



یررسی مقایسه سود پرواربندی گوسفند و گوساله
پرواربندی بره یا گوساله ؟؟؟ کدامیک سود اور تر است ؟
در این پست قصد داریم به بررسی سود ، و روش پروار بره و گوساله بپردازیم.
ببینید دوستان ابتدا باید میزان سرمایه و شرایط خود را مورد مطالعه قرار بدین.برای پروار گوساله داشتن یک جایگاه مناسب جز مهمترین ها می باشد.ولی برای پروار گوسفند حتی می توان از یک خانه روستایی استفاده کرد.
با کنار گذاشتن هزینه کارگر - اجاره بها - و جایگاه دامداری میپردازیم به هزینه خود بره یا گوساله ، میخوایم ببینیم کدامیک بیشتر سود داره ؟
ابتدا با محاسبه سود بره سروع میکنم :
با توجه به اینکه هزینه یک بره 28 کیلو با حساب اینکه بره کیلویی 16000 هزار تومان باشد = 448 هزار تومان تنها هزینه بره در تابستان سال 96.( انتخاب بره بین 25 تا 30 کیلو می باشد که ما 28 کیلو را به طور میانگین محاسبه کردیم.)
هزینه خوراک برای 3 ماه پروار هم می شود : 120 هزار تومان به طور میانگین.در سال 96
5 هزار تومان هم هزینه واکسن و دارو .با توجه به این شرایط هزینه یک دام بعد از سه ماه می شود 573 هزار تومان.
با توجه به جیره معرفی شده در پایین و افزایش وزن روزانه به طور میانگین 270 تا 300 گرم .وزن یک دام پس از سه ماه حدودا 50 کیلو می شود.حال فرض میگیریم که دام به وزن 48 کیلو رسید.که اگر با همان قیمت اولیه حساب کنیم می شود 768 هزار تومان.شما پس از سه ماه از هر بره به طور میانگین 195 هزار تومان سود کردین.البته بدون محاسبه هزینه کارگر و ... ما فقط داریم هزینه و سود یک راس بره محاسبه میکنیم.چون سایر شرایط برای هرکسی متفاوت می باشد.یکی هزینه اجاره بها میده یکی واسه خودشه.یکی کارگر 4 تا داره یکی 2 تا.برق اب و ... کلا شرایط متفاوته.
خب پس به طور میانگین سود هر راس بره بعد از سه ماه شد 195 هزار تومان.البته در شرایط میانگین.که جای بهتر کار کردن هم هست.مثلا دام اگر به 50 کیلو برسه در این مدت سود خیلی بیشتر میشه.یا ما قیمت فروش را همانند قیمت خرید محاسبه کردیم.که اگر با برنامه ریزی پروار کنید و دام خودتون را در ایام عید - ماه رمضان و عید قربان به بازار عرضه کنید سودتون بیشتر میشه.و بالخصوص استفاده از جیره مناسب استاندارد و کم هزینه خیلی مهمه.
حال شما 50 میلیون سرمایه دارین؟چند تا بره میتونین بخرین؟ (فرض بر اینکه شما جایگاه دامداری داشته باشین)
تقریبا شما با این مبلغ میتونین 85 تا بره با وزن تقریبی 28 کیلو و خوراک برای پروار 3 ماه با مبلغ 120 هزار تومان برای هر راس میتونین تهیه کنید.یعنی 85 ضربدر 573 (هزینه خوارک و دام ) = 48 میلیون تومان.
و برای این تعداد بعد از 3 ماه حدود 16500000 هزار تومان میلیون سود حاصله برای شما با هزینه تنها بره و خوراک برای شما حاصل میشه.که اگر یک بره هم تلفات داشته باشین در کل سود میشه به طور تقریبی 15500.
حال دیگه کار ساده شد.شما میتونین با توجه به شرایط خودتون از این 1550000 میلیون تومان سایر هزینه هارا کم کنید.مثل اب برق کارگر به تعدادی که دارین و ....
در گوساله بحث متفاوته :
در گوساله میتونین از نژاد بومی - دورگ - و هلشتاین و سمنیتال استفاده کنید.
پس در 12 ماه هر گوساله حدود 1.300.000 هزار تومان به طور میانگین سود دارد.
فرض بر اینکه شما 50 میلیون سرمایه دارد و مکان و جایگاه دامداری هم دارید. و صرفا قصد دارید این هزینه را به دام و خوراک استفاده کنید. :
با صرف اینکه هزینه خوراک و گوساله نژاد اصیل بشه 6 میلیون تا 6200000 تومان شما میتوانید 8 گوساله بریزید. و با این هشت گوساله پس از حدود تقریبی 12 ماه یا هرزمان کمتری که بتوانید دام خودتون را به 550 کیلو برسونید میشه 10500 هزار تومان.البته این سود تقریبی می باشد . با کاهش دوره پروار سود بیشتری نصیب میشه.
پس هزینه دام و خوراک با 50 میلیون سرمایه در حداکثر 8 گوساله اصیل ختم می شود.و به طور میانگین سود یک تا 1.5 برای هر دام دارد.که با توجه به مشکالت و ریسک هایی که پرواربندی گوساله برای افراد بی تجربه دارد توصیه می شود با مبالغ کمتر از 50 میلیون تومان اقدام به پروار بره با نژاد مناسب و جیره مناسب کنید.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
از لینک های زیر میتونید اموزش های لازم و جیره های تخصصی را مطاله کنید.
جیره اختصاصی پرواری گوسفند و بررسی سود بره پرواری کلیک کنید
جیره اختصاصی ازابتدا تا انتهای دوره برای گوساله پرواری بررسی نژاد گوساله ها و سود پروار کلیک کنید

معرفی نژاد گوساله پرواری
بهترین نژاد گوشتی در ایران
در ایران اصولا در دامداری ها 4 نژاد پر کاربرد هستند. که بهترین ان نژاد سمینتال بعد نژاد هلشتاین در درجه سوم نژاد دو رگ و در انتها نژاد بومی که نژاد کردی و زابلی جز بهترین ها در زیر مجموعه نژاد بومی قرار می گیرند.
خب حالا قراره شما از چه نژادی استفاده کنید؟
خب چند نکته اصولی و تجربی هست که قبل انتخاب نژاد باید به ان توجه کرد.
از نظر تئوری نژاد سمینتال و نژاد هلشتاین بیشترین بازدهی دارد.در تمام سایت ها هم این مورد گفته شده.ولی هیچ جا نگفتن که نژاد سمینتال و هلشتاین نسبت به استاندارد بودن جیره - بهداشت محیط و بیماری ها بسیار حساس است و اگر این سه مورد رعایت نشه تلفات بسیار زیاد میشه.متاسفانه همه ما یادگرفتیم فقط تئوری بگیم و بقیه هم از اون کپی کنند.و شما تا در اینترنت سرچ کنید بهترین نژاد برای پروار اولین چیزی که میاد بالا نژاد سمینتال و هلشتاین می باشد.البته متاسفانه خیلی از این نویسندگان هیچ تخصصی در این زمینه ندارند و صرفا کپی کردند.
خب.بریم سر اصل مطلب :
در پرواربندی 3 مورد بسیار مهم و در اولویت هستند.
چه موقع از نژاد هلشتاین و سمینتال استفاده کنیم؟
نژاد هلشتاین و سمینتال ویژه دامداری های با بهداشت بالا
مزیت های نژاد بومی برای افراد تازه کار :
بررسی نژاد بومی در پروار گوساله

