره در سال 96 -97
 

میزان هزینه خوراک برای یک دام در دوره پروار در سال 97 -98

 
بررسی سود ، طرح توجیهی جیره غذایی مناسب جهت پرواربندی بره در سال ۹۷ :
 
پرواربندی بره در کشور ما ایران از زمان های دور رواج داشته ، و هم اکنون هم بسیاری از دامداران به همان روش سنتی به پرورش و پروار بره می پردازند.خوشبختانه در سال های اخیر دامداران ما به سمت پرواربندی صنعتی و علمی جهت بازدهی بیشتر سوق پیدا کرده اند. در این مقاله آموزشی  به بررسی و معرفی
 
سه نوع جیره متفاوت استاندارد جهت پروار بهینه دام و بازدهی مناسب 
معرفی نژاد های گوشتی برتر ایرانی و نژاد رومانوف به همراه تصاویر
اقلام پر مصرف در خوراک دام و مقدار مصرف بهینه هر یک
اصول ساخت جایگاه (ابعاد و اندازه های لازم ، بررسی تهویه ، اب اشامیدنی ، نور ، اصطبل ، بهاربند ، اخور و ابشخور به طور کامل با تصاویر) ،
شرایط لازم پروانه تاسیس و گرفتن مجوز جهت احداث دامداری
نکات تغذیه ای و تاثیر انها در بیماری های دام 
طرح توجیهی نمونه ۲۰۰ راسی دی ماه سال ۹۷ جهت بررسی هزینه های ساخت ساز و خوراک و غیره
و سایر موارد تکمیلی در ۹۰ صفحه 
 
 
 
 
بررسی سود و درامد پرواربندی بره :
 
یکی از مهمترین و رایجترین سوالی که امروز شما ( دوست عزیزی که قرار با ۱۰ راس شروع کنه و عزیزی که قرار میلیاردی هزینه کنه )  از کارشناسان می پرسید این است که ایا در حالی که قیمت خرید بره از مرز ۳۰ هزار تومان در وزن زنده گذشته است و خرید هر کیلو جو و یونجه به ۲ هزار تومان در کیلو نزدیک شده است ایا باز پرواربندی بره سود دارد یا نه ؟ اگر شروع کنیم ضرر نمیکنیم ؟
 
میزان سود و درامد پرواربندی بره را ما در این پست با پیوست کردن یک فایل جهت دانلود با نمونه طرح توجیهی به طور کامل بررسی کرده ایم.ولی باز به طور خلاصه با گفتار روان به بررسی می پردازیم.
 
 
 
هزینه های پرواربندی بره  :
شروع دامداری و خرید دام : 
ابتدا شما باید برای هر بره سبک ۲۵ الی ۳۰ کیلویی با قیمت های امروز بین ۸۰۰ الی ۹۰۰ هزار تومان هزینه پرداخت کنید.و به پروار یک دوره ۱۰۰ روزه بپردازید.(توجه داشته باشید خرید بره سبک در هر کیلو بیشتر از فروش بره سنگین است ).اگر از نژاد مناسب و جیره مناسب استفاده کنید دام شما در انتهای دوره به طور میانگین باید بین ۵۰ الی ۶۰ کیلو وزن داشته باشد. افزایش وزن بین ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم در روز به طور میانگین با جیره مناسب و دام نژاد گوشتی و سالم به راحتی امکان پذیر است.
 
در نظر میگیرم که شما حداقل وزن را در پروار بره ها داشته این . یعنی ۵۰ کیلو .اگر با قیمت ۳۲ هزار تومان محاسبه کنیم در هر راس دام ۱۶۰۰ هزار تومان عاید شما می کند.
از این ۱۶۰۰ هزار تومان باید هزینه بره (۸۵۰ در نظر میگیریم ) را کم کنیم.چیزی در حدود ۷۵۰ هزار تومان باقی خواهد ماند.
اگر از جیره ما استفاده کرده باشید در طی یک دوره ۱۰۰ روزه ۱۷۰ الی ۱۸۰ کیلو خوراک نیاز خواهید داشت.که با حساب هر کیلو ۲۰۰۰ هزار تومان (محاسبه شده است در فایل )  در حدود ۳۵۰ هزار تومان هزینه یک دوره پروار خواهد شد.از ۷۵۰ تومان هزینه خوراک کم میکنیم که می شود ۴۰۰ هزار تومان. تا این قسمت در همه دامداری ها ثابت می باشد.
 
پس از ۴۰۰هزار تومان باید هزینه اب و برق کم کنید.سپس هزینه واکسن و کارگری و غیره که با توجه به تعداد راس نگهداری شده توسط شما متفاوت می باشد. در نظر میگیریم شما یک دامداری ۲۰۰ راسی به همراه یک کارگر داشته باشید.
 
در یک دوره سه ماهه جهت پروار در حدود چهار میلیون پانصد الی ۵ میلیون تومان هزینه سه ماه کارگری شده که اگر تقسیم بر تعداد راس کنید در حدود ۲۵ الی ۳۰ هزار تومان برای هر راس می افته.به طور میانگین اگر هزینه کارگری ، واکسن و اب و برق و تلفات را برای هر راس ۱۵۰ هزار تومان در نظر بگیریم. از ۴۰۰ هزار تومان در حدود ۲۵۰ هزار تومان باقی خواهد ماند.
 
یعنی اگر شما ۲۰۰ راس دام داشته باشید در ماه در حدود ۵۰ میلیون سود کرده این.البته باز از این مقدار باید تعداد ۴ راس دام را به عنوان تلفات کم کنیم.پس در حدود ۶٫۵ میلیون هم به عنوان تلفات کم میکنیم.مقدار باقی مانده حدود ۴۴ میلیون تومان خواهد بود.
 
از مقدار فوق هزینه های اجاره (در صورت اجاره ای بودن محل )  هزینه های استهلاک ، هزینه های خود دامدار ، رفت امد ها و غیره که در هر دامداری متغییر می باشد نیز باید کم شود.
 
البته باید به سرمایه گذاری که به ساخت جایگاه ، و وقتی که برای این کار می گذارید هم دقت کنید و بعد تصمیم بگیرید.
این شغل ریسک هایی دارد مانند بالا و پایین شدن قیمت دام مخصوصا در این یکی دو سال اخیر که بازار کاملا نا مشخص می باشد .
 
برای مثال تا همین چند وقت اخیر قیمت دام در حدود ۲۵ هزار تومان بود که به رنج قیمتی ۳۰ هزار تومان رسید.واردات گوشت توسط دولت ، خروج دام و قاچاق آن ، بیماری های فراگیر و تلفات زیاد دام و غیره از عواملی هستند که در افزایش و کاهش قیمت دام تاثیر گذار هستند.
 
 
 
بیمه کردن دام :
 
 
اینکه شرکت های بیمه دام تمام خسارت را بازگشت نمیدند درسته ولی بیمه کردن دام ها هزینه انچنانی در بر ندارد( هر راس بین ۷ الی ۱۰ هزار تومان )  ولی در عوض در مقابل سرقت دام ، بیماری های فراگیر و تلفات سنگین بخشی از خسارت شما را جبران می کند.
 
 
 
 
 
سود نهایی پرواربندی بره :
 
به طور کل برای هر راس دام مبلغ ۲۰۰ هزار تومان را می توان سود خالص در نظر گرفت.که البته با توجه به نژاد دام ، جیره مورد استفاده شده و هزینه های دیگر می تواند متفاوت باشد.
 
 
جیره مناسب پرواربندی بره و گوسفند :
 
در بحث جیره پرواری سلیقه ها بین دامداران و کارشناسان متفاوت می باشد.اگر به تهیه و اماده  کردن خوراک توسط دامداران توجه کنید اغلب از جو و یونجه و کاه استفاده می کنند.و آن هم به این شکل که در صبح و ظهر از یونجه و سایر اقلام در دسترس مثل چغندر قند و غیره استفاده و در شب یک وعده جو به دام میدهند.و از نظر خودشان بهترین  و پرهزینه ترین خوراک را به دام دادند ولی دام ها وزن نگرفته ،و در ا[ر می گویند  پرواربندی در ایران بازدهی ندارد.چرا ؟ مشکل کار کجاست ؟
 
اولین مشکل اینجاست که هر ماده خوراکی تعدادی از نیاز های دام را از نظر انرژِی ، پروتئین و چربی (اسید های امینه ، ویتامین ها و مواد معدنی ) تامین می کنه .که در صورت استفاده جداگانه از هریک به دلیل محدودیت  در عناصر پر مصرف مواد خوراکی مورد استفاده دام قرار نمیگیرند.
 
برای مثال ذرت از نظر لیزین و تریپتوفان کمبود داشته که باعث کاهش رشد می شود و در صورتی که کنجاله سویا از لحاظ لیزین و تریپتوفان غنی است که استفاده هر دو با هم باعث تعادل می شود.و کنجاله سویا از نظر متیونین و سیستین کمبود داشته که ذرت آن را پوشش می دهد . اقلام مصرفی دام باید طبق استاندارد و نیاز دام مورد استفاده قرار گیرد.
 
در روش سنتی یکی از علت های عدم موفقیت و وزن گیری کم دام به همین دلیل می باشد. در این فایل گروه ما سه جیره برای بره های شیرمک و دو جیره برای بره های ۲۵ الی ۶۰ کیلو تهیه کرده تا هم از نظر اقتصادی مناسب باشد هم اینکه تمام نیاز دام را برطرق کند.
 
برای مثال این جیره ها با قیمت روز نهاده های دامی در اواخر دی ماه سال ۹۷ نوشته شده اند که در این بازار گرانی یک کیلو از جیره دوم ۱۶۲۰ تومان و جیره سوم هز کیلو دو هزار تومان هزینه بر است.که از هر یک از این جیره ها برای دام برای بره ۳۰ کیلویی در حدود روزانه یک کیلو ۳۰۰ گرم و برای بره ۵۰ کیلوگرمی ۱٫۸ الی ۲ کیلوگرم کافی است و تمام نیاز های دام را برطرف میکند.درصد های ترکیب اقلام و توضیحات کامل در فایل قابل خریداری و دانلودی به طور کامل توضیح داده شده است.در ادامه می توانید مطالعه کنید.
 
 
 
 
 
این طرح ثبت شده است.کپی برداری و قراردادن حتی قسمتی از این پست در سایت های دیگر از نظر شرعی حرام و پیگرد قانونی دارد.
 
 
 
 
بهترین نژاد گوسفند برای پرواربندی

چه دامی را برای پروار بخریم؟ ( مشخصات دام مناسب پروار)

نکات مهم در خرید دام زنده برای پروار :

 
ابتدا باید دام سر زنده و فعال باشد و بدنی بدون نقص داشته باشد.
دنده ها قوصی شکل ، فاصله دار  و پهن باشد.(پهلو دام فرورفته نباشد)
از نظر سن ، دام نباید دوره رشد خود را تمام کرده باشد.
چشم دام پرواری باید روشن ، دارای قرنیه شفاف و رنگ مخاط چشم قرمز گلی باشد( اگر مخاط چشم صورتی کم رنگ باشد نشان دهنده بیماری کم خونی است.بیشتر این ضعف نشانه بیماری انگلی کپلک صورت میگیرد.)
سرعت رشد دام نر بیشتر بوده، پس بهتر است دام را نر انتخاب کنیم.
نژاد های مثل شال ، افشار و کردی از نظر پرواری برای مناطق مرکزی کشور مناسب میباشد.
 
 
 

 
 
 
 

از چه نژادی برای پرواربندی استفاده کنیم؟

با توجه به سوالات عموم دامداران که از چه نژادی استفاده کنیم برای پروار؟
پاسخ این سوال این گونه است.
ببینید بهترین نژاد های پرواری کشور افشاری ، شال و در بعد از ان کردی می باشد.ولی نکته قابل توجه این است که شما در کدام منطقه کشور زندگی میکنید.و ایا برای مثال نژاد شال در منطقه شما سازگار هست یا نه؟؟؟
جهت پاسخگویی به شما عزیزان در قسمت زیر نژاد های معروف هر منطقه از ایران را برایتان نوشته ام.در عمل ببینید ایا نژاد افشار و شال در محیط شما سازگار هست یا نه؟اگر بود که استفاده کنید.اگر نبود میتوانید از دام های گوشتی منطقه خودتون استفاده کنید و با جیره مناسب بازدهی را افزایش دهید.
 
 

نژاد شناسی گوسفند در ایران :(2)

در این پاراگراف به بررسی گونه های معروف گوسفند در سطح کشور میپردازم.
نژاد افشاری  بهره دهی گوشتی  پراکنش در شهر زنجان
نژاد بختیاری بهره دهی گوشتی  پراکنش در چهارمحال بختیاری و خوزستان
نژاد دالاق بهره دهی گوشتی پراکنش در گلستان
نژاد زل بهره دهی گوشتی بدون دمبه  پراکنش در مازندران ، گیلان و گلستان
نژاد سنگسری بهره دهی گوشتی پراکنش در سمنان
نژاد کردی بهره دهی گوشتی پارکنش کردستان
نژاد مهربانی بهره دهی گوشتی  پراکنش همدان
نژاد لری بهره دهی گوشتی پراکنش لرستان
 
 
 
 
 
 
در این مقاله موضوعات زیر به طور کامل بررسی شده اند:
 
 
فهرست مقاله اموزشی پرورش و پرواربندی بره :
خدمات فنی مهندسی نو طرح ۱
مقدمه ۳
روش انتخاب دام پرواربندی : ۴
مشخصات گوسفند پرواری مناسب : (۲) ۴
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام : ۵
بررسی سود پرواربندی بره در سال ۹۷ : ۵
شروع دامداری و خرید دام : ۶
معرفی اقلام خوراکی مورد استفاده در جیره دام ۷
مصرف جو در جیره : ۷
گندم : ۸
یونجه: ۹
پودر ماهی : ۱۰
کنجاله تخم پنبه : ۱۰
چغندر علوفه ای : ۱۱
دانه ذرت : ۱۲
سویا : ۱۳
کاه : ۱۴
جیره و پرواربندی بره : ۱۵
جیره غذایی باید (۳) ۱۶
کربوهیدارت ها: ۱۶
پروتئین : ۱۶
فرموله کردن جیره به طور مختصر : ۱۸
نکات ویژه : ۱۸
فرایند کردن خوراک : ۲۰
عمل اوری اوره با کاه! برای تامین پروتئین دام ۲۱
نکات تجربی : ۲۲
مقدار خوراک مورد نیاز هر دام در روز؟ ۲۴
جیره بره های شیرمک : ۲۵
جیره مناسب پرواربندی : ۲۶
نحوه استفاده از جیره : ۲۶
جیره شماره ۱ ؟ ۲۸
روش استفاده از جیره : ۲۸
در وزن های بیشتر چطور خوراک اظافه کنیم ؟ ۲۸
جیره شماره دو : ۳۰
نژاد شناسی در گوسفند : (۴) ۳۳
گوسفند شال : ۳۳
گوسفند افشاری : ۳۵
نژاد کردی : ۳۷
نژاد مهربان : ۳۸
گوسفند رومانوف : ۳۹
شرایط صدور پروانه تاسیس واحد های صنعتی بره پرواری: ۴۱
زمین مورد نیاز : ۴۱
شرایط اولیه احداث دامداری : ۴۲
کیفیت اب اشامیدنی در پرورش گوسفند: (۱) ۴۴
تهویه : (۱) ۴۵
روش های مختلف تعبیه تهویه در تصویر اورده شده است : ۴۶
رطوبت در دامداری : (۱) ۴۷
نور در جایگاه : (۱) ۴۷
تاسیسات گوسفند داری : (۱) ۴۸
دیوار ها : ۴۸
سقف جایگاه : ۴۸
کف جایگاه : ۴۹
کف جایگاه خاکی پوشیده با کلش : ۵۰
کف جایگاه ساخته از چوب : ۵۱
نمایی از کف های نرده ای : ۵۱
کف بتنی : ۵۲
اخور : ۵۲
نمایی از انواع اخور های مورد استفاده در گوسفند : ۵۳
ابشخور : ۵۴
انواع مختلفی از ابشخور های به روز : ۵۵
بهاربند : (۱) ۵۷
انبار کنسانتره و علوفه : (۱) ۵۹
سکوی دام : (۱) ۵۹
مجری و کارشناس طرح – مهندس مهدی بنی حسن ۶۱
مقدمه : ۶۵
اهمیت اقتصادی : ۶۶
اهداف : ۶۶
خلاصه طرح ۶۹
زمین و محوطه سازی ۷۰
ساختمان ۷۱
ماشين آلات و تجهيزات ۷۲
نقلیه ۷۴
اداری ۷۵
جدول سرمايه گذاري طرح ۷۸
حقوق ۸۲
درآمد ۸۷
هزينه مواد اوليه (سه دوره) ۸۸
تغذیه دام ۸۹
توجيه اقتصادي طرح : ۸۹
 
 
( در صورت بروز مشکل و سوال تخصصی در مورد دام از قسمت نظرات این بخش استفاده کنید تا کاملترین پاسخ بگیرین.شماره تماس تنها برای پشتیبانی سایت می باشد. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از فایل اصلی بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 250  هزار تومان
قیمت : 100 هزار تومان ( تخفیف تنها تا 24 ساعت اینده )

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2346 سه شنبه 13 تیر 1396 زمان : 20:24 نظرات (2)

تازه های ماشین های داشت و برداشت کشاورزی

بررسی ادوات و ماشین الات نوین کشاورزی 

در این پست پاورپوینتی در زمینه ماشین الات کشاورزی با معرفی کمباین ، تراکتور و سایر ادوات نوین کشاورزی و مقایسه با ادوات سنتی و قدیمی را برای شما معرفی میکنم.
 
 

ادوات کشاورزی قدیمی

در ابتدا اشاره ای به برخی از ابزار آلات و ادوات کشاورزی در قدیم به شرح زیر خواهم داشت .(به دلیل تعداد زیاد عکس ها ، تصاویر تنها در فایل اصلی موجود است )
 
1- بیل:
قديمي ترين وسيله كشاورزي مي باشد كه مرتب كردن نهرها براي هدايت آبهاي سطحي به مزارع برنج و گندم و تمامی باغات و همچنين كندن باغ و باغچه براي كاشتن نهال و سبزي و ..
 
2- بلو:
بلو از ديگر وسايل مهم در زمين كشاورزي و شاليزارها به حساب مي آمد. مرز كشيدن زمين زراعي از مهمترين استفاده هاي بلو به حساب مي آيد.
 
 
3- گرباز:
گرباز شبيه بيل است اما بسيار محكمتر و بسيار صاف و قطر بيشتري دارد و براي كندن زمينهاي بسيار سفت بكار مي رود.
 
 
4- کلنگ:
كلنگ از جمله ابزاري است كه براي كندن زمينهاي بسيار سفت و محكمي كه حتي با گرباز هم كنده نمي شود بكار مي رود. مثل زمينهاي سنگلاخي و يا سطوح بتوني.
 
 
5- داس:
داس اصولا" بر خلاف مردم شرق مازندران و مردم پارسي زبان براي درو كردن برنج در شاليزار و گندم  در گندمزار بكار نمي رود بلكه  وسيله اي است كه از آن براي قطع كردن شاخه ها و سرشاخه هاي درخت از آن استفاده مي شود.
 
 
6- طور:
در جاهايي كه داس جواب نمي دهد يعني كنده هاي درخت و يا حتي شاخه هاي قطور را با استفاده از طور به قطعات كو چكتر بكار مي برند. قطع كردن درختان نيز با استفاده از طور صورت مي گيرد.
 
 
7- دره:
دره  يكي از ابزار كاري اصلي كشاورزان و شاليكاران مي باشد كه فصل برداشت محصول برنج براي تراشيدن برنج (بينج تاشي) از آن بهره مي برند. هرساله قبل از فرارسيدن برداشت محصول برنج آنرا تيز مي كنند و اگر غير قابل استفاده باشد آنرا براي علف تراشي و كارهاي جانبي بكار مي برند.
 
 
8-فکا:
فكا براي وجين كردن باغ سبزي در باغچه خانه مورد استفاده قرار مي گيرد. در مناطق شرق مازندران به فكا هوكا مي گويند.
 
 
9- چنگل:
چنگل نيز شبيه فكا مي باشد اما با اين تفاوت كه سطح فكا بصورت چنگال در آمده است.
 
 

اولین تراکتور ها

واژه تراکتور یک کلمه خارجی است و معنی آن «کشنده» می باشد این واژه اسم فاعل ساخته شده از واژه Tratiox به معنی کشش است.
 
پیدایش ماشینهای کشش (تراکتورها) به شکل امروزی در حدود ۱۰۰ سال قبل آغاز شد. نمونه‌های اولیه تراکتورها برای استفاده در مزارع و به منظور کشیدن وسایل کشاورزی مثل گاو آهن مورد استفاده قرار می گرفتند.
 
در این انواع اولیه برای تامین کردن توان مورد نیاز تراکتور از یک موتور بخار استفاده می شد. این موتور بخار برای آنکه کار کند به مقادیر زیادی آب و ذغال سنگ نیاز داشت. بنابراین این تراکتورهای اولیه بسیار بزرگ بودند و نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی داشتند بطوری که گاهی برای به حرکت درآوردن و استفاده از یک تراکتور ، موتور بخار به ۱۵ نفر کارگر نیاز بود. این مدلهای اولیه تراکتور دارای چرخهای بسیار بزرگ فلزی بودند که می توانستند وزن بسیار زیاد تراکتور را تحمل نمایند. البته فلزی بودن چرخهای تراکتور باعث کاهش سرعت ماشین می شد. بنابراین در نمونه های بعدی و مدرن‌تر از چرخهای لاستیکی استفاده شده است.
 
 
 
کاشت سنتی
با شکل‌گیری تمدن در جوامع بشری که پروسه‌ای طولانی را تا به امروز طی کرده و به شکل‌گیری فعالیت جدیدی به نام کشاورزی انجامید به نحوی که در دوران باستان با آغاز زندگی کوچ‌نشینی و سپس تشکیل روستاها در حاشیه شهرها روند توسعه و تکامل خوش را تا به امروز طی کرده است لذا با شروع کشاورزی در روستاها و ایجاد قشر جدیدی به نام کشاورزان در طبقات اجتماعی جامعه ایران و دیگر جوامع، زندگی کشاورزی رونق گرفت و انسان‌ ها با توجه به چگونگی رویش انواع گیاهان و خاصیت غذایی و دارویی آنها، همچنین در اختیار داشتن آب و خاک مناسب دریافتند که با کاشتن، پرورش و آبیاری دانه‌های گیاهی، درختان و درختچه‌ها می‌توانند غذای خود را تامین کنند.
 
 
 

معرفی تراکتور های جدید و قابلیت آنها

ابتدا مهمترین تراکتور های نوین جهان همراه با توضیحات لازمه و تصاویر انها در فایل اصلی برای شما اماده کرده ایم.که خلاصه ای از ان در قسمت زیر موجود است. (به دلیل تعداد زیاد عکس ها ، تصاویر تنها در فایل اصلی موجود است )
 

تراکتور کلاس  : 

تراکتور کلاس  claas

در رتبه دهم کلاس تراکتور قرار دارد. این برند در سال ۱۹۱۳ شکل گرفته و دفتر مرکزی آن در هارزه وینکل کشور آلمان قرار دارد. AXION 850 یکی از موفق ترین محصولات این کمپانی آلمانی است که در سال ۲۰۱۳ به عنوان تراکتور و ماشین کشاورزی برگزیده در آلمان مورد تقدیر قرار گرفت.
 
 
 

تراکتور کابوتا :

معرفی تراکتور kubota
 
این کمپانی که دفتر مرکزی آن در اوساکا ژاپن است در سال ۱۸۹۰ میلادی راه اندازی شده و فعالیت تولیدی قابل توجهی در ژاپن دارد.  ۲۱HP L200 یکی از محصولات موفق این کمپانی است که در آمریکا نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
 
 

تراکتور کترپیلار :

بد نیست بدانید که دفتر مرکزی این کمپانی در ایلی نوی آمریکا است و این برند و توانایی های در تولید ماشین آلات مختلف نیاز به معرفی ندارد. سابقه فعالیت کترپیلار به ۱۹۲۵ میلادی باز می گردد.
 
 

تراکتور فنت :

دفتر مرکزی این شرکت هم در مارکت‌اوبردورف آلمان است  و در واقع یکی از شناخته شده ترین های لیست امروز ما کمپانی فنت خواهد بود. سابقه فعالیت فنت به ۱۹۳۷ میلادی و ماجراجویی های برادران فنت در یک آهنگری کوچک باز می گردد و یکی از خلاق ترین کمپانی های تولیدکننده تراکتور است. ایده های آینده نگر فنت برای تولید تراکتور همواره مورد توجه قرار داشته است.
 
 
 

تراکتور نیو اولند اگریکالچر :

 
این کمپانی فعالیت خود را از سال ۱۸۹۵ آغاز کرد و امروز نیز دفتر مرکزی آن در شهر تورین ایتالیا است و یکی از برترین برندهای تراکتور را روانه بازار می کند.محصولات نیو اولند به ۱۷۰ کشور صادر می شود. NH2 نام یکی از محصولات خاص این برند است که از هیدروژن نیروی مورد نیاز خود را تامین و به عنوان یک تراکتور سبز شناخته می شود.
تراکتور کیس IH  :
 
این برند نیز جز یکی از معروف ترین برند های تراکتور در میان کشاورزان جهان است .دفتر مرکزی این شرکت در شهر ویسکانسین آمریکا است و از سال ۱۹۸۴ به عنوان یکی از شرکت های نوآور در تولید ماشین آلات کشاورزی شناخته می شود. در سال ۱۹۸۷ اولین تراکتور این برند با نام مگنوم تولید شد و به سرعت محبوبیت زیادی را بدست آورد. STX500 Steiger یکی از محصولات تحسین شده کمپانی مذکور به شمار می رود.
 
 
 

معرفی کمباین های جدید جهان

 

New Holland TC4.90 : 

معرفی کمباین  New Holland
 
کمباین‌های برداشت غلات نیوهلند سری تی‌سی مدرن و مجهز به امکانات کاملی برای برداشت انواع مختلف محصولات از جمله گندم، جو، ذرت، کلزا، نخود و دانۀ آفتابگردان هستند. این کمباین به موتور دیزل با کارایی بالا مجهز شده و همچنین تمامی فن‌آوری‌های مورد استفاده در همۀ قطعات سطح بالا و به‌روز شده هستند.
 
 

New Holland TC5.80 تک خرمنکوب : 

 
کمباین‌های برداشت غلات نیوهلند سری تی‌سی مدرن و مجهز به امکانات کاملی برای برداشت انواع مختلف محصولات از جمله گندم، جو، ذرت، کلزا، نخود و دانۀ آفتابگردان هستند. این کمباین به موتور دیزل با کارایی بالا مجهز شده و همچنین تمامی فن‌آوری‌های مورد استفاده در همۀ قطعات سطح بالا و به‌روز شده هستند.
 
 
 

Agri Union 4LZ-2.0ZB : 

 
نسل جدیدی از کمباین‌های برداشت برنج ساخت شرکت اگری یونیون چین از نوع تغذیه کامل (Whole Crop) است که جهت برداشت مستقیم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مدل بر اساس شرایط مزرعه‌ای و ارقام برنج موجود در ایران بومی‌سازی و طراحی شده که از جمله آن‌ها می‌توان به چرخ‌های نوع زنجیری لاستیکی، کوبندهٔ جریان محوری نوع دندانه میخی (انگشتی)، سبک بودن وزن و امکان برداشت محصول با زاویه خوابیدگی کمتر از ۷۵ درجه اشاره نمود. از این کمباین برای خرمن‌کوبی و بوجاری محصول درو شده نیز می‌توان استفاده نمود.
 
 

تاثیر ادوات جدید کشاورزی بر کمیت و کیفیت محصولات

 
افزایش تولید محصولات کشاورزی درواحد سطح وبهبود کیفیت محصولات وجلب اعتماد بازار، فقط درسایه مجهز شدن به وسایل وامکانات پیشرفته وبه موازات آن تقویت مدیریت ها امکان پذیر است ، بویژه آنکه افزایش تولید درواحد سطح به مفهوم تولید انبوه وکاهش قیمت تمام شده است. بهمین خاطر کاربرد فن آوری های نوین می تواند ضمن افزایش تولید محصولات کشاورزی درواحد سطح ، موجب کاهش هزینه های تولید ومتعاقب آن منجر به کاهش قیمت تمام شده این محصولات باارزش گردد، چرا که ، پائین بودن قیمت تمام شده محصولات کشاورزی ، ضمن آنکه رضایتمندی کامل کشاورزان ونیز مردم جامعه را فراهم می نماید ، بازارمطمئن ومناسبی را برای صادرات این محصولات کشاورزی ایجاد می نماید، که ازاین طریق می توان ازخروج مقادیرزیادی ارز ازکشور، که جهت تهیه این محصولات بکارمیرود، جلوگیری نمود.
 
 
اما آنچه که بایستی مورد نظر باشد ، این است که هنوز درجهت مکانیزاسیون کشاورزی ، اقدامات جدی صورت نگرفته و هنوز شیوه کاشت ، داشت وبرداشت درکشاورزی به شکل سنتی می باشد. که درروش سنتی بعلت( عدم استفاده ازامکانات پیشرفته ونوین ) ، ضمن کاهش تولیددرواحد سطح ، سبب افزایش قیمت تمام شده این محصولات کشاورزی گردیده است.
 
 
لازم به یاد آوری است که با تشکیل تعاونیها ی کشاورزی ، زمینهای مزروعی کوچک ، تبدیل به زمینهای بزرگ شده که استفاده از ماشین آلات متعدد کشاورزی ونیزنیروهای کار کشاورزی متخصص وماهر برای تمامی مراحل کاشت، داشت وبرداشت درآن فراهم می گردد.
 
با توجه به اینکه تعاونیهای روستائی ، ازتشکلهای مردمی بشمار می رود که برای پشتیبانی وحمایت از کشاورزان روستا ها بوجود آمده ودرقطب کشاورزی وروستاها تنها تشکیلاتی هستند که کشاورزان به آنها اعتماد دارند ، بهمین دلیل نقش این تعاونیها درمکانیزاسیون کشاورزی ، می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. ازآنجائیکه یک کشاورز به تنهائی قادربه تهیه ماشین آلات متعدد ومختلف کشاورزی ونیز نیروهای متخصص وآموزش دیده کشاوورزی برای زمینهای مزروعی خود نمی باشد، با عضویت وپیوستن به این تعاونیها ، می تواند ازتمامی امکانات مکانیزاسیون کشاورزی استفاده نماید.
 
 
 

ادوات کشاورزی نوین

در این بخش به معرفی ادوات کشاورزی مدرن خواهیم پرداخت
 
تراکتور
کمباین
کمباین کششی پنبه
کمباین کششی چغندر قند
علوفه خرد کن دامی غلتکی
علوفه خرد کن دامی گیوتینی
چاله کن استریم
چاله کن
دستگاه کولتیواتور
کاه خرد کن
اره موتوری
موور بشقابی جدا کننده انواع تخم کدو و هندوانه
مکنده کاه
چیزل مرکب
نهر کن
کود پاش قیفی سانتریفوژ
یونجه چین
 
 
 
 
( با تشکر از خانم زهرا عنبراحسن پور که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
قالب فایل » پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما) 
تعداد 37 اسلاید --------- به همراه تصاویر مربوطه
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان
مهدی بنی حسن بازدید : 5526 دوشنبه 12 تیر 1396 زمان : 18:17 نظرات (0)

طرح توجیهی احداث گلخانه صنعتی پرورش گل رز ( هیدروپونیک ) سال 95

دانلود طرح توجیهی پرورش گل رز به طور صنعتی و هیدروپونیک

در این طرح به بررسی کامل کشت هیدروپوینک و شرایط لازم جهت کاشت داشت و برداشت گل رز و توضیحات لازم ازجمله  شرایط دما ، نور ، تغذیه و اب هوای لازم ، بیماری ها و تیمار انها ، افات گل رز  و غیره جهت کشت گل رز همچنین میزان سرمایه مورد نیاز ، مخارج احداث گلخانه تاسیسات لازم ، سود و زیان ویژه و همچنین سرمایه در گردش و بازگشت سرمایه به طور کامل توضیح داده شده است.امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیرد.
 

 

هدف از اجرای طرح پرورش گل رز :

 
کاهش مصرف آب - ایجاد اشتغال - توسعه اقتصاد مقاومتی
 

کشت هیدروپونیک گل رز :

 مقدمه :
کلمه هایدروپونیک از ترکیب دو واژه یونانی هایدرو به معنای آب و پونوس به معنای کار و تلاش ساخته شده است.
این کلمه را اولین بار دکتر گریک استاد یکی از دانشگاههای کالیفرنیا به کار گرفت هایدروپونیک روشی برای کشت گیاهان، بدون خاک است.
در این روش گیاه در آبی، غنی از مواد مغذی رشد می کند. با این وجود کشت هایدروپونیک می تواند به عنوان روشی جهت رشد گیاهان ، در سایر محیط های متراکم مثل مخلوط پوست درختان، بدون خاک مورد استفاده قرار گیرد. روش هایدروپونیک یک روش پیشرفته باغبانی است که هم در خانه و هم در تجارت مورد استفاده قرار می گیرد. در این سیستم هیچگونه علف هرزی رشد نمی کند و گیاهان حاصل از این روش معمولا سالم تر و زودرس ترند و فضای کمتری را اشغال می کنند.
 
کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ماسه و کشت در سنگریزه و کشت هوایی و کشت داخل لوله و ...
 
روش کشت گیاهان بدون خاک از سالها قبل در فلسطین اشغالی استفاده می شده است در این منطقه به دلیل کمبود آب و خاک این روش جایگزین مناسبی برای زراعت روشهای متداول است .
 
 
اهمیت طرح :
 
همان طور که اشاره شده تولید گل میتواند به یکی از حرفه های سود آور تبدیل شود به فرض آنکه بر اساس اصول علمی و دانش گل خانه های روز پایه گذاری شود .
امروزه که ایجاد اشتغال و تولید بیشتر در کنار بهره روی بهینه از منابع آب و خاک )به ویژه آب( به یکی از دغدغه های دولت تبدیل شده است .واحدهای کوچک تولیدی که گلخانه یکی از آنهاست می تواند گزینه مناسبی باشد آن که به غیر از مسئله اشتغال سود آوری طرح و اقتصاد ی بودن آن طرح و اقتصادی بودن آن هم در نظر باشد. نه اینکه برای پاسخگویی به موج عظیم بیکاران کشور با تصمیم گیری های عجولانه فقط به فکر مقطوع کنونی بوده و آینده را در نظر نداشت در صورتی که طرح به خوبی اجرا شود می تواند هر
1۰۰۰ متر مربع 2 نفر اشتغال مولد و جدید داشته باشد ضمن آن که با تولید گل شاخه بریده رز پاسخگویی نیاز بازارهای داخلی و خارجی می باشد.
 
البته بایستی به سرانه مصرف این گل در جامعه نیز توجه داشته باشیم که البته در حال افزایش است خوشبختانه بایستی گفت که گل رز با توجه به مصارف متعددی که دارد )جشن ها –اعتیاد-مراسم مذهبی – تشریفات –آذین بندی...(می تواند انتخابی مناسب برای تولید- تکثیر و پرورش باشد. توام و باسوادی آوری مناسب و مطمئن.
 
 
 

توجیه اقتصادی طرح پرورش گل رز به طور صنعتی :

 
تمایل مردم دنیا نسبت به شهرنشینی ورفاه طلبی آنان از یک سو و از سوی دیگر زندگی ماشینی بدور از طبیعت زنده باعث شده است که تمایل انسانها برای داشتن مدل کوچکی از فضای سبزو طبیعت برای بر طرف کردن نیازهای روحی و دور شدن از وابستگی های ماشینی و خستگی های روزانه ،بالا برد و گل این موجود زیبا این مدل کوچک طبیعت است.
 