به طور خلاصه افزایش وزن در نژاد های مختلف بررسی میکنیم :
افزایش وزن در ماه به طور میانگین در نژاد های مختلف گوساله :
- دورگ 30 کیلو گرم در ماه به طور میانگین با جیره مطلوب
- هلشتاین 37 تا 40 کیلو گرم به طور میانگین با جیره مطلوب
- سمینتال 45 تا 50 کیلو به طور میانگین در ماه با حیره مطلوب
- بومی 23 تا 25 کیلو به طور میانگین با جیره مطلوب
قیمت روز نژاد های مختلف گوساله در پاییز 96 :
بررسی سود پرواربندی گوساله به طور تقریبی :
بحث جیره دام :
ترتیب مخلوط نمودن خوراک در میکسر :
جیره ویژه پرواربندی گوساله
جیره پیشنهادی از ابتدا تا انتهای دوره پرواربندی


در بحث طیور و گوساله جیره نویسی و استفاده از جیره استاندارد در بین دامداران جا افتاده ولی متاسفانه در زمینه پروار گوسفند و بره دامداران ما عموما از خوراک معمولی استفاده میکنند.و هنوز عموم دامداران به طور تجربی از جو و یونجه و اقلام دیگر را مخلوط و به پروار بره می پردازند و این کار تنها باعث کاهش سود پرواربندی می شود.چرا ؟؟؟ چون دام نسبت به خوراکی که مصرف کرده بازدهی در چاق شدن نداشته.در اصل ما با این روش هزینه کردیم برای خوراک ولی نتونستیم انطور که باید دام چاق کنیم.
ما در اماده به بررسی و معرفی دو جیره مناسب پرواربندی بره - طرح توجیهی - بررسی سود پرواربندی گوسفند در سال 96 و استاندارد ها و ضوابط احداث دامداری پرداخته ایم.با ما همراه باشید.
خوشبختانه تعدادی از دامداران ما برای پرواربندی گوسفند از جیره استاندارد و اصولی استفاده میکنند.چون این دسته از دامداران به سود اور بودن جیره مناسب پی بردند.
در این پست قصد دارم دو جیره مناسب پرواربندی را که با مشارکت دکترای تغذیه جناب اقای دکتر افسریان - مهندس حسینی و اقای بنی حسن نوشته شده است برای شما عزیزان معرفی کنم.امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیرد.
برای مطالعه مقاله به روز و جدید در زمینه پرواربندی بره در لینک زیر کلیک کنید :
جیره سنتی یا جیره علمی و تجربه شده ؟
اصول تهیه جیره متعادل:
برای تهیه خوراک بره ما دو روش را برای شما عزیزان معرفی میکنیم.
روش اول با استفاده از کنسانتره اماده
روش دوم با میکس و تهیه کامل خوراک توسط شما
این مقاله و سایر مقالات به روز رسانی شده اند می توانید با کلیک فایل مشاهده کنید :
بررسی سود و جیره اختصاصی پرواربندی بره در سال 97 + طرح توجیهی بره پرواری 200 راسی
طرح توجیهی بره پرواری 1000 راسی
طرح توجیهی بره پرواری 500 راسی
طرح توجیهی گوسفند داشتی 1000 راسی
برای دانلود جدید ترین طرح های توجیهی در زمینه دام وطیور در تعداد راس های مختلف کلیک کنید
ابتدا در مورد جیره اول صحبت میکنیم.
این جیره با استفاده از وزن های مشخص کاه - یونجه جو و کنسانتره اماده می باشد.
جیره ایست معمولی برای افرادی که قصد دارند از کنسانتره اماده استفاده کنند.
درصد های مخلوط در فایل اصلی موجود است.
معرفی جیره دوم :
جیره دوم بسیار تخصصی بوده.و کلیه نیاز های دام را برطرف میکنه.و افزایش وزن روزانه حداقل 300 گرم را برای دام شما در صورتی که از دام شما بیماری نداشته باشه و دامداریتون استاندارد باشه و نژاد مناسبی استفاده کنید.هستند دامدارانی که جیره مناسبی استفاده میکنند.ولی دامشون انگل یا بیماری های دیگه داره.خب عزیز ابتدا باید بیماری درمان کنید.تا نتیجه بگیرید.
خب این تا اینجا.
حالا شاید براتون سوال شده باشه که ما در این جیره از چه اقلامی استفاده کرده ایم؟؟؟
درصد های مخلوط در فایل اصلی موجود است.
همانطور که در جدول میبیندید در این جیره از یونجه - سیلو ذرت - ذرت خشک - دانه جو - کنجاله سویا - بی کربنات سدیم - کربنات کلسیم - نمک و مکمل ویتامین ها استفاده شده.
حتما الان با خودتون گفتید اینطوری که بخوایم این همه مورد استفاده کنیم در خوراک دیگه سودی برامون نداره.
من میگم عجله نکنید.صبر کنید.من فقط مواردی که در این جیره استفاده شده را براتون نام بردم.ولی تمام این اقلام با درصد های خاص و استاندارد به طوری که تمام نیاز های پروتئینی و کالری های لازم جهت پروار را در بر بگیره نوشته شده.و بسیار به صرفه می باشد.چون هم کاملا استاندارد و علمیست هم هزینه زیادی نداره و اینکه درصد تبدیل مناسبی داره.در ابتدای پرواربندی با حدود 1/300 گرم در روز شروع و در انتها با حدود 1/800 تا 2 کیلو گرم خوراک در روز پرواربندی را خاتمه میدیم. هزینه این خوراک به طور تقریبی برای سه ماه (دوره پرواربندی) در سال 96 حدودا 120 هزار تومان برای هر راس دام می باشد.
دامداران عزیز فقط این نکته را رعایت کنید که برای میکس کردن جیره ابتدا غذاهای با حجم وزنی زیاد را مخلوط کنید مثل کنجاله ها و ... و در انتها غذاهای با حجم وزن کم سپس مکمل ها را اظافه کنید.این بهترین قاعده برای میکس کردن می باشد.
این طرح ثبت شده است.و جهت اموزش دامداران و دانشجویان قرار داده شده.کپی برداری و قراردادن حتی قسمتی از این پست در سایت های دیگر از نظر شرعی حرام و پیگرد قانونی دارد.
خلاصه ای از بحث جیره را نوشتم.که متن کامل ان در ادامه قابل مشاهده است.حال می رسیم به این سوال که ی چه دامی را برای پروار انتخاب کنیم؟؟؟
در این مقاله که قابل خرید و دانلود است موضوعات زیر به طور کامل بررسی شده اند:
تغذیه گوسفند پرواری ( جیره)
جیره شماره یک :( استاندارد و بهینه )
درصد اقلام جیره برای میکس کردن
جیره معمولی جهاد کشاورزی
میزان هزینه خوراک برای یک دام در دوره پروار: در سال 96-97
دلیل پرواربندی
مزایای پرواربندی:
عوامل اساسی در یک پرواربندی موفق
روش های پرواربندی:
سیاست های خرید و فروش در پرواربندی بره
چه دامی را برای پروار بخریم؟( مشخصات دام مناسب پروار)
از چه نژادی استفاده کنیم؟
نژاد شناسی گوسفند در ایران
نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل دام
شرایط احداث جایگاه گوسفند پرواری
مکان تغذیه
ابشخور
نکات ریز محل گوسفند داری
آغل یا جایگاه بسته
بهاربند
پنجره و هواکش ها
طرح توجیهی واقعی در سال 96 (برگرفته از نظام مهندسی کشور)
(در قسمت نظرات به سوالات شما کاملا پاسخ داده خواهد شد.همچنین میتوانید در قسمت نظرات از سوالات دیگر بازدید کنندگان هم استفاده کنید.)
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از فایل اصلی بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
در این فایل 27 صفحه ای یک جیره اختصاصی برای پروار + محاسبه هزینه پروار دام در سال 96 + یک طرح توجیهی پرواربندی مربوط به سال 96 و سایر توضیحات ساخت دامداری گنجانده شده.

دانلود پاورپوینت باران ، باد ، گردو باد ، سیل و سیلاب ، رنگین کان و سراب
در این پاورپوینت به بررسی باران باد سیل و سیلاب گردوباد رنگین کمان پرداخته شده است.
مقدمه ای از باران :
باران سنجی با استفاده از امواج
باران اسیدی
گردباد
ریشه لغوی گردباد

مشخصات گردباد
باد
انواع بادها طبق تصویر
سیل و سیلاب
آشنایی با سیل و سیلاب

پرواربندی گوسفند و بره جیره نویسی و بهترین نژاد دام پرواری در یک نگاه

1.در امد پرواربندی بره ؟؟؟
سود پرواربندی گوسفند با زبان ساده :
جیره سنتی یا جیره علمی و تجربه شده ؟
اصول تهیه جیره متعادل:
بهترین نژاد پرواری گوسفند :
چه نژادی را برای پروار انتخاب کنیم؟

چه دامی را برای پروار بخریم؟
مشخصات دام مناسب پروار
پیشنهاد سایت :
بررسی سود و جیره اختصاصی پرواربندی بره در سال 97 + طرح توجیهی بره پرواری 200 راسی
طرح توجیهی بره پرواری 1000 راسی
طرح توجیهی بره پرواری 500 راسی
طرح توجیهی گوسفند داشتی 1000 راسی
برای دانلود جدید ترین طرح های توجیهی در زمینه دام وطیور در تعداد راس های مختلف کلیک کنید
تغذیه گوسفند پرواری
جیره مناسب پروار گوسفند

جیره پرواربندی بره
بررسی سود پرواربندی بره در سال 96 -97
میزان هزینه خوراک برای یک دام در دوره پروار در سال 96 -97
خلاصه ای از اینکه ایا پروار بره سود دارد یا نه؟

بررسی سود و بازدهی پرواربندی گوسفند (بره) در سال 97 - 98
به همراه جیره مناسب پرواربندی بره با بازدهی بالا و هزینه کم
بررسی سود پرواربندی در سال 97 - 98 فرمول جیره و خوراک پرواری ، طرح توجیهی ، نژاد شناسی و غیره
جیره سنتی یا جیره علمی و تجربه شده ؟
اصول تهیه جیره متعادل:
تغذیه گوسفند پرواری ( جیره)
ابتدا بحث خوراک دام:


میزان هزینه خوراک برای یک دام در دوره پروار در سال 97 -98
پیشنهاد سایت کلیک کنید در لینک زیر :
بررسی سود پرواربندی در سال 97 - 98 فرمول جیره و خوراک پرواری ، طرح توجیهی ، نژاد شناسی و غیره

چه دامی را برای پروار بخریم؟ ( مشخصات دام مناسب پروار)
نکات مهم در خرید دام زنده برای پروار :
پیشنهاد سایت کلیک کنید در لینک زیر :
بررسی سود پرواربندی در سال 97 - 98 فرمول جیره و خوراک پرواری ، طرح توجیهی ، نژاد شناسی و غیره
پیشنهاد سایت :
طرح توجیهی بره پرواری 1000 راسی
طرح توجیهی بره پرواری 500 راسی
طرح توجیهی گوسفند داشتی 1000 راسی
برای دانلود جدید ترین طرح های توجیهی در زمینه دام وطیور در تعداد راس های مختلف کلیک کنید
از چه نژادی برای پرواربندی استفاده کنیم؟
نژاد شناسی گوسفند در ایران :(2)

تازه های ماشین های داشت و برداشت کشاورزی
بررسی ادوات و ماشین الات نوین کشاورزی
ادوات کشاورزی قدیمی
اولین تراکتور ها
معرفی تراکتور های جدید و قابلیت آنها
تراکتور کلاس :
تراکتور کابوتا :

تراکتور کترپیلار :
تراکتور فنت :
تراکتور نیو اولند اگریکالچر :
معرفی کمباین های جدید جهان
New Holland TC4.90 :

New Holland TC5.80 تک خرمنکوب :
Agri Union 4LZ-2.0ZB :
تاثیر ادوات جدید کشاورزی بر کمیت و کیفیت محصولات
ادوات کشاورزی نوین

طرح توجیهی احداث گلخانه صنعتی پرورش گل رز ( هیدروپونیک ) سال 95
دانلود طرح توجیهی پرورش گل رز به طور صنعتی و هیدروپونیک
هدف از اجرای طرح پرورش گل رز :
کشت هیدروپونیک گل رز :
توجیه اقتصادی طرح پرورش گل رز به طور صنعتی :

- گلخانه مناسب رز :
شرایط آب و هوایی مورد نیاز کشت گل رز :

اموزش ورمی کمپوست ( کرم ورمی کمپوست )
دانلود فایل کاراموزی اموزش کرم ورمی کمپوست در قالب پاورپوینت در 77 اسلاید ( قابل ویرایش)
آشنایی با ورمی کمپوست
ورمی کمپوست
تعریف ورمی کمپوست :
خصوصیات ورمی کمپوست
شرايط محيطي مطلوب براي توليد كرم پوسال ورميکمپوست
شرايط محيطي مطلوب براي توليد كرم پوسال (ورميکمپوست)