سالانه انواع گلها وگیاهان به شکل شاخه بریده، آپارتمانی،گلدانی_فصلی ودرختچه های زینتی تولید و در اختیارانسانها قرار می گیرد. تجارت گلهای شاخه بریده تبدیل به تجارتی سود آور شده است. یکی از پر مصرفترین گلهای شاخه بریده گل معروف رز است که دارای اقسام وواریته های زیادی است که هر کدام دارای زیبای خاصی هستند.
 
کشورهایی مانند: هلند ،کلمبیا و چین و چند کشور اروپایی دیگر تقریبا بازار تجاری این گل را تسخیر کرده اند. در این طرح هدف تولید گل شاخه بریده رز و رسانیدن به بازارهای مصرف داخلی و به ویژه خارجیاست.
استان های کوهستانی ما به دلیل شرایط خاص آب و هوایی )اختلاف ارتفاع از سطح دریا و اختلاف درجه حرارت شب و روز(هی تواند به یکی از قطب های تولید گل رز شاخه بریده با کیفیت تبدیل شود.
 
 
بررسی سود  و سرمایه لازم جهت احداث گلخانه گل رز
بررسی سود  و سرمایه لازم جهت احداث گلخانه گل رز
 

- گلخانه مناسب رز : 

سیستم تهویه بایستی بتواند دمای داخل گلخانه را کنترل نماید و تعادل بین دما و رطوبت را تامین نماید. در زمان تهویه از باد مستقیم بر روی محصول باید اجتناب شود. دیواره های جانبی گلخانه باید تا ارتفاع محصول باشد. تهویه و کانالهای مربوط به تهویه باید در بالای ارتفاع محصول قرار گیرد.
 
 

 شرایط آب و هوایی مورد نیاز کشت گل رز :

 دما 
از عوامل بسیار مهم در پرورش رز بوده و رابطه نزدیکی با شدت نور دارد. گیاه بایستی از شرایط دمایی مناسب برای رشد و نمو برخوردار باشد. ارقام و واریته های طبیعی وقدیمی این گیاه بایستی حداقل به مدت یک ماه تحت شرایط رفع نیاز دمایی در دمای پایین زیر 1۰ درجه سانتیگراد قرار گیرد. که این نیاز در رزهای شاخه بریدنی جدید وجود ندارد.
در زمینه دما حداقل درجه حرارت تحمل گیاه صفر و حداکثر 3۵ درجه سانتیگراد است. درخصوص تفاوت درجه حرارت شب و روز بهترین تفاوت مربوط به 6 تا 1۰ درجه است
دمای انتخابی برای رزهای گلخانه ای با توجه به شدت نور و موقع سال متفاوت است. بطور کلی دمای گلخانه را در شب 16 تا 1۷ درجه سانتیگراد، در روزهای کم آفتاب 21 درجه سانتیگراد و در روزهای با آفتاب زیاد 26 تا 2۷ درجه سانتیگراد انتخاب می کنند. در این شرایط دمایی گلها بعد از حدود 48  4۰ روز آماده برداشت می شوند.
 
 
 
فهرست عناوين طرح توجیهی
عنوان صفحه
فهرست عناوين ...................................................................
-1 کشت هیدروپونیک ..............................................................
1- - مقدمه ............................. ............................................
2- - کشت هیدروپونیک ....... ................................ ........................
1- - سیستم های کشت هیدروپونیک: .. ...........................
2- - انواع کشت های هیدروپونیک ...................... ...............
1- - کشت آبی یا مایع ...............................................
2- - کشت در ماسه ..... .................................................
3- - کشت در سنگریزه در کشت هیدروپونیک ....................
4- - کشت در هوا ................................................
۵ - کشت در ورمی کولیت در کشت هیدروپونیک ..........................
6- - کشت آبی .........................................................
۷ - کشت در پلاستیک .................................................
3- - محلول غذایی : ...............................................................
3- - سیستمهای کشت هیدروپونیک: ......... ........................................
1- - انواع بستر های کشت : ............................................
 
با نوع محصول: ..............................
 
 
- اشکال مختلف - 1- 3- 1
2- - ریشه گیاه: .......................................1
1- - خصوصیات فیزیکی ریشه ..............
2- - تهویه: ................................ ..
3- - محیط ریشه: ................................ ..
4- - درجه حرارت: ................................ ................................ .........
۵ - محیط های کشت هیدروپونیک ................................ ............
3- - احتیاجات گیاه ................................ ................................ .......
 
2- - هوای تازه : ............
3- - دما: ............................
4- - نور: ................................ ......
-1-4-3-3-1 طیف نور: ..........................
-2-4-3-3-1 نشانه های کمبود نور: ................................ ................................ 
-3-4-3-3-1 نور مصنوعی )قرار دادن لامپ(: ................................ ........
-2 پرورش گل رز
1- - مشخصات گیاه شناسی : ............
2- - مسائل فنی کشت رز ..........................
3- - کشت و تولید رزهای گلخانه ای : ................................ ............
1- - ازدیاد : ................................ ................................ ...
2- - کاشت : ................................ ............................
3- - تغذیه : ................................ ......................
2-4- شرایط آب و هوایی مورد نیاز کشت ................................ 
1- - دما ................................ ...............
2- - نور ................................ ............
 
۵ - انواع بسترهای هیدروپونیک ...............................
 - پیت نارگیل ۵- 2
 پشم سنگ ۵- 2
 پرلیت ۵- 2
6- - تهویه : ............................
۷ - گلخانه مناسب رز : ................................ 
8- - ارتفاع از سطح دریا: ................................ 
مناسب: ................................ ............................
1۰ - بندینگ: ................................ ....................
11- - برداشت : ................................ .................
12- - تیمار بعد از برداشت : ................................ ....
13- - عوارض، آفات و بیماریها : ................................ .
-3 گلخانه .................................................................
1- - سازه گلخانه: ................................ ................
2- - سیستم سرمایش و گرمایش: ................................ .....
3- - سیستم تغذیه ................................ .................
4- - سیستم شیدینگ ................................ ............
۵ - سیستم کنترل ................................ .............
6- - سردخانه و بسته بندی ................................ ....
-4 توجیه اقتصادی طرح .....................................................
1- - اهمیت طرح ................................ .................
2- - آمار تولید گل در جهان و ایران ................................ .....
-5 توجیه مالی طرح ..............................................................
1- - برنامه توليد ساليانه : ................................ ................................ ................................ ......................
3- - زمین: ................................ ............
4- - محوطه سازی: ................................ .......
۵ - ساختمان سازی ................................ ................................ ......
6- - ماشین آلات و تجهیزات : ..............................
۷ - تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی: ...............................
8- - وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه: ................................ .....
9- - مواد اولیه و مقدار مصرف هر کدام: ................................ ............. .
1۰ - برآورد هزینه آب، برق و سوخت مصرفی: .................
11- - برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری: ................................ ..........
12- - برآورد حقوق و دستمزد و نیروی انسانی: .....................
13- - برآورد سرمایه ثابت: ................................ .................
1- - هزینه های سرمایه ای: ................................ ..........
 هزینه های قبل از بهره برداری 13- ۵
14- - برآورد سرمایه در گردش ۵
15- - نحوه سرمایه گذاری: )مبالغ به هزار ریال
 
- - برآورد هزینه استهلاک ۵
1۷ - هزینه های تولید سالیانه: ................
18- - قیمت تمام شده محصول: ......................
- محاسبه نقطه سربسر )در 1۰۰ درصد راندمان ۵
2۰ - درصد فروش در نقطه سربه سر: ................................ ...
21- - سود و زیان ویژه )سود(: ..........................
22- - دوره برگشت سرمایه: ............................
 ارزش فعلی خالص ۵
 نرخ بازده داخلی طرح جیهی
 

 

 

 
( با تشکر از خانم زهرا عنبراحسن پور که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
قالب فایل » pdf  --- تعداد 55 صفحه
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 15 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان
مهدی بنی حسن بازدید : 1183 جمعه 09 تیر 1396 زمان : 3:00 نظرات (0)

اموزش ورمی کمپوست ( کرم ورمی کمپوست )

دانلود فایل کاراموزی اموزش کرم ورمی کمپوست در قالب پاورپوینت در 77 اسلاید ( قابل ویرایش)

 

آشنایی با ورمی کمپوست 

(vorms) در لاتين به معناي کرم است و ورمي­کمپوست (VERMICOMPOSTING) اساساً به معناي کود بوجود آمده از کرمها ميباشد. در طبيعت همه موجودات زنده در نهايت از بين مي‌روند و بدن آنها متلاشي مي‌گردد. در ورمي‌کمپوست شما اين فرآيند متلاشي و نابودي را تسريع مي‌نماييد، محصول نهايي غني‌تري را بدست خواهيد آورد به نام ورم کستينگ(VORM CASTING) که مدفوع و ضايعات کرم مي‌باشد. ورمي‌کمپوست در تمام طول سال يعني در تمام طول زمستان در داخل کارگاه و در تابستان در بيرون از کارگاه قادر است کود توليد نمايد. مصرف ضايعات ارگانيكي توسط کرمهاي خاکي يک روش مثمر اکولوژيکي است که بسياري از ضايعات مواد را به يک محصول مفيد از نظر زيست محيطي مبدل مي‌سازد. چند نوع کرم خاکي وجود دارند که براي سود تجاري مورد استفاده قرار گرفته‌اند که  نوع زير مورد نظر است.
 
 RED WIGGLER کرم قرمز باراني يا کرم کود (آيزينيا فوتيدا) EISENIA FOETIDA بيولوژي کرم قرمز باراني ضايعات را از راه مجراي جلو بدن خويش که مانند دهان عمل مي‌کند می رباید. گلو با pharynx کرم مي‌تواند فشاري را از طريق اين اندام خود بوجود آورد که کمک مي‌کند غذا به داخل بدن هدايت شود، 
 
کرمها دندان ندارند و غذاي خود را با بزاق مخلوط کرده کاملاً حل مي‌نمايند اين بزاق مي‌تواند غذا را نرمتر سازد تا براي هضم آسان‌تر شود و کرمها بعد از اين که غذا را بلعيدند غذا از چينه‌دان و سپس به سنگدان فرستاده مي‌شود. در آنجا سنگهاي کوچک آسياب و خرد مي‌شوند غذا وارد روده مي‌گردد. (روده کرم تقريباً در تمام طول بدن کرم امتداد دارد) براي خارج شدن مدفوع در انتهاي روده مقعد قرار دارد. 
 
   کرمها يک مغز و پنج قلب دارند کرمها چشم و گوش ندارند اما نسبت به ارتعاشات صدا مانند بستن محکم در و يا صداي زياد حساسيت نشان مي‌دهند و به طور غريزي از نورهاي روشن گريزان هستند، اشعه ماوراء بنفش نور خوشيد براي کرمهاي خاکي بسيار مضر است. و يک ساعت در معرض نور خورشيد قرار گرفتن موجب فلج شدگي جزئي يا کلي کرمها مي‌گردد، کرمها از اکسيژن هوا و يا رطوبت روي پوست خود استفاده مي‌کنند بدين روش که اکسيژن را گرفته و با مويرگ خوني تبادل اکسيژن مي‌کنند، اگر بدن کرمها خشک گردد کرمها خفه مي‌شوند.
 
 
مقدمه
سالیانه میلیونها تن زباله های آلی دفن و یا سوزانده میشود و علاوه بر این که مشکلات زیست محیطی فراوانی را بوجود م یآورد، هزینه های کلانی صرف حمل، دفن و یا سوزاندن زباله م یشود . در روش دفن زباله، علاوه برمشکلات و خطرات ورود نیترات و سایر مواد آلاینده به آبهای زیرزمینی، اشغال فضای بیشتر توسط مواد زاید از دیگر معایب این روش به شمار می روند. یکی از مهمترین روشهای فراوری زبال ههای شهری بازیافت آن به صورت ورمی کمپوست است . در نتیجه این فرایند، علاوه برکاهش مشکلات بهداشتی و زیست محیطی، مقادیر قابل توجهی کود آلی به نام ورمی کمپوست تولید می شود.
 
کشور ایران سالیانه فقط از منابع زباله های شهری، ظرفیت توان تولید بیش از 4 میلیون تن کود آلی ورمی کمپوست را دارا می باشد. در سال 2003 میزان تولید ورمی کمپوست در ایسلند یک میلیون تن 200000کشاورز در این بخش مشغول به کار هستند .در کشور هندوستان نیزدرهمین کشور با داشتن 10 هزار نفر کارگر، ماهیانه 50 هزار تن ورمی کمپوست تولید می کند. کشاورزان کوبایی در جهت تولید و مصرف ورمی کمپوست تا آنجا پیشرفت داشته اند که به جای کودهای شیمیایی نیزاز این کود استفاده می کنند. در حالی که در کشور ایران با دارا بودن مشکلاتی همچون بیکاری، کمبود موادآلی خاکهای کشور، گران بودن و مشکلات زیست محیطی کودهای شیمیایی و ... کشاورزان ایرانی هنوز با اسم ورمی کمپوست آشنا نیستند. استفاده از روش تولید ورمی کمپوست از دو جهت اهمیت دارد، نخست اینکه حجم زیادی از مواد زاید آلی با این روش بازیافت می شود و از نقطه نظر اقتصادی و محیط زیست مهم است. دوم اینکه استفاده از ورمی کمپوست تولید شده در اراضی کشاورزی سبب بهبود کیفیت خاک و رشدگیاهان می شود که صرفه اقتصادی فراوانی را می تواند بدنبال داشته باشد.
 
 
ضرورت
خداوند بیش از 3000 نوع کرم خاکی آفریده است که چند نوع آن با مابقی تفاوت دارد، مابقی با تولید مثل سالی یک بار، مبادرت به شخم زدن و جابجایی خاک می‏کنند و لیکن چند نوع معدود دیگر با ویژگی خاصی نجات دهنده محیط زیست انسان‏ها و تامین کننده غذای سالم آنها هستند، یکی از این‌ها، کرم خاکی آیزینیا فوتیدا Eisenia Foetida است که در زبان فارسی به کرم قرمز خاکی حلقوی بارانی و در سطح بین‏المللی به کرم قرمز کالیفرنیاییRed Worm California معروف است.
 
این کرم با تولید مثل هر هفته، با ویژگی داشتن 70 درصد پروتئین در مقایسه با 22 درصد پروتئین گوشت قرمز یعنی بیش از سه برابر و همچنین دارای امگا 3 یکی از مخلوقات نادر خداوند از لحاظ مواد غذایی می‌باشد.علاوه بر این فضولات این کرم کودی بنام کرمی‌کمپوست با خواص منحصر بفردی است که در ادامه خواص آن ارائه خواهد شد. این کرم در سال 1942 میلادی شناسایی شده است و از سال 1979 میلادی با آن کسب و کار می‏شود.
 
 

ورمی کمپوست

تعریف ورمی کمپوست :

ورمی کمپوست، عبارت است از کود آلی بیولوژیک که دراثر عبور مداوم و آرام مواد آلی در حال پوسیدگی از دستگاه گوارش  کرم خاکی ایزینیا فوتیدا و دفع این  مواد از بدن کرم حاصل میشود این مواد هنگام عبور از بدن کرم آغشته به مخاط دستگاه گوارش می شود ،(موکوس)، ویتامین ها و آنزیم ها شده که در نهایت به عنوان یک کود آلی غنی شده و بسیار مفید برای ساختمان و بهبود عناصر غذایی خاک، تولید و مورد مصرف واقع می گردد. بنابراین، ورمی کمپوست فضولات کرم به همراه درصدی از مواد آلی و غذایی بستر و لاشه کرم هاست.
 

 

خصوصیات ورمی کمپوست

مشخصات فیزیکی:
قرمز مایل به قهوه‌ای رنگ
1.5cm - 4.5 cm طول
0.5gr - 2.1gr وزن
 3 تا 6 سال دوره زندگی
 
 

شرايط محيطي مطلوب براي توليد كرم پوسال ورمي‌کمپوست

شرايط محيطي مطلوب براي توليد كرم پوسال (ورمي‌کمپوست)

كرم پوسال (ورمي‌کمپوست) مي‌تواند در تمام طول سال تهيه شود، در تابستان در فضاي باز و در زمستان در محيط بسته صورت مي‌گيرد و بهترين شرايط براي توليد كرم پوسال (ورمي‌کمپوست) به شرح زير است:
1- رطوبت 60 تا 70 درصد.
2- دما 20 تا 25 درجه سانتيگراد (سلسيوس).
3 - اسيديته (ph) حدود 6 تا 7.
 
 
 
آموزش تولید ورمی کمپوست خانگی
 
 
 

آماده سازي بستر پرورش کرم

محل پرورش کرم هاي کمپوستي را مي توان از چوب يا پلاستيک ، مانند (بشکه ، جعبه هاي چوبي و لگن هاي پلاستيکي ) تهيه کرد که از اين وسايل در داخل يا خارج منزل براي بستر توليد ورمي کمپوست استفاده مي شود. استفاده از آبشخورهاي مربع مستطيل نيز مناسب است. اين بسترها روي بلوک ها ، آجرها ، تنه هاي درختان ، زمين و يا بلوک هاي بتني قرار مي گيرند. در صورت استفاده از تخته هاي کاج يا سرو ، بهتر است ضخامت آنها 5 سانتي متر باشد. طول اضلاع بسترهاي کرم بهتر است از 50 سانتي متر بيشتر نباشد و بسترهاي کرم بايد به وسيله يک راهرو از هم جدا شوند تا عمل برداشت کرم ها و کود توليدي به راحتي صورت پذيرد. براي کنترل دماي بسترها بهتر است آنها درون خاک قرار گيرند ، اما کرم هاي قرمز حلقوي تمايل دارند که از قسمتهاي سطحي بستر خود تغذيه کنند. بنابراين محفظه بستر رشد آنها نبايد بيش از 20 تا 30 سانتي متر عمق داشته باشد. اگر عمق بيشتر باشدد ، مواد آلي فشرده شده ، در نتيجه مواد به صورت غيرهوازي تجزيه شده و توليد بوي نامطبوع و مواد سمي مي کنند و در نهايت به مرگ کرم ها منجر مي شود. کرم ها مي توانند در گودال هاي حفر شده در زمين يا در شيارهاي رديفي واقع در سطح خاک نيز رشد کنند. بسترهايي که در خارج از ساختمان قرار گرفته اند ، مي بايست در محيطي تميز و سالم و بهتر است در فضاي سرپوشيده قرار گيرند. بسترهاي داخل ساختمان بايد از زهکشي و تهويه مناسبي برخوردار باشند
 
 

ابعاد مناسب بستر ورمي کمپوست

 
بستري با طول دلخواه و عرض 60-40 سانتي متر و عمق 50-30 سانتي متر حدود 100 عدد کرم خاکي را به ازاي هر متر طول بستر در خود جاي مي دهد و يا در حدود 25عدد کرم بالغ را توليد مي کند. در صورتي که بعضي از پرورش دهندگان براي افزايش توليد ، اين سطح را بالا مي برند و تعداد بيشتري کرم توليد مي کنند. پس از هر 30 تا 45 روز يا هر 30 تا 90 روز ، کرم هاي خاکي برداشت شده و بستر ها بايد جايگزين شوند. مدت زمان يادشده به شرايط محيطي ، روش پرورش و ترکيب بستر بستگي دارد. طول و عرض بستر پرورش کرم به قابل حمل و يا ثابت بودن آن و مقدار پسماندها بستگي دارد که هر خانواده در هفته توليد مي کند. به طور معمول حجم 33 سانتي متر مکعب به ازاي هر 450 گرم مواد آلي مطلوب است. از مزاياي محفظه چوبي ، خاصيت جذب رطوبت به وسيله آنهاست. نبايد از چوب هايي که داراي مواد آروماتيک اند ( همانند چوب درختان سرو و کاج ) استفاده کرد. محفظه هاي پلاستيکي ، رطوبت را به مقدار بيشتري در خود حفظ مي کنند. به منظور عمل تهويه و زهکشي بهتر ، کف بستر نگهداري کرم ها بايد داراي سوراخ هاي زهکشي باشد. محفظه را بايد روي چوب يا آجر قرار داد تا آب ثقلي به راحتي خارج شود. از زه آب خروجي ( چاي ورمي کمپوست ) مي توان به عنوان کود مايع در فضاي سبز استفاده کرد. کرم ها تاريکي را ترجيح مي دهند ، براي جلوگيري از ورود نور زياد و ممانعت از کاهش رطوبت موجود ، بايد روي بسترها را با پوشش مناسبي نظير کاه و کلش گندم پوشاند. براي اين منظور مي توان گودالي با عمق 40 سانتي متر در زمين حفر کرد و محفظه را درون آن قرار داد و اطراف آن را با خاک و روي آن را با کاه وکلش گندم پوشاند. 
 
 

مهمترین مزایای چای کمپوست

افزایش مقاومت گیاهان در برابر بیماری ها پس از مصرف چای کمپوست محتویاتی دارد که با عمل روی فیلوسفر برگ گیاهان و میکروب های سطح آن ها،با مکانیسم های مختلف از جمله ایجاد مقاومت در تقسیم میکروب ها و پاتوژن ها اثر ضد بیماری زایی را بر گیاهان اعمال می نماید. مواد موثر مختلفی از چای کمپوست استخراج شده اند که از برخی باکتری ها و مخمرهای مفید تا مواد فنولی اسیدآمینه ها را شامل می شوند. از مهمترین شاخص های چای کمپوست می توان پروفایل ترکیبات فنولی پتانسیل احیاء،آنالیز میکزوب های مفید را نام برد. چای کمپوست باعث استفاده ی بهینه ی ورمی کمپوست می شود و میزان دسترسی را بیشتر می کند.علاوه بر این می تواند به صورت اسپری روی برگ ها افشانه شود وبیماری های گیاهی را سرکوب می کند وهمین طور میزان مواد مغذی در دسترس گیاه را افزایش می دهد ویکی از مزایای دیگر چای کمپوست افزایش کیفیت تغذیه ای عطروطعم سبزیجات است. 
 
 

مقایسه ورمی کمپوست و کودهای حیوانی    

۱- این کود نسبت به کود های حیوانی سبک و فاقد هرگونه بو می باشد.
۲- فاقد تخم علف هرز و باکتریهای غیر هوازی
۳- برخلاف کود های حیوانی حشرات را به خود جذب نمی کند.
۴-استفاده بیش از حد از آن سبب سوختن ریشه گیاه نمی شود.
۵- بالا بردن مقاومت گیاه در برابر آفات و عوامل بیماری زای خاک
۶- قابلیت نگهداری بیشتر آب و مواد غذایی
 
 
فهرست این پاورپوینت :
مقدمه
ضرورت
آشنایی با ورمی کمپوست 
ورمی کمپوست
خصوصیات ورمی کمپوست
زیستگاه اصلی
مصارف کرم
شرايط محيطي مطلوب براي توليد كرم پوسال ورمي‌کمپوست
آماده سازي بستر پرورش کرم
ابعاد مناسب بستر ورمي کمپوست
مواد مورد نياز براي استفاده در بستر کرم ها
تغذیه 
کرمها چه چیزهایی را نباید بخورند؟
چرخه زندگي و توليد مثل کرمهاي خاکي
مشخصات کرمها و انتخاب گونه مناسب
تفکیک کرم و کود ورمی کمپوست
موارد کاربردی کرم ها
چای ورمی کمپوست 
مهمترین مزایای چای کمپوست
روش تهیه  پای کمپوستی
مقدار و نحوه مصرف کود ورمی کمپوست
مقایسه ورمی کمپوست و کودهای حیوانی 
مقایسه ورمی کمپوست با کود شیمیایی 
مهمترين ويژگي‌هاي ورمی كمپوست در مقايسه با كمپوست معمولي و ساير مواد كودي
فهرست منابع
 
 
 
 
( با تشکر از خانم زهرا عنبراحسن پور که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 15 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1881 پنجشنبه 08 تیر 1396 زمان : 18:49 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت پرورش قارچ دکمه ایی

(اموزش کاملی از مراحل پرورش قارچ ، افات و بیماری های قارچ ، روش تولید کمپوست و سایر مطالب به طور کامل در یک فایل پاورپوینت )

 
 
مقدمه:
مواد پروتئینی، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. از دیرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلی تامین پروتئین موردنیاز انسان بوده است. لکن در حال حاضر، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می‌شوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن، روند رو به رشدی را تجربه می‌کند. قارچ، به علت اینکه سرشار از مواد پروتئینی، گلوسیدی، ویتامین‌ها و لیپیدها است می‌تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید. اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار می‌رود، می‌تواند بسترساز اشتغال به کار نیروهای متخصص و فاقد تخصص گردد. ضمن اینکه بانوان کارآفرین نیز می‌توانند با پیاده سازی این طرح، گامی در جهت توسعه میهن بردارند. 
 
 

قارچ‌ چيست؟‌

قارچ‌ ميوه‌اي‌ از تيره‌‌ رويندگان‌ قارچي‌ است. بيشتر قارچ‌ها با‌ تشکيل‌ کولوني‌ به‌ جذب‌ مواد مغذي‌ از چوب‌ برگ‌هاي‌ فروافتاده‌ و ترکيبات‌ موجود در خاک ‌و مي‌پردازند. قارچ‌ها به صورت جمعي مي‌توانند بر سطح‌ هر منبعي‌ که‌ داراي‌ کربن باشد، به‌ شکل‌ لايه‌اي‌ رشد کنند. يک‌ گياه‌ قارچي‌ از تارهاي‌ شاخه‌ شاخه‌ و لوله‌اي‌ شکل‌ متعددي‌ تشکيل‌ شده‌ است‌ که‌ هيف نام‌ دارند. مجموعه‌ هيف‌ها را ميسيليوم‌ مي‌نامند. بسياري‌ از گياهان‌ قارچي‌ که‌ برخي‌ از قارچ‌ها را نيز شامل‌ مي‌شود، گندرو‌ هستند و غذاي‌ خود را با تشکيل‌ کولوني‌ بر ترکيبات‌ ارگانيک‌ مرده ‌به دست‌ مي‌آورند. اگر يک‌ ميسيليوم‌ پژمرده‌ شود، همچنان‌ انرژي‌ کافي‌ براي‌ بازتوليد خود را دارد. هنگامي‌ که‌ ترکيبات‌ دما، رطوبت‌ نسبي‌، ميزان‌ دي‌اکسيد کربن‌ و... همگي‌ مناسب‌ باشند، گياهان‌ قارچي‌ ساختار پيشرفته‌اي‌ را سازمان‌ مي‌دهند که‌ همان‌ قارچي‌ است که براي ما آشناست. قارچ‌ها، ميليون‌ها‌ هاگ‌ را مي‌پراکنند که‌ عملي‌ مشابه‌ دانه‌‌ گياهان‌ دارند.
 

 

تاریخچه به وجود آمدن قارچ

قارچ‌ها موجوداتي هستند که از گذشته‌هاي دور با انسان بوده‌اند. سوابق فسيلي آنها به دوران پر کامبرين و دونين برمي‌گردد. تاريخ مصرف قارچ‌هاي خوراکي به عنوان غذا و دارو به زماني بسيار دور برمي‌گردد و حتي انسان‌هاي نخستين از خواص ويژه قارچ‌ها اطلاع داشتند. آزتک‌ها از قارچ‌ها به عنوان مواد توهم‌زا در فال‌گيري استفاده مي‌کردند و قارچ را گوشت خدا مي‌ناميدند. نوشابه مستي‌آور سوما نيز چيزي جز عصاره آمانيتا موسکارياي سمي نبوده که از گروه قارچ‌هاي کلاهک‌دار است. اگر تاريخچه توليد قارچ‌هاي خوراکي به دقت مورد بررسي قرار گيرد، تاريخي چند هزار ساله را مي‌توان براي آن قايل شد.
 
 

تاریخچه تولید قارچ خوراکی

پرورش قارچ‌هاي خوراکي به حدود 20 قرن پيش در ژاپن و چين برمي‌گردد. کاشت قارچ در گلخانه اولين بار در سوئد در سال 1754 ميلادي ابداع شد.
کشور‌هاي گوناگون جهان با توجه به فرهنگ غذايي طي سا‌ل‌هاي گذشته به نوعي از اين محصول ارزشمند برخوردار بوده‌اند و در حال حاضر، بيشتر قريب به اتفاق کشورهاي دنيا آن را به عنوان محصولي کشاورزي و باغي قلمداد مي‌کنند و حتي به منظور توسعه هرچه بيشتر توليد و مصرف آن، برنامه‌هاي کوتاه‌مدت و بلندمدت آن اجرا مي‌کنند و سالانه هزينه‌هاي بسياري را به تحقيقات مربوط به آن اختصاص مي‌دهند.
 
 

تاریخچه پرورش قارچ دکمه ای

تاريخ مشخص در پرورش قارچ دكمه اي بدست آمده است كه طبق آن كاشت اين قارچ در حدود 700 سال قبل از ميلاد در حومه پاريس بوسيله يك باغبان ناشناس فرانسوي صورت گرفت.كشت قارچ در گلخانه ها براي اولين بار در حدود سال 1754 در سوئد ابداع شد و سپس به انگلستان و ساير نقاط اروپا گسترش يافت. در سال 1910 در ايالات متحده آمريكا سالنهاي استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه تكنولوژي از يك سو و ياري جستن از دانشمندان از سوي ديگر زمينه بوجود آمدن ايزوله هاي خالص در نهايت تهيه بذرخالص- امكان توليد صنعتي قارچ را در سطح وسيع فراهم آورد. و در انستيتو پاستور فرانسه روشهاي علمي كشت و جوانه زدن اسپور و توليد آسان در شرايط تبديل ابداع نمودند و تا سال 1905 به صورت يك راز در اختيار انستيتو پاستور باقي ماند.سيند ن: در سال 1932 تهيه بذر قارچ روي غلات را ابداع كرد و سبب تحويل انقلاب صنعتي در تهيه كمپوست مصنوعي براي صنعت پرورش قارچهاي خوراكي را بوجود آورد.
 
 
آموزش پرورش قارچ
 
اموزش پرورش قارچ
 
قالب فایل : پاورپوینت ( قابل ویرایش توسط شما ) --- تعداد 64 اسلاید
 
مناسب یرای اموزش پرورش دهندگان قارچ و کاراموزی و تحقیقات دانشجویی دانشجویان
 
 

ارزش غذایی قارچ

قارچ های خوراکی منبع املاح مورد نیاز بدن مانند پتاسیم ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، منگنز ، سلفور و فسفر می باشد .
همچنین قارچ های خوراکی ضد تومور و تقویت کننده سیستم دفاعی بدن تنظیم کننده قند و فشار خون و کاهش دهنده کلسترول خون عامل جلوگیری از انسداد عروق در بدن
بازدارنده التهاب های پوستی و نیز یک ماده ضد آلرژی محسوب میشوند .
 
 

قارچ‌هاي‌ بسيار مرغوب‌ کدام‌اند؟

محبوب‌ترين‌ قارچي‌ که‌ امروزه‌ در دنيا مصرف‌ مي‌شود، قارچ‌هاي‌ دکمه‌اي‌ سفيد هستند. عده‌اي ديگر پورتوبلو را به عنوان محبوب‌ترين‌ و مرغوب‌ترين قارچ مي‌شناسند‌. اين‌ قارچ‌، نژاد قهوه‌اي‌ قارچ‌ دکمه‌اي‌ سفيد است‌. در ايالات‌ متحده‌، قارچ‌هاي‌ مرغوب‌ ديگر عبارت‌اند از شي اي تاکه، انوکي و اويستر. چند قارچ‌ قابل‌ کشت‌ ديگر نيز وجود دارد اما به‌ شکل‌گسترده‌اي‌ در بازار قابل دسترس‌ نيستند.
 
 

تشخیص قارچهای خوراکی و سمی از یکدیگر

قارچها در طبیعت بسیار فراوانند، که بعضی از آنها خوراکی و بعضی دیگر سَمّی می باشند. سوالی که معمولاً از یک قارچ شناس می شود این است که چگونه می توان قارچ سمی از قارچ خوراکی تشخیص داد. واقعیت امر این است که تشخیص قارچ سَمّی از قارچ خوراکی بسیار مشکل است در گذشته گفته می شد که قارچهای سَمّی در اثر قطعه قطعه شدن تغییر رنگ می دهند و هنگام طبخ اگر سکه نقره در مجاورت آنها قرار گیرد سکه سیاه می شود یا آنکه قارچهای سمی را حلزون نمی خورد و چنانچه با پیاز تماس پیدا کند پیاز قهوه ای رنگ می شود، این قضاوتهای عجولانه در تفکیک گونه های سمی و خوراکی نه تنها هیچ ارزشی ندارد بلکه گاهی سبب ایجاد مسمومیت های خطرناکی نیز می شود. 
 
 

مراحل پرورش قارچ خوراکی

 
الف- تهیه بذر ب- تهیه کمپوست پ- کشت بذر ت- مراحل پرورش ث- برداشت
 
 
اصول تهیه اسپان قارچ با استفاده از بذر غلات
در این روش 10 کیلوگرم گندم را به مدت 15 دقیقه در 15 لیتر آب می جوشانند، شعله را خاموش نموده و اجازه می دهند تا دانه های گندم 15 دقیقه دیگر داخل آب جوشیده باقی بمانند به این ترتیب دانه گندم کاملاً نرم می شود. گندم ها را داخل یک صافی یا اَلک می ریزند تا آب اضافی از آن خارج شود، سپس آن را روی یک تکه پارچه یا کاغذ روزنامه پهن نموده تا خنک شود و آب موجود در سطح آنها تبخیر گردد، در این هنگام مقدار 120 گرم سولفات کلسیم ئیدراته و 30گرم کربنات کلسیم را به دانه ها اضافه نموده و خوب مخلوط می نمایند. سولفات کلسیم از بهم چسبیدن دانه ها جلوگیری می کند و کربنات کلسیمPH مناسب را فراهم می آورد.
 
 

روش تولید کمپوست قارچ

روش عمده برای تولید کمپوست :

 روش دراز مدت : یک روش قدیمی و اولیه بوده و برای تولید کمپوست به منظور کشت قارچ در سطح تجاری مناسب نیست. البته به علت گرانی تکنولوژی روش کوتاه مدت، در بیشتر کشورهای آسیایی هنوز از روش دراز مدت برای تهیه کمپوست استفاده می گردد. تهیه کمپوست با این روش دارای مراحل ذیل می باشد.
 