آماده سازي بستر پرورش کرم
ابعاد مناسب بستر ورمي کمپوست
مهمترین مزایای چای کمپوست
مقایسه ورمی کمپوست و کودهای حیوانی

دانلود پاورپوینت پرورش قارچ دکمه ایی
(اموزش کاملی از مراحل پرورش قارچ ، افات و بیماری های قارچ ، روش تولید کمپوست و سایر مطالب به طور کامل در یک فایل پاورپوینت )
قارچ چيست؟
تاریخچه به وجود آمدن قارچ
تاریخچه تولید قارچ خوراکی
تاریخچه پرورش قارچ دکمه ای

ارزش غذایی قارچ
قارچهاي بسيار مرغوب کداماند؟
تشخیص قارچهای خوراکی و سمی از یکدیگر
مراحل پرورش قارچ خوراکی
روش تولید کمپوست قارچ
روش عمده برای تولید کمپوست :
مخلوط کردن و قالب زدن کمپوست:
پرورش قارچ درسوله
توجیه اقتصادی قارچ دکمه ای

دانلود پاورپوینت : زعفران ( کاشت ، داشت و برداشت زعفران )
تعریف زعفران :
زعفران گیاهی چندساله که دارای پیاز میباشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است این گیاه در جنوب غربی آسیا جنور اسپانیا و جنوب اروپا روییده میشود ( تکثیرگیاهان) دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و سه رشته ی کلاله ی قرمز رنگ میباشد قسمت مورداستفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن میباشد.
پیاز زعفران
زمان كاشت پياز زعفران
- از اوایل مرداد تا مهرماه کشت پیازها انجام می شود.
- زعفران گیاهی است که 4 تا 7 سال اگر کشت شود نیاز به کشت مجدد ندارد...
- قبل از آماده كردن پياز زعفران براي كاشت لازم است با مشاهده دقيق از عدم وجود كنه در اطراف پياز اطمينان حاصل نمود.
- از كاربرد پيازهاي مشكوك به انواع آلودگي هاي قارچي و پوسيدگي و با وزن كمتر از 8 گرم پوک جدا خود داري شود.
- سن غده ها بیشتر از 7 سال نباشد و قبل از کاشت پوسته های اضافی حذف گردند.
- در هر هکتار 2 تن غده نیاز است.
- قبل از کاشت برای 100 کیلو پیاز حدود 300 تا 500 گرم از سموم جیوه ای سرزان، تری تیزان و گرانوزال برای ضدعفونی استفاده گردد.

دانلود پاورپوینت رشته کشاورزی با موضوع زعفران
نحوه كاشت پياز زعفران

دانلود گزارش کاراموزی ( پروژه ) زراعت گندم و پنبه
در این پروژه ما به طور کامل به بررسی نحوه کشت گندم و پنبه و مراحل تولید گندم و پنبه به طور کامل و نحوه برداشت انها ، بررسی محصول از نظر اقتصادی و چگونگی تهیه مواد اولیه ،انبار و انبارداری محصول و بازار یابی و فروش محصول به طور کامل به توضیح پرداخته ایم.
چگونگي انتخاب موضوع كارآفريني:
با توجه به امكانات اوليه موجود در كارآفرين از قبيل زمين و وسايل كشاورزي كه ركن اصلي اين شغل مي باشد اين موضوع انتخاب گرديد.
بعد از اين موضوع نيز تجارب كافي در اين كار و نيز علاقه اي كه به اين شغل دارم و از همه مهمتر يك شغل اشتغالزا ضروري براي جامعه مي باشد.
آب و هواي خوب زمين هاي حاصلخيز منطقه نيز يكي ديگر از عوامل انتخاب اين موضوع است.
موضوع کاراموزی : گزارش کاراموزی ( پروژه ) زراعت ( گندم و پنبه )
2-زراعت
تاريخچه1: گندم در نقاط مختلف دنيا و در شرايط مختلف آب و هوايي كشت مي گردد و محصول آن بمصرف تأمين غذايي ضروري و اوليه انسان مي رسد، قرنها پيش از گندمهاي وحشي بدست آمده اند. گندمهاي وحشي در ابتدا از نظر اشغال سطح زمين بصورت كنوني وجود نداشته بلكه در بعضي نقاط بمقدار زياد، در برخي مناطق كمتر و در پاره اي از نقاط اصلاً وجود نداشته اند. عوامل متعدد مانند حركت يخچالها، رودخانه ها، رگبار، سيل، تغييرات آب و هوايي و همچنين وجود و دخالت انسان و حيوانات و پرندگان موجب انتقال بذر آنها از نقطه اي به نقاط ديگر شده و به تدريج انتشار و ازدياد يافته اند.
طبق مدارك موجود يكي از نباتاتي كه از قديم در دنيا كشت مي شده گندم مي باشد و منطقه پيدايش آن ابتدا در سوريه و فلسطين بوده و از آنجا به مصر و بين النهرين و سپس به ايران آمده و بعداً از طريق ايران به هندوستان، تركستان، چين و روسيه و بالاخره به اروپا رفته و سپس به ساير نقاط دنيا انتقال يافته است. در مورد تاريخچه اصلاح گندم هيچگونه مدرك دقيقي در دست نيست لكن آنچه مسلم است طبيعت بخودي خود در اين كار دخالت داشته و به مرور زمان در گندم تغييراتي به وجود آمده و هيبريداسيون طبيعي در بين ارقام مختلف بوقوع پيوسته است.
در ايران كار اصلاح و هيبريداسيون گندم از سال 1309 در كرج و ورامين شروع و اولين هيبريد بين دو رقم عطائي و شاه پسند براي تهيه گندم شاه پسند زودرس انجام گرديد، ولي از آن به بعد در اثر اصلاح گندمهاي مختلف، ارقام ديگري كه نسبت به شاه پسند برتري داشته بوجود آمده و بتدريج جايگزين گندم شاه پسند گرديدند.