خیس کردن کاه و کلوش: اولین گام در تهیه کمپوست خیس کردن کاه و کلوش می باشد در این روش کلوش مصرفی را به صورت لایه نازک در سطح سوله پخش می نمایند و با پاشیدن آب فراوان بر روی آن طی مراحل مختلف آن را خیس می نمایند به نحوی که کاملا اشباح از آب شود و نتواند آب بیشتری را جذب نماید، به این ترتیب در این مرحله رطوبت کاه به 75% می رسد. یک تُن کاه خشک تقریباً نیاز به 5000لیتر آب برای رسیدن به نقطه اشباح دارد
 
 

مخلوط کردن و قالب زدن کمپوست:

مرحله دوم کار پس از خیس نمودن کاه و کلوش اضافه کردن تمام مکملهای غذایی به جز پودر سنگ گچ به کمپوست می باشد که باید به صورت یکنواخت در سطح کاه انجام شود که این مواد باید به خوبی مخلوط شود، پس از مخلوط نمودن مکملهای غذایی با کمپوست، مخلوط را به صورت یک توده به ارتفاع 1 متر و عرض 1 متر روی هم انباشته می نمایند که در اصطلاح این عمل را قالب زنی نام دارد
در مرکز کمپوست حرارت 59 الی 60 درجه می باشد
عمل قالب زنی می‌‌تواند با دست یا به کمک قالبهای مخصوص و با استفاده از تراکتور صورت بگیرد. اندازه ابعاد قالب کمپوست بستگی به اندازه قطعات کاه و کلوش و دمای هوا دارد
هر چه قطعات کاه و کلوش بزرگتر باشد و هوا سردتر باشد نیاز به قالب های بزرگتر می باشد  1 × 5/1
برگرداندن کمپوست: به منظور بدست آوردن کمپوستِ مناسب و اطمینان از تأمین درجه حرارت مطلوب ( 70 تا 75 درجه سانتی‌گراد)ضروری می باشد. همچنین برای جلوگیری از عمل تخمیر زیاد کمپوست و تامین مواد غذایی مورد نظر باید طی مراحل تهیه کمپوست چندین مرحله عمل قالب زنی و برگرداندن کمپوست صورت گیرد
 
 
 
 
خصوصیات خاک پوششی سالن قارچ
 
خاک مصرفی باید در نگه داری آب از ظرفیت بالایی برخوردار باشد تا از نفوذ سریع آب به لایه های زیری و از بین رفتن آن جلوگیری نماید
 از نظر PH خنثی یا کمی غلیایی باشد. 3/7 ، 4/7
فاقد هرگونه آلودگی قارچی، باکتریایی، تخم و لارو حشرات و مواد آلی کاملاً نپوسیده باشد
   بافت آن زیاد سنگین نباشد، زیرا در غیر این صورت سطح خاک زود سِله می بندد و از رسیدن اکسیژن لازم و رطوبت به لایه های زیرین سطح خاک پوششی جلوگیری می نماید و سبب کاهش محصول می شود. ( سوراخهای ریز و درشت در خاک را خُلَل-فرَج می گویند)
 
 
خاک پوششی که به وسیله فرمالین ضدّعفونی می شود باید فاقد هرگونه کلوخ و دارای رطوبت مناسب باشد نه زیاد خشک و نه دارای رطوبت زیادی که ذرات بهم بچسبند 
در زمان پاستوریزه شدن درجه حرارت خاک پوششی باید بین 18 تا 24 رجه سانتیگراد باشد و پس از اتمام عمل استریل خاک باید کاملاً تهویه شود تا هیچ گونه اثری از گاز فرمالین در آن دیده نشود
عملی ** خاک پوششی آماده جهت مصرف باید رطوبت کافی داشته باشد زیرا رطوبت زیاد در پخش یکنواخت خاک در سطح بستر ایجاد اشکال می نماید و کمبود رطوبت باعث بروز مشکل در پنجه دوانی و نفوذ قارچ در خاک پوششی می شود، چنانچه رطوبت خاک کم باشد با آب پاشی روی خاک رطوبت را به حد مطلوب می رساند
برای اندازه گیری مقدار رطوبت کافی است مقداری خاک را بین دو انگشت شصت و سوّابه فشار داد، چنانچه خاک در اثر فشار دو انگشت به هم چسبید ولی هیچ گونه آبی از آن خارج نشد رطوبت مناسب است
 
 
رافِلینگ یا پنجه زنی
در این مرحله کل خاک پوششی روی هر کمپوست باید از روی آن جدا شده، تکه تکه شود، و دوباره بر روی کمپوست به صورت یکنواخت (از نظر ضخامت و تراکم میسیلیوم) قرار گیرد.
مهمترین نکاتی که باید در این مرحله رعایت شود:
1. در زمان رافلینگ نباید هوای تازه وارد سالن شود (هواکش ها و دَمپرهای هوا بسته هستند)
2. بعد از رافل باید روی خاک را با محلول کاربندازیم 2% ضدعفونی کرد.
3. بعد از رافلینگ به مدف 7 روز:
دمای کمپوست 25 درجه
رطوبت بالای 80%
تاریکی
تهویه حداقل مقدار ممکن
ورودی هوای هواساز و هواکش های بسته
 

پرورش قارچ درسوله

نکاتی در مورد پرورش قارچ در سوله
شاید نکات زیر برای افرادی که تصمیم به راه اندازی سالن پرورش قارچ در سوله را دارند مفید باشد
سقف سالن خود را کوتاه کنید . سعی کنید که سالن شما با ارتفاعی در حدود ٣ متر برای قفسه های چهار طبقه تنظیم شود
در صورتی که سوله دارای ابعادی بیش از ابعاد استاندارد یک سالن پرورش قارچ است آنرا به چند سالن مجزا تقسیم کنید
دقت کنید محل خروج آب مناسب در هر سالن تعبیه شود
برخی از سوله ها در یک شهرک احداث شده بنابراین در چنین حالاتی مراقب نشت رطوبت از دیواره سوله به سوله های اطراف باشید  به این منظور باید کمتر از سیستم قطره ای برای ایجاد رطوبت استفاده نمود
 
 
سقف سوله ها معمولا از ایرانیت فلزی استفاده میشود که در تماس با نور خورشید باعث گرم شدن محیط داخلی میشود از عایقهایی برای جلوگیری از این مشکل استفاده کنید
حتما دقت کنید که در صورت استفاده از گازوئیل یا گاز برای گرمایش محل خروج دود مناسبی را در زمان تجهیز سالن در نظر بگیرید
کولر های آبی بهتر است خارج از سوله نباشند . چراکه علاوه بر کشیدن بو به داخل باعث کم شدن رطوبت نیز میشود . بهتر است اطاقی برای تاسیسات در هر سالن پرورش قارچ  تعبیه کنیم و در آن محلی برای ورود هوا از بیرون در نظر بگیریم که هوا مستقیما از بیرون به داخل سالن وارد نشود . و در آنجا کولر ها و تاسیسات را قرار دهیم
سوله را قبل از استفاده توسط فرمالین ضد عفونی نمایید تا در صورتی که در آن محل از مواد تولیدی قبل آلودگی باقی مانده باشد رفع شود
یک نکته کلیدی در سالن های پرورش قارچ محل خروج هواست . کولرهای آبی برای خنک کنندگی نیاز به دمیدن هوای جدید به محل دارند و در صورتی که محلی برای خروج هوا نباشد علاوه بر آسیب دیدن موتور کولر هیچ خنک کنندگی صورت نمیگیرد
 
 

توجیه اقتصادی قارچ دکمه ای

الف- قارچ دکمه ای
ب- قارچ صدفی
ج- قارچ چینی ، والواریلا
قارچ دکمه ای دارای عطر و طعم طبیعی و بسیار مطبوع می باشد، قارچ دکمه ای جزء قارچهای ساپروفیت می باشد که بر روی مخلوط کود حیوانی و بقایای گیاهی قابل پرورش می باشد، و قارچ صدفی بر روی بقایای گیاهی به خصوص کاه گندم و برنج رشد می کند و از لحاظ غذایی نیازمند سلولز، هِمی سلولزی و لیگنین می باشد و جزء قارچهای ساپروفیت می باشد. این قارچ از جمله قارچهای خوراکی است که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری پرورش می یابد و به علت هزینه کم و رشد آسان پرورش دهندگان قارچ امروزه به پرورش این قارچ روی آورده اند و قارچ چینی از جمله قارچهای خوراکی است که در مناطق گرمسیری و معتدل رشد می کند و بسیار خوشمزه است، بر روی کاه برنج به راحتی رشد کرده و چینیان اولین افرادی بودند که این قارچ را به روش مصنوعی بیش از 1000 سال پیش تولید نموده اند!
 
 
 
اصول برداشت قارچ در سالن
برداشت زمانی صورت می گیرد که کلاهک قارچ در حد مطلوب رشد کرده ولی باز ندشه باشد
تیغه ها مشخص نباشند در این زمان معمولاً سطح کلاهک پهن شده و قطر آن به 5/2 تا 8 سانتیمتر می رسد
در دمای 18 درجه سانتیگراد اندام باردهی قارچ طی 8 تا 10 روز به حداکثر رشد از نظر وزن و اندازه رسیده و آماده برداشت می شود و تولید و رشد اندام باردهی قارچ در مدت زمان 6 تا 8 هفته  (42 تا 48 روز) طول می کشد. طی این مدت به تدریج اندام باردهی رشد کرده و طی چین ها متعدد باید برداشت شود، فاصله هر چین از چین قبل حدود 7 تا 10 روز است. در حد فاصل بین دو چین نیز معمولاً چند کلاهک بالغ ممکن است به وجود آید که می توان آن را برداشت کرد و پس از هر چین باید بستر آبیاری و طی مدت زمان رشد رطوبت خاک پوششی در حد اشباح نگه داشته شود
( کمبود رطوبت نسبی باعث می شود قارچ چرمی شود و وزنش سبک شود.
 
 
 
فهرست این پاورپوینت :
 
مقدمه
قارچ‌ چيست؟‌
تاریخچه به وجود آمدن قارچ
تاریخچه تولید قارچ خوراکی
تاریخچه پرورش قارچ دکمه ای
ارزش غذایی قارچ
فواید بی شمار قارچ
نقش قارچ در سلامتی
قارچ‌هاي‌ بسيار مرغوب‌ کدام‌اند؟
تشخیص قارچهای خوراکی و سمی از یکدیگر
مراحل پرورش قارچ خوراکی
آشنایی با بذر قارچهای خوراکی
اصول تهیه اسپان قارچ با استفاده از بذر غلات
روش تولید کمپوست قارچ
مزایای کمپوست مصنوعی
مراحل کشت بذر
روشهای مختلف بذر زنی
کنترل دما و نور
آبیاری
مرحله ی اِسپان ران (پنجه دوانی)
خاک دهی
آشنایی با خاک پوششی بستر سالن های پرورش قارچ
اهداف اصلی خاک پوششی
خصوصیات خاک پوششی سالن قارچ
موادی که می توانند به عنوان خاک پوششی مصرف شوند
اصول ضدعفونی خاک پوششی
رافِلینگ یا پنجه زنی
شوک دهی به مدت سه روز 
مناسب ترین زمان برای خاک دهی
پرورش قارچ درسوله
روش آماده سازی بستر سالن قارچ
آفات و بيماری های قارچ دکمه ای
فرق بين بيماري هاي عفوني (موجودات زنده) و بيماري هاي غير عفوني 
آفات
نظافت سالن
اصول برداشت قارچ در سالن
روش بسته بندی قارچ
روش نگهداری قارچ
توجیه اقتصادی قارچ دکمه ای
 
 
 
 
 
( با تشکر از خانم زهرا عنبراحسن پور که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 15 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2045 پنجشنبه 25 خرداد 1396 زمان : 17:50 نظرات (1)

دانلود پاورپوینت : زعفران ( کاشت ، داشت و برداشت زعفران )

 

 

تعریف زعفران :

زعفران گیاهی چندساله که دارای پیاز میباشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است این گیاه در جنوب غربی آسیا جنور اسپانیا و جنوب اروپا روییده میشود ( تکثیرگیاهان) دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و سه رشته ی کلاله ی قرمز رنگ میباشد قسمت مورداستفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن میباشد.

کلاله ی زعفران حاوی چربی ،املاح معدنی ، موسیلاژاست تکثیر زعفران منحصرا توسط غده ی زمینی بنه (کورم) متداول است عطر و بوی زعفران بعلت وجود اسانس بی رنگ تروپن دارویک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول بنام سافرانال میباشد طعم زعفران مربوط به هیترو زید تلخ پیکروکروسین است رنگین بودن زعفران مربوط به وجود ماده ی بنام کروسین میباشد.
 
 

پیاز زعفران

پیاز زعفران مقاومت در برابر سرما دارد و در مناطق معتدل نیز میشود پیاز آن را کاشت. پنج تاشش سال احتیاج به جابجایی ندارد. پیاز زعفران گلهایش دراوایل آبانماه قبل ازمحصول دهی و اوایل آذرماه پایان محصول دهی می‌روید. این محصول زیبا مقوی ونشاط آور میباشد خاک رس وماسه به اندازه مساوی وکود حیوانی یا کودشیمیایی همراه با آبیاری بلندمدت نیاز دارد. زمان کاشت اوایل خرداد تا اواسط مهرماه است و اواخر تیر و اوایل مرداد از کاشت بایدخوداری نمود و بهترین زمان کاشت خرداد ماه میباشد. در مناطق نیمه گرمسیر میتوان به کاشت آن اقدام نمود.
 
 

زمان كاشت پياز زعفران

  • از اوایل مرداد تا مهرماه کشت پیازها انجام می شود. 
 
  • زعفران گیاهی است که 4 تا 7 سال اگر کشت شود نیاز به کشت مجدد ندارد...
 
  • قبل از آماده كردن پياز زعفران براي كاشت لازم است با مشاهده دقيق از عدم وجود كنه در اطراف پياز اطمينان حاصل نمود.
  • از كاربرد پيازهاي مشكوك به انواع آلودگي هاي قارچي و پوسيدگي و با وزن كمتر از 8 گرم پوک جدا خود داري شود.
  • سن غده ها بیشتر از 7 سال نباشد و قبل از کاشت پوسته های اضافی حذف گردند.
 
  • در هر هکتار 2 تن غده نیاز است.
 
  • قبل از کاشت برای 100 کیلو پیاز حدود 300 تا 500 گرم از سموم جیوه ای سرزان، تری تیزان و گرانوزال برای ضدعفونی استفاده گردد.
 
 
پاورپوینت کشت داشت و برداشت زعفران

دانلود پاورپوینت رشته کشاورزی با موضوع زعفران

به همراه تصاویر و توضیحات کامل 
قالب فایل :  پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما ) --- تعداد 60 اسلاید
 
 
 
 
 
انتخاب پیاز زعفران
 
انتخاب پیاز احداث مزارع جدید زعفران فقط بوسیله پیاز آن مقدور و معمول است. بنابراین تهیه و انتخاب پیاز مرغوب جهت کاشت در ایجاد و گسترش کشت حائز اهمیت است. پیاز زعفران را می توان از خاک درآورد به انبار یا مزرعه دیگری منتقل نمود، با توجه به دوره خواب یا استراحت پیاز که از اواخر اردیبهشت ماه تا اواخر مرداد ادامه دارد می توان در این فاصله نسبت به بیرون آوردن پیاز اقدام کرد. بهتر است پیازها پس از بیرون آوردن از زمین کاشته شوند تا پیازها ضمن ادامه استراحت در زمین جدید مستقر شوند. از بیرون آوردن پیازها در اواخر مرداد به بعد باید خودداری کرد چون در این موقع بعضی از پیازها ممکن است برای ریشه دادن و جوانه زدن آماده باشند هر قدر فاصله بیرون آوردن پیازها تا کاشت کمتر باشد بهتر است با وجود این پیاز زعفران را برای مدت چندماه در محل سرد و خشک با ارتفاع 30 - 20 سانتی متر می توان بصورت پخش شده نگهداری نمود
 ولی این امر باعث عدم توسعه فیزیولوژیکی گلها شده و باردهی سال اول کشت را شدیدا کاهش می دهد. پیاز زعفران را از موقع خزان بوته (اوایل خرداد تا اواسط مهرماه) می توان کشت نمود ولی بهتر است از کاشت پیاز در اواخر تیر و اوایل مرداد خودداری شود زیرا در این موقع هوا و زمین بسیار گرم است و بیم آن می رود که رطوبت پیاز موقع جابجای از بین رفته و به آن صدمه وارد شود. بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مرکز پژوهشهای صنعتی خراسان بهترین زمان کشت خرداد ماه می باشد.
 
 
 

نحوه كاشت پياز زعفران

ابتدا لازم است زمين مورد نظر را تسطيح نموده بطوري كه كاملا يكنواخت باشد .
 
به مقدار 10-15 تن کود گاوی پوسیده با 100کیلو کود اوره در یک هکتار زمین پخش شود همراه با شخم.
 
 
 
فهرست پاورپوینت :
 
*تعریف زعفران
*خواص زعفران
*پیاز زعفران
*انتخاب پیاز
*تهیه ی زمین
*بهترین زمین کاشت
*خاک موردنیاز
*کوددهی
*آب وهوای مناسب
*نحوه ی آبیاری
*آبیاری
*آبیاری وسله شکنی
*عملیات کاشت پیاز
*چرخه ی رشد سالیانه
*وجین علفهای هرز
*خشک کردن
 
 
 
قالب فایل :  پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما ) --- تعداد 60 اسلاید
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 8 هزار تومان
قیمت : 4 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1389 جمعه 18 دی 1394 زمان : 10:21 نظرات (0)

دانلود گزارش کاراموزی ( پروژه ) زراعت  گندم و پنبه 

در این پروژه ما به طور کامل به بررسی نحوه کشت گندم و پنبه و مراحل تولید گندم و پنبه به طور کامل و نحوه برداشت انها ، بررسی محصول از نظر اقتصادی و چگونگی تهیه مواد اولیه ،انبار و انبارداری محصول و بازار یابی و فروش محصول به طور کامل به توضیح پرداخته ایم.

چگونگي انتخاب موضوع كارآفريني:

با توجه به امكانات اوليه موجود در كارآفرين از قبيل زمين و وسايل كشاورزي كه ركن اصلي اين شغل مي باشد اين موضوع انتخاب گرديد.

بعد از اين موضوع نيز تجارب كافي در اين كار و نيز علاقه اي كه به اين شغل دارم و از همه مهمتر يك شغل اشتغالزا ضروري براي جامعه مي باشد.

آب و هواي خوب زمين هاي حاصلخيز منطقه نيز يكي ديگر از عوامل انتخاب اين موضوع است.

موضوع کاراموزی : گزارش کاراموزی ( پروژه ) زراعت ( گندم و پنبه )

دانلود گزارش کاراموزی کشت پنبه کاشت و برداشت پنبه دانلود گزارش کاراموزی کشت و برداشت گندم

2-زراعت

تاريخچه1: گندم در نقاط مختلف دنيا و در شرايط مختلف آب و هوايي كشت مي گردد و محصول آن بمصرف تأمين غذايي ضروري و اوليه انسان مي رسد، قرنها پيش از گندمهاي وحشي بدست آمده اند. گندمهاي وحشي در ابتدا از نظر اشغال سطح زمين بصورت كنوني وجود نداشته بلكه در بعضي نقاط بمقدار زياد، در برخي مناطق كمتر و در پاره اي از نقاط اصلاً وجود نداشته اند. عوامل متعدد مانند حركت يخچالها، رودخانه ها، رگبار، سيل، تغييرات آب و هوايي و همچنين وجود و دخالت انسان و حيوانات و پرندگان موجب انتقال بذر آنها از نقطه اي به نقاط ديگر شده و به تدريج انتشار و ازدياد يافته اند.