موضوع: پاورپونت افات مهم گیاهی
بررسی افات و حشرات مهم گندم -جو- برنج - یونجه - لوبیا -ذرت و دیگر افات مهم گیاهی به همراه تصاویر مربوطه
خلاصه:
-
گیاهان زراعی
گیاهان زراعی بسیار متنوع بوده و در عملیات زراعی نیز تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند.به طور کلی گیاهان زراعی را می توان به صورت های مختلفی از جمله بر اساس خصوصیات گیاهشناسی و تکاملی ، هدف تولید و مورد مصرف ، طول عمر گیاه ، نیازهای محیطی و شرایط مطلوب رشد، عملیات زراعی و غیره گروه بندی نمود.گیاهان زراعی به رده ی نهاندانگان تعلق دارند. مجموعه ای از گونه های که در بعضی خصوصیات مشترک هستند یک جنس گیاهی را تشکیل می دهند.در طبقه بندی علمی ، هر گیاه را با اسم گونه و جنس آن مشخص می سازند.به همین جهت این سیستم نامگذاری را دو اسمی نیز گویند. مثلا نام علمی گندم نان Triticum aestivum میباشد. Triticum مشخص جنس وaestivum مشخص گونه گندم نان است.در این گروه بندی نوع محصول تولید شده و نحوه ی مصرف آن مورد نظر است و چون یک محصول با اهداف مختلفی تولید میشود ممکن است در چند گروه قرار گیرد.1- غلات: گیاهانی از تیره گرامینه که به منظور تولید دانه کشت میگردند. مصرف تغذیه انسان یا دام می رسد مثل گندم، جو ... دانه ی این گیاهان از نظر نشاسته غنی و از لحاظ پرتئین نسبتا فقیر می باشد.2- حبوبات: گیاهانی از تیره ی بقولات هستند که برای تولید دانه کشت می شوند. دانه ی حاصله عمدتا به مصرف انسان می رسد مثل لوبیا، نخود و .... دانه های حبوبات از نظر پرتئین غنی می باشند.3- گیاهان روغنی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند روغن گیری از دانه مثل پنبه، کتان ، لوبیای روغنی و ....4- گیاهان علوفه ای: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که جهت استفاده از قسمت های هوایی ( به صورت تازه ،خشک و یا سیلو شده) در تغذیه ی دام کشت می گردند. مانند ذرت علوفه ای ، علف سودان و....5- گیاهان ریشه ای: گیاهانی که برای استفاده از ریشه ی غده ای کشت می گردند، مانند چغندر، شلغم و ....6- گیاهان لیفی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که برای استفاده از الیاف آنها کشت می گردند. این الیاف ممکن است از پوست دانه (مانند پنبه) و یا از فیبرهای مستجات آوند آبکشی اولیه (مانند کتان و کنف)7- گیاهان غده ای : گیاهانی که برای استفاده از ساقه ضخیم و زیرزمینی کشت شده مانند سیب زمینی معمولی.8- گیاهان قندی: گیاهانی که قندگیری از عصاره ی شیرین آنها انجام می شود مثل نیشکر و چغندر قند.9- گیاهان دارویی: گیاهانی از تیره های مختلف هستند که به منظور استفاده از مواد مخدر آنها و یا تهیه ادویه کشت می شوند مانند توتون ، قهوه، چای و .....- بررسی گیاهی زراعی
- گروه بندی گیاهان زراعی
- بررسی افات گیاهی
- بررسی سن گندم Eurygaster integriceps به همراه تصاویر
- بررسی سوسک سیاه گندم به همراه تصاویر
- بررسی افات مهم جو
- بررسی افات ذرت شب پره زمستانی Agrotis segetum
- افات مهم چقندرقند اگروتیس، ملخ صحرایی و برخی شته ها و برگ خوار چغندر قند Spodoptera exigua به همراه تصاویر
- بررسی کامل نام فارسی به همراه تصاویر لارو حشره و بالغ : کرم قوزه پنبه نام علمی: Heliothis armigera
- افات مهم برنج به همراه تصاویر
- بررسی کامل کرم ساقه خوار برنج
- بررسی کامل شب پره تك نقطه اي برنج Mythimna unipuncta
- افات یونجه
- سرخرطومی برگ یونجه Hypera postica
- سر خرطومی ریشه یونجه
- افات مهم لوبیا
- مگس لوبیا Hylemyia cilicrura Rondani به همراه تصاویر
با تشکر از مهندس علیرضا صادقی معین که این فایل را در اختیار ما قرار دادند.
قالب فایل :پاورپونت قابل ویرایش توسط شما --- تعداد صفحات : 46 صفحه
روش دانلود فایل :1. کلیک گزینه خرید2. پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب3. کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )4. دانلود فایل مورد نظر
قیمت : 3 هزار تومان

موضوع: دانلود جدیدترین طرح های توجیهی رشته کشاورزی
در زمینه های مرغداری گاوداری گوسفند و قارچ و شتر مرغ.
من مهدی بنی حسن فارغ التحصیل رشته کشاورزی بر ان شدم تا در زمینه ارایه بهترین طرح های توجیهی درجهت خدمت و اطلاع رسانی به شما دانشجویان و کارفرمایان محترم در زمینه گرایش های مختلف رشته کشاورزی با شما باشم.
تمامی فایل ها با فرمت word بوده و امکان ویرایش توسط شما عزیزان را دارد.
برای استفاده بهینه از طرح های توجیهی با توجه به تاریخ دانلود ان .قیمت هارا به روز کنید.
طرح شماره 1:
طرح توجیهی رشته گاوداری شیری 50 راسی
طرح توجیهی فنی, مالی و اقتصادی گاوداری شیری 50 راسی
شناسنامه طرح
مجری طرح |
آقای |
تولیدات طرح |
محصولات گوشتی و دامی و لبنیات |
ظرفیت طرح |
50 راس گاو شیری |
مساحت زمین مورد نیاز |
5,000مترمربع |
مساحت زیر بنا |
1,967مترمربع |
هزینه ثابت طرح |
14,238,660 هزارریال |
هزینه جاری طرح |
4,521,052 هزارریال |
سرمایه در گردش مورد نیاز |
652,438 هزارریال |
کل سرمایه گذاری طرح |
14,891,097 هزارریال |
نحوه تامین سرمایه طرح |
|
سرمایه گذاری متقاضی |
4,978,221 هزارریال |
سرمایه گذاری بانک |
9,912,876 هزارریال |
تسهیلات بلند مدت |
9,390,926 هزارریال |
تسهیلات کوتاه مدت |
521,950 هزارریال |
شاغلین طرح |
6 نفر |
درآمد سالانه طرح به طور متوسط |
8,659,222 هزارریال |
تولید در نقطه سر به سر |
36.37درصد |
نرخ بازده طرح |
33.03درصد |
بازگشت سرمایه به سال |
3.1 سال |
آدرس محل اجرای طرح |
استان |
تهیه کننده طرح |
مهندس علی مجنونی تهیه و ارزیابی انواع طرح کسب و |
هدف از اجرای طرح |
کمک به تولید ملی در بخش دامپروری |
طرح شماره سه:
دانلود طرح توجیهی ساخت و راه اندازی یک فارم مرغ تخمگذار 30000قطعه ای
طرح مورد نظر یک مرغداری تخم گذار 30000 قطعهای است که جوجه ها را در سن 3 ماهگی خریداری کرده و تا سن 18 ماهگی در طرح مد نظر قرار گرفته است.
جدول شماره 1:
ساختمانهای مورد نیاز طرح
شرح |
مساحت:مقدار |
ارزش واحد به ریال |
ارزش کل |
سالن تولید |
2520متر مربع |
420000000 |
1260000000 |
انبار |
900متر مربع |
150000000 |
450000000 |
ساختمان اداری |
60 متر مربع |
1000000 |
60000000 |
ساختمان کارگری |
80 متر مربع |
800000 |
48000000 |
جمع |
1818000000 |
طرح شماره چهار:
طرح شماره 7:

دانلود پاورپونت کتاب گیاهشناسی.کاملترین و جامعترین پاورپونت دربرگیرنده تمام موضوعات گیاهشناسی
موضوع:
دانلود پاورپونت گیاه شناسی
250 اسلاید
قابل ویرایش توسط شما
ویژه تدریس اساتید در کلاس درس و کنفرانس دانشجویان
فهرست:
* فصل نهم. هورمونهای گیاهی



شروع کار و سرمایه گذاری در گاوداری شیری و جیره مورد نیاز ان"مقاله"طرح توجیهی"word"سود یا زیان"میخواهم گاوداری راه اندازی کنم"گاوداری شیری یا گوشتی"
با سلام.خدمت شما سروران عزیز
من مهدی بنی حسن. مهندس رشته کشاورزی گرایش علوم دامی در خدمت شما هستم تا اطلاعات علمی و تجربی خودم را در مورد گاوداری شیری تقدیم بازدیدکنندگان عزیز قرار بدهم.
خب در ابتدای کارشما که قصد دارین در این کار سرمایه گذاری کنین در شروع به فکر احداث گاوداری.سالن انبار.بهاربند.شیردوشی و .... می افتین.
همینجا میگم.بر خلاف تمامی سایت ها که در ابتدا شروع میکنن به اینکه ساختمان گاوداری باید این طور باشه انطور باشه...من این توضیحات میذارم اخر کار....
و همین جا خدمت شما عزیزان میگم هیچ وقت برای شروع کار گاوداری ابتدا سراغ ساخت ساز نرین.
باورکنین در قسمت دامشهر هر استانی خیلی گاوداری وجود داره برای اجاره.
یکی دو دوره اجاره کنین.بعد اگر سود کردین.تونستین با سختیهاش کنار بیاین برین سراغ ساخت ساز.تا اگر نتونستین در این کار موفق باشین سرمایه خودتونو هدر نداده باشین.
خب
در قدم اول برای شروع هر کاری حتما پیش افرادی که در این کار هستن رفتید و انها هم بهتون گفتن نه آقا.سرمایتو تو گاوداری نیاری.همش ضرره.هیچ وقت گول این حرفارو نخورید.هروقت کسی این حرف بهتون زد بهش بگین اقای محترم اگر ضرره پس چرا شما خودت دای انجام میدی.
درسته سودش نسبت به ده سال قبل کمتر شده.ولی هنوزم که هنوزه ضرر نیست.و سوده.مطمعن باشید.
البته اون دسته از افراد که در این کار ورشکسته میشن به دلیل این است که تجربه و علم کافی ندارن و مدیریتشون خوب نیست و در اخر از نژاد خوبی استفاده نمیکنن.
در نظر داشته باشید که استفاده از نزاد های شیری مثل هلشتاین که این گاوها در ضعیف ترین حالت خود 25 لیتر در روز شیر تولید میکنند و گهگاهی تولید شیر روزانه آنها به 40 لیتر هم میرسد اما گاو های محلی و بومی بطور معمول بین 10 تا 15 لیتر شیر میدهند که البته در غالب موارد به 15 هم نمی رسد. پس پی میبریم نژاد بسیار مهم است.
در قدم دوم
به فکر پروانه بهره برداری.مجوز بهداشت و غیره را باید خودتان از جهاد کشاورزی استان پیگیرباشین .پس توضیحی در این موارد اینجا نمیدم.چون هر روز و هر استانی یک قانونی داره.نمیخوام کسی را سردرگم یا به کسی اطلاعات غلط بدم.
یک نکته را باید بگم که گاوداری شیری نسبت به پرواربندی از لحاظ اینکه روزانه با فروش شیر شمارا از لحاظ مادی تامین میکند بسیار بهتر ازپرواربندی میباشد.ولی این نکته را مد نظر داشته باشین که نسبت به پرواربندی گوساله به مراقبت خیلی بیشتری احتیاج داره.واگر تحمل سختیهایش را ندارین اصلا وارد این کار نشین.و برای شروع این کار حتما تجربه کافی داشته باشین.چون از دست دادن یک گاو شیری حداقل برابر است با از دست دادن سه میلیون از سرمایه تان .که در ابتدای کار خیلی واسه ادم سخت تموم میشه.
برای شروع کار دو عامل خیلی مهم برای موفقیت شما که حتما باید رعایت کنید.
1)استفاده از بهترین نژاد گاو شیری
2)استفاده از بهترین نوع جیره.که هم بازده خوبی داشته باشه.هم به صرفه باشه.
خب در ابتدا بمورد شماره یک را توضیح میدم:
در استفاده نژاد شیری که تنها میگم هلشتاین.وبه راحتی در سطح کشورمان وجود دارد.البته نژاد گلپایگانی هم بد نیست.ولی هلشتاین یچیز دیگست.
در مبحث جیره یکی از مهمترین قسمت کنسانتره میباشد.که باید به بهترین شکل تولید و به مقدار نیاز دام مورد استفاده شود
باز تاکید میکنم .جیره خیلی مهمه.برادرم که کل علوفه و کنسانتره ات را باید بخری و خودت کشت نداری.در حال حاضر همینطوری با توجه به این قیمت یونجه و غیره...اگر در مبحث جیره دقت لازم را انجا بدی تازه بتونی کمی سود کنی.ببخشید خودمونی صححبت کردم.ولی باور کنید بازار خرابه.از طرفی میگن قیمت شیر افزایش پیدا نکنه.دولت یارانه سبز میده به گاوداری ها برای کمتر شدن هزینه خوراک.ولی اینها همش حرفه.شیر ارزون میخرن.ولی خوراکم گرون بهتون میدن.پس واقعا دقت کنید.برادرم خواهشن دقت کن
با توجه به سیاست های غلط دولتی در حال حاضر با توجه به نوع قیمت تعیین شده شیر از سوی دامدار.
در لینک زیر می توانید جدیدترین طرح های توجیهی در زمینه گاو شیری و گوساله پرواری را مشاهده و دانلود کنید :
دانلود طرح توجیهی گوساله پرواری و گاو شیری
خب میرم تا یک توضیحی بدم به شما که قصد دارین یک جیره خوب داشته باشین:
مبحث جیره چون یک عامل پرهزینه در گاوداری به حساب می اید بسیار مهم است.و در گاوداری شیری باید طوری جیره را تشکیل داد که نه انقدر کم باشه که گاو برای تولید شیر از انرژی بدن خودش استفاده کند.نه جیره زیاد باشد که باعث چاق شدن گاو شود.
موارد استفاده در جیره :
_جو
.منبع نشاسته که همون کربوهیدارت به حساب میاد فرقش با گندم تو اینه که جو از گندم روشن تره و گندم قرمز تره
_سبوس
منبع فیبر بسته به کیفیت، رنگش فرق می کنه
خب خیلی مشخصه سویا منبع پروتئین
_کنجاله تخم پنبه
منبع پروتئین
_پودر ماهی
منبع پروتئین و حاوی مقادیر زیاد انرژِی
_نمک.
این هم مشخصه برای بالانس مواد معدنی (سدیم)
_مکمل دامی(ویتامینD3)
برید فصل ویتامین ها از کتاب مک دونالد رو بخونین تا بفهمین ویتامین D3 برای چیه
_بیوتوکس
با توکسین موجود در خوراک مانند کپک ها باند میشه و از جذب توسط دستگاه گوارش جلوگیری می کنه. این جوری توکسین از طریق مدفوع و پوست، دفع میشه
در نهایت از میکس شدن ترکیبات فوق کنسانتره تشکیل میشه.
محاسبه جیره:
یکی از مهم ترین نکته در مبحث جیره این است که بتوانیم جیره ای به گاو بدهیم که بیشترین کارایی در قبال کمترین هزینه را داشته باشد.
در جیره میتوان از یونجه خشک-سیلوی ذرت-جو-ذرت-تفاله چقندرقند-کنجاله تخم پنبه-کاه گندم-سبوس گندم-دی کلسیم فسفات و نمک استفاده کرد.که میزان درصد استفاده از هریک را در ادامه خواهم گفت.
حال به برخی از محدودیت های مواد خوراکی در جیره اشاره می شود که در جیره نویسی از اهمیت زیادی برخوردار است:
1 چربی حیوانی: حداکثر 2 درصد ماده خشک
2- دانه جو: حداکثر 40 درصد ماده خشک جیره. اگر جو بسیار ریز شده باشد، نباید بیش از 50 درصد غلات را در جیره تشکیل دهد.
3- پنبه دانه: حداکثر 15 درصد ماده خشک جیره. مقدار استفاده از پنبه دانه (کامل)، حد اکثر 3.2 کیلوگرم در روز می باشد.
4- پودر ماهی: حداکثر 2 درصد ماده خشک جیره.
5- اوره: حداکثر میزان استفاده از اوره، 180 گرم به ازای هر راس در روز است.
6- حداکثر مقدار استفاده از تفاله چغندر قند در جیره 30 درصد از ماده خشک جیره است (برخی دیگر مقدار آن را از 5.3 تا 5.6 کیلوگرم از ماده خشک جیره بیان کرده اند).
7- حد اکثر مقدار استفاده از سبوس بین 2.2 تا 4.5 کیلوگرم است.
8- حد اکثر مقدار استفاده از کنجاله کانولا بین 2.2 تا 3.6 کیلوگرم است.
9- مقدار استفاده از ملاس باید حداکثر 5 تا 7 درصد مخلوط کنسانتره باشد.
10- کنجاله تخم پنبه می تواند تا حداکثر 3.2 کیلوگرم به ازای هر راس در روز به کار رود.
11- مقدار گندم نیز در جیره ها نباید بیش از 50 درصد غلات باشد
یونجه :مصرف یونجه سبز پر برگ و فاقد کپک زدگی درجیره غذایی گاوهای شیری باعث افزایش مقدار شیر و مقدار کل چربی شیر می شود.یونجه خوش خوراک بوده و یکی ازبا ارزش ترین گیاهان علوفه ای می باشد. برگ یونجه به علت داشتن پروتئین بالا دارای ارزش تغذیه ای بالاتری نسبت به ساقه یونجه است.میزان پروتئین یونجه مناسب بوده اما ازلحاظ انرژی دارای کمبود است که این کمبود باید ازسایر اجزاء جیره (کنسانتره یا جو) تامین شود مناسب ترین زمان برداشت یونجه زمانی است که ۵۰ درصد مزرعه به گل نشسته باشد
ذرت سیلو شده :
یکی از منابع غذایی با قابلیت هضم بالا برای دام ذرت سیلو شده است که دام آن را با میل و اشتها فراوان مصرف مینماید و درزمستان یکی از بهترین خوراک ها برای گاوهای شیری ، پرواری و گوسفندان می باشد.میزان انرژی ذرت سیلو شده بالا و پروتئین آن کم می باشد از اینرو مصرف آن همراه با یک منبع پروتئینی (یونجه) بسیار مناسب است .زمان مناسب برداشت ذرت جهت فرایند سیلو زمانی است که دانه ها حالت خمیری داشته به طوری که با فشار ناخن شیرابه سفید رنگ غلیظی از دانه ذرت خارج شود. تغذیه با ذرت سیلو شده باید پس از شیردوشی انجام شود تا بوی مواد سیلو شده وارد شیر نشود همچنین از تغذیه ذرت سیلو شده درگوساله های زیر ۶ ماه خودداری گردد..
کاه گندم بطور کلی دارای ارزش غذایی و قابلیت هضم پایینی بوده و قادر به تامین نیازهای غذایی دام نیست . از اینرو برای بالا بردن ارزش غذایی کاه بخصوص درمناطقی که منابع پروتئینی محدودی دارند تامین بخشی ازاحتیاجات غذایی دام ازطریق غنی سازی کاه با اوره روشی ساده و مقرون به صرفه خواهد بود
نان خشک:
پس از مصرف توسط دام به توده خمیر چسبناک تبدیل شده و به دیواره شکمبه و روده ها می چسبد و دام را دچار ناراحتی های گوارشی می نماید علاوه بر این اکثر نان خشک های مورد استفاده دردامداری ها آلوده به کپک ،میکروب و سایر اجسام خارجی می باشد که باعث مسمومیت ، سقط جنین و ابتلا دام به برخی بیماریهاو درنهایت افزایش هزینه های درمانی میشود. لذا توصیه می شود از مصرف نان خشک توسط دام ها خودداری کرده و باجایگزینی کنسانتره افزایش تولید و حفظ سلامتی دام ها را تضمین نمایید
از آنجایی که استفاده از یک نوع ماده غذایی به تنهایی نمی تواند تمامی احتیاجات دام را برطرف کند مصرف کنسانتره درگاوهای شیری ضروری است زیرا علاوه بر اینکه فضای شکمبه برای مصرف میزان بالای خوراک (به خصوص درگاوهای پر تولید ) محدود است.
بدن دام نیز به مجموعه ای از مواد غذایی جهت تامین احتیاجات خود نیاز دارد. علاوه بر موارد فوق درکشور ما تولید ۱ لیتر شیر با علوفه گرانتر از تولید ۱ لیتر شیر با کنسانتره می باشد زیرا کیفیت علوفه تولیدی درکشور ما بطور کلی پایین است. مواد تشکیل دهنده کنسانتره معمولاً شامل :
مواد انرژی زا مانند دانه ذرت ، دانه جو ، چربیهای گیاهی و حیوانی ، تفاله چغندر قند ، ملاس
مواد پروتئینی مانند انواع کنجاله ها ، پودر ماهی، اوره
مواد معدنی و ویتامینی : کمبود برخی مواد معدنی و ویتامینی در جیره غذایی دام باعث کاهش تولید، کاهش رشد، عدم آبستنی ، سقط جنین و کوری دردام می گردد. از جمله مواد معدنی می توان به دی کلسیم فسفات ، پودرصدف ، پودراستخوان و از جمله مواد ویتامینی می توان به ویتامین های D ، A و E اشاره کرد.
همچنین از سبوس گندم و سبوس برنج نیز درمخلوط کنسانتره استفاده می شود اما باید توجه داشت که ارزش غذایی انواع سبوس بسیار کمتر از کنسانتره بوده و دامداران نباید سبوس را جایگزین کنسانتره نمایند به طور متوسط به ازای هر ۵/۲ لیتر شیر تولیدی ۱ کیلو گرم کنسانتره جهت تغذیه دام در نظر گرفته می شو د ( بدون درنظر گرفتن کنسانتره مورد نیاز جهت نگهداری ، رشد گوساله و افزایش وزن روزانه گاو شیری)
با توجه به اینکه درحال حاضر از یک سو سطح کیفی کنسانتره تولیدی کارخانجات خوراک دام به علت نظارت و انجام آزمایش های کنترل کیفی افزایش یافته و از سوی دیگر با توجه به افزایش بی رویه قیمت علوفه ضرورت مصرف کنسانتره بیش از پیش احساس می شود.
▪ کنسانتره پلت شده درمقایسه با کنسانتره ساده(مش) دارای مزایای زیر می باشد :
سهولت جابجایی به علت حجم پایین
افزایش قابلیت هضم بر اثر حرارت دادن
کاهش ریخت و پاش و گرد وغبار به علت چسبندگی و فشردگی
کاهش آلودگی احتمالی بر اثر حرارت دادن
قدرت ماندگاری بالا به علت کاهش سطح تماس با محیط
جدول 1 : مواد معدني مورد نياز در دوره شير دهيگاو شيري
ماده معدني |
واحد |
ميزان توصيه شده در جيره |
حداكثر |
تخمين ميزان نياز در روز |
|
كلسيم |
درصد |
0/43-077 (0/95) |
2/0 |
116گرم |
فسفر |
درصد |
0/28-0/49 |
1/0 |
75گرم |
منيزيم |
درصد |
0/20-0/25 (0/30) |
0/50 |
41گرم |
پتاسيم |
درصد |
0/90-1/00(1/3-1/5) |
3/0 |
184گرم |
سديم |
درصد |
0/18(0/5) |
----- |
37گرم |
كلر |
درصد |
0/25 |
----- |
51گرم |
سولفور |
درصد |
0/20-0/25 |
0/4 |
41گرم |
كبالت |
ppm |
0/10 |
10/0 |
2ميلي گرم |
مس |
ppm |
10 |
100/0 |
204ميلي گرم |
ppm |
0/6 |
50/0 |
||
آهن |
ppm |
50 |
1000/0 |
1020ميلي گرم |
ppm |
40 |
1040 |
816ميلي گرم |
|
سلنيوم |
ppm |
0/3 |
0/2 |
6ميلي گرم |
روي |
ppm |
40-60 |
500/0 |
816ميلي گرم |
جدول 2 ؛ ويتامين هاي توصيه شده براي گاو شيري
ويتامين |
واحد |
ميزان توصيه شده |
حداكثر |
تخمين ميزان نياز در روز |
IU/Pound |
1450-1800 |
30000 |
62250 IU |
|
D |
IU/Pound |
450 |
4500 |
20250 IU |
E |
IU/Pound |
7 |
315 IU |
سرمایه گذاری و سود گاوداری شیری و جیره آن"گاوداری شیری"پرواربندی گاو "سود و زیان گاوداری"میخوام گاوداری راه بی اندازم"دانلود"مقاله"رایگان"راهنمای جیره نویسی گاو گوشتی شیری"طرح توجیهی گاوداری شیری 50 راسی"کاراموزی
در لینک زیر می توانید جدیدترین طرح های توجیهی در زمینه گاو شیری و گوساله پرواری را مشاهده و دانلود کنید :
دانلود طرح توجیهی گوساله پرواری و گاو شیری