طبق مدارك موجود يكي از نباتاتي كه از قديم در دنيا كشت مي شده گندم مي باشد و منطقه پيدايش آن ابتدا در سوريه و فلسطين بوده و از آنجا به مصر و بين النهرين و سپس به ايران آمده و بعداً از طريق ايران به هندوستان، تركستان، چين و روسيه و بالاخره به اروپا رفته و سپس به ساير نقاط دنيا انتقال يافته است. در مورد تاريخچه اصلاح گندم هيچگونه مدرك دقيقي در دست نيست لكن آنچه مسلم است طبيعت بخودي خود در اين كار دخالت داشته و به مرور زمان در گندم تغييراتي به وجود آمده و هيبريداسيون طبيعي در بين ارقام مختلف بوقوع پيوسته است.

در ايران كار اصلاح و هيبريداسيون گندم از سال 1309 در كرج و ورامين شروع و اولين هيبريد بين دو رقم عطائي و شاه پسند براي تهيه گندم شاه پسند زودرس انجام گرديد، ولي از آن به بعد در اثر اصلاح گندمهاي مختلف، ارقام ديگري كه نسبت به شاه پسند برتري داشته بوجود آمده و بتدريج جايگزين گندم شاه پسند گرديدند.

طراحي و برنامه ريزي شكل كلي كار:
برنامه ريزي براي 15 هكتار گندم آبي:
براي كشت گندم آبي مكانيزه از اوايل آبان ماه اقدام به شروع كار مي شود.
اول از همه زمين را هيرم يا براي آبياري آماده مي كنيم به صورتي كه زمين را به قسمتهاي مختلف تقسيم نموده تا در آن ذخيره گردد. سپس بعد از آماده شدن زمين اقدام به آبياري مي كنيم. و بعد از اينكه از آبياري زمين چند روز گذشت اقدام به شخم كردن زمين مي كنيم. و بعد از شخم كردن به زمين كودهاي شيميايي پخش مي كنيم. (پخش كود شيميايي به ميزانهاي مناسب و از انواع مختلف كودهاي شيميايي مي باشد كه در مراحل بعدي ذكر خواهد شد)
بعد از پخش كود شيميايي اقدام به ديسك زدن زمين مي كنيم و بعد از آن زمين ديسك زده شده را هرس و بعد از آن تسطيح مي كنيم بعد از اين مراحل زمين آماده كشت محصول مي شود. حالا در زمين آماده بذر پاشي مي كنيم. بعد از بذرپاشي در داخل زمين جويچه هاي آبياري درست مي كنيم. و بعد از آن نوبت ايجاد نهرهاي اصلي و فرعي مي باشد. بعد نيز پته بندي جويهاي را انجام مي دهيم. بعد از اينكه محصول كشت شده به مرحله از رشد خود كه رسيد دوباره زمين را آبياري مي كنيم.
برنامه ريزي براي 10 هكتار پنبه آبي:
براي كشت پنبه آبي از اوايل ارديبهشت ماه اقدام به كار مي شود و عمليات كشت به صورت زير به ترتيب مي باشد.
مرحله اول
اول از همه زمين را براي آبياري آماده مي كنيم آماده كردن زمين به صورت قسمتهاي مربعي كوچكي مي باشد كه به وسيله جوي هايي به هم وصل هستند و بعد داخل اين اتاقهاي مربعي شكل كوچك را با آب پر مي كنند.
مرحله دوم
بعد از خشك شدن زمين اقدام به زدن ديسك مي شود. كه تعداد اين كار بستگي به زمين دارد در بعضي زمينها اين كار 2 بار و در بعضي زمينها 3 الي 4 بار نيز انجام مي شود. اين كار تا زماني كه خاك زمين خوب خرد شود ادامه پيدا مي كند.
مرحله سوم
بعد از اين كار به زمين سموم علف كش زده مي شود. اين كار باعث مي شود كه در آيند يعني موقع سبز شدن پنبه هيچ گونه علف هرزي در زمين نرويد و اينكار خيلي به محصول پنبه كمك مي كند زيرا اگر علف هاي هرز در داخل زمين برويد گياه پنبه را ضعيف و كم بار مي كند. نام اين سم علف كش توفلان مي باشد كه در هر هكتار 3 ليتر مصرف مي شود.
مرحله چهارم
بعد از سم پاشي زمين نوبت به دادن كودهاي شيميايي به زمين مي رسد. مقدار اين كودها به شرح زير است:
براي هر هكتار يك كيسه كود سفيد ازته
يك كيسه كود سياه سوپرفسفات آمونيم
يك كيسه كود سولفات پتاسيم مصرف مي شود.
مرحله پنجم
بعد از دادن سم و كود شيميايي دوباره يك بار با تراكتور زمين را ديسك مي زنيم.
مرحله ششم
حالا زمين آماده بذرپاشي مي باشد. براي اينكار براي هر هكتار يك كيسه تخم پنبه لازم 
مي باشد. و بذرپاشي به صورت رديف توسط رديف كار انجام مي شود.
تقريباً بعد از 12 الي 15 روز كه از كشت محصول گذشت پنبه سبز شده و سر از زمين در مي آورد. و قبل از اينكه محصول به باربري روي آورد توسط باران مصنوعي زمين را آبياري مي كنيم. كه تقريباً به مدت 20 الي 30 ساعت اينكار صورت مي گيرد. ممكن است محصول در طول زمان دچار آفت هايي نيز شود كه براي مقابله با اين آفتها نيز اقدام به سم پاشي مي شود. لازم به ذكر است كه هنگامي كه پنبه به اندازه يك وجب شده و تازه 4 الي 6 برگه شد كنار گياه خاك جمع آوري مي شود تا از شكستگي گياه جلوگيري شود كه انجام 10 هكتار زمين براي اينكار با 20 نفر كارگر تقريباً 4 الي 5 روز طول مي كشد.
 
مراحل توليد گندم: گندم را در آبان ماه كاشت مي كنيم كه مرحله اول توليد گندم مي باشد. بعد از چند روز دانه هاي گندم جوانه زده و سر از خاك در مي آورند. كه يكي ديگر از مراحل توليد مي باشد. و در اواخر بهمن گندم شروع به توليد خوشه مي كند و بعد از آن گندم خوشه خود را پر كرده و بعد در فصل بهار و در ماههاي فروردين و ارديبهشت روبه زرد شدن مي آورد و بعد از آنكه گياه گندم زرد شد گندم داخل آن سفت شده و آماده برداشت مي باشد.
برداشت محصول گندم از نيمه دوم خرداد ماه شروع مي شود و تا پايان خرداد نيز ادامه دارد.
نكته: اين آمار مربوط به برداشت گندم مربوط به منطقه بندرتركمن و حومه مي باشد و در مناطق مختلف موقع برداشت گندم متفاوت مي باشد.
M نيروي انساني خط توليد: نيروي لازم براي خط توليد گندم از ابتداي كاشت تا زمان برداشت و فروش آن به شرح زير مي باشد.
براي آماده كردن زمين و كاشت آن يك نفر سركارگر براي بعهده گرفتن نظارت و هدايت كارها در نظر گرفته مي شود. بعد سركارگر 4 نفر كارگر روزمزد را استخدام كرده و شروع به آماده كردن زمين و آبياري آن مي پردازند.
بعد از آن توسط يك راننده تراكتور زمين ديسك زده شده و كود و سم پاشي را نيز انجام داده و بعد از آن بذرپاشي مي كند. بعد از چند ماه دوباره چندكارگر (4) روز مزد استخدام شده و شروع به كود پاشي با دست مي كنند كه اين كار يك روز به طول مي كشد.
همين كار يك ماه بعد مجدداً تكرار مي شود.
همچنين نيز يك راننده تراكتور شروع به سمپاشي مجدد مي كند.
 
بعد از رسيدن گندم كمباين اجاره شده كه در آن يك نفر راننده كمباين مي باشد و 2 نفر نيز شاگرد به همراه آن كار مي كنند. و همچنين نيز يك نفر با كاميون. براي بار زدن محصولات استخدام مي شود كه كارمزد مي باشند. و همچنين براي بسته بندي كاهها نيز يك راننده تراكتور با دستگاه كاهبند به صورت كارمزد استخدام مي شود. و مسئول فروش نيز كارهاي مربوط تصويه حساب گندم و فروش كاههاي بسته بندي شده را انجام مي دهد.
بازار محصولات: از گندم كشت شده محصولات زير به فروش مي رسد يكي گندم مي باشد كه همان محصول اصلي است و يك محصول فرعي ديگري نيز است كه كاههاي گندم مي باشد كه آنها را نيز بعد از بسته بندي با يك ميزان سود مشخص كه بستگي به بازار محصول دارد به فروش مي رسد.براي فروش گندم دولت نرخ معيني را هر ساله تثبيت مي كند و به مراكز خريداري گندم مازاد بر مصرف كشاورزان ارائه مي دهد و مراكز مربوط نيز بر طبق همان دستور و قيمت ولي با توجه به نوع محصول و تميزي محصول قيمتي را در همان حول و حوش به كشاورز ابلاغ مي كند و از كشاورز محصول آن را مي خرد. كه قيمت تثبيتي امسال 870/1 ريال مي باشد. و كاههاي بسته بندي شده نيز هر دسته اي امسال به قيمت 500/2 ريال به فروش مي رسد.
پنبه: خط توليد پنبه از موقع كاشت ان شروع شده و موقع برداشت محصول به پايان مي رسد. كه به شرح زير توضيحات مختصري را مي دهم.
 
مراحل توليد پنبه: زمان كاشت پنبه از ارديبهشت ماه شروع مي شود. و بعد از دو هفته گياه سبز شده و سر از زمين در مي آورد.و در مرحله بعد گياه غنچه به وجود آورده و بعد از چند هفته غنچه ها تبديل به گل مي شوند و در مرحله بعد گل ها غوضه مي بندند و بعد آن در چند مرحله تبديل به پنبه مي شوند زمان برداشت پنبه نيز شهريورماه مي باشد كه تقريباً در سه مرحله محصول برداشت مي شود.
نيروي انساني خط توليد:
نيروي لازم از زمان آماده سازي زمين تا برداشت و فروش پنبه به شرح زير مي باشد.
قابل ذكر است كه همان يك نفر سركارگر كه براي گندم در نظر گرفته شده براي پنبه نيز كفايت مي كند و تمام كارهاي مربوط به پنبه را به عهده مي گيرد.
سركارگر 4 نفر كارگر روزمزد را استخدام كرده و زمين را براي آبياري آماده مي كند و سپس زمين را آبياري نموده و آمده كشت پنبه مي نمايد.
سپس يك نفر راننده تراكتور زمين را كود و سم پاشي نموده و سپس ديسك مي زند كه فعاليتهاي او كارمزد بوده و به كار انجام داده بستگي دارد. بعد از اينكه زمين را ديسك زد و آماده شد به وسيله رديفكار بذر پنبه را كشت مي كند.
 
بعد از دانلود فایل توجه داشته باشین با توجه به تاریخ روز قیمت ها را تغییر دهید.
 
فهرست مطالب
 
1- چگونگي انتخاب موضوع كارآفريني 
2- تاريخچه
3- نحوه بررسي و تحقيق مبتني به علم و شيوه هاي علمي گردآوري اطلاعات راجع به موضوع كارآفريني
4- نحوه يا راهنماي تأمين اعتبار فعاليت شركت
5- طراحي و برنامه ريزي سنكل كلي كار
6- امكانات و تأسيسات مورد نياز و سازماندهي وظايف هر شخص
7- راهنماي تأمين نيروي انساني
8- نحوه زمان بندي خط توليد و چه زماني شروع مي شود نيروي انساني هر خط توليد بازار محصولات
9- نمودار هرم سازماني
10- چگونگي تهيه مواد اوليه
11- راجع به انبار و انبارداري
12- بازاريابي و توزيع و فروش
13- نحوه قسط بندي
14- محاسبات فني- نقشه تجهيزات
15- محاسبات مالي
16- نتيجه گيري
17- منابع و مأخذ
 
 
 توضیحات بالا تنها بخش ها و مختصری از قسمت های پروژه کاراموزی بوده.برای دریافت کامل ان انلاین پرداختن و انلاین دانلود کنید.
 
 
 
برای دریافت کامل فایل با پرداخت انلاین , انلاین دانلود کنید.
 
روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

 

مهدی بنی حسن بازدید : 3612 شنبه 19 مهر 1393 زمان : 12:01 نظرات (1)

موضوع: پاورپونت افات مهم گیاهی 

بررسی افات و حشرات  مهم گندم -جو- برنج - یونجه - لوبیا -ذرت و دیگر افات مهم گیاهی به همراه تصاویر مربوطه

خلاصه:

  • گیاهان زراعی

    گیاهان زراعی بسیار متنوع بوده و در عملیات زراعی نیز تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند. 
    به طور کلی گیاهان زراعی را می توان به صورت های مختلفی از جمله بر اساس خصوصیات گیاهشناسی و تکاملی ، هدف تولید و مورد مصرف ، طول عمر گیاه ، نیازهای محیطی و شرایط مطلوب رشد، عملیات زراعی و غیره گروه بندی نمود. 
    گیاهان زراعی به رده ی نهاندانگان تعلق دارند. مجموعه ای از گونه های که در بعضی خصوصیات مشترک هستند یک جنس گیاهی را تشکیل می دهند.
    در طبقه بندی علمی ، هر گیاه را با اسم گونه و جنس آن مشخص می سازند.به همین جهت این سیستم نامگذاری را دو اسمی نیز گویند. مثلا نام علمی گندم نان Triticum aestivum می‏باشد. Triticum مشخص جنس وaestivum مشخص گونه گندم نان است.
    در این گروه بندی نوع محصول تولید شده و نحوه ی مصرف آن مورد نظر است و چون یک محصول با اهداف مختلفی تولید میشود ممکن است در چند گروه قرار گیرد.
    1- غلات: گیاهانی  از تیره گرامینه که به منظور تولید دانه کشت میگردند. مصرف تغذیه انسان یا دام می رسد مثل گندم، جو ... دانه ی این گیاهان از نظر نشاسته غنی و از لحاظ پرتئین نسبتا فقیر می باشد.
    2- حبوبات: گیاهانی از تیره ی بقولات هستند که برای تولید دانه کشت می شوند. دانه ی حاصله عمدتا به مصرف انسان می رسد مثل لوبیا، نخود و .... دانه های حبوبات از نظر پرتئین غنی می باشند.
    3- گیاهان روغنی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند روغن گیری از دانه مثل پنبه، کتان ، لوبیای روغنی و ....
    4- گیاهان علوفه ای: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که جهت استفاده از قسمت های هوایی ( به صورت تازه ،خشک و یا سیلو شده) در تغذیه ی دام کشت می گردند. مانند ذرت علوفه ای ، علف سودان و....
    5- گیاهان ریشه ای: گیاهانی که برای استفاده از ریشه ی غده ای کشت می گردند، مانند چغندر، شلغم و ....
    6- گیاهان لیفی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که برای استفاده از الیاف آنها کشت می گردند. این الیاف ممکن است از پوست دانه (مانند پنبه) و یا از فیبرهای مستجات آوند آبکشی اولیه (مانند کتان و کنف)
    7- گیاهان غده ای : گیاهانی که برای استفاده از ساقه ضخیم و زیرزمینی کشت شده مانند سیب زمینی معمولی.
    8- گیاهان قندی: گیاهانی که قندگیری از عصاره ی شیرین آنها انجام می شود مثل نیشکر و چغندر قند.
    9- گیاهان دارویی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که به منظور استفاده از مواد مخدر آنها و یا تهیه ادویه کشت می شوند مانند توتون ، قهوه، چای و .....
     
    دانلود پاورپونت افات و بیماری های گیاهی
     
    • بررسی گیاهی زراعی

     

    • گروه بندی گیاهان زراعی

     

    • بررسی افات گیاهی

     

    • بررسی سن گندم Eurygaster integriceps به همراه تصاویر

     

     

    • بررسی سوسک سیاه گندم به همراه تصاویر

     

    • بررسی افات مهم جو

     

    • بررسی افات ذرت           شب پره زمستانی     Agrotis segetum

     

    • افات مهم چقندرقند  اگروتیس، ملخ صحرایی و برخی شته ها و برگ خوار چغندر قند   Spodoptera exigua  به همراه تصاویر

     

    • بررسی کامل  نام فارسی به همراه تصاویر لارو حشره و بالغ  : کرم قوزه پنبه نام علمی: Heliothis armigera

     

    •  افات مهم برنج  به همراه تصاویر
    1. ​بررسی کامل کرم ساقه خوار برنج
    2. بررسی کامل شب پره تك نقطه اي برنج Mythimna unipuncta 

     

    • افات یونجه
    1. سرخرطومی برگ یونجه Hypera postica 
    2. سر خرطومی ریشه یونجه

     

    • افات مهم لوبیا
    1. مگس لوبیا Hylemyia cilicrura Rondani به همراه تصاویر

    با تشکر از مهندس علیرضا صادقی معین که این فایل را در اختیار ما قرار دادند.

    قالب فایل :پاورپونت قابل ویرایش توسط شما --- تعداد صفحات : 46 صفحه

     

    روش دانلود فایل :
     
    1. کلیک گزینه خرید
     
    2. پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
     
    3. کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
     
    4. دانلود فایل مورد نظر
     

قیمت : 3 هزار تومان

 

مهدی بنی حسن بازدید : 15371 دوشنبه 14 مهر 1393 زمان : 18:36 نظرات (6)

موضوع:  دانلود جدیدترین طرح های توجیهی رشته کشاورزی 

در زمینه های مرغداری گاوداری گوسفند و قارچ و شتر مرغ.

من مهدی بنی حسن فارغ التحصیل رشته کشاورزی بر ان شدم تا در زمینه ارایه بهترین طرح های توجیهی درجهت خدمت و اطلاع رسانی به شما دانشجویان و کارفرمایان محترم در زمینه گرایش های مختلف رشته کشاورزی با شما باشم.

تمامی فایل ها با فرمت word بوده و امکان ویرایش توسط شما عزیزان را دارد.

برای استفاده بهینه از طرح های توجیهی با توجه به تاریخ دانلود ان .قیمت هارا به روز کنید.

طرح شماره 1:

 طرح توجیهی رشته گاوداری شیری 50 راسی 

دانلود فایل

دانلود جدیدترین طرح توجیهی گاوداری شیری 50 راسی

 

طرح توجیهی فنی, مالی و اقتصادی  گاوداری شیری 50 راسی

شناسنامه طرح

مجری طرح

آقای

تولیدات طرح

محصولات گوشتی و دامی و لبنیات

ظرفیت طرح

50 راس گاو شیری

مساحت زمین مورد نیاز

5,000مترمربع

مساحت زیر بنا

1,967مترمربع

هزینه ثابت طرح

14,238,660 هزارریال

هزینه جاری طرح

4,521,052 هزارریال

سرمایه در گردش مورد نیاز

652,438 هزارریال

کل سرمایه گذاری طرح

14,891,097 هزارریال

نحوه تامین سرمایه طرح

 

سرمایه گذاری متقاضی

4,978,221 هزارریال

سرمایه گذاری بانک

9,912,876 هزارریال

تسهیلات بلند مدت

9,390,926 هزارریال

تسهیلات کوتاه مدت

521,950 هزارریال

شاغلین طرح

6 نفر

درآمد سالانه طرح به طور متوسط

8,659,222 هزارریال

تولید در نقطه سر به سر

36.37درصد

نرخ بازده طرح

33.03درصد

بازگشت سرمایه به سال

3.1 سال

آدرس محل اجرای طرح

استان

تهیه کننده طرح

مهندس علی مجنونی تهیه و ارزیابی انواع طرح کسب و

هدف از اجرای طرح

کمک به تولید ملی در بخش دامپروری

 
 
طرح شماره دو: 
 
 
 
دانلود طرح توجیهی مرغداری گوشتی
 
مشخصات فني طرح:
پرورش مرغ گوشتي  يكي از حرفه هايي است كه به منظور توليد گوشت سفيد است و در بيشترين آن در استانهاي مركزي كشور مانند تهران . قزوين و ...تجمع دارند .
اين پروژه بر اساس ظرفيت 000/50 قطعه جوجه يكروزه در يكدوره طراحي شده متقاضي زمين مورد نظر رابه مساحت       10000 مترمربع تهيه نموده وپس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش گوشت و کودمرغی  قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده ودرآمد سالانه كسب نمايد  .
-ابعاد سالنها 100×15و 66×15 می باشد
- ابعاد انبار 40×12 سوله می باشد. 

طرح شماره سه:

دانلود طرح توجیهی ساخت  و راه اندازی یک فارم مرغ تخمگذار  30000قطعه ای

دانلود فایل

 

طرح توجیهی مرغداری

 

طرح مورد نظر یک مرغداری تخم گذار 30000 قطعهای است که جوجه ها را در سن 3 ماهگی خریداری کرده و تا سن 18 ماهگی در طرح مد نظر قرار گرفته است.

 

جدول شماره 1:

ساختمانهای مورد نیاز طرح

شرح

مساحت:مقدار

ارزش واحد به ریال

ارزش کل

سالن تولید

2520متر مربع

420000000

1260000000

انبار

900متر مربع

150000000

450000000

ساختمان  اداری

60 متر مربع

1000000

60000000

ساختمان کارگری

80 متر مربع

800000

48000000

جمع

   

1818000000

 

 

طرح شماره چهار:

 

پرورش مرغ  تخمگذار (ظرفيت :100000قطعه)

دانلود فایل

 
مشخصات فني طرح:
پرورش مرغ تخمگذار يكي از حرفه هايي است كه به منظور توليد تخم مرغ است و در بيشترين آن در استانهاي مركزي كشور مانند تهران . قزوين و ...تجمع دارند .
اين پروژه بر اساس ظرفيت 000/100 قطعه پولت تخمگذار در يك دوره طراحي شده متقاضي زمين مورد نظر رابه مساحت  14000مترمربع تهيه نموده وپس از اخذ مجوزهاي لازم شروع به ساخت ودريافت پروانه بهره برداري نموده وسپس شروع به فعاليت مي نمايد لذا از محل در آمد سالانه خود كه شامل فروش تخم مرغ و کودمرغی  قادر است هزينه هاي خود را پوشش داده ودرآمد سالانه كسب نمايد  .
-ابعاد سالنها  مترمربع8400می باشد
- ابعاد انبار سوله می باشد
 
طرح شماره پنج:
 
 دانلود طرح توجیهی پروزش قارج
مقدمه
از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به  عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود 700سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 1901 درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی  تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال 1905به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.
 
طرح شماره 6:
 
 
ظرح دوم در مورد گوسفند:
 
دانلود جدیدترین طرح توجیهی پرواربندی بره
 
تشريح طرح :
 
عمليات طرح شامل تكميل و احداث ساختمانها و تأسيسات مورد نظر و خريد دام و ماشين آلات و تأمين سرمايه در گردش و هزينه هاي جاري طرح و تأمين هزينه هاي مقدماتي پروژه ميباشد . مقدار زمين مورد نياز جهت ساختمان و تأسيسات بستگي به شكل زمين و ظرفيت طرح دارد ، چرا كه بايد جهت احداث بنا در زمين بتوان سالني مناسب پرورش در آن احداث نمود . ميزان سالن مورد نياز جهت بره پرواري به ازاي هر رأس 0.8 متر مربع مي باشد كه مشخصات فني آن متعاقبأ ذكر خواهد گرديد . انبار و هانگار جهت نگهداري مواد غذايي مورد نياز تعليف دام بصورت فشرده جمعأ بميزان 0.51 متر مربع ميباشد كه در مناطقي كه نگهداري علوفه بر روي سكوي علوفه ويا هانگار مشكل است  مي تواند اين متراژ تمامأ به انبار تبديل شود . ميزان بهاربند جهت نگهداري دامها در خارج از سالن با توجه به شرايط منطقه از نظر دما و رطوبت ونور قابل تغيير بوده و حد اقل مقدار آن كه لازم است رعايت گردد  1.6 متر مربع ميباشد . تأمين آب و برق در طرح ضروري بوده و لازم است مجريان طرح به گونه اي پيش بيني تأمين آن را با حد اقل هزينه هاي ممكنه داشته باشند  و در قسمت مشخصات فني طرح توضيحاتي در اين خصوص خواهد آمد . منزل مسكوني و دفتر مدير طرح نيز از موارد مورد نياز بوده كه بسته به شرايط و توانايي دامدار تعيين ميگردد و مي تواند از يك اطاق كوچك جهت كارگران تا يك ساختمان كامل مسكوني جهت كارگران و مدير اجراي طرح باشد .در هر صورت نكته اساسي رعايت اصول اقتصادي در اجراي پروژه مي باشد كه در محاسبات اقتصادي آينده ، حداقل مقدار قابل پيش بيني در نظر گرفته شده بر مبناي آن محاسبه خواهد شد . در اثر اجراي طرح ما ساليانه سه دوره پرواربنده بره خواهيم داشت و دامها در وزن 25 تا 30 كيلو خريداري و بعد از آماده سازي اوليه دامها از نظر حمام ضد كنه و خورانيدن داروهاي ضد انگلي و آماده سازي آنها پرواربندي انجام بمت يكصد و ده روزانجام خواهد گرديد و در يك دوره به ازاي يك رأس دام مقدار 25 تا 30 كيلو گرم گوشت و 150 كيلو گرم  كود دامي و يك جلد پوست به همراه روده و مقداري امعاء و احشاء جهت تبديل به خوراك دام و قدري خون كه ميتواند دراين راستا به كار رود بدست خواهيم آورد و با توجه به ظرفيت واحد بايد ميزان توليدات آن محاسبه گردد . اين طرح ميتواند با استفاده از منابع اعتباري بخش دولتي و يا بخش خصوصي باشد كه باتوجه به منابع شخصي داراي مشكل خاصي نبوده ولي در خصوص منابع  تبصرهاي لازم است شرايط زمان درخواست اخذ گردد.
 

طرح شماره 7:

 طرح توجیهی پرورش شتر مرغ

 
به علت جدید بودن ورود این محصولات در حال حاضر حجم کمی از بازار را به خود اختصاص داده پس به همین خاطر و همچنین توصیفاتی که از محصولات ارائه شد انتظار افزایش رشد بازار را خواهیم داشت .
بازار محصولات بعلت وجود محصولات مشابه یک بازار رقابتی است . یکی از  رقبای این صنعت را می توان شرکت آریاکن معرفی کرد که یکی از اولین وارد کنندگان شتر مرغ از کانادا می باشد . و به پرورش این حیوان مشغول است وبا این پشتوانه (پیش قدم بودن ) دارای برتری نسبی می باشد .
ما می توان با ارائه کیفیت و بسته بندی شیک و توضیع محصول با قیمتی پایینتر از این شرکت در سطح مراکز استان ها از آن پیش بگیریم .
S= نقاط قوت این تجارت اشباع نشدن بازار – گوشت و تخم بدون کلسترل – رقبای کم – کاهش هزینه های درمانی پوستی – چرمی با دارا بودن مقاومتی بیشتر از چرم های موجود .
W= نداشتن تجربه قبلی و مشاهده روند کاری رقبای موجود یکی از نقاط ضعف این شرکت محسوب می شود .
O= چون این صنعت تجارت نوپایی است فرست مناسبی برای اشتغال زایی و درآمدزایی بحساب می آید .
T= وجود  تجربه رقبای موجود می توان یک تهدید برای شرکت بشمار رود .
چون شترمرغ حیوانی است که در طبیعت ما یافت نمی شود به همین منظور باید آنرا از کشورهایی که در آنجا زندگی می کند وارد کرد که شرکتهای پیش قدم در این زمینه این کار را کرده اند و کافیست که جوجه های شترمرغ را از این شرکتها خریداری کرده و بعد از نگهداری بمدت تقریبا 9 ماه که جوجه ها بالغ می شوند آنها را برای بهره برداری آماده کنیم .روند تقاضا در گذشته کم بوده که با معرفی محصول و کیفیت آن رو به افزایش خواهد بود.
3-3- تجزیه و تحلیل فنی
شرکت  برای تولید گوشت و تخم و روغن باید سیلوهایی را برای پرورش و ذبح و قطعه کردن گوشت و بسته بندی گوشت و تخم شترمرغ را تهیه کند که شرکت های رقیب معمولا با دست ذبح و قطعه کردن و بسته بندی را انجام می دهند که وجود این دستگاه ها خود یک مزیت می باشد.
این دستگاه ها در بازار موجود می باشد و با خرید آن از پرداخت هزینه برای افرادی که این کارها را انجام می دهند جلوگیری می شود.

 

مهدی بنی حسن بازدید : 5076 پنجشنبه 19 تیر 1393 زمان : 13:20 نظرات (0)

دانلود پاورپونت کتاب گیاهشناسی.کاملترین  و جامعترین پاورپونت دربرگیرنده تمام موضوعات گیاهشناسی

 

موضوع:

دانلود پاورپونت گیاه شناسی

 

250 اسلاید 

قابل ویرایش توسط شما

ویژه تدریس اساتید در کلاس درس  و کنفرانس دانشجویان

 

 

فهرست:

 

* فصل اول. سلول و بافتهای گیاهی
 
بررسی واکوئل ها-دیواره سلولی.لان ها-پلاسمودسماتا-لانها-تورژسانس-پلاسمولیز-پلاست ها-کلروپلاست ها-هسته-تعریف بافت و انواع ان-بافت های مریستمی-سلول های پارانشیم-کلانشیم-اسکلرانشیم-بافت اپیدرم-بافت های ترشحی-بافت پریدرم
 
 
* فصل دوم. مورفولوژی اندامهای گیاهی 
 
بررسی ریشه-کلاهک-ناحیه نمو-منطقه تارهای کشنده-ریشه های فرعی -ریشه های نابجا-انواع ریشه.مورفولوژی ریشه-اپیدرم-پوست داخلی خارجی-اندودرم-استوانه مرکزی-ساختمان پسین ریشه-بررسی فلوژن-
 
 
* فصل سوم. ساقه (Stem)
 
مورفولژی خارجی ساقه-انشعابات ساقه-منوپودیک و سمپودیک-رشد و نمو طولی ساقه-انواع ساقه های هوایی-ساقه های زیر زمینی-ساقه های ابی-دوام و ارتفاع ساقه-ساختمان برگ-مورفولوژی خارجی برگ-اقسام برگ-برگ های ساده-برگ های مرکب-رگبرگ ها و انشعابات -تغییرات برگ-فیلوتاکسی-ساختمان داخلی برگ-ساختمان دم برگ-ساختمان پهنک-اپیدرم-پارانشیم-دسته های چوب یا ابکش ها-رشد و نمو برگ-دوام برگ-سقوط برگ-
 
 
* فصل چهارم. ساختمان گل و میوه
 
گل-ساختمان گل-کاسبرگ-جام گل-پرچم-ساختمان پرچم-بساک-ساختمان بساک-دانه گرده-تنوع پرچم ها-مادگی گل-کلاله-خامه-تخمدان و ساختمان تخمدان و اقسام ان-تمکن-گل کامل و ناقص-پیدایش گل-گل آذین و انواع مختلف ان-گرزن- لقاح-میوه و دانه-ساختمان دانه و میوه-پارتنوکارپی-انواع میوه-
 
 
* فصل پنجم. رشد و نمو در گیاهان
 
مراحل رشد ونمو-رشد نخستین و پسین-رشد طولی ریشه و ساقه-مریستم نوک ساقه-ریشه های فرعی-رشد پسین-لایه زاینده پوب پنبه پوست-
 
 
* فصل ششم. متابولیسم
 
فتوسنتز-دی اکسید کربن-نور-کلروفیل-فتوسیستم ها-واکنش شیمیایی فتوسنتز-واکنش مستقل از نور-چرخه کالوین-بازده فتوسنتز-تنفس-کسر تنفسی-
 
* فصل هفتم. تغذیه گیاه
 
 
 روش های بررسی نیاز تعیین ناز غذایی گیاه-پروزش گیاه در محلول های غذایی-تجزیه و بررسی خاک-تجزیه بافت و اندام های گیاه-نقش عناصر کانی درگیاه-ازت- گوگرد-فسفر-کلسیم-منیزیم-پتاسیم-اهن-منگنز-بر-روی-مس-مولیبدن-کلر-سدیم-سیلیس-الومینیوم.سلنیوم
 
 
* فصل هشتم. فتوپریودیسم
 
گیاهان روزکوتاه-روزبلند-بی تفاوت-بینابین-فتوپریودالقایی و مکانیسم ان-فعل و انفعالات در مریستم-تفاوت واکنش های فتوپریودی گیاهان روز کوتاه و بلند-نقش دوزه های روشنایی و تاریکی-
 
 

 * فصل نهم. هورمونهای گیاهی

اکسین و کاربرد ان در کشاورزی-سیتوکنین ها و موارد استفاده ان در کشاورزی-جیبرلینها و اثرات انها-هورمون های بازدارنده-آبسیزین-اتیلن-اتفن
 
 دانلود کاملترین پاورپونت گیاهشناسی"رایگان"بافت های گیاهی"اپیدرم"ریشه"ساقه"ازمایشگاه گیاهشاسی"
 
 
روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
 
برای دریافت فایل بر لینک خرید کلیک کنید.
 
 
لینک دانلود بعد از پرداخت انلاین اتوماتیک باز میشود.

 

مهدی بنی حسن بازدید : 64747 جمعه 13 تیر 1393 زمان : 1:56 نظرات (9)

شروع کار و سرمایه گذاری در گاوداری شیری و جیره مورد نیاز ان"مقاله"طرح توجیهی"word"سود یا زیان"میخواهم گاوداری راه اندازی کنم"گاوداری شیری یا گوشتی"

با سلام.خدمت شما سروران عزیز

من مهدی بنی حسن. مهندس رشته کشاورزی گرایش علوم دامی در خدمت شما هستم تا اطلاعات علمی و تجربی خودم را در مورد گاوداری شیری تقدیم بازدیدکنندگان عزیز قرار بدهم.

خب در ابتدای کارشما که قصد دارین در این کار سرمایه گذاری کنین در  شروع  به فکر احداث گاوداری.سالن انبار.بهاربند.شیردوشی  و .... می افتین.

همینجا میگم.بر خلاف تمامی سایت ها که در ابتدا شروع میکنن به  اینکه ساختمان گاوداری باید این طور باشه انطور باشه...من این توضیحات میذارم اخر کار....

و همین جا خدمت شما عزیزان میگم هیچ وقت برای شروع کار گاوداری ابتدا سراغ ساخت ساز نرین.

باورکنین در قسمت دامشهر هر استانی خیلی گاوداری وجود داره برای اجاره.

یکی دو دوره اجاره کنین.بعد اگر سود کردین.تونستین با سختیهاش کنار بیاین برین سراغ ساخت ساز.تا اگر نتونستین در این کار موفق باشین سرمایه خودتونو هدر نداده باشین.

خب

در قدم اول برای شروع هر کاری حتما پیش افرادی که در این کار هستن رفتید و انها هم بهتون گفتن نه آقا.سرمایتو تو گاوداری نیاری.همش ضرره.هیچ وقت گول این حرفارو نخورید.هروقت کسی این حرف بهتون زد بهش بگین اقای محترم اگر ضرره پس چرا شما خودت دای انجام میدی.

 

درسته سودش نسبت به ده سال قبل کمتر شده.ولی هنوزم که هنوزه ضرر نیست.و سوده.مطمعن باشید.

البته اون دسته از افراد که در این کار ورشکسته میشن به دلیل این است که تجربه و علم کافی ندارن و مدیریتشون خوب نیست و در اخر از نژاد خوبی استفاده نمیکنن.

در نظر داشته باشید که استفاده از نزاد های شیری مثل هلشتاین که این گاوها در ضعیف ترین حالت خود 25 لیتر در روز شیر تولید میکنند و گهگاهی تولید شیر روزانه آنها به 40 لیتر هم میرسد اما گاو های محلی و بومی بطور معمول بین 10 تا 15 لیتر شیر میدهند که البته در غالب موارد به 15 هم نمی رسد. پس پی میبریم نژاد بسیار مهم است.

 

در قدم دوم 

به فکر پروانه بهره برداری.مجوز بهداشت و غیره را باید خودتان از جهاد کشاورزی استان پیگیرباشین .پس توضیحی در این موارد اینجا نمیدم.چون هر روز و هر استانی یک قانونی داره.نمیخوام کسی را  سردرگم یا به کسی اطلاعات غلط بدم.

یک نکته را باید بگم که گاوداری شیری نسبت به پرواربندی از لحاظ اینکه روزانه با فروش شیر شمارا از لحاظ مادی  تامین میکند بسیار بهتر ازپرواربندی میباشد.ولی این نکته را مد نظر داشته باشین که نسبت به پرواربندی گوساله به مراقبت خیلی بیشتری احتیاج داره.واگر تحمل سختیهایش را ندارین اصلا وارد این کار نشین.و برای شروع این کار حتما تجربه کافی داشته باشین.چون از دست دادن یک گاو شیری حداقل برابر است با از دست دادن سه میلیون از سرمایه تان .که در ابتدای کار خیلی واسه ادم سخت تموم میشه.

برای شروع کار  دو عامل خیلی مهم برای موفقیت شما که حتما باید رعایت کنید.

1)استفاده از بهترین نژاد گاو شیری

2)استفاده از بهترین نوع جیره.که هم بازده خوبی داشته باشه.هم به صرفه باشه.

خب در ابتدا بمورد شماره یک را توضیح میدم:

در استفاده نژاد شیری که تنها میگم هلشتاین.وبه راحتی در سطح کشورمان وجود دارد.البته نژاد گلپایگانی هم بد نیست.ولی هلشتاین یچیز دیگست.

 

در مبحث جیره  یکی از مهمترین قسمت کنسانتره میباشد.که باید به بهترین شکل تولید و به مقدار نیاز دام مورد استفاده شود 

باز تاکید میکنم .جیره خیلی مهمه.برادرم که کل علوفه و کنسانتره ات را باید بخری و خودت کشت نداری.در حال حاضر همینطوری با توجه به این قیمت یونجه و غیره...اگر در مبحث جیره دقت لازم را انجا بدی تازه بتونی کمی سود کنی.ببخشید خودمونی صححبت کردم.ولی باور کنید بازار خرابه.از طرفی میگن قیمت شیر افزایش پیدا نکنه.دولت یارانه سبز میده به گاوداری ها برای کمتر شدن هزینه خوراک.ولی اینها همش حرفه.شیر ارزون میخرن.ولی خوراکم گرون بهتون میدن.پس واقعا دقت کنید.برادرم خواهشن دقت کن

با توجه به  سیاست های غلط دولتی در حال حاضر با توجه به نوع قیمت تعیین شده شیر از سوی دامدار.

و قیمت های بالای علوفه در این شرایط اگر در این کار بی تجربه باشین.به قول دامدار ها زود زمین میخورین و کمرتون میشکنه.
در حال حاضر که ای مقاله را مینویسم در تاریخ 15/4/93
قیمت نهاده های کشاورزی مورد استفاده گاوداری از جمله
ذرت 890 تومان
کاه 350 تومان
کنجاله سویا 1800 تومان
جو 850 تومان
یونجه 600 تومان
 
حالا شیر چند میخرن؟
1100 تومان
اگر بشینی حساب کتاب کنین  میبینین اگر در مبحث جیره تجربه و علم کافی نداشته باشی باید از جیب مبارکتان بزارین.
 
 

 

در لینک زیر می توانید جدیدترین طرح های توجیهی در زمینه گاو شیری و گوساله پرواری را مشاهده و دانلود کنید :

دانلود طرح توجیهی گوساله پرواری و گاو شیری

 

 

خب میرم تا یک توضیحی بدم به شما که قصد دارین یک جیره خوب داشته باشین:

مبحث جیره چون یک عامل پرهزینه در گاوداری به حساب می اید بسیار مهم است.و در گاوداری شیری باید طوری جیره را تشکیل داد که نه انقدر کم باشه که گاو برای تولید شیر از انرژی بدن خودش استفاده کند.نه جیره زیاد باشد که باعث چاق شدن گاو شود.

موارد استفاده  در جیره :

_جو

.منبع نشاسته که همون کربوهیدارت به حساب میاد فرقش با گندم تو اینه که جو از گندم روشن تره و گندم قرمز تره

_سبوس

منبع فیبر بسته به کیفیت، رنگش فرق می کنه

 

_کنجاله سویا

خب خیلی مشخصه سویا منبع پروتئین

_کنجاله تخم پنبه

منبع پروتئین

_پودر ماهی

منبع پروتئین و حاوی مقادیر زیاد انرژِی

_نمک.

 این هم مشخصه برای بالانس مواد معدنی (سدیم)

_مکمل دامی(ویتامینD3)

برید فصل ویتامین ها از کتاب مک دونالد رو بخونین تا بفهمین ویتامین D3 برای چیه

 

_بیوتوکس

با توکسین موجود در خوراک مانند کپک ها باند میشه و از جذب توسط دستگاه گوارش جلوگیری می کنه. این جوری توکسین از طریق مدفوع و پوست، دفع میشه

در نهایت از میکس شدن ترکیبات فوق کنسانتره تشکیل میشه.

 

محاسبه جیره:

یکی از مهم ترین نکته در مبحث جیره این است که بتوانیم جیره ای به گاو بدهیم که بیشترین کارایی در قبال کمترین هزینه را داشته باشد.

در جیره میتوان از یونجه خشک-سیلوی ذرت-جو-ذرت-تفاله چقندرقند-کنجاله تخم پنبه-کاه گندم-سبوس گندم-دی کلسیم فسفات و نمک استفاده کرد.که میزان درصد استفاده از هریک را در ادامه خواهم گفت.

حال به برخی از محدودیت های مواد خوراکی در جیره اشاره می شود که در جیره نویسی از اهمیت زیادی برخوردار است:

1 چربی حیوانی: حداکثر 2 درصد ماده خشک

 

2- دانه جو: حداکثر 40 درصد ماده خشک جیره. اگر جو بسیار ریز شده باشد، نباید بیش از 50 درصد غلات را در جیره تشکیل دهد.

 

3- پنبه دانه: حداکثر 15 درصد ماده خشک جیره. مقدار استفاده از پنبه دانه (کامل)، حد اکثر 3.2 کیلوگرم در روز می باشد.

 

4- پودر ماهی: حداکثر 2 درصد ماده خشک جیره.

 

5- اوره: حداکثر میزان استفاده از اوره، 180 گرم به ازای هر راس در روز است.

 

6- حداکثر مقدار استفاده از تفاله چغندر قند در جیره 30 درصد از ماده خشک جیره است (برخی دیگر مقدار آن را از 5.3 تا 5.6 کیلوگرم از ماده خشک جیره بیان کرده اند).

 

7- حد اکثر مقدار استفاده از سبوس بین 2.2 تا 4.5 کیلوگرم است.

 

8- حد اکثر مقدار استفاده از کنجاله کانولا بین 2.2 تا 3.6 کیلوگرم است.

 

9- مقدار استفاده از ملاس باید حداکثر 5 تا 7 درصد مخلوط کنسانتره باشد.

 

10- کنجاله تخم پنبه می تواند تا حداکثر 3.2 کیلوگرم به ازای هر راس در روز به کار رود.

 

11- مقدار گندم نیز در جیره ها نباید بیش از 50 درصد غلات باشد

 

 

یونجه :مصرف یونجه سبز پر برگ و فاقد کپک زدگی درجیره غذایی گاوهای شیری باعث افزایش مقدار شیر و مقدار کل چربی شیر می شود.یونجه خوش خوراک بوده و یکی ازبا ارزش ترین گیاهان علوفه ای می باشد. برگ یونجه به علت داشتن پروتئین بالا دارای ارزش تغذیه ای بالاتری نسبت به ساقه یونجه است.میزان پروتئین یونجه مناسب بوده اما ازلحاظ انرژی دارای کمبود است که این کمبود باید ازسایر اجزاء جیره (کنسانتره یا جو) تامین شود مناسب ترین زمان برداشت یونجه زمانی است که ۵۰ درصد مزرعه به گل نشسته باشد

ذرت سیلو شده :

یکی از منابع غذایی با قابلیت هضم بالا برای دام ذرت سیلو شده است که دام آن را با میل و اشتها فراوان مصرف مینماید و درزمستان یکی از بهترین خوراک ها برای گاوهای شیری ، پرواری و گوسفندان می باشد.میزان انرژی ذرت سیلو شده بالا و پروتئین آن کم می باشد از اینرو مصرف آن همراه با یک منبع پروتئینی (یونجه) بسیار مناسب است .زمان مناسب برداشت ذرت جهت فرایند سیلو زمانی است که دانه ها حالت خمیری داشته به طوری که با فشار ناخن شیرابه سفید رنگ غلیظی از دانه ذرت خارج شود. تغذیه با ذرت سیلو شده باید پس از شیردوشی انجام شود تا بوی مواد سیلو شده وارد شیر نشود همچنین از تغذیه ذرت سیلو شده درگوساله های زیر ۶ ماه خودداری گردد..

کاه گندم:

کاه گندم بطور کلی دارای ارزش غذایی و قابلیت هضم پایینی بوده و قادر به تامین نیازهای غذایی دام نیست . از اینرو برای بالا بردن ارزش غذایی کاه بخصوص درمناطقی که منابع پروتئینی محدودی دارند تامین بخشی ازاحتیاجات غذایی دام ازطریق غنی سازی کاه با اوره روشی ساده و مقرون به صرفه خواهد بود

نان خشک:

پس از مصرف توسط دام به توده خمیر چسبناک تبدیل شده و به دیواره شکمبه و روده ها می چسبد و دام را دچار ناراحتی های گوارشی می نماید علاوه بر این اکثر نان خشک های مورد استفاده دردامداری ها آلوده به کپک ،میکروب و سایر اجسام خارجی می باشد که باعث مسمومیت ، سقط جنین و ابتلا دام به برخی بیماریهاو درنهایت افزایش هزینه های درمانی میشود. لذا توصیه می شود از مصرف نان خشک توسط دام ها خودداری کرده و باجایگزینی کنسانتره افزایش تولید و حفظ سلامتی دام ها را تضمین نمایید

کنسانتره و ضرورت مصرف آن :

از آنجایی که استفاده از یک نوع ماده غذایی به تنهایی نمی تواند تمامی احتیاجات دام را برطرف کند مصرف کنسانتره درگاوهای شیری ضروری است زیرا علاوه بر اینکه فضای شکمبه برای مصرف میزان بالای خوراک (به خصوص درگاوهای پر تولید ) محدود است.

بدن دام نیز به مجموعه ای از مواد غذایی جهت تامین احتیاجات خود نیاز دارد. علاوه بر موارد فوق درکشور ما تولید ۱ لیتر شیر با علوفه گرانتر از تولید ۱ لیتر شیر با کنسانتره می باشد زیرا کیفیت علوفه تولیدی درکشور ما بطور کلی پایین است. مواد تشکیل دهنده کنسانتره معمولاً شامل :

مواد انرژی زا مانند دانه ذرت ، دانه جو ، چربیهای گیاهی و حیوانی ، تفاله چغندر قند ، ملاس

مواد پروتئینی مانند انواع کنجاله ها ، پودر ماهی، اوره

مواد معدنی و ویتامینی : کمبود برخی مواد معدنی و ویتامینی در جیره غذایی دام باعث کاهش تولید، کاهش رشد، عدم آبستنی ، سقط جنین و کوری دردام می گردد. از جمله مواد معدنی می توان به دی کلسیم فسفات ، پودرصدف ، پودراستخوان و از جمله مواد ویتامینی می توان به ویتامین های D ، A و E اشاره کرد.

همچنین از سبوس گندم و سبوس برنج نیز درمخلوط کنسانتره استفاده می شود اما باید توجه داشت که ارزش غذایی انواع سبوس بسیار کمتر از کنسانتره بوده و دامداران نباید سبوس را جایگزین کنسانتره نمایند به طور متوسط به ازای هر ۵/۲ لیتر شیر تولیدی ۱ کیلو گرم کنسانتره جهت تغذیه دام در نظر گرفته می شو د ( بدون درنظر گرفتن کنسانتره مورد نیاز جهت نگهداری ، رشد گوساله و افزایش وزن روزانه گاو شیری)

با توجه به اینکه درحال حاضر از یک سو سطح کیفی کنسانتره تولیدی کارخانجات خوراک دام به علت نظارت و انجام آزمایش های کنترل کیفی افزایش یافته و از سوی دیگر با توجه به افزایش بی رویه قیمت علوفه ضرورت مصرف کنسانتره بیش از پیش احساس می شود.

کنسانتره پلت شده درمقایسه با کنسانتره ساده(مش) دارای مزایای زیر می باشد :

سهولت جابجایی به علت حجم پایین

افزایش قابلیت هضم بر اثر حرارت دادن

کاهش ریخت و پاش و گرد وغبار به علت چسبندگی و فشردگی

کاهش آلودگی احتمالی بر اثر حرارت دادن

قدرت ماندگاری بالا به علت کاهش سطح تماس با محیط

 

جدول 1 : مواد معدني مورد نياز در دوره شير دهيگاو شيري

ماده معدني

 

 

 

واحد

ميزان توصيه شده در جيره

حداكثر

تخمين ميزان نياز در روز

كلسيم

درصد

0/43-077 (0/95)

2/0

116گرم

فسفر

درصد

0/28-0/49

1/0

75گرم

منيزيم

درصد

0/20-0/25 (0/30)

0/50

41گرم

پتاسيم

درصد

0/90-1/00(1/3-1/5)

3/0

184گرم

سديم

درصد

0/18(0/5)

-----

37گرم

كلر

درصد

0/25

-----

51گرم

سولفور

درصد

0/20-0/25

0/4

41گرم

كبالت

ppm

0/10

10/0

2ميلي گرم

مس

ppm

10

100/0

204ميلي گرم

يد

ppm

0/6

50/0

12ميلي گرم

آهن

ppm

50

1000/0

1020ميلي گرم

منگنز

ppm

40

1040

816ميلي گرم

سلنيوم

ppm

0/3

0/2

6ميلي گرم

روي

ppm

40-60

500/0

816ميلي گرم

 

 

 


جدول 2 ؛ ويتامين هاي توصيه شده براي گاو شيري

ويتامين

واحد

ميزان توصيه شده

حداكثر

تخمين ميزان نياز در روز

A

IU/Pound

1450-1800

30000

62250 IU

D

IU/Pound

450

4500

20250 IU

E

IU/Pound

7

900

315 IU

 
 
 
 
 

 سرمایه گذاری و سود گاوداری شیری و جیره آن"گاوداری شیری"پرواربندی گاو "سود و زیان گاوداری"میخوام گاوداری راه بی اندازم"دانلود"مقاله"رایگان"راهنمای جیره نویسی گاو گوشتی شیری"طرح توجیهی گاوداری شیری 50 راسی"کاراموزی

 

 

در لینک زیر می توانید جدیدترین طرح های توجیهی در زمینه گاو شیری و گوساله پرواری را مشاهده و دانلود کنید :

دانلود طرح توجیهی گوساله پرواری و گاو شیری

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1433 سه شنبه 06 خرداد 1393 زمان : 20:16 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

 "دانلود رایگان کاملترین پاورپونت کرم  خوشه خوار انگور "پیشگیری"درمان"سمپاشی"خسارت"درختان"مو"باغ"دانلود اسلاید های درخت انگور و بیماری ها و پیشگیری ان"

 

موضوع:

پاورپونت کرم خوشه خوار انگور

 

قالب بندی: پاورپونت قابل ویرایش توسط شما

تعداد صفحات: 33 صفحه

 

فهرست:

 

مقدمه

تاریخچه

مورفولوژی

زیست شناسی

سیکل زندگی(چهار نسلی)

سیکل زندگی(سه نسلی)

نحوه خسارت

کنترل غیر شیمیایی

کنترل شیمیایی

به همراه تصاویر در تمام مراحل.

 

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

برای دریافت فایل با کلیک برگزینه خرید و پرداخت انلاین لینک دانلود باز میشود.

 

مهدی بنی حسن بازدید : 5131 یکشنبه 04 خرداد 1393 زمان : 13:22 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

دانلود پاورپونت کتاب اصول ترویج و اموزش کشاورزی"دانلود اسلاید و پاورپونت های ترویج کشاورزی"رایگان"گزارش کار"

 

موضوع:

پاورپونت کتاب اصول ترویج  و اموزش کشاورزی دانشگاه 

مولف:  دکترحسین شعبانعلی فمی

 

قالب بندی:

                         پاورپونت قابل ویرایش توسط شما

تعداد صفحات:    172 صفحه

 

مناسب ارایه درس اساتید دانشگاه

مناسب ارایه کنفرانس دانشجویان

 

    فهرست درس

 

فصل اول. كلیات  

فصل دوم. جایگاه ترویج در توسعه كشاورزی

فصل سوم. رهیافت‌های گوناگون ترویج كشاورزی

فصل چهارم. آشنایی با روشهای آموزش ترویجی

فصل پنجم. سازمان و مدیریت منابع انسانی در ترویج كشاورزی

فصل ششم. طراحی، ارزشیابی و نظارت برنامه‌های ترویج كشاورزی

فصل هفتم. فنون نیازسنجی آموزشی و شناخت جامعه روستایی

فصل هشتم. آموزش‌های ترویجی برای زنان روستایی

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

با کلیک برگزینه خرید و پرداخت انلاین لینک دانلود باز میشود

 

تعداد صفحات : 11

درباره ما
Profile Pic
دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 592
  • کل نظرات : 739
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 3423
  • آی پی امروز : 346
  • آی پی دیروز : 334
  • بازدید امروز : 979
  • باردید دیروز : 1,303
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 2,282
  • بازدید ماه : 4,266
  • بازدید سال : 84,396
  • بازدید کلی : 6,283,826