بسم الله الرحمن الرحیم
"دانلود رایگان کاملترین پاورپونت کرم خوشه خوار انگور "پیشگیری"درمان"سمپاشی"خسارت"درختان"مو"باغ"دانلود اسلاید های درخت انگور و بیماری ها و پیشگیری ان"
موضوع:
پاورپونت کرم خوشه خوار انگور
قالب بندی: پاورپونت قابل ویرایش توسط شما
تعداد صفحات: 33 صفحه
فهرست:
مقدمه
تاریخچه
مورفولوژی
زیست شناسی
سیکل زندگی(چهار نسلی)
سیکل زندگی(سه نسلی)
نحوه خسارت
کنترل غیر شیمیایی
کنترل شیمیایی
به همراه تصاویر در تمام مراحل.
برای دریافت فایل با کلیک برگزینه خرید و پرداخت انلاین لینک دانلود باز میشود.

بسم الله الرحمن الرحیم
دانلود پاورپونت کتاب اصول ترویج و اموزش کشاورزی"دانلود اسلاید و پاورپونت های ترویج کشاورزی"رایگان"گزارش کار"
موضوع:
پاورپونت کتاب اصول ترویج و اموزش کشاورزی دانشگاه
مولف: دکترحسین شعبانعلی فمی
قالب بندی:
پاورپونت قابل ویرایش توسط شما
تعداد صفحات: 172 صفحه
مناسب ارایه درس اساتید دانشگاه
مناسب ارایه کنفرانس دانشجویان
فهرست درس
فصل اول. كلیات
فصل دوم. جایگاه ترویج در توسعه كشاورزی
فصل سوم. رهیافتهای گوناگون ترویج كشاورزی
فصل چهارم. آشنایی با روشهای آموزش ترویجی
فصل پنجم. سازمان و مدیریت منابع انسانی در ترویج كشاورزی
فصل ششم. طراحی، ارزشیابی و نظارت برنامههای ترویج كشاورزی
فصل هفتم. فنون نیازسنجی آموزشی و شناخت جامعه روستایی
فصل هشتم. آموزشهای ترویجی برای زنان روستایی
با کلیک برگزینه خرید و پرداخت انلاین لینک دانلود باز میشود
تعداد صفحات : 11

دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه