loading...

دانلود رایگان طرح توجیهی

کاراموزی

مهدی بنی حسن بازدید : 1389 جمعه 18 دی 1394 زمان : 10:21 نظرات (0)

دانلود گزارش کاراموزی ( پروژه ) زراعت  گندم و پنبه 

در این پروژه ما به طور کامل به بررسی نحوه کشت گندم و پنبه و مراحل تولید گندم و پنبه به طور کامل و نحوه برداشت انها ، بررسی محصول از نظر اقتصادی و چگونگی تهیه مواد اولیه ،انبار و انبارداری محصول و بازار یابی و فروش محصول به طور کامل به توضیح پرداخته ایم.

چگونگي انتخاب موضوع كارآفريني:

با توجه به امكانات اوليه موجود در كارآفرين از قبيل زمين و وسايل كشاورزي كه ركن اصلي اين شغل مي باشد اين موضوع انتخاب گرديد.

بعد از اين موضوع نيز تجارب كافي در اين كار و نيز علاقه اي كه به اين شغل دارم و از همه مهمتر يك شغل اشتغالزا ضروري براي جامعه مي باشد.

آب و هواي خوب زمين هاي حاصلخيز منطقه نيز يكي ديگر از عوامل انتخاب اين موضوع است.

موضوع کاراموزی : گزارش کاراموزی ( پروژه ) زراعت ( گندم و پنبه )

دانلود گزارش کاراموزی کشت پنبه کاشت و برداشت پنبه دانلود گزارش کاراموزی کشت و برداشت گندم

2-زراعت

تاريخچه1: گندم در نقاط مختلف دنيا و در شرايط مختلف آب و هوايي كشت مي گردد و محصول آن بمصرف تأمين غذايي ضروري و اوليه انسان مي رسد، قرنها پيش از گندمهاي وحشي بدست آمده اند. گندمهاي وحشي در ابتدا از نظر اشغال سطح زمين بصورت كنوني وجود نداشته بلكه در بعضي نقاط بمقدار زياد، در برخي مناطق كمتر و در پاره اي از نقاط اصلاً وجود نداشته اند. عوامل متعدد مانند حركت يخچالها، رودخانه ها، رگبار، سيل، تغييرات آب و هوايي و همچنين وجود و دخالت انسان و حيوانات و پرندگان موجب انتقال بذر آنها از نقطه اي به نقاط ديگر شده و به تدريج انتشار و ازدياد يافته اند.

طبق مدارك موجود يكي از نباتاتي كه از قديم در دنيا كشت مي شده گندم مي باشد و منطقه پيدايش آن ابتدا در سوريه و فلسطين بوده و از آنجا به مصر و بين النهرين و سپس به ايران آمده و بعداً از طريق ايران به هندوستان، تركستان، چين و روسيه و بالاخره به اروپا رفته و سپس به ساير نقاط دنيا انتقال يافته است. در مورد تاريخچه اصلاح گندم هيچگونه مدرك دقيقي در دست نيست لكن آنچه مسلم است طبيعت بخودي خود در اين كار دخالت داشته و به مرور زمان در گندم تغييراتي به وجود آمده و هيبريداسيون طبيعي در بين ارقام مختلف بوقوع پيوسته است.

در ايران كار اصلاح و هيبريداسيون گندم از سال 1309 در كرج و ورامين شروع و اولين هيبريد بين دو رقم عطائي و شاه پسند براي تهيه گندم شاه پسند زودرس انجام گرديد، ولي از آن به بعد در اثر اصلاح گندمهاي مختلف، ارقام ديگري كه نسبت به شاه پسند برتري داشته بوجود آمده و بتدريج جايگزين گندم شاه پسند گرديدند.

طراحي و برنامه ريزي شكل كلي كار:
برنامه ريزي براي 15 هكتار گندم آبي:
براي كشت گندم آبي مكانيزه از اوايل آبان ماه اقدام به شروع كار مي شود.
اول از همه زمين را هيرم يا براي آبياري آماده مي كنيم به صورتي كه زمين را به قسمتهاي مختلف تقسيم نموده تا در آن ذخيره گردد. سپس بعد از آماده شدن زمين اقدام به آبياري مي كنيم. و بعد از اينكه از آبياري زمين چند روز گذشت اقدام به شخم كردن زمين مي كنيم. و بعد از شخم كردن به زمين كودهاي شيميايي پخش مي كنيم. (پخش كود شيميايي به ميزانهاي مناسب و از انواع مختلف كودهاي شيميايي مي باشد كه در مراحل بعدي ذكر خواهد شد)
بعد از پخش كود شيميايي اقدام به ديسك زدن زمين مي كنيم و بعد از آن زمين ديسك زده شده را هرس و بعد از آن تسطيح مي كنيم بعد از اين مراحل زمين آماده كشت محصول مي شود. حالا در زمين آماده بذر پاشي مي كنيم. بعد از بذرپاشي در داخل زمين جويچه هاي آبياري درست مي كنيم. و بعد از آن نوبت ايجاد نهرهاي اصلي و فرعي مي باشد. بعد نيز پته بندي جويهاي را انجام مي دهيم. بعد از اينكه محصول كشت شده به مرحله از رشد خود كه رسيد دوباره زمين را آبياري مي كنيم.
برنامه ريزي براي 10 هكتار پنبه آبي:
براي كشت پنبه آبي از اوايل ارديبهشت ماه اقدام به كار مي شود و عمليات كشت به صورت زير به ترتيب مي باشد.
مرحله اول
اول از همه زمين را براي آبياري آماده مي كنيم آماده كردن زمين به صورت قسمتهاي مربعي كوچكي مي باشد كه به وسيله جوي هايي به هم وصل هستند و بعد داخل اين اتاقهاي مربعي شكل كوچك را با آب پر مي كنند.
مرحله دوم
بعد از خشك شدن زمين اقدام به زدن ديسك مي شود. كه تعداد اين كار بستگي به زمين دارد در بعضي زمينها اين كار 2 بار و در بعضي زمينها 3 الي 4 بار نيز انجام مي شود. اين كار تا زماني كه خاك زمين خوب خرد شود ادامه پيدا مي كند.
مرحله سوم
بعد از اين كار به زمين سموم علف كش زده مي شود. اين كار باعث مي شود كه در آيند يعني موقع سبز شدن پنبه هيچ گونه علف هرزي در زمين نرويد و اينكار خيلي به محصول پنبه كمك مي كند زيرا اگر علف هاي هرز در داخل زمين برويد گياه پنبه را ضعيف و كم بار مي كند. نام اين سم علف كش توفلان مي باشد كه در هر هكتار 3 ليتر مصرف مي شود.
مرحله چهارم
بعد از سم پاشي زمين نوبت به دادن كودهاي شيميايي به زمين مي رسد. مقدار اين كودها به شرح زير است:
براي هر هكتار يك كيسه كود سفيد ازته
يك كيسه كود سياه سوپرفسفات آمونيم
يك كيسه كود سولفات پتاسيم مصرف مي شود.
مرحله پنجم
بعد از دادن سم و كود شيميايي دوباره يك بار با تراكتور زمين را ديسك مي زنيم.
مرحله ششم
حالا زمين آماده بذرپاشي مي باشد. براي اينكار براي هر هكتار يك كيسه تخم پنبه لازم 
مي باشد. و بذرپاشي به صورت رديف توسط رديف كار انجام مي شود.
تقريباً بعد از 12 الي 15 روز كه از كشت محصول گذشت پنبه سبز شده و سر از زمين در مي آورد. و قبل از اينكه محصول به باربري روي آورد توسط باران مصنوعي زمين را آبياري مي كنيم. كه تقريباً به مدت 20 الي 30 ساعت اينكار صورت مي گيرد. ممكن است محصول در طول زمان دچار آفت هايي نيز شود كه براي مقابله با اين آفتها نيز اقدام به سم پاشي مي شود. لازم به ذكر است كه هنگامي كه پنبه به اندازه يك وجب شده و تازه 4 الي 6 برگه شد كنار گياه خاك جمع آوري مي شود تا از شكستگي گياه جلوگيري شود كه انجام 10 هكتار زمين براي اينكار با 20 نفر كارگر تقريباً 4 الي 5 روز طول مي كشد.
 
مراحل توليد گندم: گندم را در آبان ماه كاشت مي كنيم كه مرحله اول توليد گندم مي باشد. بعد از چند روز دانه هاي گندم جوانه زده و سر از خاك در مي آورند. كه يكي ديگر از مراحل توليد مي باشد. و در اواخر بهمن گندم شروع به توليد خوشه مي كند و بعد از آن گندم خوشه خود را پر كرده و بعد در فصل بهار و در ماههاي فروردين و ارديبهشت روبه زرد شدن مي آورد و بعد از آنكه گياه گندم زرد شد گندم داخل آن سفت شده و آماده برداشت مي باشد.
برداشت محصول گندم از نيمه دوم خرداد ماه شروع مي شود و تا پايان خرداد نيز ادامه دارد.
نكته: اين آمار مربوط به برداشت گندم مربوط به منطقه بندرتركمن و حومه مي باشد و در مناطق مختلف موقع برداشت گندم متفاوت مي باشد.
M نيروي انساني خط توليد: نيروي لازم براي خط توليد گندم از ابتداي كاشت تا زمان برداشت و فروش آن به شرح زير مي باشد.
براي آماده كردن زمين و كاشت آن يك نفر سركارگر براي بعهده گرفتن نظارت و هدايت كارها در نظر گرفته مي شود. بعد سركارگر 4 نفر كارگر روزمزد را استخدام كرده و شروع به آماده كردن زمين و آبياري آن مي پردازند.
بعد از آن توسط يك راننده تراكتور زمين ديسك زده شده و كود و سم پاشي را نيز انجام داده و بعد از آن بذرپاشي مي كند. بعد از چند ماه دوباره چندكارگر (4) روز مزد استخدام شده و شروع به كود پاشي با دست مي كنند كه اين كار يك روز به طول مي كشد.
همين كار يك ماه بعد مجدداً تكرار مي شود.
همچنين نيز يك راننده تراكتور شروع به سمپاشي مجدد مي كند.
 
بعد از رسيدن گندم كمباين اجاره شده كه در آن يك نفر راننده كمباين مي باشد و 2 نفر نيز شاگرد به همراه آن كار مي كنند. و همچنين نيز يك نفر با كاميون. براي بار زدن محصولات استخدام مي شود كه كارمزد مي باشند. و همچنين براي بسته بندي كاهها نيز يك راننده تراكتور با دستگاه كاهبند به صورت كارمزد استخدام مي شود. و مسئول فروش نيز كارهاي مربوط تصويه حساب گندم و فروش كاههاي بسته بندي شده را انجام مي دهد.
بازار محصولات: از گندم كشت شده محصولات زير به فروش مي رسد يكي گندم مي باشد كه همان محصول اصلي است و يك محصول فرعي ديگري نيز است كه كاههاي گندم مي باشد كه آنها را نيز بعد از بسته بندي با يك ميزان سود مشخص كه بستگي به بازار محصول دارد به فروش مي رسد.براي فروش گندم دولت نرخ معيني را هر ساله تثبيت مي كند و به مراكز خريداري گندم مازاد بر مصرف كشاورزان ارائه مي دهد و مراكز مربوط نيز بر طبق همان دستور و قيمت ولي با توجه به نوع محصول و تميزي محصول قيمتي را در همان حول و حوش به كشاورز ابلاغ مي كند و از كشاورز محصول آن را مي خرد. كه قيمت تثبيتي امسال 870/1 ريال مي باشد. و كاههاي بسته بندي شده نيز هر دسته اي امسال به قيمت 500/2 ريال به فروش مي رسد.
پنبه: خط توليد پنبه از موقع كاشت ان شروع شده و موقع برداشت محصول به پايان مي رسد. كه به شرح زير توضيحات مختصري را مي دهم.
 
مراحل توليد پنبه: زمان كاشت پنبه از ارديبهشت ماه شروع مي شود. و بعد از دو هفته گياه سبز شده و سر از زمين در مي آورد.و در مرحله بعد گياه غنچه به وجود آورده و بعد از چند هفته غنچه ها تبديل به گل مي شوند و در مرحله بعد گل ها غوضه مي بندند و بعد آن در چند مرحله تبديل به پنبه مي شوند زمان برداشت پنبه نيز شهريورماه مي باشد كه تقريباً در سه مرحله محصول برداشت مي شود.
نيروي انساني خط توليد:
نيروي لازم از زمان آماده سازي زمين تا برداشت و فروش پنبه به شرح زير مي باشد.
قابل ذكر است كه همان يك نفر سركارگر كه براي گندم در نظر گرفته شده براي پنبه نيز كفايت مي كند و تمام كارهاي مربوط به پنبه را به عهده مي گيرد.
سركارگر 4 نفر كارگر روزمزد را استخدام كرده و زمين را براي آبياري آماده مي كند و سپس زمين را آبياري نموده و آمده كشت پنبه مي نمايد.
سپس يك نفر راننده تراكتور زمين را كود و سم پاشي نموده و سپس ديسك مي زند كه فعاليتهاي او كارمزد بوده و به كار انجام داده بستگي دارد. بعد از اينكه زمين را ديسك زد و آماده شد به وسيله رديفكار بذر پنبه را كشت مي كند.
 
بعد از دانلود فایل توجه داشته باشین با توجه به تاریخ روز قیمت ها را تغییر دهید.
 
فهرست مطالب
 
1- چگونگي انتخاب موضوع كارآفريني 
2- تاريخچه
3- نحوه بررسي و تحقيق مبتني به علم و شيوه هاي علمي گردآوري اطلاعات راجع به موضوع كارآفريني
4- نحوه يا راهنماي تأمين اعتبار فعاليت شركت
5- طراحي و برنامه ريزي سنكل كلي كار
6- امكانات و تأسيسات مورد نياز و سازماندهي وظايف هر شخص
7- راهنماي تأمين نيروي انساني
8- نحوه زمان بندي خط توليد و چه زماني شروع مي شود نيروي انساني هر خط توليد بازار محصولات
9- نمودار هرم سازماني
10- چگونگي تهيه مواد اوليه
11- راجع به انبار و انبارداري
12- بازاريابي و توزيع و فروش
13- نحوه قسط بندي
14- محاسبات فني- نقشه تجهيزات
15- محاسبات مالي
16- نتيجه گيري
17- منابع و مأخذ
 
 
 توضیحات بالا تنها بخش ها و مختصری از قسمت های پروژه کاراموزی بوده.برای دریافت کامل ان انلاین پرداختن و انلاین دانلود کنید.
 
 
 
برای دریافت کامل فایل با پرداخت انلاین , انلاین دانلود کنید.
 
روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2807 دوشنبه 23 آذر 1394 زمان : 19:54 نظرات (0)

فایل گزارش کاراموزی گاوداری  , توضیحات کامل فیزیولوژی دام و جیره نویسی و به همراه طرح توجیهی را در یک فایل ورد در 147 صفحه  در این پست در اختیار شما سروران عزیز میگذارم.

دانلود گزارش کار فایل کاراموزی گاوداری 

پرواربند  فیزیولوژی گاو و گوساله  سرمایه گذاری در گاوداری و سود زیاندانلود کاملترین گزارش کار کاراموزی گاوداری (فیزیولوژی کامل گاو)   دانلود رایگان گزارش کاراموزی گاوداری شیری گوشتی پرواری   دانلود طرح توجیهی گاوداری    دانلود  گزارش کار  کاراموزی  گاوداری  طرح توجیهی گاوداری

از آنجا كه پيشرفت و توسعه كشاورزي و دامداري مستلزم شناخت علمي اثر عوامل محيطي در رشد بهينه گياه و دام و به كارگيري صحيح نهاده هاي كشاورزي همچون ماشين آلات ، آب ، كود و بذور اصلاح شده و... است ، ضرورت گسستن از بندهاي بهره برداري سنتي از نهاده هاي كشاورزي و دامي و به كارگيري جديدترين يافته هاي علمي در اين زمينه به روشني خود را نشان مي داد . ديگر با عملكرد يك تن در هكتار گندم آبي ، تغذيه جمعيت انبوه و روزافزون امكان پذير نبود . بنابراين راهنمايي روستائيان گرفتار روش هاي سنتي و ارائه مشورت هاي علمي به متقاضيان ايجاد تأسيسات كشاورزي و دامي ، آموزش هرچه بيشتر دانش آموختگان كشاورزي را در بانك كشاورزي ضروري ساخت . براين اساس و به كمك كارشناسان سازمان خواروبار جهاني ، دوره آموزشي « روش تهيه و برسي طرحهاي كشاورزي » پا گرفت و در اين زمينه كارشناسان ورزيده اي تربيت شدند كه سال ها آموزش اين دوره را به عهده داشتند . 

دانلود گزارش کاراموزی گاوداری با فرمت ورد

گاوها از نظر شكل ظاهري ، خصوصيات ژنتيكي ، وزن و اندام ، اهميت توليد شير يا گوشت و اقليم زندگي با هم متفاوت بوده و بر اين اساس طبقه بندي و نامگذاري مي شوند . نژادهاي معروف آنها عبارتند از : 
الف) نژادهاي اروپايي 
1. هلشتاين 
نام اصلي اين نژاد كه از ناحيه اي به نام فريزلند در كشور هلند ، به سراسر دنيا صادر شده ، هلشتاين فرژين است . اين نژاد از سنگين وزن ترين گاوهاي شيري دنياست . وزن ماده گاو بالغ آن 750-600 كيلوگرم و نر بالغ آن 900-750 كيلوگرم است . ضريب تبديل غذا به گوشت در اين نژاد مناسب است . انطباق با شرايط آب و هوايي بسيار متفاوت ، از مناطق سر سير گرفته تا معتدل و نيمه گرمسيري از ويژگيهاي اين نژاد است . مهمترين ويژگي اين نژاد شيردهي فوق العاده آن است كه در مناطق خوش آب و هواي امريكا حتي به پانزده تن در سال و در اروپا ، سيزده تا چهارده تن در سال با 4-2/3 درصد چربي مي رسد . قد گاوهاي اين نژاد 35/1 تا 50/1 متر است . سري ظريف و اغلب سياه و سفيد با شاخ هاي كوچك و بسيار شكيل دارند. گردن متوازن با   سينه اي فراخ و سياه ، سفيد ويژگي گاوهاي اين نژاد است . 
2. جرسي (Jersey) 
اين نژاد كه از كشور بريتانيا به ديگر نقاط دنيا صادر شده است ، جثه اي كوچكتر از هلشتاين دارد . وزن ماده بالغ 500-450 و نر بالغ 650-550 كيلوگرم است . رنگ پوست بدن از قهوه اي تا  قهوه اي روشن مايل به زرد تيره متغير است . مقدار توليد شير آن كمتر از نژاد هلشتاين اما درصد چربي آن بيشتر است . در مقايسه با نژاد هلشتاين مقاومت اين نژاد نسبت به آب و هواي نيمه گرم و خشك بيشتر است .
دستگاه گوارش نشخواركنندگان ، از لب و دهان ، دندان ، زبان ، حلق ، مري ، معده چهارقسمتي و روده تشكيل شده است . معده نشخواركنندگان نقش بسيار مهمي در گوارش و سيستم هاضمه دارد . چهارقسمت معده نشخواركننده عبارتند از شكمبه ، نگاري ، هزارلا ، شيردان . 
شكمبه 
اگرچه چهارقسمت معده نشخواركنندگان از هم جدا نيستند و به آساني محتويات آنها از قسمتي به قسمت ديگر عبور مي كند ، اما هر كدام اهميت ويژه اي دارند . براي مثال ، شكمبه به عنوان محفظه اي براي تخمير بي هوازي كربوهيدراتها، بيش از نهصد تيپ باكتري يا ميكرو اركانيسم و پروتزا را در هر گرم از محتويات خود  جاي داده است . ميكرواركانيسمها ، آنزيم هايي را توليد مي كنند كه سبب شكسته شدن و هضم فيبرها و كربوئيدراتهاي موجود در خوراك مي شوند . 
سرعت عبور غذا از دستگاه گوارش 
  علوفه تازه و نارس فيبر كمتر و پروتئين و مواد ويتامينه بيشتري دارد . چنانچه گاو در چراگاهها و مراتع از اين علوفه ها استفاده كند ، به علت داشتن فيبركم و آب زياد ، توقف اين غذا  در دستگاه گوارش كم بوده و با سرعت بيشتري از آن عبور مي كند . به همين دليل در فصل بهار اكثر گاوها داراي مدفوعي سبزرنگ بوده و گاهي دچار اسهال هاي شديد مي شوند . براي جلوگيري از اين امر بايد با افزودن مواد غذايي فيبردار توقف مواد غذايي را در دستگاه گوارش بيشتر كرد تا فرصت تجزيه و هضم مواد غذايي فراهم شود . يكي از دلايل كاهش چربي شير در بهار همين سرعت عبور مواد غذايي از دستگاه گوارش است . علاوه بر علوفه هاي نارس ، دانه هاي غلات و حبوبات نيز فيبر بسيار كمي دارند و سرعت عبور آنها نيز نسبت به مواد خشبي و يا فيبردار كمتر است . درصد پايين كربوهيدراتهاي قابل تجزيه ، سنتز پروتئين ميكروبي را هم كاهش مي دهد . 
 
احتياجات غذايي گاوشيري 
 
نياز غذايي گاو شيري شامل آب ، انرژي ، پروتئين ، مواد معدني و ويتامين هاست 
 
جيره هاي غذايي
1. جيره نگهداري (Maintenance) : جيره نگهداري مقدار غذايي است كه به منظور نگهداري بدن، بدون كاهش يا افزايش وزن ، به دام مي دهند . مهمترين نياز نگهداري بدن انرژي است و براي موارد زير مصرف مي شود .  1- ثابت نگهداشتن دماي بدن   2- انجام وظايف حياتي در بدن  3. حداقل حركت حيوان  4- ترميم بافتهاي بدن 
2. جيره رشد (Growth) : در اين جيره با توجه به رشد و توسعه بافتهاي بدن و اسكلت ، نياز دام به مواد پروتئيني و معدني (كاني) بيشتر مي شود . اگر دام در حين رشد توليد هم داشته باشد ، (توليد شير، گوشت ، آبستني و ... ) بايد جيره توليد را هم در نظر گرفت ؛ اگرچه توليد شير و آبستني قبل از رشد ، رشد دام را مختل مي سازد . 
3. جيره توليد مثل (Reproduction) : احتياجات غذايي دام آبستن براي تأمين رشد جنين در دو ماهه آخر آبستني زياد نيست ، مگر اينكه دام بسيار لاغر باشد . تغذيه غلط و بيش از نياز دام در اين مرحله موجب چاقي بيش از حد ، سخت زائي و نهايتاً بروز بيماريهاي متابوليك مي شود . 
4. جيره شيردهي (Lactation) : احتياجات غذايي دام در اين مرحله به مقدار توليد شير و درصد چربي آن ، مرحله شيردهي دام ، و طول مدت شيردهي بستگي دارد و نسبت به مراحل قبلي بيشتر است. اصولاً بازده تبديل غذا در حين شيردهي بيشتر از زمان خشكي حيوان است .
5. جيره پرواري (Fattion) : در پروار كردن نسبت انرژي به پروتئين در جيره غذايي به تناسب رشد روزانه بوده و مصرف آن زيادتر است . مصرف غذا توسط حيوان در حال رشد تابعي از اندازه متابوليكي دام است . يعني هر چه دام كوچكتر باشد ، اندازه متابوليكي آن بزرگتر خواهد بود . هر چه اندازه متابوليكي حيوان بيشتر باشد (بطور نسبي) مصرف غذا و سرعت رشد آن بيشتر است . 
 
انواع نياز دام به پروتئين 
 
احتياج نگهداري : مقدار پروتئين مورد نياز براي ساخت و ترميم مداوم بافتهاي فرسوده بدن و جانشين پروتئين از بين رفته حيوان در عمليات هضم و متابوليسم بدون افزايش يا كاهش وزن دام است . مثلاً براي نگهداري يك گاو 600 كيلوگرمي نياز به 345/0 – 340/0 كيلوگرم پروتئين قابل جذب است . 
احتياج رشد : حيوان در حال رشد علاوه بر پروتئين نگهداري ، براي رشد طبيعي نيز محتاج به پروتئين است . هر چه سن دام كمتر (نوزاد) باشد ، درصد پروتئين ماده غذايي و اهميت آن با لحاظ كردن نوع پروتئين (ضروري) بيشتر است . براي مثال احتياج رشد (روزانه) يك رأس گوساله ماده (نوزاد) از نژاد هلشتاين به وزن 40 كيلوگرم با افزايش وزن 2/0 كيلوگرم در روز به مقدار 1/0 كيلوگرم پروتئين قابل هضم است . پروتئين در اين مرحله از سن گوساله ضريب تبديل بسيار اقتصادي و مناسبي را دارد . 
 
فيزيولوژي دستگاه گوارش گاو
 
عمليات فيزيولوژيك دستگاه گوارش گاو در هضم و جذب و دفع مواد غذايي از اهميت ويژه اي برخوردار است . بخش عمده اي از مواد غذايي سلولزي و خشن كه براي تك معده اي ها غيرقابل استفاده است ، مي تواند توسط نشخواركنندگان به خصوص گاو به مواد غذايي حيواني با ارزش (شير و گوشت) تبديل شود . 
ترشح بزاق : بزاق مايع سفيد رنگي است كه از غدد بزاقي دهان گاو بيش از ساير دامها و در شبانه روز بالغ بر 55 كيلوگرم ترشح مي شود . PH بزاق قليايي و در حدود 2/8 است . بزاق با غذاي دام آغشته شده و آن را نرم كرده و پس از فعل و انفعالات مختلفي كه در معده روي آن انجام مي شود ، PH معده را به كمك اسيد كلريدريك به 5/6 تا 5/7 رسانده و مجراي باب المعده را براي خروج غذا و ورود به روده باز مي كند . در مرتبه اول بلع و قبل از نشخوار ، بزاق كمتر با غذا آغشته مي شود . در مواقع برگشت غذا با فرصت بيشتري كه دام براي جويدن دارد ، بزاق به خوبي با آن مخلوط شده و آن را نرم و حجمش را كمتر مي كند تا عبور آنها از مري آسان تر شود . محققين معتقدند كه گاو حدود 6 ساعت از 24 ساعت شبانه روز را غذا خورده و 8 ساعت آن را نشخوار مي كند . البته مدت زمان غذا خوردن و نشخوار كردن به كيفيت و نوع غذا بستگي دارد . مواد خشبي نياز به زمان زيادتري براي نشخوار نسبت به مواد كنسانتره دارند . 
 
فعاليت باكتريها 
  باكتريها سلولهاي تك ياخته اي نباتي و پروتوزوئرها سلولهاي تك ياخته اي حيواني هستند كه تعداد آنها در معده گاو به چندين ميليارد رسيده و فلور ميكروبي معده را تشكيل مي دهند . اين موجودات در واكنش هاي شيميائي ، تجزيه و تخمير مواد غذايي ، توليد آنزيم ها ، ويتامين ها ، هضم مواد غذايي ، توليد انرژي و ساختن پروتئين هاي با ارزش نقش بسيار مهمي را ايفا مي كنند . 
 
محاسبه جيره غذايي براي گوساله هاي در حال رشد
در يك اصطبل ده رأس گوساله ماده در حال رشد داريم كه متوسط سن آنها يكسال و ميانگين وزنشان 350 كيلوگرم است . مقدار غذاي مصرفي روزانه آنها چقدر است. 
روش محاسبه : ابتدا مقدار غذاي روزانه مورد نياز يك رأس گوساله نژاد هلشتاين يكساله 350 كيلوئي را براساس جدول ضميمه مشخص مي كنيم . 
مگاكالري مگا كالري به كيلوگرم
NEM   NEG ** CP
احتياجات گوساله ماده به وزن 350 كيلوگرم   2/6 8/2 715/0
 
 
تغذيه گاوهاي شيري بر حسب توليد شير و وضعيت بدني دام 
 گاوهاي شيري به چهار دسته تقسيم مي شوند : 
1. گاوهاي تازه زا و پرتوليد با وضعيت بدني پائين
2. گاوهاي با توليد متوسط 
3. گاوهاي شيري آبستن كم توليد
4. تليسه هاي شكم اول 
 
 
عوامل موثر در تغذيه دام 
از عوامل موثر در تغذيه دام مي توان 1- منحني توليد شير 2- منحني چربي و پروتئين شير    3- منحني دريافت ماده خشك را نام برد .
1. منحني توليد شير : توليد شير تعيين كننده نياز غذايي گاو است . حداكثر توليد شير بايد 40 تا 60 روز پس از زايمان حاصل شود . حداكثر توليد گاوهاي شكم اول بايد حداقل 75 درصد حداكثر توليد گاوهاي بالغ گله باشد . براي مثال اگر حداكثر توليد گاو بالغ پنجاه ليتر باشد ؛ حداكثر توليد گاو شكم اول بايد چهل ليتر شود و اگر اين مقدار 75 درصد حاصل نشد ، تليسه به طور مطلوب تغذيه نشده است تا به حداكثر توليد برسد . اگر توليد بيشتر از 75 درصد باشد ، نشانة ظرفيت ژنتيك بالا و مديريت صحيح تغذيه در تليسه هاست . 
 
2. منحني چربي و پرتئين : اگر چه ميزان چربي و پروتئين شير بسته به نژاد گاوها تغيير مي‌كند، اما اندازه گيري آنها اطلاعات ارزشمندي را در اختيار دامدار قرار مي دهد . چنانچه نتيجه آزمايش چربي شير حداقل 4/0 درصد از نتيجه آزمايش پروتئين پايين تر باشد . (يعني 7/2 درصد چربي و 2/3 درصد پروتئين) مي توان نتيجه گرفت كه گاوهاي شيروار دچار اسيدوز متابوليك هستند . اگر درصد پروتئين شير پايين تر از ميانگين نژادي گله باشد ، يا در طول دوره شيرواري كاهش پيدا كند ، عوامل غذايي زير را مي توان عامل بروز آن دانست .
1. درصد پايين كربوهيدراتهاي قابل تجزيه (35 درصد NSC< ) كه سنتز پروتئين ميكروبي را كاهش مي دهد . 
2. پايين بودن ميزان ماده خشك دريافتي (DMI) 
3. تنش گرمايي و يا تهويه نامناسب جايگاه دام 
4. كمبود پروتئين و يا عدم توازن اسيدهاي آمينه 
5. استفاده از چربيها و روغنها به عنوان منابع انرژي زا (چربي منبع قابل تخمير در شكمبه جهت توليد انرژي نيست) .
3. منحني دريافت ماده خشك : ‌اندازه گيري تغييرات وزن گاو اطلاعات ارزشمندي را در مورد وضعيت انرژي حيوان ارائه مي كند . گاوهاي پرتوليد براي توليد شير و گاوهاي بيمار براي مبارزه با وضعيت موجود نياز به انرژي زيادي دارند و در نتيجه دچار كاهش وزن مي شوند. 
دركشور كانادا يك يا دوبار در ماه براي گله شاخص وضعيت بدن                           (B.C.S) Body condition scoring تهيه مي شود . 
 
 
جايگاه دام
امروزه نگهداري دام به خصوص گاو شيرده به چند صورت زير مرسوم است . 
1. نگهداري در اصطبل هاي نيمه باز 
2. نگهداري در اصطبل هاي انفرادي 
3. نگهداري در مرتع و چراي آزاد 
 
در ايران به غير از روش سنتي روستائي براي دامهاي اصيل (گاو شيرده يا پروار) دو نوع جايگاه مورد استفاده قرار مي گيرد : 
1. اصطبل نيمه باز(Ioose housing يا Open shit ) : اين اصطبلها يك قسمت مسقف و يك قسمت باز (بهاربند) دارند . سه طرف اين اصطبلها بسته و يك طرف آن باز است كه به بهاربند و آخور و آبخوري متصل مي شود . معمولاً كف اين اصطبل ها را با بتن يا آجر فرش مي كنند . 
مزاياي سيستم نيمه باز 
1. هزينه كم ساختمان 
2. حركت راحت دامها در اصطبل بدون موانع 
3. راحتي اداره كردن گاوها (تغذيه ، شيردوشي ، فحل يابي ، پاك كردن بستر با وسايل مكانيكي و استفاده از شعله افكن ) 
4. قرار گرفتن بستر اصطبل در معرض نور آفتاب ، هوا و باد 
 
معايب سيستم نيمه باز 
1. كثيف و آلوده بودن بستر به خصوص در فصول باراني 
2. سخت بودن بستر و وجود فشار منفي براي سم و زواياي استخواني دام ها كه احتمال صدمه ديدن اندامهاي حركتي ، دررفتگي لگن ، صدمه ديدن سم ها و در تماس بودن پستانك هاي دام با كود بستر 
3. مصرف زياد پوشال براي پوشانيدن بستر و در معرض كوران قرار گرفتن دام در فصلهاي پربرف و باران 
 
 
فضاي لازم براي تركيب گله گاو شيري 
در سيستم نيمه باز كه اصطبل به دو قسمت فضاي مسقف و بهاربند تقسيم مي شود ، فضاي لازم به شرح زير است : 
 
 
زايشگاه 
زايشگاه بايد پاكيزه ترين و راحت ترين محل براي زايش دام باشد . گاو آبستن تحت استرس و شرايط سخت زايش نياز به محيطي آرام ، روشن ، نورگير و مناسب از نظر تهويه را دارد . قسمت خلفي ، دستگاه تناسلي ، ران و پاي گاو در حال زايش را بهتر است قبل از انتقال به زايشگاه با آب ولرم و صابون شستشو داد و خشك كرد . گاو آبستن را بايد يكي دو روز (دو يا سه روز براي تليسه ها تا به محيط زايشگاه عادت كنند) قبل از زايش به زايشگاه منتقل كرد . زايشگاه ضمن داشتن سيستم فاضلاب مناسب و بهداشتي بايد محل مناسبي براي استراحت دام با بستر پوشيده از پوشال باشد . ابعاد 5/3*3 متر اضافه بر آخور و آبخوري ، بستري خشك همراه با نور كافي و تهويه مناسب براي هر رأس به صورت جايگاه انفرادي توصيه مي شود . تعداد باكسهاي زايش حدود پنج درصد گاوهاي شيري در نظر گرفته مي شود ، براي مثال اگر يك واحد يكصد رأسي گاو شيري داشته باشيم،  پنج باكس با مساحت حداكثر حدود 80 متر مربع ( با راهرو ، كانال فاضلاب ، آخور و آبشخور ... ) كفايت مي نمايد . 
 
باكتري هايي كه بيماري ورم پستاني را پديد مي آورند دو گونه اند : 
باكتري هاي محيط زيستي 
باكتري هاي واگيردار (مسري) 
باكتري هاي مسري 
اين باكتري ها كه همواره با گاو همراه هستند و هنگام شيردوشي از گاوي به گاو ديگر سرايت مي كنند ، عبارتند از : 
استافيلو كوكوس ائوروس STAPHYLOCOCCUS AUREUS 
اين باكتري كه روي پوست بدن گاو زندگي مي كند ، يكي از رايج ترين عوامل بيماري ورم پستاني به شمار مي رود . اين باكتري ، هم همراه بدن گاو هم همراه بدن انسان جابه جا مي شود و در اثر تماس دست خراشيده شده كارگران شيردوشي و يا تماس گاو حامل باكتري با نوك پستان (معمولاً نوك پستان كه در اثر بد كار كردن ماشين دوشي و يا علل ديگر زخم شده است ) به گاو ديگر منتقل مي شود . كنترل اين باكتري در دامپروري بسيار دشوار است ، زيرا بيشتر گونه هاي آن در برابر آنتي بيوتيك در دوران شيردهي مقاوم هستند و بيشتر آنها ورم پستان ناآشكار پديد مي آورند كه در كارتيه بيمار باقي مي ماند . 
 
 تلقيح مصنوعي واصلاح ن‍ژاد
 
براي اصلاح نژاد گله بايد از وضعيت ژنتيكي دام مانند مقدار توليد شير ، چربي شير درصد پروتئين و خصوصيات ظاهري آن (وضعيت استقرار دست و پا ، كمر ، پشت ، سروگردن ، شانه ها ، لكن ) ، وضعيت استقرار پستان و قدرت دام و اندازه (طول و عرض) بدن و طرز استقرار سم ها مطلع بود و با توجه به اين شناخت براي دامها تعيين اسپرم نمود . تأمين صفات پسنديده و اصلاح ژنتيكي در نسلهاي جديد بدون اطلاع از چگونگي استقرار ژنها ، بدون آزمايش Progeny و بدون مطالعه صفاتي كه قابليت توارث دارند ، ممكن نيست . اگر چه دست يابي به بخشي از اطلاعات فوق به عهده سازمانهاي ذيصلاح دامپروري است اما اطلاع از آن ها به دامدار كمك شاياني خواهد كرد . 
 
 
تهيه طرح گاوداري شيري :
با توجه به افزايش جمعيت و نياز روزافزون به مواد غذايي به خصوص مواد پروتئيني ، اجراي طرحهاي دامداري به شيوه نوين رو به افزايش است . قبل از بيان چهارچوب يك طرح دامداري ، دانستن مفهوم طرح و بررسي جنبه هاي فني ، مالي، اقتصادي ، اجتماعي ، زيست محيطي حقوقي و مديريتي آن ضروري است . 
تعريف طرح : مجموعه عمليات پيش بيني شده سرمايه گذاري در 
دوره هائي از زمان به منظور كسب درآمد در ادوار ديگر را طرح مي نامند . اين عمليات اجرائي با برنامه زمان بندي شده متكي بر تأمين منابع و تسهيلات مالي ممكن صورت مي پذيرد . 
بررسي مالي : بررسي هزينه هاي مورد نياز و درآمدهاي (سود يا زيان) حاصل از توليدات طرح است . به عبارت ديگر در بررسي مالي ، درآمدها و 
هزينه هاي طرح ، برآورد مي شوند . 
بررسي اقتصادي : بررسي عرضه و تقاضا ، بازار مواد اوليه و بازار محصولات توليدي در حوزه عمل (بازار داخلي) يا بازار برون منطقه اي است . در اين بررسي جنبه هاي رقابت ، كيفيت محصول ، عرضه و تقاضا و بازارهاي ديگر مورد توجه قرار مي گيرد . 
بررسي حقوقي : بررسي قرائن و نشانه هاي طرح طبق اختياري كه قانون گذار جهت اخذ تضمين كافي به منظور برگشت منابع مالي و تسهيلات به بانك داده است مي باشد . 
بررسي اجتماعي : بررسي استقرار طرح در يك حوزه جمعيتي و تاثيرات اجتماعي طرح بر مردم منطقه (اشتغال و  ايجاد رنجيره كاري ) است . 
بررسي مديريتي : بررسي چهارچوب سازماني افراد شاغل در طرح و نيازمنديهاي تخصصي مرتبط با طرح است . 
بررسي جنبه فني طرح :
 الف) جنبه هاي اختصاصي طرح (مثلاً در گاوداري بررسي تعداد دام، غذاي مورد نياز ، ساختمان و تأسيسات گاوداري ، ماشين آلات مورد نياز و ... است). 
ب) جنبه هاي عمومي طرح (شامل ساختمان و تأسيسات عمومي ، ... و توجه به مسائل زيست محيطي است ).
 
بررسي فني طرح گاوداري شامل موارد زير است : 
1. ظرفيت دامداري (تعداد گاو مولد و شيرده ) 
2. تغييرات گله (تعداد دامهاي موجود) در سالهاي مختلف تا تكميل ظرفيت 
3. برآورد مقدار مواد غذائي ، علوفه و كنسانتره مورد نياز گله 
4. ساختمانها و تأسيسات و ماشين آلات مورد نياز 
5. در صورت وجود زمين زراعتي جهت كشت علوفه ، تهيه برنامه كشت و برآورد مقدار اب مورد نياز ، مقدار زمين زراعتي و تأسيسات و تجهيزات مورد نياز (چاه ، برق ، ماشين آلات داشت و برداشت و ... ) 
اگر چه امكانات و خواسته هاي مجريان طرح متفاوت و متغير است ، اما در بررسي جنبه هاي فني طرح با حفظ خواسته هاي مجري نبايد به چهارچوب طرح صدمه و لطمه وارد شود . 
 

فهرست:

  • پيشگفتار 
  • فصل اول كليات 
  • مقدمه
  • نژاد  
  • دستگاه گوارش نشخواركنندگان 
  • احتياجات غذايي گاو شيري 
  • قابليت هضم غذا 
  • روش هاي اندازه گيري انرژي 
  •  
  • فصل دوم : جيره هاي غذايي 
  • تغذيه دام 
  • دستگاه گوارش گاو 
  • خوراك گاو شيري 
  • سيلو كردن.
  • ساختمان سيلو 
  • مواد متراكم (كنسانتره) در جيره غذايي دام 
  • جيره متعادل و متوازن 
  • دسته بندي گله گاو شيري 
  • مديريت تغذيه گاوهاي شيري پر توليد 
  • ارزيابي وضعيت بدني گاو شيري و رتبه بندي آن (B.S.C) 
  • فصل سوم : جايگاه دام 
  • فضاي لازم براي تركيب گله گاو شيري 
  • اتاق شير دوشي 
  • زايشگاه 
  • انبار علوفه ، كنسانتره ، سيلو ، پوشال 
  •  
  • فصل چهارم : فيزيولوژي پستان 
  • ترشح شير و كيفيت آن 
  • بيماري ورم پستان 
  • مديريت و پاكيزگي آغل 
  •  
  • فصل پنجم : تلقيح مصنوعي و اصلاح نژاد 
  • مراحل زايمان 
  •  
  • فصل ششم : مديريت دامداري  
  • بهداشت و بيماري دام 
  •  
  • فصل هفتم : تهيه طرح گاوداري شيري 
  •  
  • فصل هشتم : پرواربندي 
  • راهنماي استفاده از جداول تركيب غذايي 
  • منابع فارسي 
  • منابع انگليسي 
دانلود کاملترین گزارش کار کاراموزی گاوداری (فیزیولوژی کامل گاو)   دانلود رایگان گزارش کاراموزی گاوداری شیری گوشتی پرواری   دانلود طرح توجیهی گاوداری  پرواربندی گوساله   فیزیولوژی گاو و گوساله  سرمایه گذاری در گاوداری و سود زیان  دانلود  گزارش کار  کاراموزی  گاوداری  طرح توجیهی گاوداری
 
 

مهدی بنی حسن بازدید : 1609 دوشنبه 04 آبان 1394 زمان : 13:38 نظرات (0)

پرورش بوقلمون گوشتی به همراه طرح توجیهی ان

در این پست قصد دارم تا شما عزیزانی که در دوره کاراموزی پرورش بوقلمون  هستین یا دوستانی که نیاز به اشنایی با پرورش بوقلمون ازجمله نگهداری جیره و تغذیه و بیماری ها  و همچنین برانداز کردن سود و زیان پرورش بوقلمون را دارن در این فایل به طور کامل به توضیحات ان پرداخته ایم.

كارآفريني و پروژه
موضوع پروژه :
طرح توليد بوقلمون گوشتي


تعداد صفحات :66 صفحه  قالب فایل :word

پيشگفتار
رشد روز افزون جمعيت جهان از يك سو و كمبود و عدم تعادل در توزيع و مصرف منابع غذايي از سوي ديگر بحرانهايي هستند كه جهان را بطور جدي تهديد مي كنند . بر اساس آمارهاي مربوط به اوضاع كلي غذا در جهان هم اكنون بيش از يك ميليارد نفر ( 20 درصد كل جمعيت جهان ) به سود تغذيه مزمن و حدود 190 ميليون كودك زير پنج سال به سوء تغذيه وكمبود انرژي و پروتئين دچار بوده و روزانه چندين هزار كودك زير پنج سال در اثر بيماري وسوء تغذيه جان خود را از دست مي دهند .
اين آمار و ارقام نشان مي دهند كه كمبود مواد غذايي و توزيع نادرست ان در سطح جهان چالشي عظيم در راه رسيدن به مرزهاي رفاه بشري و توسعه يافتگي مي باشد . با عنايت به اينكه توليد ساليانه محصولات كشاورزي در ايران بالغ بر 40 ميليون تن مي شود و اين موارد كفايت تغذيه 40 ميليون نفر را مي نمايد ، به وضوح مي توان دريافت كه علاوه بر كمبود مواد خوراكي كه براي تامين نياز فعلي مورد نظر است ، تا سال 1385 حداقل 40 درصد نياز جامعه به محصولات كشاورزي افزايش خواهد يافت .
بخش مهمي از پروتئين مورد نياز بشر توسط دامها توليد مي شود . از خصوصيات پروتئين حيواني همخواني با نياز پروتئيني انسان از نظر اسيدهاي آمينه و ارزش بيولوژيك بالاي آنها مي باشد .
تامين پروتئين حيواني در جوامع مختلف با توجه به ذائقه مردم ، وضعيت جغرافيايي و آب و هوايي و نيز عقايد مذهبي از منابع متفاوت صورت مي گيرد .

دانلود گزارش کار کاراموزی پرورش بوقلمون گوشتی  به همراه طرح توجیهی  دانلود طرح توجیهی جدید پرورش بوقلمون گوشتی گزارش کاراموزی پرورش بوقلمون پرورش بوغلمون گوشتی دانلود کاراموزی پرورش بوغلمون سرمایه گذاری در پرورش بوقلمون شروع کار و سرمایه گذاری در پرورش بوقلمون ,نژادهاي بوقلمون گوشتي  بيماري هاي بوقلمون ها هزينه هاي اجراي پروژه بوقلمون گوشتي پروژه کارآفرینی پرورش بوقلمون گوشتی

فصل اول
كليـات
1- تعريف موضوع

آدمي از بدو خلقت و استفاده از ابزارهاي ساده تا به امروز توانسته است از حيوانات وحشي اهلي براي تامين نيازهاي خود بهره بگيرد . اهلي نمودن حيوانات و پرورش آنها جهت استفاده از محصولات متنوع آنها ديرينه ي چندين هزار ساله دارد . دانشمندان و پژوهشگران دنيا در حال مطالعه مستمر و يافتن شيوه هاي بهينه در استفاده از دامها و افزايش كمي و كيفي محصولات آنها مي باشند .
در اين فصل سعي شده است كه خواننده را با پيشينه ، سوابق تاريخي ، نحوه توليد در كشور ، مشخصات عمومي آن ، شرايط لازم براي نگهداري اين پرنده ، نقشه طرح و . . . آشنا كرده و همچنين در ارتقاي سطح علمي شخص خواننده نسبت به موضوع مورد نظر تلاش به عمل آمده است ؛ به طوري كه بعد از مطالعه اين فصل بتواند با اين پرنده آشنايي كامل پيدا كند .

دانلود گزارش کاراموزی پرورش بوقلمون طرح توجیهی


2- اهداف پروژه
با اجراي اين طرح امكان توليد متناسب با افزايش جمعيت و نيازهاي غذايي بصورت بهينه و با استفاده از امكانات موجود فراهم آمده و علاوه بر ايجاد اشتغال مولد با بكار گيري جوانان تحصيل كرده ، موارد زير نيز تحقق مي يابد :
- تامين بخشي از نياز مواد غذايي جامعه .
- ايجاد امكان صادرات غير نفتي در صورت مازاد مصرف در داخل كشور .
- كمك به خودكفايي درتوليد گوشت سفيد در جهش استقلال غذايي كشور .
- كود حاصله مي تواند در تقويت اراضي زراعي و باغات بكار رود .
همچنين با توجه به سياستهاي كلان مملكت در جهت خود كفايي اين طرح نيز در راستاي تامين بخشي از نيازهاي پروتئيني حيواني جامعه در شهرستان ايوان به اجرا در مي آيد . ظرفيت اين طرح 2000 قطعه در هر دوره پرورش است و در سال دوبار پرورش صورت مي گيرد ؛ طول دوره پرورش 15 هفته مي باشد و با توجه به اينكه بوقلمون در هفته تقريباً بطور متوسط يك كيلوگرم افزايش وزن دارد ، بنابراين در پايان دوره پرورش وزن هر قطعه بوقلمون به 14 كيلوگرم مي رسد .
 ميزان تلفات پنج درصد در نظرگرفته شده است و ساليانه توليد 56000 كيلوگرم گوشت و حدود 70 تن كود طيور عملكرد اين واحد خواهد بود . بنابراين هدف اين پروژه توليد اين مقدار وزن زنده مي باشد .

3- اهميت پروژه
افزايش جمعيت كشور ايجاب مي كند كه توليدات متناسب با نيازهاي غذايي بهبود و افزايش يابد كه در اين راستا نقش توليدات گوشت سفيد بر همگان روشن است . بديهي است گوشت طيور به سبب مزيت- هاي فراواني كه دارد به عنوان يكي از منابع اصلي پروتئين مي تواند در كشور مطرح و نياز عمومي را در اين زمينه مرتفع نمايد . اهميت اصلي اين طرح تامين بخشي از نياز محل پرورش به گوشت سفيد از طريق پرورش بوقلمون گوشتي مي باشد .

 

 

فصل دوم  :
پيشينه ي تحقيق

« مباني نظري »
بخش اول – نژادهاي بوقلمون
نژادهاي بوقلمون گوشتي :

بوقلمون در دنيا به سه گروه نژادي تقسيم بندي مي شوند :
الف ) نژاد بوقلمون جثه كوچك B . S . W  : اين نژاد حداكثر دوازده هفته نگهداري مي شود و وزن متوسط اين نژاد در پايان دوره پرورش حدود 10 تا 12 كيلوگرم است . ضريب تبديل در اين نژاد به طور متوسط 2/3 مي باشد .  
ب ) نژاد بوقلمون جثه متوسط B . B . B2 : اين نژاد تا شانزده هفتگي پرورش مي دهند و متوسط وزن تا پايان دوره حدود 14 كيلوگرم مي باشد . ضريب تبديل در اين نژاد حدود 5/3 مي باشد .
ج ) نژاد بوقلمون جثه درشت B . B . L .W3 : اين نژاد تا بيست و دو هفته پرورش مي دهند و متوسط وزن در پايان دوره حدود 18 كيلوگرم مي باشد . ضريب تبديل در اين نژاد حدود 9/3 مي باشد .
با توجه به مزيت هاي خاص هر نژاد پرورش دهندگان تمايل به پرورش آن دارند . در ايران پرورش نژاد بوقلمون B . U . T4 مرسوم است كه نرهاي آن در 16 ماهگي 17 كيلوگرم و ماده هاي آن 12 كيلوگرم وزن دارند و ضريب تبديل در اين نژاد 5/2 مي باشد .


مشخصات عمومي بوقلمون :
اين حيوان درحالت وحشي رنگ آميزي بسيار متنوع و درخشاني دارد ، اما در هنگام اسارت رنگ پرهايش كدرمي شود و بصورت سفيد ، قهوه اي ، خاكستري ، شكلاتي و مخلوط رنگها در مي آيد . همچنين بخاطر چاق شدن ، چابكي خود را از دست مي دهد ؛ در واقع براي اينكه مثلاً در نزد نژاد برنزي ( كه پر منفعت ترين نژاد بوقلمون است ) براي بدست آوردن يك بوقلمون 22 كيلويي فقط 7 ماه وقت نياز دارد .
علم پرورش بوقلمون در روزگار ما توانسته است مانع بروز بيماري در نزد اين پرنده بشود و با كاهش هزينه توليد باعث راندمان بالاي توليد اين پرنده گردند .
در پرورش اين پرنده هدف كارشناسان بهبود نسل نژادهاي سينه پهن است ؛ زيرا گوشت سفيد سينه اش بيش از همه مورد علاقه مردم است .
كله وگردن بوقلمون طاس و بدون پر است ، پرهايش انعكاسهايي فلزي دارند و يك زائده گوشتي قابل متسع شدن از پيشاني بر روي نوكش آويزان است . بوقلمون نر ، توده اي پرزيرسينه دارد و به هنگام نمايش مي تواند همانند طاووس با پرهاي دمش چتر درست كند . قوزك پايش مسلح به سيخچه است كه نوكش مانند خنجر تيز و برا است و بطور كلي اين پرنده جزء خانواده ماكيان بوده كه مرغ و خروس ، كبك و دراج ، قرقاول و طاووس و بلدرچين جزء اين خانواده محسوب مي گردند .
از يك ويژگي جالب برخوردار بوده كه همه چيز خواراست . سنگدان او شبيه سنگدان شترمرغ است و ميتواند يك ميله آهني معادل با فشار سي كيلوگرم بپيچاند و در خوش خم كند .

همانطور كه گفته شد تغذيه بوقلمون از اهميت ويژه اي برخودار است زيرا حدود هفتاددرصد هزينه مربوط به پرورش را هزينه تغذيه تشكيل مي دهد . با توجه به اينكه عدم رعايت اصول صحيح تغذيه بوقلمون ها موجب افزايش هزينه توليد مي گردد لذا جهت جلوگيري از ضرروزيان بايستي دقت كافي را مبذول داشت. جداول زيرميزان احتياجات غذايي و همچنين تركيب جيره مورد نياز پرورش جوجه بوقلمون گوشتي را نشان مي دهد .

 

جدول شماره3 – مشخصات مواد غذايي بكاررفته در تغذيه بوقلمون

    ماده غذايي

مقطع پرورشي

انرژي متابوليسمي

پروتئين

ليزين

ميتونين وسيستين

اسيدلينولينك

كلسيم

فسفر

سديم

3-0 هفتگي

2/12-8/11

300-260

16>

>10

>14

14-10

13-8

5/2-6/1

هفته 12 به بعد

13-4/12

210-160

>11

>7

>9

14-9

13-7

5/2-6/1

 

جدول شماره4- درصد تركيب عناصر غذايي براي تغذيه بوقلمون

ماده غذايي

مقطع پرورشي

تركيبات پروتئيني

چربي ها و روغن ها

موادمعدني و ويتامين ها

غلات و فرآورده هاي آن

3-0 هفتگي

37%

2%

3%

58%

هفته 8 به بعد

26%

3%

4%

67%

 

 

مصرف غذا ، ضريب تبديل و مصرف تجمعي غذا و همچنين رشد جوجه بوقلمون هاي ماده در طول دوره پرورش در جدول زيرنشان داده شده است .

جدول شماره7- وضعيت پرورش جوجه هاي ماده بوقلمون گوشتي طي دوره پرورش

ضريب تبديل Kg

مصرف تجمعي  Kg

مصرف غذا kg

وزن بدن  Kg

سن به هفته

15/1

17%

17%

15%

1

29/1

42%

25%

34%

2

36/1

81%

39%

63%

3

44/1

39/1

58%

03/1

4

57/1

16/2

77%

52/1

5

67/1

14/3

99%

11/2

6

78/1

34/4

19/1

78/2

7

94/1

76/5

42/1

51/3

8

08/2

38/7

62/1

29/4

9

22/2

20/9

82/1

11/5

10

44/2

25/11

05/2

95/5

11

62/2

42/13

18/2

78/6

12

92/2

79/15

36/2

59/7

13

25/3

35/18

57/2

38/8

14

51/3

02/21

57/2

14/9

15

94/3

86/23

84/2

86/9

16

28/4

77/26

91/2

54/10

17

81/4

58/29

08/3

18/11

18

22/5

98/32

13/3

78/11

19

66/5

16/36

17/3

34/12

20

همانطوركه درجداول فوق نشان داده شده است درطي 24 هفته پرورش هرقطعه جوجه بوقلمون نرگوشتي 52/69 كيلوگرم دان مورد نياز است كه درطي اين مدت وزن جوجه نربه حدود 57/22 كيلوگرم بالغ مي گردد . درحاليكه درطي 20 هفته پرورش هر قطعه جوجه بوقلمون ماده گوشتي 16/36 كيلوگرم دان موردنيازاست ووزن جوجه طي 20 هفته توام پرورش داده شود (همانطوريكه دركشورما معمول است).مي توان 50% جوجه ها را نرو50% ماده درنظرگرفت وبراساس آن متوسط دان هفتگي ومتوسط وزن مورد انتظاربوقلمون ها را بدست آورد .

 

بيماري هاي بوقلمون ها :
آگاهي از بيماري هاي مهم بوقلمون و چگونگي پيشگيري و درمان آنها در محيط بهداشتي و تميز ، سه اصل مهم است . ناديده گرفتن اين سه اصل ، باعث به وجود آمدن بيماري ها و مشكل هاي بعدي در پرورش و نگهداري بوقلمون مي شود .
بوقلمون ها در ابتداي زندگي ، بيشترازهرزمان ديگري درخطر دچارشدن به بيماري ها وتلفات هستند . بهترين راه جلوگيري ازدچارشدن بوقلمون ها به بيماري ، تزريق بموقع واكسن است . اين كار بايد زير نظردامپزشك وباهمكاري مروجين روستايي انجام بشود . بيماري هاي مانند تاج آبي يا تب لجن ، آبله ، نيوكاسل ، كوكسيديوز يا اسهال خوني ، ورم چينه دان ، ورم روده وجرب در بوقلمون ها ، بيشتر ديده مي شود .
انگلهايي مانندكنه وشپشك نيز باعث آلوده شدن بوقلمون ها مي شود . درادامه به توضيحي درباره چهاربيماري مهم همچنين چگونگي سرايت آن وپيشگيري ودرمان مي پردازيم :
1- بيماري تاج آبي يا تب لجن:
تاج آبي بيماري است كه عامل آن هنوزبه خوبي شناخته نشده است . بوقلمون ممكن است درهرسني به اين بيماري دچارشود . در جوجه بوقلمون هاي سه تا چهارروزه ميزان تلفات از اين بيماري زياد است . به طورمعمول در نيمه هاي تابستان ، اين بيماري به شدت بروزمي كند . علاوه بر تلفات ، كم شدن وزن وضعيف شدن شديد جوجه بوقلمون ها ازاثرهاي بيماري تب لجن است . تلفات شديد اين بيماري درآخربهاربيشتراست.
چگونگي سرايت بيماري :
آب وغذاي آلوده به مدفوع وفضولات حيوانات بيمار، باعث انتشاربيماري مي شود .
نشانه هاي بيماري :
جوجه بوقلمون هاي جوان كه دچاراين بيماري بشوند ، حالت لرزدارند و مرتب جيك جيك مي كنند . فضولات جوجه هاي بيمار، قهوه اي مايل به سبزتا قهوه اي مايل به زرد تغييررنگ مي دهد وآبكي است .
پاهاي بوقلمون بيمارسرد ورگها به طوركامل معلوم مي شوند . بيماري تاج آبي ناگهان بروزمي كند . دراين بيماري ، مقدار مصرف دان وآب دربوقلمون ها كم مي شود . بوقلمون بيماربه سرعت آب بدن خود را ازدست مي دهد .
پيشگيري و درمان :
استفاده ازآنتي بيوتيك هايي كه درآب حل مي شوند ، بسياراثربخش است . اين كاربا دستوردامپزشك بايد انجام شود .
2- كوكسيديوز يا اسهال خوني :

ادامه در فایل اصلی.....
 

بخش دوم – ارزيابي مالي

هزينه هاي اجراي پروژه بوقلمون گوشتي :

پس از اخذ پروانه ساخت مراحل احداث مزرعه بوقلمون گوشتي به مرحله اجرا در مي آيد .

تاسيسات مورد نياز :

عبارتند از سالن پرورش ، انبار دان ، اتاقك نگهباني ، ساختمان اداري وكارگري .

تجهيزات مورد نياز:

عبارتند ازميكسر، بالابر ، دانخوري ،آبخوري ، مادرمصنوعي ، سيستم خنك كننده تابستان ، هواكش، تهويه ، خودرو وانت ، باسكول و تجهيزات اداري .

سالن هاي پرورش به صورت دونيم سالن احداث مي گردد وسن 7 الي 8 هفتگي دريك نيم سالن پرورش انجام مي شود .

وسپس نيمي ازنيمچه ها به نيم سالن مجاورمنتقل مي گردند . جمعاً 560 مترسالن جهت پرورش 2000 قطعه جوجه يكروزه بوقلمون گوشتي موردنيازاست و بهتراست عرض سالن بين 12 الي 14 مترباشد .

انبار دان درمجموع 100مترمربع است و تجهيزات مورد نيازانباردان عبارت است از : باسكول ، كيسه دوز، آسياب ، ميكسروبالابر.

درمزرعه پرورش بوقلمون گوشتي نيازبه تاسيسات جانبي ديگر نيزمي باشد ازجمله : ساختمان اداري وكارگري كه جهت رسيدگي به اموراداري ودفتري و همچنين محل استراحت كارگران با متراژ30مترمربع پيش بيني مي گردد .

مجموع مساحت اين ساختمان 60 مترمربع است كه بخشي ازآن به عنوان كشتارگاه و سردخانه محل نگهداري موقت لاشه ها در نظر گرفته مي شود .

جدول شماره 8 – هزينه زمين ، ساختمان ها و تاسيسات مورد نياز     ( ارقام به هزار ريال )

رديف

شرح

تعداد

قيمت واحد

هزينه كل

1

ساختمان سرايداري و نگهباني

25مترمربع

250

6250

2

ساختمان اداري وكارگري

30مترمربع

250

7500

3

انباردان و ميكسر

100مترمربع

200

20000

4

حصاركشي

5000مترمربع

5

25000

5

محوطه سازي و جدول كشي

3000مترمربع

8

24000

6

سالن توليد بوقلمون

560مترمربع

250

140000

7

انشعاب برق ، سيم كشي تابلوبرق

سه فاز

40000

40000

8

لوله كشي آب و تامين آب شرب

--

10000

10000

9

منبع ذخيره آب

1000ليتري-1

4000

4000

10

منبع ذخيره سوخت

10000ليتري-1

2000

2000

11

منبع ذخيره گاز

500ليتري-1

1200

1200

12

تابلو برق سالن توليد

4 عدد

250

1000

 
 
محاسبه فروش كل :
درآمدهاي اين پروژه عبارت است از فروش بوقلمون زنده وكود . با توجه به اين كه حدود يك سوم خوراك تبديل به كود مي شود ، حدود 70 تن كود حاصل مي شود كه ازقرار هر تن 120000 ريال به فروش مي رسد .
ضمناً با احتساب 5% تلفات دوران پرورش و همچنين متوسط 15 كيلوگرم وزن زنده بوقلمون هاي پرورش جمعاً 30000 كيلوگرم بوقلمون به فروش مي رسد كه هر بوقلمون زنده حدوداً 150000 ريال درآمد دارد . جدول زير درآمدهاي پروژه رانشان مي دهد

 
 
فصل ســـوم

نتيجه گيري و پيشنهادها
 


نتيجه گيري
با توجه به محاسبات انجام گرفته ، اين واحد از نظر شاخص هاي مالي و اقتصادي توجيه پذير بوده ، زيرا مزاياي مهم اين طرح عبارت است از :
- تامين گوشت طيوراز داخل كشور .
- عدم وابستگي اين پروژه به تكنولوژي خارجي .
- اشتغال زايي نسبتاً خوب در مقايسه با ديگر واحدهاي صنعتي در منطقه .
- در جريان انداختن پولهاي راكد در جامعه كه در نهايت موجب نقدينگي و رشد اقتصاد كشور مي گردد.
 
پيشنهادها
- از دادن خوراك زياد ترشيده ، كپك زده و گنديده به بوقلمون ها خودداري كنند .
- علوفه سبزخردشده و گردش درچراگاه را بايد براي بوقلمون ها در نظر گرفت .
- آشيانه ، چراگاه ، خوراك و آب لازم براي بوقلمون بايد به طوركامل باشد .
- بوقلمون ها را بايد دور از حيوانات اهلي مانند گاو ، گوسفند ، بز ، طيور ديگر مانند مرغ ، خروس ، اردك ، غاز و . . . نگهداري كرد .
- براي ضد عفوني كردن لانه آشيانه بوقلمون ها بايد از مواد ضد عفوني كننده و مناسب و استاندارد شده استفاده كرده هنگام استفاده از اين مواد و به دستور مصرف شركت كننده آن و دستورهاي دامپزشك توجه شود .
- اگر شك كرديد كه بوقلمون ها دچار بيماري شده اند ، فوري با مركز دامپزشكي و دامپزشك مشورت كنيد .

 
دانلود گزارش کار کاراموزی پرورش بوقلمون گوشتی  به همراه طرح توجیهی ,  دانلود طرح توجیهی جدید پرورش بوقلمون گوشتی , گزارش کاراموزی پرورش بوقلمون , پرورش بوغلمون گوشتی , دانلود کاراموزی پرورش بوغلمون , سرمایه گذاری در پرورش بوقلمون , شروع کار و سرمایه گذاری در پرورش بوقلمون , نژادهاي بوقلمون گوشتي ,  بيماري هاي بوقلمون ها , هزينه هاي اجراي پروژه بوقلمون گوشتي , پروژه کارآفرینی پرورش بوقلمون گوشتی
 

برای دریافت کامل فایل با پرداخت انلاین , انلاین دانلود کنید

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
 
 
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1868 چهارشنبه 08 مهر 1394 زمان : 12:37 نظرات (1)

زنبور عسل: امروز در این پست قصد توضیحی کامل از پرورش زنبور عسل را دارم . در فصل اول و دوم به طور کامل از نظر تئوری توضیح داده ام و در فصل سه یک طرح توجیهی کامل  به بررسی مخارج و هزینه های ان و در فصل چهار به طور خلاصه به جمع بندی و نتیجه گیری و پیشنهادات پرداخته ام.

این فایل به شما دانشجویانی که برای گزارش کاراموزی و همچنین شما دوستان علاقه مند برای اشنایی با پرورش زنبور عسل مفید میباشد.

باشد که موردتوجه شما دوستان قرار بگیره.

 

دانلود گزارش کاراموزی پرورش زنبورعسل به همراه طرح توجیه اقتصادی  پرورش 200 فروندی کندوی زنبور عسل در طی 1 سال

تعداد صفحات :31 صفحه  قالب فایل :word


زنبور عسل
یکی از مظاهر قدرت نا متناهی آفرینش:

    در این جهان بزرگ که بی شک مخلوق یک قدرت بی انتهای عظیم است.آنچه از جامد ، نبات، حیوان ،آفریده شده وظیفه خاصی را اجرا می کند که از بدو آفرینش برای آنکه معین گشته و هم کار خود را با نظم و ترتیب انجام میدهد و اگر در کار هر یک ار آنها دقیق شویم به عظمت قدرت عظیمی که تمام ، مصنوع و مخلوق ان هستند مبهوت متهیر خواهیم بود و در آستان عظمتش سجده ی  عبودیت خواهیم نمود .
در بین میلیون ها موجودات زنده ،حشره کوچکی را بنام زنبور عسل انتخاب کرده و در زندگانی و
حیات و اعمال شبانه روزی این حیوان ضعیف و درعین حال شگرف دقیق شده و مشاهده می کنیم که با نظم و ترتیب فراوان زندگی خود را با دقت و نکات بسیار قابل توجه اداره می نمایند.بیهوده نیست که قرن ها علما و دانشمندان جهان ،عمر خود را صرف دقت و رسیدگی در زندگانی حیوان و یا نباتی می نمایند زیرا کشف و دانستن هر یک از این رموز نتنها بر معلومات می افزاید بلکه خود عبرت برای بشر غافل است تا بداند او را بازیچه نگرفته و بیهوده  نیا فریده که بخورد و عیّش کند و هم نوع خود را آزرده و مالی از حرام و حلال گردآورد و بگذرد:بلکه برای او هم وظایفی مهم مقرر گشته که باید همان دقت انجام دهد ،تشریح زندگی زنبور عسل برای اینکه تا حدی خوان ندهی گرامی با زندگی و عملیات و طرز استفاده که از آن میتوان برد ، پی ببرد بشرح آن می پردازیم .
در اینجا نوشته ی  یک دانشمند بزرگ را یاد آور می شویم (از یک ساعت مطالعه در خود کندو،بر     چندین ساعت مطالعه در کتاب خانه ترجیح خواهد داشت ).
تاریخچه
      زنبور عسل در قرن اولیه یعنی پس از پیدایش،به امر الهی که فرمود در شکاف صخره ها و غارها و شکم درختان کهن مسکن گزیده به زندگی و تولید عسل ،همان ماده شفا بخش که در قرآن کریم فرموده :ادامه میداده است کمکم انسانها در بر خورد با غارها و درختان لذت شیرینی این شهد طبیعی را چشیده و از ان استفاده نمودند و هر چه از ان بیشتر لذت بردند بیشتر در پی استفاده از این حشره بر آمدهو به فکر افتادند آنها را در دسترس داشته باشند و این بود که تنه درختان را که درآنها زنبور مسکن کرده بود بریده و نزدیک منازل و کشتزار استفاده ار آن کشف کرده و باز هم مطالعات و بررسی های لازم را ادامه میدهد .

 

دانلود گزارش کار کاراموزی پرورش زنبور عسل به همراه طرح توجیهی


فصل اول: كليات

1. تعريف موضوع:
با رشد و پیشرفت روز به روز بشر در زمینه های علوم مختلف و آشنایی با انواع گونه ها ی حشرات ، یکی از علومی که توانسته رشد چشم گیری در ضمینه علوم گیاهی و جانوری به خود ببیند علم پروش و نگهداری زنبوران مختلف است که توانسته است جای خود را در بین علوم مختلف به میزان قابل توجه ای تثبیت کند.


2. اهداف تحقيق
هدف از این تحقیق آشنایی با انواع زنبور عسل و پرورش آنها و آشنا کردن شما خواننده عزیز با چگونگی پرورش زنبور عسل.

3. اهميت تحقيق:
علاقه نسبی  و پرورش دادن زنبور و آشنایی با این نوع حشره.

4. فرضيات تحقيق:


5. محدوديت‌هاي تحقيق:
1.    نبودن زمان مناسب برای تحقیق

6. تعريف واژه‌ها و اصطلاحات تحقيق:
Bacillus larvae : نوعی باکتری که باعث بیماری لوک آمریکایی.
Streptococcus pluton : نوعی باکتری است که باعث بیماری لوک اروپایی.
Morator aeratulae : ویروسی که باعث بیماری کیسه فرم نوزادان.
Nsema apis : نوعی بیماری به نام نوزما است که باعث آن غذای آلوده است.
Micropbyle :سوراخی است که اسپرماتو زوئد ها برای عمل لقاح در آن نفوذ می کنند.

7. روش تحقيق:
الف. شیوه جمع آوری اطلاعات:
1. روش کتاب خانه ای
2 . اینتر نت


ب. تاریخچه ی  تحقیق:
    پیرو متن


فصل دوم:
1.    پيشينه‌ي تحقيق «مباني نظري»


سابقه زنبور داری در ایران
     در ایران زنبور عسل سابقه زیاد دارد و قرنها پیش از اسلام زنبور را در ایران می شناختند و در قصص،افسانه ها و شاهنامه پرورش زنبور عسل را به دوران هوشنگ نسبت داده اند  و متاسفانه در طول چندین هزار سال تاریخ از این حیث هم ،ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم . در بدو امر، کندویی در کار نبوده و موم و عسل از جنگل می آورده اند ،چنانکه امروزه هم در نواحی جنگلی ایران معمول است .
   در جنگل ،زنبور عسل از درختهای کهن سال و پوسیده تو خالی استفاده نموده ،لانه خود را درآن می سازد از گرد گل و شیره گلهای درختان و گیاهان جنگلی برای تهیه عسل و موم و مصالح شانه بهرمند میگردد.
 
  انواع کندوهای بومی ایران
    معمولا در ایران کندوها از گل ،تنه درخت و سبد تهیه میشوند . از گل هم دو نوع که یکی بصورت سبد و یک نوع هم  بصورت  استوانه که هر دو نوع را در کوره پخته و بصورت سفال درمی‌آورند .سبدهای تر که هم بشکل استوانه یافت می شوند که روی انها را با مخلوتی از گل و سر گین گاو اندود میکنند وخلل و خرج آن را مي‌‌گيرند تا مانع نفوذ هوا يا حشرات به داخل آن بشود. كندوهاي چوبي هم از تنه‌ي درختان به شكل استوانه تخليه مي‌شوند كه داخل چوب را خالي كرده و سرو ته آن را با تخته مي‌پوشانند و در جلوي آن سوراخ كوچكي جهت پرواز زنبور تعبيه مي‌نمايند.
زنبورانی که یک کندو را تشکیل میدهند:
گروه زنبور عسل که در وهلی اول بنظر ما از یک  جنس می آید در حقیقت از سه قسم افراد بوجود آمده که هر قسم از آنها برای انجام کار مخصوص آفریده شده اند.
1.    ملکه
2.    هزاران زنبور کارگر
3.    عده ای از زنبوراننر (این عده تغییر پزیر است)
    
این عده دارای صفات و مشخصه ای می باشند ک چشم کار آزموده متخصص پرورش زنبور عسل  وزنبور دار شایسته هم آنها را به آسانی  می تواند بشناسد و حتی کسی خم که در پرورش زنبور عسل تازه کار مي‌باشد با كمي دقت ميتواند جاي ملكه را در ميان دسته انبوهي باز يابد، اما دراين كار بايد صبر و حوصله داشته باشد و خود را دچار زحمت نكند.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

درجه حرارت هوا و زنبور عسل:
    بیشتر و در حقیقت عموم زنبور شناسان را عقیده بر این است اقلاٌ حرارت هوا در بیرون کندو باید 10 تا 20 درجه باشد تا اینکه زنبور عسل در جستجوی آب ،گرده ی گل و حتی شیره گل از آشیانه خود بیرون برود . با این همه در مناطق کوهستانی که برف هفته های درازی را می پوشاند ، باید استثناء شد، و هر گاه پرورش دهند هر زنبور در ورودی کندو را مسدود نسازد یا پرده برای آن درست نکند زنبور عسل که در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید و سفیدی طبیعت در اطراف خود دل از دست داده است حتی در درجه حرارت کمتر از صفر درجه ، کندو را ترک خواهد کرد .

عوامل آب و هوایی و اقلیمی:
مهمترین عوامل اقلیمی موثر بر روی میزان فعالیت زنبور عسل عبارتند از نور ، رطوبت، درجه حرارت و شدت باد در محیط .
الف - درجه حرارت : مناسب ترین درجه حرارت محیط برای فعالیت عموم نژادهای زنبور عسل دمای 20 تا35 درجه سانتیگراد است . فعالیت زنبور عسل در دمای بالاتر از 35 و پایین تر از 20 درجه سانتیگراد به تدریج کم می شود و در بیشتر از 43 درجه سانتیگراد  و کمتر از 8 درجه سانتیگراد به طور کامل متوقف میشود
ب- نور: فعالیت گرده افشانی با چرای زنبور عسل متناسب با بلا رفتن خورشید در روز زیاد می شود و در غروب متناسب با کاهش نور کم می شود . در هوای ابری و مه آلود بر حسب میزان شدت کاهش نور فعالیت زنبورهای عسل کم می شود به طور کلی زنبورهای عسل برای اقدام به پرواز برای جمع آوری شهد و گرده یا آب نیاز به نور کافی دارند هر چه طول مدت روز بیشتر باشد ، زنبورها ساعت بیشتری را به پروازهای غذا آوری اختصاص میدهند.
پ- رطوبت : در هوای بارانی یا برفی زنبورها به طور کامل خروج از کندو اجتناب میکنند.همچنین وقتی رطوبت هوا به حد اشباع برسد فعالیت زنبور عسل بسیار کم می شود . شاید علت این کاهش فعالیت، یکی مشکل زنبور عسل در تنفس در هوای بسیار مرطوب باشد و دیگری تغییر میزان رطوبت شهد و گرده از قابلیت استفاده و یا مطلوبیت آنها را برای زنبور عسل کم می‌کند.
ت- باد: وقتی سرعت باد 40 کیلومتر در ساعت برسد فعالیت چرای زنبور عسل به طوری متوقف می شود . به طور کلی زنبور عسل برای رفتن به چرا ، هوای آرام ترجیح میدهد و هر چه شدت باد زیاد تر شود از تمایل این حشره به پرواز کاسته می شود.  
انتخاب زنبور عسل:
        برای اینکه شخص دارای کندوی خوب باشد تنها تعداد کافی و زیاد را نباید در نظر گرفت بلکه نوع و نژاد زنبور را در اولین مرحله باید در نظر بگیرد و زنبوری تهیه کند که مشخصات لازم را داشته باشد و از نژادهای برگزیده و سالم و مقاوم باشد.
نژادهای زنبور عسل:
        زنبور عسل از دسته حشرات بال پرده دار hymenoptere) ( و از خوانواده ی (Apides) است .زنبور دارای نژادهای گوناگونی است که از روی رنگ و درشتی و ریزی آنها تشخیص داده می شود.


    نژادهای مختلف زنبور:
1.    زنبور عسل ایتالیا (Apialogustica)
2.    زنبور کار نیولان ((Carnirliene
3.    زنبور قفقازی (   (Caucasian      
4.    زنبور قبرسی ((Chypriote    
5.    زنبور مصری (    (Fgyptiennse
6.    زنبور هندی (  (Apis Indica                           
از نژادهای بالا سه نژاد قابل توجه و بسیار مهم است و نگهداری و پرورش داده می شود که عبارتند از کارنیولا،قفازی، ایتالیائی.

ملکه:
    ملکه مادر در تمام زنبورهاست،تخم میگذارد و تکثیر نوع میکند . ملکه عموماٌدر کندوها فرد و تک است و به چندین سبب نمی تواند بیش از یکی باشد. اولاٌ اگر دو یا چند ملکه در کندو یافت شود خود انها با هم نزاع نموده ،بالاخره یکی در جنگ غالب و دیگران مغلوب شده و از بین می روند.  دوم در صورت تعدادی ملکه ، خود زنبوران کارگر ملکه زائد را که طبعاٌ پیر و یا ضعیف است هلاک می سازند و حتی در موقع بوجود آمدن ملکه جوان ملکه پیر را معدوم می سازند .
سوم قبل از خروج ملکه جوان از حجره تولد، ملکه سال خورده پرده ی حجره را سوراخ کرده شکم خود را داخل می کند و ملکه نزدیک ثمر را چنان نیش می زند که به هلاکت برسد . تصور نشود که ملکه مدیره ی کندو است و نظم و ترتیب و عملیات کندو و نتیجه احکام و اوامر اوست . بلکه برعکس ملکه دست نشانیده زنبورهای کارگر بوده و بقدری عاجز است که غذایش را آنها تهیه می کنند، آنهم نه بطرق معمول ، بلکه زنبوران کارگر غذای او را در معده خود می سازند و بعد ملکه زبان را به گلوی آنها فرو برده وغذای آماده می گیرد . ملکه خیلی ترسو است ،اندک حرکتی موجب وحشت او گشته و به گوشهای پناه می برد . شکل آن بخوبی از بقیه زنبورها تشخیص داده میشود . قدش بلند تر و کشیده تر است و بلندی قد هم  مخصوصاٌ بواسطه ی طویل بودن شکم آن است . و بیش از همه میتوان او را از هیکل اندامش شناخت. قد آن از 18 تا 20 میلیمتر است بطن ملکه بیشتر از اعضای او رشد کرده است . برای اینکه اعضای تولد و تناسل یک موجود ماده در وجود او جا دارد و برعکس اعضای جمع آوری شیره وگرده او بسیار کوچکتر از اعضای زنبورا ن دیگر است . زیرا این اعضا ی ملکه بدرد کاری نمی خورد . رنگ ملکه در بیشتر موارد با رنگ زنبورا ن کارگرمتفاوت است و حتی در نژاد سیاه بطن ملکه اشعه برنزی وکرم رنگی دارد . رفتار و حرکات ملکه آرام وشاهانه است .
انتخاب ملکه:
    انتخاب ملکه بر اساس درازای ربان ملکهصورت می گیرد . همه کس میداند که این انتخاب چه اندازه کار مشکلی است در واقع بعلت طبیعی، زبان ملکه که قادر به تغذیه خود نمی باشد کوتاه است و ما بزودی خواهیم دید که زبان زنبورا نر نیز کوتاه است و از طرف دیگر هر گاه این موضوع یک عامل مثبت نیز می باشد ، درباره پدر زنبوران نیز قابل اجرا  نمی باشد.
    در نتیجه چنین بنظر می رسد که این انتخاب ملکه و زنبوران نر براساس درازی زبانشانمحال و ممتنع است وبا این همهمقصود این است که این مسئله بزرگ توجه و دقت پرورش دهنده را بسوی خود جلب کند و در انتخاب ملکه ها درازی زبان را از نظر دور ندارد و این نکته را در نظر بگیرد که چه اندازه می توان در عمل از آن استفاده کرد .
سن ملکه:  
پرورش دهنده زنبور عسل بوسیله مشاهده صورت ظاهر باید قادر به تشخیص سن ملکه باشد ، بطن ملکه هایی که هنوز دوشیزه میباشند چندان رشد نکرده است و اندام کوچک (نسبی) او پیدا کردنش را مشکل میسازد و مدت بیشتری وقت می خواهد.
    این ملکه ترسو است و در روی شانه ها به هر سو می رود ،  ملکه بارور دارای بطنی باد کرده است . در دوره جوانی رفتارش زننده وتند است . اما با این همه رفتاری با وقار و شاهانه دارد . این ملکه در همه عمر خویش پیوسته تر سو می باشد ، از روشنایی فرار میکند و پیوسته با سرعت تعجب آوری در گوشه های کندو یا چهار چوب ها فرو می رود ، بدن او مانند مخمل بنظر می رسد و بطنش مو دارد بالهایش پاک ودست نخورده میباشد و بتدریج که ملکه رو به پیری می نهد رفتار و صورت ظاهری او دست خوش تغییر می گردد. حرکت رفتارش آرامتر و و تردید آمیزتر می شود موهای سینه کم کم می ریزد و قیافه و منظرش روشنتر و درخشان تر می شود و بالهایش در اصطکاک و مالش مداوم فرسوده  ریش ریش می شود. رفتار او با تخم گذاری نامرتب و آشفته همراه است. و اینها علامت پیری و کهولت سن او می باشد و زنبوران باید به فکر ملکه جدید و دور انداختن ملکه پیر باشد.

زنبور کارگر:
زنبوران ماده ، به زبان دیگر زنبوران کارگر مهمترین قسمت اجتماع زنبوران را که عده آن ممکن است از ده هزار تا هشتاد هزار و حتی صد هزار باشد تشکیل می دهند . کلیه خدمات کندو از حیث ساختن حجره ها تهیه غذا ، پرورش بچه های زنبور و تنظیف و بسیاری دیگر را عهده دار می باشند.
    زنبور کارگر اگر جه ماده است ولی بعلت شکل خاصی که آلت  مادینه آن دارد نمیتواند با زنبور نر جفت شده و تخم گذارد و جثه این زنبوران از ملکه و زنبورهای نر کوچکتر است وطول جثه اش از 12 تا 14 میلیمتر است .
    بالهای کارگرانتا انتهای بدن آنها می رسد . زنبور کارگر جمعیت واقعی کندو استو کلیه خدمات کندو بر عهده اوست.زندگانی سایرین منوط بوجود اوست .وظایف کارگر بسیار متعدد لست ،شیره نباتات را می مکند ، گرده گل را جمع می کند، عسل ذخیره می نمایند ،غذای لاروها و ملکه و زنبور را می دهند، پاسبانی کندو را می کنند، حفظ نظافت مینمایند ،اشیاء خارجی و فضولات و لاشه های زنبور های مرده را کمال دقت از حجره عا آورده و بیرون می ریزند.    

تولید زنبور ماده:
    چنان که دیدیم ، زنبور ماده از یک تخم بارور بوجود می آید و این تکامل در 21 روز بطول می انجامد. درجه حرارت برای دوره یی که تخم رشد می کند و دوره پرورش کرم در داخل کندو تقریباًاز 23 تا 36 درحه می باشد و ممکن است، عواملی این درجه حرارت را تغییر دهد و از این رو برای آنکه از کاهش  درجه حرارت و مصرف بیش از حد عسل به منظور جبران پیش آمد جلوگیری شود، باید کندو بوضع خوبی ساخته شده باشد و نگذارد که کاهش درجه حرارت در داخل آن روی دهد.     


زنبوران نر:
    چیزی که در کندو وجود و فایدهآن محل گفتگو می باشد وجود زنبوران نر است . این زنبوران که عده شان در دوره کار و کوشش به چند صد می رسد از روی قد قامت و رفتار سنگین شان می توان شناخت. زنبور نر شکل خاصی دارد و از سایر زنبورها کلفت تر است. شکمش کوتاهتر و در انتها دارای پشم زیادی است. نیش ندارد و نمی گزد هر گاه آن را در دست بگیرند فرار، فرار می کند . وجود زنبور نر قد و قیمتی نیست. فقط در مواقع فراوانی شربت نباتی یعنی در نواحی معتدل در بهار و تابستان دیده می شود. در سایر اوقات که مواد عسل وجود ندارد از کندو اخراج و چون قادر بهتهیه غذا نیست از گرسنگی می میرد. زمانی عده زنبور نر در کندو زیاد می شود که جمعیت کندو خیلی کم ویا کندو بدون ملکه و یتیم ودر حال عدم انتظام باشد. زنبور نر جز با جفت شدن با ملکه نتیجه دیگری ندارد. و به همین جهت وجود آنها در کندو لازم است زیرا حداقل وجود یک زنبور نر برای بارور کردن ملکه که با دسته زنبوران مهاجرت کرده است بشود.

خصوصیات زنبور نر:
    طول بدن زنبور نر 15 میلیمتر و عرض سینه 5 میلیمتر، بالای بسیار درازی دارند که طول آن 28 میلیمتر است و از بتن تجاوز می کند. وزن زنبور نر 23/ 0 گرم است. بدن زنبور نر در همه جا دارای موهای فراوان است. سرش درشت ،گرد و قطر سرش 4 میلیمتر است. زنبور نر دارای پنجه های نازک است ، در پاهای زنبور نر سبد جمع آوری گرد و شیره گل و موهای پاک کن گرد گل وجود ندارد. بالاخره مصیبت زنبور نر بدان گرفتار می باشد این است که هیچ گونه نیشی ندارد.


فایده زنبور نر:
    چنانکه دیدیم وجود یک رقم متناسب از زنبوران نر در کندو مفید است اما کثرت این زنبوران در کندو ممکن است زیان آور باشد.خلاصه، در یک کندوی پیش پا افتاده که زنبوران عسل در آغوش آن در هر کاری آزادند اغلب از اصل ( حداقل زحمت و کوشش ) پیروی می کنند شانه ها در ابتدا حجره های کارگران است و سپس برای آنکه کار زود تر پایان یابد زنبوران عسل این شانه ها را با حجره های زنبوران نر خاتمه می دهند.
    از طرف دیگر باید بدانیم که حتی اگر تمام حجره های همه شانه ها حجره های زنبوران ماده یعنی زنبوران کارگر باشند باز هم زنبوران عسل وسیله برای پروش زنبوران نر پیدا می کنند و این زنبوران نر را حجره های زنبوران ماده پرورش می دهند. انسان هنگامی متوجه وجود این حفره های عادی می شود که پوشیده از پیلهای بر آمده می باشند و عبارت از پیله های زنبوران نر هستند. هر گاه بعلتی یک اجتماع دارای تخمهای زنبوران نر بیشماری باشد، انهدام این تخمها حوه بوسیله فشار حجره ها با دست  و خواه بوسیله کارد مخصوص کار آسانی است.
    زنبوران کارگر علاقه شگرفی بخوردن آنها دارند و با خوشنودی محسوس و آشکاری آنها را فرو می برند . اما بر حسب معمول می توان کارها را بدست طبیعت سپرد و منتظر کشتار بزرگی شد که بدست زنبوران ماده صورت می گیرد .
خروج ملکه:
    اصولا ملکه بجز یک بار برای پرواز زفاف از کندو بیرون نمیآید . اما با پاره ی از اصحاب نظر اظهار و تائدید می کنند که گاهی ملکه برای انکه پیشاپیش با مکانی که باید کلنی در آن جای بگیرد و آشنا شود از کندو بیرون می رود .

 

فصل سوم:
توجیح اقتصادی


توجیه اقتصادی طرح پرورش 200 فروندی کندوی زنبور عسل در طی 1 سال
طرح توجیهی کامل در فایل اصلی موجود میباشد.

 

فصل چهارم:
خلاصه ، نتيجه‌گيري و پيشنهادها


سابقه زنبور داری در ایران:
     در ایران زنبور عسل سابقه زیاد دارد و قرنها پیش از اسلام زنبور را در ایران می شناختند و در قصص،افسانه ها و شاهنامه پرورش زنبور عسل را به دوران هوشنگ نسبت داده اند  و متاسفانه در طول چندین هزار سال تاریخ از این حیث هم ،ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم . در بدو امر، کندویی در کار نبوده و موم و عسل از جنگل می آورده اند ،چنانکه امروزه هم در نواحی جنگلی ایران معمول است .
   در جنگل ،زنبور عسل از درختهای کهن سال و پوسیده تو خالی استفاده نموده ،لانه خود را درآن می سازد از گرد گل و شیره گلهای درختان و گیاهان جنگلی برای تهیه عسل و موم و مصالح شانه بهرمند میگردد.


 انواع کندوهای بومی ایران
    معمولا در ایران کندوها از گل ،تنه درخت و سبد تهیه میشوند . از گل هم دو نوع که یکی بصورت سبد و یک نوع هم  بصورت  استوانه که هر دو نوع را در کوره پخته و بصورت سفال درمی‌آورند .سبدهای تر که هم بشکل استوانه یافت می شوند که روی انها را با مخلوتی از گل و سر گین گاو اندود میکنند وخلل و خرج آن را مي‌‌گيرند تا مانع نفوذ هوا يا حشرات به داخل آن بشود. كندوهاي چوبي هم از تنه‌ي درختان به شكل استوانه تخليه مي‌شوند كه داخل چوب را خالي كرده و سرو ته آن را با تخته مي‌پوشانند و در جلوي آن سوراخ كوچكي جهت پرواز زنبور تعبيه مي‌نمايند.

 

دانلود گزارش کار کاراموزی پرورش زنبور عسل  دانلود طرح توجیهی پرورش زنبور عسل سرمایه گذاری در پرورش زنبور عسل دانلود راهنمای پرورش زنبور عسل

طرح های توجیحی مرغداری گاوداری کشاورزی

دانلود پاورپونت بررسی افات شته ها

شروع کار و سرمایه گداری در گاوداری شیری وجیره مورد نیاز آن

دانلود فایل کاراموزی مرغداری گوشتی گزارش کار حضور در مرغداری

شروع کار و سرمایه گذاری در پرواربندی گوسفند و جیره مورد نیاز ان

 

برای دریافت کامل فایل با پرداخت انلاین , انلاین دانلود کنید

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

مهدی بنی حسن بازدید : 3307 دوشنبه 06 مرداد 1393 زمان : 11:24 نظرات (0)

دانلود گزارش کار حضور و فعالیت با موضوع حسابداری پیمانکاری با فرمت word

موضوع کاراموزی:

حضور و فعالیت در حسابداری پیمانکاری در یک شرکت

قالب بندی:word

تعداد:32 صفحه

فهرست مطالب

میزان رضایت دانشجو                                                                     5

خلاصه                                                                                       6

مقدمه                                                                                        7

فصل اول- عمليات پيمانكاري

-         اركان اصلي عمليات پيمانكاري                                                    8

-         انواع قراردادهاي پيمانكاري                                                         8

-         مراحل اجراي طرح و انجام عمليات پيمانكار                                     8

-         مرحله 1- مطالعات مقدماتي يا اوليه طرح                                        8

-         مرحله 2- ارجاع كار به پيمانكار                                                     9

-         مرحله 3- انعقاد قراردادبا پيمانكار                                                   10

-         مرحله 4- اجرای كار ( شروع عمليات )                                          12

-         مرحله 5- خاتمه كار                                                                   14

فصل دوم- حساب هاي شركت پيمانكاري

-         دارایي هاي جاري                                                                      17

-         دارایيهاي ثابت                                                                          18

-         بدهي هاي جاري                                                                     18

-         بدهي هاي بلند مدت                                                                18

-         سرمايه                                                                                   19

-         درآمدها                                                                                   19

-         هزينه ها                                                                                  19

-         حساب پيمان                                                                             19

-         حساب كار گواهي شده                                                              19

فصل سوم- روشهاي مختلف شناسایی درآمد در قراردادهای  بلند مدت پيمانكاري

-         روش كار تكميل شده                                                                 20

-         روش درصد پيشرفت كار                                                              20

-         اندازه گیری میزان پیشرفت کار                                                      20

-         افشاء در ترازنامه                                                                        20

-         تغییر در برآوردها                                                                        21

-         افشاء رویه های حسابداری                                                          21

فصل چهارم- روش های محاسبه مالیات و بیمه در شرکت های پیمانکاری

-         ماليات پيمانكاري                                                                        22

-         ماليات مقطوع                                                                             22

-         ماليات بر در آمد پيمانكاري                                                             22

-         در آمد مشمول ماليات پيمانكاري                                                     22

-         ماليات موسسات پيمانكاري                                                           22

-         بیمه پیمانکاری                                                                            24

فصل پنجم- گزارشگری مالی در موسسات پیمانکاری

-         تصمیمگیریدربارهطبقهبندیاقلامترازنامه                                             25

-         دورهگردشعملیاتیکسالویاکمتر                                                      25

-         دورهگردشعملیاتطولانیترازیکسال                                                  25

-         تهاترمبالغداراییوبدهیمربوطبهپیماندرترازنامه                                      25

-         اطلاعاتمربوطبهپیمانهایبلندمدت                                                     25

-         افشاءدرترازنامه                                                                           26

-         افشاءدرصورتسودوزیان                                                                  26

نتیجه گیری                                                                                    27

پیشنهادات                                                                                   27

نمودار محتوای عملیات پیمانکاری                                                       28

ضمائم:

-        برگ استعلام بهاء                                                        29

-        فرم صدور چک                                                             30

-        رسید اسناد دریافتنی                                                   30

-        فرم واگذاری اسناد دریافتنی                                          31

-        قبض پرداخت صندوق                                                   31

-        قبض دریافت صندوق                                                    32

 

میزان رضایت دانشجو:
اینجانب .......حاجی کریم نظری پروژه کارآموزی خود را در شرکت ........گذرانده ام. این پروژه شامل تجربیاتی است که در شرکت رویان ستون به مدت 160 ساعت کارآموزی ثبت شده است و مقایسه اطلاعات و تئوری های مختلف صورت گرفته است.
اكنون كه به اصل و هدف واحد كارآموزي فكر مي كنم پي به درستي و به جا بودن آن برده و افرادي را كه سبب اضافه شدن اين واحد درسي به كل واحدها شده را تحسين مي نمايم. 
اين دوره بسيار مفيد و براي دانشجو حائز اهميت مي باشد و هدف آشنايي با محيط كارگاهي، كسب تجربه، ايجاد و درك روابط بين مفاهيم و اندوخته هاي تئوري با روشها و كاربردهاي عملي و اجرايي، ايجاد ارتباط با محيط كار و تعيين ميزان كاربرد تئوري در عمل بوده است.
گرچه گذراندن كليه واحد هاي درسي رشته حسابداری نقش به سزايي در گسترش علم به اين رشته را دارند اما هيچ چيز به مانند ديدن، لمس كردن و انجام عملي كارها از نزديك و قرار گرفتن در شرايط نخواهد بود.
 
 
خلاصه
اینجانب ......حاجی کریم نظری که در شرکت رویان ستون مشغول گذراندن دوره کارآموزی خود بودم در واقع این شرکت یک نوع شرکت پیمانکاری بوده که انواع کارهای خدماتی عمومی(نامه رسان، پیش خدمت، تلفن چی و...)، نگهداری و خدمات فضای سبز، تعمیر و نگهداری و تأسیسات را انجام می دهد، یک گزارش کامل تهیه کرده ام که شامل تعریف شرکت پیمانکاری، اصول کارکرد این نوع شرکت ها و انواع قراردادها، بحث کارگران و کارفرمایان را در این گزارش ذکر کردم که امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.
حسـابداری پیمانکاری یکی از روش های خاص حسابداری است که در روش عادی حسابداری گنجانده می شود. اصول و روش های موجود در حسابداری پیمانکاری در هر نوع قـراردادهای کوچک و پروژه ای بزرگ و چند ملیتی و... مورد استفاده قرار می گیرد. حسابداری پیمانکاری همه اطلاعاتی که پیمانکار نیاز دارد تا بتواند از صحنه رقابت، شرکت را به شیوه ای اثرگذار اداره نماید و موفق گردد، تهیه می کند. اطلاعاتی که توسـط حسابداری پیمـانکاری تعییـن می شـود شامل اطلاعات مالی و غیرمالی می شود که برای موفقیت شرکت سرنوشت ساز است. با توجه به انواع روش ها طی سال های مختلف جهت یکسان سازی اطلاعات مالی برای استفاده کنندگان به نحوه موثر ارائه گردد. روش های مختلفی انتخاب، آزمایش و حتی از بین رفته است، روش استفاده کنونی روش های مورد تأیید استانداردهای حسابداری ایران می باشد.
مقدمه:
حسابداري يكي از علومي‌است كه همه روزه اكثر افراد با آن سروكار دارند و برخي به صورت تخصصي و برخي به صورت تجربي از آن استفاده مي‌كنند. حسابداري اين امكان را به ما مي‌دهد كه ميزان سوددهي و هزينه‌ها را به صورت علمي‌و دلخواه تغيير دهيم. اطلاعات مربوط به‌اين رشته، مورد استفاده عموم مردم از مديران صنايع، سرمايه‌گذاران، تجار و اصناف تا استفاده‌كنندگان محصولات و خدمات مي‌باشد و باعث مي‌شود تا اعداد و ارقام نامفهوم و گيج‌كننده به صورت اطلاعات جالب توجه و قابل نتيجه‌گيري در دسترس قرار گيرد. 
فراگيري اين فن به صورت تخصصي، نه تنها به صورت يك حرفه مطرح بلكه در زندگي خصوصي و شخصي نيز كارساز مي‌باشد. به طور مثال نحوه صحيح بودجه‌بندي، تقسيم هزينه، تعيين قيمت تمام شده، روش‌‌هاي پيمانكاري، معاملات اوراق بهادار، تعيين استهلاك دارایي‌‌ها،انواع سرمايه‌گذاري،حسابداري با توجه به تورم و... از بحث‌‌هاي ارائه شده در اين گروه مي‌باشد. در پايان شايد بتوان حسابداري را به عنوان پايه اصلي صنعت، توليد و ارائه خدمات معرفي كرد. چرا كه بدون وجود حسابداري و ثبت دقيق و نتيجه‌گيري صحيح از اطلاعات،پايه اصلي شركت كه همان سرمايه و نقدينگي است به لرزه درآمده و چه بسا كه شركت را به انحلال بكشاند.
تنوع موسسات و گوناگوني فعاليتهاي مختلف اقتصادي در پهنه جهان، دانش و حرفه حسابداري را بر آن داشته تا در قالب مبـاني و اصـول عمومـي، راه حلهاي متناسبي را براي نگهداري حسابهاي فعـاليتهاي گوناگون، به نحـوي فراهم آورد كه صورتهاي مالي موسسات تصوير گوياتري از نتايج عمليات و وضعيت مالي ارائه دهند. از طرفي، فعاليتهاي موسسات اقتصادي در كشورهاي مختلف در بستري از اوضاع و احوال اقتصادي و اجتماعي و در محدوده مناسبات حقوقي كشور انجام مي شود و اين عامل، به نوبه خود، جستجو و يافتن راه حل مناسب و مطلوب را در محدوده راه حلهاي متعارف در سطح بين المللي الزامي كرده است.
ارجاع طرحهاي ساخت و ساز ابنيه، تأسيسات و تجهيزات بزرگ از طرف كارفرمايان عمومي و خصوصي به پيمانكاران مختلف، انعقاد قراردادهاي بلند مدت پيمانكاري براي اجراي طرحهاي ياد شده و انجام دادن فعاليتهاي ساخت و ساز در قالب اين قراردادها توسط پيمانكاران، يكي از فعاليتهاي عمده اقتصادي است كه نيازمند روشهاي مناسب ثبت و ضبط معاملات و فعاليتهاي مالي، تهيه و تنظيم گزارشهاي درون سازماني، اندازه گيري و شناخت درآمد و در نهايت تهيه و ارائه صورتهاي مالي متناسب براي پيمانكاران و كارفرمايان است.
فصل اول
عمليات پيمانكاري
 
اركان اصلي عمليات پيمانكاري: 
در هر نوع عمليات پيمانكاري اركان اصلي زير وجود دارد: 
كارفرما: شخص حقيقي يا حقوقي است كه به عنوان يك طرف قرارداد، عمليات اجرايي معيني را به پيمانكار ارجاع مي كند.
پيمانكار: شخصي حقيقي يا حقوقي است كه به عنوان طرف ديگر قرارداد، عمليات اجرايي پيمان را به عهده مي گيرد. 
قرارداد: رابطه حقوقي بين طرفين است كه منشأ تعهد و التزام مي باشد و شامل موضوع كار، مدت انجام كار، مبلغ قرارداد و تعهدات كارفرما و پيمانكار است. 
موضوع قراردادهاي پيمانكاري معمولاًساختن يك دارايي يا دارايي هاي است كه در مجموع طرح واحدي را تشكيل مي دهد. 
 
انواع قراردادهاي پيمانكاري:‌
قرارداهاي پيمانكاري به حالت هاي مختلف تنظيم مي شود اما معمولاً يكي از دو حالت كلي زير را دارا است:
الف) قراردادهاي مقطوع: 
در اين نوع قراردادها، پيمانكار با مبلغ مقطوعي به عنوان بهاي كل پيمان و يا مبلغي يعني براي واحد هر كار توافق مي كند در برخي از موارد، بهاي واحد هر كار يا مبلغ كل پيمان بر اساس تغييرات شاخص قيمت ها تعديل مي شود در اين نوع قرارداد هزينه هاي مواد، مصالح و ساير هزينه ها با پيمانكار است كه اگر كمتر از مبلغي كه از كارفرما دريافت مي كند خرج نمايد برايش سود محسوب مي شود.
ب) قراردادهاي اساسي: 
در اين نوع پيمان ها، مخارج مجاز يا تعيين شده در قرارداد به پيمانكار تأديه و در ازاء خدمات انجام شده درصد معيني از مخارج يا حق الزحمه ثابتي به پيمانكار پرداخت مي شود. 
يكي از خصوصيات قراردادهاي پيمانكاري اين است كه مدت اجراي قرارداد معمولاً به بيش از يك دوره مالي تسري مي يابد ولیطول مدت اجراي قرارداد نبايد ملاك شناخت قراردادهاي پيمانكاري قرار مي گيرد. 
ج) قرار داد مديريت اجرایی:
در اين نوع قراردادها بهـاي مواد و مصالح در مقابل ارائه صورتحساب به پيمانكار پرداخت مي شـود و هر مبلغ معين و مشخص كه در ابتـداي قرارداد توافق شده و در پايان كار به عنوان حق الزحمه به پيمانكار پرداخت مي شود. 
در قرارداد نوع دوم كه قرارداد اساسي مي باشد حق الزحمه درصدي از هزينه هاست اما در قرارداد نوع سوم حق الزحمه مبلغ مشخصي است و به هزينه ها مربوط نمي شود. 
 
مراحل اجراي طرح و انجام عمليات پيمانكار:
مراحل اجراي طرح در موسسات خصوصي و عمومي تفاوت زیادی ندارند، و موسسات خصوصي تقریباً در اجراي عمليات پيمانكاري از تشريفات دولتي تبعيت مي كنند. اجراي طرحهاي عمراني در موسسات خصوصي همانند موسسات بخش عمومي تابع تشريفات خاصي است كه در 5 مرحله جداگانه آورده شده است: 
مرحله 1- مطالعات مقدماتي يا اوليه طرح: 
موسسات بخش خصوصي معمولاً طرح هاي ساختماني، تأسيسات و تجهيزاتي خود را بادر نظر گرفتن منابع مالي، پيش بيني و سپس نقشه ها و اسناد و مشخصات اجرايي ازروسا يا با كمك موسسان مشاور تهيه مي كنند. مطالعات مقدماتي طرح شامل اقدامات زير است:
 
1-1- خدمات تحقيقاتي و بنيادي:
مطالعات اين مرحله شامل: مطالعات منطقي، اجتماعي و اقتصادي است كه بر مبناي نتايج حاصل از آنها، تصميم گيري كلي در مورد برنامه ها و شناخت طرح ها به عمل مي آيد. 
2-1- مطالعات شناسايي طرح:
مطالعات اين مرحله شامل: تحقيقات و بررسي هاي لازم به منظور تعيين هدف طرح، شناخت اجراء قشكله، داده ها و ستانده و همچنين امكانات فني و اجرايي با توجه به مصالح ساختماني، تجهيزات، نيروي انساني، ساير امكانات و محدوديت ها و بالاخره حدود سرمايه گذاري، زمان اجراء، كاسبات اقتصادي، تعيين بهره وري و تعيين اثرات اجتماعي و اقتصادي ناشي از اجراي طرح است. حاصل اين مطالعات به شكل گزارشي تدوين مي گردد كه مبناي اتخاذ تصميم در مورد اقدامات بعدي خواهد بود. 
3-1- تهيه طرح مقدماتي: 
بعد از شناخت طرح و تعيين مشخصات كلي آن برمبناي بررسي ها و يا مطالعات توجيهي حتي و اقتصادي خاص، مطالعات مقدماتي طرح انجام مي شود. خدمات مربوط به مطالعات مقدماتي شامل مطالعات تحقيقاتي و آزمايش هاي لازم به منظور طراحي و تهيـه نقشـه هاي مقدمـاتي و مشخصـات كلي، تعييـن محل هاي مناسب و برآورد كلي ابعاد و حجـم كار و مخـارج هريك از راه حل هاي پيشنهادي و همچنين مقايسه و تعيين نكات مثبت و منفي هر راه حل و بازده اقتصادي و اثرات اجتماعي هر يك از آنهـا مي باشد. تهيه كننـده طرح مقدمـاتي مناسب ترين راه حـل را با ذكـر دليل لازم توجيه مي كند مطالعات و تحقيقات، نقشـه برداري ها و بررسـي ها و آزمايش هاي اين مرحلـه بايد به اندازه اي كامل باشد كه امكان برآورد مخـارج دوره مطرح و هزينه هاي بهره برداري را به منظور اتخاذ تصميم منطقي فراهم سازد و نتيجه اين مطالعات و روش انجام مراحل بعد به شكل گزارشي تدوين مي شود. 
4-1- تهيه نقشه ها و مشخصات اجرایی طرح: 
تصويب طرح مقدماتي توسط دستگاه اجرايي( مجري طرح )‌مبناي تهيه نقشه ها و مشخصات اجرايي طرح قرار خواهد گرفت. خدمات اين مرحله شامل انجام مطالعات، بررسي ها، تحقيقات و نقشه برداري ها و آزمايش هاي لازم به منظور تهيه كليد اسناد عمليات اجرایي طرح از جمله: نقشه هاي اجرايي و مشخصات فني اختصاصي، نقشه محل نتيجه آزمايش ها، برنامه زماني اجراي كار، صنايع تهيه مصالح، برآورد مقادير كار و پيش بيني دقيق مخارج اجراي طرح مي باشد.
دفتر پيمانكار دفتر كارفرما
ثبتي ندارد هزينه مطالعاتي طرح ××
بانك ××
پرداخت بابت مطالعات مقدماتي طرح
 
مرحله 2- ارجاع كار به پيمانكار:
در ارجاع كار به پيمان كار مراحل زير بايد طي شود:
1-2-تكثير اسناد و مدارك مناقصه: 
بعد از تصويب گزارش ها، نقشه ها و ساير اسناد و عمليات اجراييو حصول اطمينان از مهيا بودن زمين يا محل اجراي طرح، اسناد و مدارك مناقصه تكثير و در اختيار شركت كنندگان در مناقصه قرار مي گيرد. 
2-2- دعوت از پيمانكاران براي انجام طرح:
بعد از آماده شدن اسناد و مدارك مناقصه، پيمانكاران به طريق زير از نوع و مشخصات طرح مطلع مي شوند و در صورتي كه مايل به اجراي طرح باشند، اسناد و مدارك مناقصه را از كارفرما يا مهندسين مشاور خريداري و براي بررسي و مطالعه در اختيار كادر فني خود قرار مي دهند. 
 
 
 
دفتر پيمانكار دفتر كارفرما
ثبتي ندارد هزينه مطالعاتي طرح ××
بانك ××
پرداخت بابت مطالعات مقدماتي طرح
 
ارجاع به پیمانکار به 3 طریق انجام می شود:
الف) مناقصه عمومی:
در اين روش مبلغ و مشخصات طرح و شرايط شركت در مناقصه از طريق درج آگهي در جرايد به اطلاع داوطلبان شركت در مناقصه مي رسد. 
ب) مناقصه محدود:
در اين روش دعوتنامه شركت در مناقصه براي شركت هايي ارسال مي شود كه صلاحيت آنها براي شركت در مناقصه قبلاًتعيين و نام آنها در ليست واجدين شرايط شركت هاي پيمانكاري ( ليست خاص ) درج شده باشد. پس به دليل تخصصي بودن يا ويژگي خاص كار از تعداد محدودي پيمانكار دعوت به عمل مي آيد.
ج) ترك مناقصه:
در مواردي كه تحت شرايط خاص و بنا به شخصيت مقامات اجرايي انجام مناقصه ممكن و يا به صرفه و صلاح نباشد.پيمانكار از طريق ترك مناقصه مستقيماً انتخاب مي شود. 
د) توافق قيمت:
در اين روش در مواردي كه انجام مناقصه ميسر و يا به مصلحت نباشد مي توان طرح را با توافق قيمت به پيمانكار ارجاع داد. 
3-2- تسليم قيمت پيشنهادي و ضمانت نامه شركت در مناقصه: 
چنـانچه كادر فنـي پيمانكار انجام پيمان را با توجه به امكانات پيمانكار عملي تشخيص مي دهد،‌قيمت كل كار را از روي نقشه ها محاسبه و پيشنهاد مي كند قيمت پيشنهادي پيمانكار براي اجراي طرح همراه با ساير اسناد و مدارك مذبور در آگهي، نظير ضمانت نامه بانكي در دو پاكت جداگانه- پاكت «الف» حاوي ضمانت نامه بانكي وكليه اسناد و مناقصه و پاكت «ب» فقط شامل برگ پيشنهاد مبلغ كل- به كارفرما (مناقصه گزار)تسليم مي شود. 
4-2- انتخاب پيمانكار: 
كميسيـون مناقصـه براي تعييـن برنده مناقصه، پيشنهادهاي واصلـه را با رعايت آئين نامه معاملات دولتـي افتتاح و قرائت مي كند. كميسيون مزبور ابتدا پاكت الف را باز مي كند و در صورتي كه پيمانكار تمامي شرايط مزبور در مناقصه را رعايت و كليه مدارك را ارسال كرده باشد، مبادرت به افتتاح پاكت ب مي كند. مناقصه گزار پس از ارزيابي پيشنهادها و تهيه جدول مقايسه، از بين پيشنهادهايي كه تمامي شرايط مناقصه را دارا باشد و از قيمت اعتدال خارج نباشد. مناسبترين پيشنهاد از نظر مالي و ساير شرايط انتخاب و به عنوان برنده مناقصه معرفي مي كند. ضمانت نامه شركت در مناقصه در صورتي كه برنده مناقصه از انعقاد قرارداد امتناع ورزد به نفع كارفرما ضبط خواهد و از نفر دوم براي عقد قرارداد دعوت مي شود. 
دفتر پيمانكار دفتر كارفرما
پيمان در دست اجرا××
هزينه شركت در مناقصه××
انتقال هزينه شركت در مناقصه به حسابپيمان در جريان ساخت دارايي در جريان××
هزينه مطالعاتي طرح××
انتقال هزينه مطالعاتي طرح به حسابدارايي در جريان تكميل
 
مرحله 3- انعقاد قراردادبا پيمانكار: 
پس از اينكـه برنده مناقصـه تعيين شـد قراردادي بين پيمانكار و كارفرما منعقـد و ضمانت نامـه هاي شركت در مناقصه آزاد مي شود. اهم مواردي كه در قرارداد پيش بيني مي شود، شامل موارد زير است: 
1-3- نام طرفين قرارداد ( كارفرما- پيمانكار ).
2-3- موضوع پيمان: 
اجراي عمليات كارهاي اصلي، كارهاي فرعي و كارهاي جديد احتمالي است. كارهاي فرعي عملياتي را شامل مي شود كه به منظور اجرا و نگهداريعمليات موضوع پيمان ضروري است، اما جزء كارهاي اصلي پيمان محسوب نمي شود به طور كلي منظور از موضوع قرارداد مال يا عملي است كه هر يك از طرفین تسليم يا انجام آن را به عهده مي گيرند.
3-3- مبلغ پيمان: 
مبلغـي كه پيمان براساس آن منعقد مي شود و با توجه به شرايط عمومي پيمان مبلغي به آن اضافه يا كسر مي گردد. دستگاه هاي اجرایي موظفند در ارجاع كارهاي اضافي به پيمانكار يا تغيير در مقادير كار مفاد بخشنامه به شرايط عمومي پيمان را رعايت كنند.
4-3- مدت پیمان: 
مدتي است كه پيمانكار تعهد مي كند در طي آن كارگاه را تجهيزات و عمليات مورد پيمان را اجرا كند.
5-3- تأييدات و تعهدات پيمانكار: 
به طور خلاصه پيمانكار تأييد مي كند كه هنگام تسليم پيشنهاد، مطالعات كافي به عمل آورده و هيچ نكته اي باقي نمانده است كه بعداً بتواند در مورد آن به جهل خود استناد نمايد. 
6-3- تعهدات و اختيارات كارفرما: 
كارفرما متهعد است كليه زمين هایي را كه براي تأسيس و ايجاد كارگاه و انجام عمليات موضوع پيمان مورد نياز است در تاريخ هـايي كه در برنامـه تفصيلي اجرایی منظم به پيمان پيش بيني شده است طبق صورت جلسـه به پيمانکار تحـويل دهـد.همچنين كارفرما در مدت اجراي پيمان مي تواند توسط دستگاه نظارت، مهندس مقيم و يا مأمورين ديگري عمليات پيمانكار را بازرسي كند. 
7-3- ضمانت نامه انجام تعهدات: 
در موقع امضاء قرارداد پيمانكار بايد ضمانت نامه اي ( در حال حاضر 50% مبلغ اوليه پيمان ) از بانك مورد قبول كارفرما طبق نمونه اي كه معمولاً ضميمه اسناد مناقصه است اخذ و تسليم كارفرما كند. ضمانت نامه مذكور بايد تاريخ تصويب صورت مجلس تحويل موقت موضوع پيمان معتبر توبه دستور كارفرما قابل تمديد باشد. 
دفتر پيمانكار دفتر كارفرما
پيمان در دست اجرا                    ××
سپرده نقدي ضمانتنامه پیش پرداخت   ××
 بانك××
ثبت كارمزد و سپرده نقدي ضمانتنامه پیش پرداخت ثبتي ندارد
 
 
حساب انتظامي- ضمانتنامه پیش پرداخت  ××
طرف حساب انتظامي- ضمانتنامه پیش پرداخت××
ثبت صدور ضمانت نامه پیش پرداخت معادل 20% مبلغ اولیه پیمان
حساب انتظامي- ضمنتنامه پیش پرداخت     ××
طرف حساب انتظامي- ضمانتنامه پیش پرداخت   ×× ثبت ضمانت پیش پرداخت شركت 
حساب انتظامي- وثيقه ضمانتنامه پیش پرداخت××
طرف حساب انتظامي- وثيقه ضمانتنامه پیش پرداخت××
ثبت ضمانتنامه پیش پرداخت
 
8-3- پيش پرداخت و ترتيب واريز آن: 
كارفرما موافقت مي كند به منظور تقويت بنيه مالي پيمانكار و تكميل تجهيزات وي درصدي از مبلغ اوليه پيمان را به عنوان پيش پرداخت در مقابل ضمانت نامه بانكي پرداخت كند. 
دفتر پيمانكار دفتر كارفرما
بانك ××
پيش دريافت××
ثبت پيش دريافت پيمان پيش پرداخت ××
بانك××
ثبت پيش پرداخت پيمان
 
9-3- جريمه تأخير: 
اگر كسي تعهد به امري كند يا تعهد نمايد از انجام امري خودداري كند، در صورت تخلف مسئول خسارتطرف مقابل است، مشروط بر اينكه جبران خسارت تسویه شده باشد و يا بر حسب قانون موجب زمان باشد توافق طرفين درباره ميزان خسارت ممكن است به اين شكل باشد كه ميزان خسارت را قبلاً ارزيابي نمايند و در قرارداد مبلغ مقطوعي را معین كنند كه در صورت اجراء يا عدم اجـراء يا در صورت تأخيرقابل پرداخت باشد جريمه تأخير معمولاً در موارد جداگانه اي در قراردادهاي پيمانكاري پيش بيني مي شود و خسارت و جرائم قابل پرداخت توسط پيمانكار كه ناشي از تأخير و تكميل كارها يا ساير علل باشد، تماماً به عنوان هزينه پيمان تلقي مي گردد. 
مرحله 4- اجرای كار ( شروع عمليات ):
1-4- تحويل، تأسيس و تجهيزكارگاه: 
پس از اينكه پيمان منعقد شد، كارفرما كليه زمينهايي را كه براي تأسيس و ايجاد كارگاه و انجام عمليات موضوع پيمان مورد نياز است به پيمانكار تحويل و شخص يا موسسه اي را به عنوان دستگاه نظارت به پيمانكار معرفي كند. همچنين كارفرما يا دستگاه نظارت براي كنترل مستقيم عمليات كارگاه، شخصي را به عنوان ناظر مقيم تعيين و كتباً به پيمانكار معرفي مي نمايد.
دفتر پيمانكار دفتر كارفرما
پيمان در دست اجرا      ××
بانك ××
ثبت هزينه هاي تأسيس كارگاه ثبتي ندارد
 
 پيمانكار نيز براي شروع كار و اجراي طرح، شخصي را به عنوان رئيس كارگاه تعيين و كتباً به كارفرما يا دستگاه نظارت معرفي مي كند. پيمانكار مسئوليت حسن اجراي تمامي كارهاي موضوع پيمان را براساس مشخصات و نقشه هاي تفصيلي و محـاسبات فنـي به عهـده دارد و نظارتي كه از طرف كارفرما يا نماينـدگان او، در اجـراي طرح مي شود از ميزان اين مسئوليت نمي كاهد. پيمانكار دست اول مي تواند به منظور تسهيل و تسريع در اجراي قسمت يا قسمت هايي از عمليات موضوع پيمان موافقت نامه هايي با شخص يا اشخاص يا پيمانكاران جزء ( دست دوم ) منعقد كند، مشروط بر آنكه آنان را از واگذاري كار به غير ممنوع دارد. به هرحال ارجاع كار به پيمانكاران جزء تحت هيچ عنوان از مسئوليت و تعهدات پيمانكار نخواهد كاست.از اين مرحله بخشي از مخارج اجراي طرح از محل تنخواه گرداني كه به هر كارگاه اختصاص مي يابد پرداخت مي شود. 
دفتر پيمانكار دفتر كارفرما
تنخواه گردان كارگاه ××
بانك      ××
ثبت تنخواه گردان ارسالي به كارگاه ثبتي ندارد
 
تنخواه گردان كارگاه ممكن است تصفيه و يا تجديد شود. با فرض آنكه در نظر باشد. مبلغ تنخواه گردان كارگاه تصفيه گردد وجوه ارسال شده به دفتر مركزي بابت واريز تنخواه گردان به صورت زير در دفتر روزنامه پيمانكار ثبت مي شود:
دفتر پيمانكار دفتر كارفرما
بانك ××
تنخواه گردان كارگاه   ××
ثبت وجوه دريافتي از كارگاه بابتتصفيه تنخواه گردان ثبتي ندارد
 
2-4- مخارج دوره اجراي طرح:
پيمانكاران داراي يك دفتر مركزي هستند كه عموماً در تهران يا در مركز استان واقع است بعد از امضاء قرارداد معمولاً كارگاه جداگانه اي در محل اجراي هر طرح احداث مي گردد. دوره اي كه هزينه هاي مربوط به يك قرارداد شناسايي مي شود با امضاء قرارداد آغاز و با تكميل آن پايان مي يابد. هزينه هاي قبل از انعقاد قرارداد در صورتي كه قابل تشخيص و شناسايي باشند به حساب پيمان انتقال مي يابد، در غير اين صورت جز هزينه هاي دوره وقوع محسوب خواهد شد. مخارج دوره اجراي طرح قبل از تنظيم قرارداد صرفاً به وسيله دفتر مركزي و بعد از آن توسط دفتر مركزي و كارگاه پرداخت مي شود.
 
- مخارج اجراي طرح به وسيله كارگاه:.................
 
روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2820 دوشنبه 06 مرداد 1393 زمان : 3:38 نظرات (0)

دانلود گزارش کار حضور و فعالیت در کارخانه رنگ سازی

موضوع گزارش کار:

دانلود گزارش کار حضور و فعالیت در کارخانه رنگ سازی

قالب بندی:word

تعداد:120 صفحه

فهرست مطالب

­عنوان

صفحه

مقدمه

4

مخلوط کن های مورد مصرف در صنعت رنگسازی

5

آسیاهای مورد مصرف در صنعت رنگسازی               

11

آسیا با قدرت زیاد                                             

13

آسیاهای مدرن با بازده زیاد                                    

13

آسیاهای مدرن با بازده متوسط                                 

14

آسیا مخلوط کن های سنگین

14

آسیای یک غلطکی                                                

15

آسیای سه غلطکی                                                 

16

آسیای گلوله ای                                                      

22

آسیا با دور تند و تیغه های برنده                                

26

نحوه کار با آسیای دور تند و تیغه های برنده                    

27

آسیای آتریتور                                                          

31

عملیات رنگسازی                                                      

32

وظایف و خواص فیزیکی رزین                                      

34

رزین آلکید                                                                

35

شرح فرآیند رنگسازی                                                     

37

نمودار گردش فرآیند

37

رنگدانه ها                                                                   

41

قابلیت انحلال رنگدانه ها                                                  

42

قابلیت انحلال رنگدانه در آب                                         

42

قابلیت انحلال رنگدانه دررزین ها حلالها و روغن ها            

43

سطح تماس ذرات رنگدانه                                              

45

فلزات خشک کننده                                                        

48

پخش کننده ها                                                           

48

مواد بازدارنده خوردگی                                                 

52

مواد ضد کف                                                                

54

حلال ها                                                                     

57

حلال های نفتی                                                            

58

حلال های آروماتیک                                                       

59

الکل ها ، استرها و کتون ها                                              

60

عملیات های واحد رنگسازی                                            

61

پر کردن                                                                      

64

واکنش و هم زدن                                                            

66

فیلتراسیون                                                                    

68

فیلترهای ناشن                                                             

71

فیلتر های فشار                                                              

71

پرس های فیلتر                                                              

73

پرس های دیافراگم                                                         

73

فیلتر های تحت خلا مداوم                                                 

74

سانتریفیوژها                                                                

75

فیلترهای غربال                                                             

76

خشک کردن                                                               

76

اجاق ها                                                                       

78

خشک کن های خلا با همزن                                            

79

خشک کن های فیلتر                                                     

80

خشک کن های اسپری                                                     

80

خشک کن های غلطکی                                                  

82

خشک کن های گردش یکسره                                          

83

خشک کن های با بستر سیال                                            

84

خرد کردن و آسیاب کردن                                              

84

طراحی و عملکرد واحد تولیدی                                        

86

 
 
 
 
رنگ سازی
مقدمه
صنعت رنگ سازی در حقیقت اختلاط چهار جز اصلی رنگ پايه  رنگدانه  حلال و مواد کمکی در یکدیگر می باشد. در روند اختلاط این چهار جز که هرکدام ممکن است خود مجموعه ای از دو یا چند ماده ی دیگر باشد  مرحله ی پخش رنگدانه و سایر مواد جامد در فاز مایع رنگدانه از مهمترین مراحل تعیین کننده ی کیفیت رنگ تولید شده می باشد برای این منظور از انواع مخلوط کن ها و آسیا ها و آسیا مخلوط کن ها استفاده می شودکه هر کدام از آن ها در نوع معینی از رنگ ها با درجه ی گرانروی خاصی از رنگ کارایی بهتری از خود نشان می دهد.
در این گزارش به اختصار به توضیح درباره این مخلوط کن¬ها، رنگدانه¬ها وهمچنین سایر عملیاتهای صنعت رنگسازی می پردازیم.
 
 
 
 
 
مخلوط کن های مورد مصرف در صنعت رنگسازی
این مخلوط کن ها را به سه دسته‌ی کلی تقسیم می کنند :
الف) مخلوط کن هایی که رنگ دانه و رنگپایه را با هم مخلوط می کنند و آن را تبدیل به خمیری می کنند که در مرحله ی بعد توسط یک آسیاب خرد و پخش می‌شود.
ب) مخلوط کن هایی که عمل اختلاط و آسیای رنگدانه در رنگپایه را همزمان انجام می دهد.
ج) مخلوط کن هایی که خمیر اسیا شده را با سایر مواد باقی مانده در رنگ مخلوط می کنند تا رنگ نهایی بدست آید.
مخلوط‌کن‌هایی که فقط به درد خمیر می خورند ممکن است از نوع سنگین یا ثابت باشند یا از نوعی که تانک ان ها قابل جابه جا شدن است این نوع مخلوط کن ها در کنار اسیا های شنی مورد استفاده قرارمی گیرند .
طرح مخلوط کن های ساخته شده توسط سازندگان مختلف تا اندازهای متفاوت می باشد اما اصول کلی کار آنها یکی می باشد .
مخلوط کنی که تانک ان قابل جا به جا شدن می باشد یک همزن دوتایی غیر ثابت دارد که می تواند خمیر های بسیار غلیظ را به هم بزند . هر یک از همزن ها حول محور خود می چرخد و هر دو با هم با سرعت نسبتا کمتری در یک حرکت  سیاره ای تمام فضای داخل تانک را پوشش می دهند تا بدین نحو بهترین عمل اختلاط صورت گیرد انتهای همزن ها نزدیک به کف تانک می باشد و طوری نصب شده که خمیر از کف به مرکز منتقل می شود تا خمیری یکنواخت بدست آید در خلال مخلوط کردن رنگپایه و رنگدانه ارابه ی مخصوص حمل تانک مخلوط کن و خود تانک را محکم به پایه ی مخلوط کن می بندند و هنگامی که زمان اختلاط به پایان رسید برای حمل و خارج کردن خمیر به سرعت ان را باز می کنند این نوع مخلوط کن ها را برای تهیه ی خمیر هایی که غلظت بالا دارند به کار می برند در نتیجه باید در هنگام کار یک نیروی برشی زیادی را ایجاد کرد ظرفیت عملی این مخلوط کن ها تا 150 گالون می باشد.
شکل زیر نشان دهنده ی نوع تیغه می بشد که سمت چپ شامل دو تیغه است و برای خمیر های غلیظ    به کار می رود.
 
 
برای جلوگیری از ایجاد وقفه از مخلوط کن های دوقلو استفاده می کنند در این نوع مخلوط کن ها به طور متناوب یکی از مخلوط کن ها مشغول تهیه ی خمیر و دیگری تخلیه خمیر تولید شده به اسیا می باشد در هر یک از مخلوط کن ها دو همزن وجود دارد که بر روی یک شفت قرار می گیرند همزن بالایی ثابت و همزن پایینی قابل چرخش است همزن پایینی از جنس فولاد خشک و به شکل یک پره هی چند شاخه می باشد سرعت چرخش این همزن 35 الی 37 در در دقیقه می باشد.
تیغه‌های عمودی تعبیه شده برروی این همزن ها از فضای لابلای یکدیگر و نزدیک به هم عبورکرده و بدین ترتیب یک نیروی برشی قوی را ایجاد می کنند که می‌تواند خمیر‌های غلیظ را به هم بزند . همزن پایینی نزدیک به کف تانک قرار می گیرد و طوری نصب شده است که خمیر را به سمت بالا هدایت می کند علاوه بر این همزن پایینی مجهز به یک خمیر پاک کن می باشد که از تجمع و چسبیدن خمیر در اطراف تانک جلوگیری می شود البته در اکثر مواقع این عمل دستی و به کمک حلال مناسب انجام می شود. در انتهای هر یک از مخلوط کن ها یک دریچه‌ی خروجی تعبیه شده است که از طریق آن خمیر به سمت آسیا منتقل می شود.
 
سیستم کلاچ تعبیه شده بر روی شفت متحرک هر یک از مخلوط کن ها به نحوی است که اجازه می دهد هر کدام از انها را مستقل از یکدیگر به حرکت در بیاورد ویا متوقف کند .معمولا یک مخلوط کن دوقولو را بروی سقف بالای یک آسیای غلطکی قرار می دهند و خمیر تولید شده در مخلوط کن را از دریچه ی خروجی از طریق معبری با شیب تند که از سقف می گذرد به درون آسیای زیرین آن میریزند ظرفیت اختلاط این مخلوط کنها 50 تا 150 گالون می باشد.
در عملیات اختلاط به منظور دستیابی به حداکثر راندمان باید مواد تعیین شده بروی برگه‌ی تولید رنگ به صحیح و مناسب وارد مخلوط کن شود باید نخست بخشی از رنگپایه و بدنبال آن مقار مناسبی رنگدانه به مخلوط کن اضافه شود تا یک خمیر سفت بدست آید انگاه باقی مانده ی رنگپایه و رنگدانه را به خمیر اضافه می‌کنیم. غلظت در مخزن باید طوری باشد که همزن بدون توقف عمل کند را در این صورت حداکثر نیروی برشی به مخلوط وارد می شود . وقتی خمیر عاری از هرگونه کلوخه شد باقی ماندهی رنگدانه را اضافه می کنیم. غلظت لازم برای مخلوط رنگدانه و رنگپایه دراسیا کمتر از غلظت لازم در مخلوط کن ها می‌باشد. بنابراین باید مقداری رنگپایه را باید نگه داشت تا همان طور که در بالا پیشنهاد شد پس از کامل شدن اختلاط در مخلوط کن آن را به خمیر تهیه شده اضافه کرد. به منظور حداکثر بهره ی ا قتصادی باید خمیر تهیه شده حاوی رنگدانه های بیشتر باشد با وجود این باید عوامل دیگری را هم در نظر گرفت برای مثال مقدار رنگپایه به کار رفته باید به مقدار کافی باشد و در صورت عدم رعایت این نکته ممکن است توده ای خشک یا خرد شونده بدست اید که نتواند چسبندگی لازم برای ایجاد تنش برشی را ایجاد کند. همچنین اگر مقدار درصد رنگپایه کم باشد شرایطی همانند فوق پدید می آید.
حلال‌ها مرطون کننده های خوبی هستند اما دارای چسبندگی نمی باشند. رنگدانه‌ها نه تنها از نظر میزان جذب روغن و خصوصیات مرطوب شوندگی سطحشان با هم تفاوت دارند بلکه از لحاظ مرطوب شوندگی در مقابل رنگپایه های مختلف نیز متفاوتند بنابراین برای مخلوط کردن رنگپایه و رنگدانه باید بهترین نسبت انتخاب شود.
مخلوط کن هایی که عمل اختلاط و اسیا را با هم انجام می دهند شامل مخلوط کن های سنگین و مخلوط کنها ی تیغه دار با سرعت بالا می باشد .Banbury مخلوط‌کن‌هایی که برای رقیق کردن خمیر اولیه با سایر مواد باقی مانده مورد استفاده واقع می شوند غالباً به مخلوط کن های با تانک متحرک معروفند ظرفیت این نوع مخلوط کن ها از 50 تا 250 گالون می باشد و از انجا می توان با یک مخلوط کن از چند تانک استفاده کرد.سرعت در این نوع میکسر ها ی 150 گالونی 155 دور بر دقیقه می باشد و در میکسر های 250 گالونی 120 دور بر دقیقه می‌باشد تیغه‌ی پایین همزن تقریبا تمام فضای نزدیک کف تانک را جاروب می کند و تیغه ی بالا مواد را به سمت بالا می راند و بدین ترتیب یک جریان متلاطم و گردابی حاصل می شود . در صورتی که بخواهیم یک نوع رنگ درمقیاس بالا تولید کنیم استفاده از تانک های رقیق کننده ی 500 الی 1000 گالونی ثابت بهتر و باصرفه تر خواهد بود با وجود این هزینه ی تمیز کردن تانک های ثابت به مراتب بیشتر از تانک های متحرک می باشد.
شکل زير نوعی میکسر آزمایشگاهی را نشان می دهد که رنگ قبل تولید انبوه در آن تولید می‌شود.
 
 
 
نمونه ای از یک میکسر آزمایشگاهی  با تانک متحرک می باشد.
 
آسیا های مورد مصرف در صنعت رنگ سازی
 
قبل از ورود به مبحث اصلی لازم به ذکر است که خرد و آسیا کردن واقعی رنگدانه و تبدیل آن ها به ذرات کوچکتر در مراحل تهیه و ساخت رنگدانه توسط تولید کنندگان انجام می شود اما پس از تهیه و ساخت رنگدانه ها در خلال زمان انبارداری و حمل به محل مصرف این ذرات ریز به هم می چسبنددر نتیجه رنگدانه ی بدست آمده حاوی حاوی ذرات تجمع یافته درشتی می شود که باید در هنگام ساخت رنگ خرد شود و به همان ذرات اولیه تبدیل شود هدف از اسیا کردن خرد کردن ذرات به هم چسبیده است و منظور کاهش اندازه ذرات آن نمی باشد.
اسیا های مورد مصرف در صنعت رنگسازی را برحسب نوع با میزان قدرت خرد کردن و در هم شکستن ذرات گروه بندی می کنند.
الف)
 
آسیای یک غلطکی     1) Single roll mill 
سه غلطکی 2) Three roll mill 
گلوله ای 3) Ball mill 
آتریتور 4) Attritor mill 
 
 
ب) اسیا های مدرن با بازده زیاد
 
 
اسیای شنی و مهرهای 1) Sand & bead mills
آسیای سنگی با سرعت زیاد 2) High speed stone mills
 
 
ج) آسیا ی مدرن با بازده ی متوسط
آسیا با دور تند و تیغه ی برنده 1) High speed impeller grinder 
آسیا های کینیتیکی 2) Kinetic dispersion mills 
 
 
آسیا با قدرت زیاد
این آسیا ها قادرند انواع رنگدانه را در محیط رنگ از هم جدا و پخش کند آسیا‌های گلوله ای حتی برای آسیا کردن رنگدانه ای خشک به کار می رود ( در حد متوسط) . موادی مانند سنگ معدن باریت با این آسی خرد و ریز می شود اما این آسیا قادر نخواهد بود دی اکسید تیتانیم را به قطر 0.2 میکرون تبدیل کند کار کردن با این اسیا این خطر را دارد که با افزایش دما عمل اسیا کردن مختل و ذرات به هم بچسبند.
 
آسیا های مدرن با بازده ی زیاد
رنگدانه هایی که با اندازه ی مناسب ریز شده باشند با این دسته از اسیا ها در داخل محیط رنگ پخش می شوند این آسیا ها اغلب قابلیت خوبی برای استفاده شدن در خط تولید را دارند و سپس مخلوطی از رنگدانه و رنگپایه تغذیه می شود.
 
 
 
آسیا های مدرن با بازده¬ی متوسط
در شرایط دقیقا کنترل شده رنگدانه های مناسب را می بتوان با همزدن سریع به وسیله ی آسیا ها پخش کرد اما این اسیا ها قادر نیستند که با نیروی مکانیکی مداوم ذرات رنگدانه را به درجات بیشتری پخش کند و تنها قادر به پخش ذراتی است که  به آسانی پخش می شوند .
آسیا مخلوط کن های سنگین
این نوع ماشین عمل اختلاط و پخش کردن رنگدانه و رنگ پایه را یکجا انجام می‌دهد و برای کار کردن با خمیر های بسیار غلیظ که احتیاج به نیروی برشی زیادی دارتد طراحی شده است اما خمیر های مورد استفاده در آن به اندازه ی خمیر هایی که در آسیا های دو غلطکی به کار می رود غلیظ نیستند .
دو نوع از آسیا مخلوط کن های سنگین می باشد که از  Dough و  Banbury 
نظر طرح شبیه به یکدیگرند اما مخلوط کن های بنبوری مجهز به سیستم های گرم یا سرد کن می باشد لذا پخش در این نوع مخلوط کن ها همانند پخش در مخلوط کن های دو غلطکی می باشد .
این نوع مخلوط کن ها از یک ظرف تشکیل شده اند که درون آن دو تیغه ی تداخل کننده با یکدیگر در جهت متفاوت می چرخند تیغه ها از نظر شکل و پیچش شبیه حف لاتین اس می باشد حرکت تیغه ها خمیر را به سمت مرکز ظرف می کشاند و آن را به زور به سمت لابه لای تیغه ها و از آنجا به سمت جداره ی ظرف و در پایان به سمت فضای بالای مخلوط کن می فرستد و این چرخه دوباره تکرار می شود فاصله ی آزاد بین تیغه ها و ظرف نسبتا زیاد است و این به خاطر تنش برشی بالاست که خمیر بسیار غلیظ ایجاد می شود توده ی خمیر باید در دمای انجام عملیات اختلاط و آسیا باید به صورت سیال باشد و نباید میزان رنگدانه آن قدر زیاد باشد تا منجر به خشک شدن آن شود آین مخلوط کن ها برای تولید رنگ هایی که حاوی رنگدانه های درشت و ریز هستند مناسب نمی باشند .
 
آسیای یک غلطکی
تمام انواع خمیر ها را می توان با این دستگاه آسیا کرد و آن را به عنوان آسیای پایانی یا تکمیلی نیز مورد استفاده قرار داد یعنی خمیرهایی که تمام مراحل خود را طی کرده اند در پایان برای اطمینان از کامل شدن عملیات آن را از این آسیا عبور می‌دهند . لعاب هایی که مراحل تولید آن ها پایان یافته است سریعا از درو ن این آسیا نیز عبور می دهند تا بدین سان پخش آن ها بهبود یابد . برای کار با این آسیا خمیر را به داخل قیفی که بروی غلطک تعبیه شده است تغزیه می کنند و وقتی خمیر از بین میله ی آسیا عبور می کند عمل آسیا کردن آغاز می شود میله ی پره ی آسیا کننده در محل خروجی قیف قرار دارد برای کنترل سرعت جریان خمیر می توان زاویه ی پره با غلطک را تنظیم کرد و همچنیم می توان فشار اعمال شده بروی  میله ی آسیا را تا 750 پوند بر اینچ مربع تغییر داد.
شکل زير نمونه از میله‌ها در آسیای سه غلطکی می باشد
 
 
 
 
 
آسیای سه غلطکی
این آسیا از قدیمی ترین و پر مصرف ترین آسیا های غلطکی در صنعت رنگ سازی می باشد . این آسیا از سه غلطک تشکیل شده است که به ترتیب آنها از غلطک عقب ( خوراک دهنده )  غلطک مرکزی و غلطک جلو تشکیل شده است . هر غلطک در جهت مخالف غلطک مجاورش می چرخد سرعت چرخش آنها نیز متفاوت است نسبت سرعت هر غلطک به غلطک مجاور سه به یک می باشد . جدول زير سرعت غلطک ها را نشان می دهد :
 
غلطک 1 2 3
سرعت چرخش 35 115 345
( سرعت ها دو بر دقیقه می باشد)
 
 
شکل زير نمای کلی از یک اسیای سه غلطکی را نشان می دهد:
 
 
 
به طور کلی در آسیای سه غلطکی غلطک مرکزی در جای خود ثابت است و غلطک عقب و جلو را نسبت به آن تنظیم می کنند هر سه غلطک به وسیله ی گردش آب خنک یا گرم می شود کار این آسیا را می توان به مراحل زیر تقسیم کرد :
1) قبل از به کار انداختن آسیا غلطک جلو را قدری از غلطک مرکزی دور می کنند تا در تماس نزدیک آن نباشد .
2) خمیر به دست آمده از مخلوط کن به درون فضای بین غلطک عقب و مرکزی تغزیه می کنند و اسیا را به کار می اندازند دو انتهای منطقه ی تغزیه خمیر توسط قطعه ی فلزی بسته شده است تا مانع خارج شدن خمیر گردد در نتیجه ی چرخش غلطک ها قسمتی از خمیر به تدریج به غلطک مرکزی می چسبد و یا انتقال می یابد .
3)غلطک جلویی را مجددا به غلطک مرکزی نزدیک می کنند تا در تماس با ان قرار گیرد در صورتی که غلطک ها به درستی تنظیم شده باشند لایه ی یکنواختی از خمیر چسبیده به غلطک مرکزی به روی غلطک جلو منتقل می شود و در این زمان آسیا و پخش نهایی رنگدانه صورت می گیرد . شکاف بین غلطک های عقب و مرکزی تعیین کننده ی ضخامت لایه ی خمیری است که به فضای بین غلطک مرکزی و جلویی منتقل می شود.
4) یک صفحه ی فلزی که در جلوی غلطک تعبیه شده است خمیر چسبیده به غلطک جلویی را از روی آن برداشته و به ظرف جمع کننده ی خمیر انتقال می دهد . فاصله ی این صفحه با غلطک جلویی نیز قابل تنظیم است و می توان ابتدا آن را از غلطک دور کرد و پس از تنظیم کردن کار آسیا دوباره آن را در تماس با غلطک جلوتر قرار داد تا خمیر را از روی غلطک بردارد .
5) برای آخرین بار فاصله ی بین غلطک های عقب و مرکزی را تنظیم می کنند تا به غلطک جلو که با سرعت بیشتری در حال چرخش است خمیر به مقدار کافی برسد و زمان آسیا کردن به حد معقول برسد .
تجربه ی بسیار زیادی لازم است تا بتوان در هنگام کار کردن با این اسیا غلطک های آن را با یکدیگر تنظیم کرد زیرا که خمیر های مختلف از اجزای مختلف تشکیل شده است و به همین علت عملکرد آن ها در هنگام آسیا متفاوت است و شاید لازم باشد برای هر یک از آن ها غلطک ها را در شرایط جدیدی تنظیم کرد . یک روش کلی کار برای راه انداختن آسیا این است که غلطک های عقب و جلو را در تماس نزدیک با غلطک مرکزی قرار دهند در صورتی که غلطک ها به درستی تنظیم شده باشند منجر به ایجاد سائیدگی شدید در یکی از دو انتهای غلطک می شود و عمل اسیا و پخش خمیر به درستی و به طور یکنواخت انجام نمی گیرد .
از آن جا که سرعت چرخش غلطک ها با هم متفاوتند باید فاصله ی بین غلطک های عقب و مرکزی نسبت به فاصله ی غلطک های مرکزی و جلو بیشتر باشد بنابراین در منطقه ی فعال بین غلطک های عقب و مرکزی کار اصلی خرد کردن ذرات به هم پیوسته و بزرگ رنگدانه و تغزیه فیلم یکنواختی از خمیر به منطقه ی فعال بین غلطک های مرکزی و جلو می باشد.
اگر غلطک جلویی باید تا حد امکان به غلطک مرکزی نزدیک باشد اما نشان داده شده است که با وجود این هنوز هم فضای بین دو غلطک در مقایسه با اندازه ی ذرات نهایی رنگدانه نسبتا زیاد می باشد .
فاصله ی تنظیم شده بین دو غلطک بین 10 تا 40 میکرون می باشد و این در حالی است که اندازه ی ذرات بسیاری از ذرات رنگدانه های اصلی کوچکتر  یک میکرون می باشد  و اندازه رنگدانه یارهای زبر و درشت بیشتر از 25 میکرون نمی باشد . واضح خواهد بود که ذرات به هم پیوسته رنگدانه ها باید در هنگام عبور از منطقه ی فعال بین غلطک های مرکزی و جلویی خرد شوند اما پخش ذرات نهایی رنگدانه باید با ایجاد نیروی برشی انجام گیرد برای ایجاد نیروی برشی قوی باید رنگپایه گران روی زیادی داشته باشد به همین دلیل روغن های غلیظ شده در مقایسه با روغن های خام بروی آسیای غلطکی نتایج بهتری را از خود نشان می دهد سیالیت خمیر در ایجاد نیروی برشی موثر است به طوری که بالا بودن درصد رنگدانه برای این منظور خوب نمی باشد در حقیقت این امکان وجود دارد که در صورت کافی نبودن رنگپایه مصرفی ذرات به هم چسبیده رنگدانه تبدیل  به ذراتی سفتی شود که آنگاه خرد کرد آنها دشوار می باشد.
نکته ی دیگری که باید در هنگام کار با آسیای سه غلطکی توجه کرد چسبندگی لحظه ای خمیر است این چسبندگی باید تا حدی باشد که بتواند بروی نیروی گریز از مرکز غلطک های متحرک فایق آمده و از ریزش خمیر جلوگیری کند چسبندگی لحظه ای معمولا توسط مولکول های قطبی حاصل می شود پخش خوب دی اکسید تیتانیوم در خمیر مخلوط اولیه برای بدست اوردن چسبندگی لازم مناسب می باشد. روغن های خشک شونده و نیمه خشک شوندهکه گرانروی آنها با دما افزایش می‌یابد و آلکید رزین ها معمولا رنگدانه ها را به خوبی در خود پخش می‌کنند و در نتیجه خمیر های خوبی از آن ها ساخته می شود که چسبندگی لحظه ای مناسب دارند . زمان تقریبی لازم برای عبور ذره ی یک رنگدانه از منطقه ی فعال بین غلطک های مرکزی و جلویی و همچنین فشاری را که ممکن است در این منطقه بر روی خمیر اعمال شود محاسبه شده است در شرایط متوسط آسیا کردن این زمان حدود 0.001 ثانیه و فشار وارده از صفر تا حدود 250  کیلوگرم بر سانتیمتر مربع می باشدفشاری که در این مدت زمان کوتاه وارد می شود دوباره به صفر می رسد و ممکن است بلافاصله در سطح رنگدانه فشار منفی ایجاد گردد و محیط مساعدی برای جذب گاز روی سطح رنگدانه فراهم می آید و حتی الامکان جذب رطوبت هوا توسط رنگدانه نیز وجود دارد
ظرفیت یک آسیای غلطکی به چهار عامل زیر بستگی دارد:
الف) سرعت چرخش غلطک ها و اختلاف بین سرعت آن ها
ب) فاصله ی شکاف بین غلطک ها
ج) سیالیت و گرانروی شکل پذیری خمیر
د) ابعاد فیزیکی غلطک ها به ویژه طول آن ها
 
آسیا های گلوله ای
 
این آسیا متشکل از یک استوانه ی دوار افقی از جنس فولاد سخت شده می باشد 
 
روش دانلود فایل :
 
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 5657 دوشنبه 06 مرداد 1393 زمان : 3:14 نظرات (0)

دانلود گزارش کار کاراموزی حضور در اداره بهزیستی

گزارش كار آموزي

دانلود گزارش کار کاراموزی حضور در اداره بهزیستی

قالب بندی:word

تعداد:30 صفحه

رشته تحصیلی :      

مكان كار آموزي : اداره بهزیستی شهرستان

عنوان كارآموزي :کاردانی کامپیوتر

................

مهر 1391

 

 

سپاس خدایی را که در همه ی سختی ها یار و یاور ما هست .

 

اینجانب از زحمات بی دریغ  استاد محترم آقای مهندس .....و همچنین سرپرست محترم کارآموزی آقای مهندس ......و تمامی استادان محترم و مسئولین دانشکده را که مرا یاری نمودند تا دوره ی کاردانی خود را با موفقیت بگذرانم نهایت تشکر و قدردانی را دارم.

 

فهرست

 

مقدمه.................................................................................................................................5

فصل اول : آشنايي كلي با مكان كارآموزي.........................................................................6

تاريخچه خدمات بهزيستي: .................................................................................................6

معرفي سازمان بهزيستي كشور..............................................................................................6

نمودار تشکیلاتی سازمان

معرفي معاونت ‌ها این سازمان...........................................................................................8

حوزه معاونت توسعه مدیریت، منابع و امور مجلس..........................................................8

حوزه معاونت امور توانبخشی.................................................................................................9

حوزه معاونت امور اجتماعی

حوزه امور فرهنگی و مشارکت‌های مردمی

حوزه مرکز توسعه پیشگیری

فصل دوم : ارزيابي بخش هاي مرتبط با رشته علمي كارآموز

فصل سوم : آزمون آموخته ها ، نتايج و پيشنهادات

گزارش های هفته گی کار آموزی

خلاصه گزارش ماهانه کارآموزی

ارزشیابی سرپرست كارآموزي

ارزشیابی مدرس كارآموزي

 

گزارش كار آموزي

نام و نام خانوادگی  : 
رشته تحصیلی :       
مكان كار آموزي : اداره بهزیستی شهرستان 
عنوان كارآموزي :کاردانی کامپیوتر
................
مهر 1391
 
 
سپاس خدایی را که در همه ی سختی ها یار و یاور ما هست .
 
اینجانب از زحمات بی دریغ  استاد محترم آقای مهندس .....و همچنین سرپرست محترم کارآموزی آقای مهندس ......و تمامی استادان محترم و مسئولین دانشکده را که مرا یاری نمودند تا دوره ی کاردانی خود را با موفقیت بگذرانم نهایت تشکر و قدردانی را دارم.
 
 
مقدمه :
کارآموزی یک نوع نظام آموزشی است که در آن به دانشجویان کارآموزان با توجه به مهارت‌های مورد نیازشان، آموزش داده می‌شود. دوره‌های کارآموزی در مشاغل اقتصادي ، توليدي ، خدماتي ، ستادي ، تحقيقاتي ، طراحي و مشاوره هاي آموزشي ، فني ، اكتشفافي ، استخراجي و غيره ، که رشته کارآموز با آن مرتبط است، می‌شود. کارآموزان، مهارت‌های مورد نیاز دررشته ی خود را در دوره‌های کارآموزی می‌آموزند. در طول دوره ی کار آموزی ، یک سرپرست یا کارفرما ،آموزش‌های دورهٔ کارآموزی، دانشجوی کارآموز را برعهده،همچنین در طول دوره ی کارآموزی یک مدرس کارآموزی تحت عنوان استاد كارآموزي مسئول راهنمايي دانشجو و ارائه نمره به واحد آموزش آموزشكده / دانشكده مي باشد . 
برای تعیین محل کارآموزی دانشجو ، محل کار آموزی  مورد نظر خود را  با موافقط استاد راهنما مشخص می کند. پس از تایید فرم شروع به کار از طرف سرپرست کارآموزی و استاد راهنمادانشجو  دوره ی کار آموزی خود را شروع می کند .
مجموع ساعاتی که دانشجو در محل کارآموزی باید حضور داشته باشد240 می باشد و دانشجو بايستي طوري برنامه ريزي نمايد كه كارآموزي تا پايان ترم خاتمه يابد 
 
 
فصل اول : آشنايي كلي با مكان كارآموزي
 
1-1  تاريخچه خدمات بهزيستي: 
خدمات بهزيستي در كشور ايران قبلاٌ توسط افراد خير و مؤسسات خيريه مختلف ونيز بخش محدودي از آن توسط دولت انجام مي گرفت. نمونه روشن آن خدماتي بود، كه تحت عنوان اوقاف ارائه مي گرديد. اين فعاليت ها به تدريج به عهده دستگاه هاي سازمان يافته اي گذاشته شده وبه صورت متشكل تري در خدمت مردم قرار گرفت. 
 
1-2 معرفي سازمان بهزيستي كشور
سازمان بهزيستي كشور از مهمترين نهادهاي حمايتي دولتي است كه از طريق بودجه عمومي به افراد معلول و محروم جامعه كمك مي‌نمايد. پس از پيروزي انقلاب، سازمان بهزيستي كشور از ادغام سازمان‌هاي خيريه و حمايتي كه در اين بخش فعاليت مي‌كردند، آغاز به كار كرد.
پس از بررسي و مطالعات شهيد گرانقدر دكتر محمد علي فياض‌بخش، سازمان بهزيستي كشور به موجب لايحه قانوني مورخ 24/4/1359 و در جهت تحقق مفاد اصول سوم، بيست‌ويكم و بيست‌ونهم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، از ادغام 16 سازمان، نهاد، موسسه و انجمن تشكيل شد تا با اتخاذ تدابير و ارائه خدمات و حمايت‌هاي غيربيمه‌اي با حفظ ارزش‌ها و كرامت والاي انساني و تكيه بر مشاركت‌هاي مردم و همكاري نزديك سازمان‌هاي ذيربط، در جهت گسترش خدمات توانبخشي، حمايتي، بازپروري و پيشگيري از معلوليت‌ها و آسيب‌هاي اجتماعي و كمك به تأمين حداقل نيازهاي اساسي گروه‌هاي كم درآمد، اقدام نمايد.
در تيرماه سال 1383 بر اساس قانون ساختار وزارت رفاه و تأمين اجتماعي سازمان بهزيستي كشور به همراه سازمان هاي تأمين اجتماعي و بيمه خدمات درماني از وزارت بهداشت، درمان و آموزش منفك و به زير مجموعه وزارت رفاه و تأمين اجتماعي ملحق شد.
قانون  تشکیل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ هشتم تیرماه یکهزار و سیصد و نود مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 11/4/1390 به تأیید شورای نگهبان رسید: به موجب این قانون  ادغام سه وزارتخانه تعاون، کار و امور اجتماعی و رفاه و تأمین وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل می‌شود و کلیه وظایف و اختیاراتی که طبق قوانین برعهده وزارتخانه های یادشده بوده است به وزارتخانه جدید و وزیر آن منتقل می‌گردد.
 
بر همین اساس در تيرماه سال 1390 بر اساس قانون ادغام سه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه و تأمين اجتماعي، سازمان بهزيستي كشور به زير مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ملحق شد
نمودار تشکیلاتی سازمان
   
 
1-3 معرفي معاونت ‌ها این سازمان:
1-3-  1حوزه معاونت توسعه مدیریت، منابع و امور مجلس
 اقدامات که این معاونت انجام می دهد عبارتند از :
  نظارت بر تهيه و تنظيم بودجه واحدهاي تابعه طبق دستورالعمل‌هاي صادره و خط مشي كلي سازمان برنامه وبودجه با توجه به توسعه فعاليت ها
  ابلاغ دستورالعمل هاي اجرائي مربوطه و بخشنامه‌هاي اداري و مالي به واحدهاي مراكز تابعه و نظارت بر حسن اجراي آنها
  نظارت بر تهيه و تنظيم و جمع آوري آمار و اطلاعات مورد نياز 
   نظارت بر انجام امور اداري وپرسنلي واحدهاي تابعه با توجه به خط مشي كلي سازمان 
   نظارت بر تهيه و تنظيم فرم هاي ارزشيابي كاركنان طبق ضوابط اجرائي ابلاغ شده
   نظارت بر انجام امور مالي و نگهداري حساب اموال واحدهاي تابعه و امضاء اسناد مالي با توجه به مقررات مربوطه
  نظارت بر حسن اجراي امور تداركاتي و خدماتي واحدهاي تابعه با توجه به خط مشي تعيين شده
   پيش بيني تجهيزات فني مورد نياز واحدهاي توانبخشي با همكاري معاونت توانبخشي واقدام مناسب جهت تهيه آنان
  برنامه‌ريزي جهت تامين اهداف سازمان بهزيستي با توجه به امكانات موجود و نیازها و پيشنهاد طرح توسعه و گسترش با توجه به مقررات و خط مشي‌هاي تعيين شده با همكاري معاونت توانبخشي و اجتماعي در صورت لزوم شركت در جلسات و سمينارها 
 
1-3-2 حوزه معاونت امور توانبخشی
معاونت توانبخشي مجموعه‌اي است كه اقدامات هدفمند را، در جهت قادر سازي شخص معلول، بمنظور دست يابي به سطح نهايي توانايي و عملكرد جسمي، حسي، ذهني رواني، اجتماعي و حفظ اين تواناييها انجام مي دهد. بر اين اساس فعاليت عمده اين مجموعه تغيير زندگي معلولين براي استقلال بيشتر مي‌باشد.
اين اقدامات در قالب (ابعاد توانبخشي) كه در زیر تعريف مي شود، انجام مي‌پذيرد.
1-3-2-1  توانبخشي اجتماعي:
توانبخشي اجتماعي و رواني، شرايط انطباق و پذيرش معلوليت را براي فرد آسيب ديده فراهم مي‌كند. انطباق با شرايط معلوليت، فرايندي است كه زمان مورد نياز آن در افراد مختلف، متفاوت است اولين اقدام در اين توانبخشي، "ارزشيابي فرد معلول" است كه از طريق مشاهده، مصاحبه و جمع آوري اطلاعات از ساير منابع، انجام مي گيرد.
اين كار توسط مددكار اجتماعي انجام مي‌شود. مددكار نقشي چند بعدي بعنوان آموزش دهنده، تسهيل كننده روابط اجتماعي، حامي و مدافع فرد معلول و خانواده در سيستمهاي اجتماعي ايفا مي‌نمايد.
1-3-2-2 توانبخشي آموزشي :
منظور از توانبخشي آموزشي، برنامه ويژه‌اي است كه مي‌تواند نيازهاي آموزشي خاص كودكان معلول را برآورده سازد.
براي چنين كاري ممكن است ابزارهاي خاص، روشهاي آموزش و تجهيزات ويژه مورد نياز باشد. يك رويكرد منظم آموزشي براي كودكان معلول داراي سه مرحله است:
  انتخاب هدف آموزشي
  انتخاب روش آموزشي مناسب
  ارزشيابي پيشرفت برنامه
 توانبخشي آموزشي شامل برنامه هاي ذيل مي باشد
 الف - برنامه آموزشي انطباقي:
    برنامه آموزشي امور خودياري Self help به افراد كم توان ذهني
   برنامه آموزشي تحرك و جهت يابي Mobility&Orientation به افراد نابينا
  برنامه تربيت شنيداري Auditory Training براي افراد كم شنوا
  برنامه آموزش شيوه‌ هاي ايجاد ارتباط غير كلامي و روش ارتباط كلي به افراد ناشنوا
  آموزش انجام مهارتهاي خودياري و مهارتهاي روزانه به انواع معلوليتهاي جسمي حركتي
                  
ب - برنامه سوادآموزي افراد معلول
  سوادآموزي كم توانان ذهني درحد آموزش پذير  
  سوادآموزي افراد مبتلا به اختلالات بينايي
  سوادآموزي افراد بااختلالات شنيداري
  سوادآموزي معلولين جسمي و حركتي
1-3-2-3 توانبخشي حرفه اي
تعريف: آن جزء مداوم و روند هماهنگ توانبخشي كه شامل تهيه مقدمات خدمات حرفه اي، آموزش حرفه اي و كاريابي ويژه مي‌شود تا فرد معلول بتواند احساس امنيت كند و اشتغال مناسبي كسب نمايد.خدمات توانبخشي حرفه اي بايستي براي كليه افراد معلول بدون توجه به ريشه و ماهيت معلوليت و سن ايشان وجود داشته باشد و اميدي منصفانه نسبت به يافتن اشتغال مناسب و مطمئن و ثابت بوجود آورد.
1-3-2-4 توانبخشي پزشکي
 1-3-3 حوزه معاونت امور اجتماعی:
اين معاونت مسئول ارائه و انجام برنامه‌هاي خدمات اجتماعي بشرح زير است:
   قادرسازي: ارائه خدمات قادرسازي به افراد و گروههائي كه بنا به دلايل اقتصادي اجتماعي و تربيتي و فرهنگي از روال عادي زندگي بازمانده ودر وضعيت اضطراري قرار دارند.
 
   ارائه خدمات مددكاري و مشاوره‌اي: شامل مصاحبه، بازديد منزل وساير روشها جهت آشنايي با وضعيت اقتصادي، اجتماعي خانوادگي، جسمي، روحي وفرهنگي خانواده وارزيابي نيازهاي مددجويان.
 
   ارائه خدمات حمايتي مادي و معنوي به خانواده‌هاي بي سرپرست و نيازمند كه به دلايلي از قبيل فوت، زنداني‌شدن، مفقودالاثر شدن و يا به سربازي رفتن سرپرست، طلاق و … فاقد سرپرست بوده و قادر به تامين حداقل نيازهاي اساسي خود نیستند.
 
   پرداخت كمكهاي مالي: از طريق پرداخت مستمري ماهيانه ، كمك هزينه تحصيلي و آموزشي و خدمات بيمه‌اي كمكهاي موردي غيرمستمر (مسكن، پوشاك، لوازم زندگي، سرمايه كار، جهيزيه و …) اشتغال و اشتغالزائي
 
   ارائه آموزشهاي پيش دبستاني: در مهدهاي كودك از سنين 3 ماهه تا 6 ساله با نظارت بر فعاليت مهدهاي كودك دولتي خودكفا و خصوصي.
 
   مراقبت شبانه روزي كودكان و نوجوانان بي سرپرست و بدسرپرست و جلب مشاركت مردم و افراد خيّر در امر مراقبت از فرزندان و ايجاد و توسعه مراكز شبانه‌روزي .
 
   مقابله با ناسازگاريها، انحرافات، اصلاح و ارشاد منحرفين اجتماعي جهت قادرسازي گروههاي آسيب پذير و آسيب ديده اجتماعي براي بازگشت به زندگي سالم خانوادگي و اجتماعي و كاهش آسيبهاي اجتماعي
 
   ارائه خدمات آموزشي، عقيدتي، تربيت بدني، فرهنگي وبرقراري اردوهاي تربيتي براي جوانان و نوجوانان تحت پوشش در جهت پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي 
1-3-4 حوزه امور فرهنگی و مشارکت‌های مردمی
سازمان بهزیستی کشور در راستای تحقق اهداف کلان دولت در برنامه های توسعه و در اجرای آرمان های الهی و وظایف قانونی خود  مبنی بر ارائه خدمت به همنوعان، به ویژه اقشار نیازمند و آسیب دیده اجتماعی طرح ها و فعالیت های بسیاری را در معاونت های امور اجتماعی، توانبخشی  پیشگیری، و امور فرهنگی، مشارکتهای مردمی اشتغال و مؤسسات خیریه برنامه ریزی و اجرا می نماید. 
اجرای برنامه های بهزیستی با توجه به دامنه و وسعت آسیب های اجتماعی ناشی از فقر اقتصادی و فرهنگی به ویژه در دهک های پایین جامعه نیاز به اعتبارات مالی قابل توجهی دارد که قطعاً تأمین آن از محل بودجه های سالیانه دولتی امکان پذیر نخواهد بود. لذا این امر می بایستی از طریق جلب مشارکت اجتماعی و خدمات داوطلبانه مردمی جبران گردد.
به این ترتیب جایگاه (معاونت مشارکتهای مردمی و اشتغال و مؤسسات خیریه) در این سازمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سوابق نیز گویای این حقیقت است که بهزیستی بدون مشارکت مالی و خدماتی مردم حتی پاسخگوی نیازهای اولیه و اساسی مددجویان و معلولین تحت پوشش خود نیز نبوده است. بنابر این اهمیت و ضرورت توجه به حوزه بیش از پیش هویدا است.
این گونه سرمایه گذاری  نه تنها  منجر به آورده های  چشمگیر مادی و معنوی برای سازمان شده، بلکه موجبات گسترش روزافزون فرهنگ مشارکت و نوع دوستی در جامعه را نیز فراهم  خواهد نمود.
 به این ترتیب نقش معاونت مشارکت های مردمی ، اشتغال و مؤسسات خیریه در سازمان بهزیستی عبارت از مدیریت توانمند سازی و هدایت مردم مشارکت جو و داوطلبان ارائه خدمت جهت رفع نیازها و مشکلات  جامعه هدف تحت پوشش خواهد بود.
1-3-4-1 اهداف معاونت توانمندسازی و مشارکت های مردمی بهزیستی کشور:
  توانمندسازی خصوصا، توانمندسازی اقتصادی
  کمک به مددجویان جهت تهیه و ساخت مسکن
  کمک به اشتغال و پیگیری های مربوطه
  جذب و هدایت خیرین
  نظارت و توسعه و راه اندازی موسسات و مراکز غیر دولتی
1-3-5 حوزه مرکز توسعه پیشگیری
معاونت امور فرهنگي و پيشگيري یا حوزه مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزيستي كشور در سال 1371 به عنوان يكي از معاونت‌هاي سازمان بهزيستي كه متولي پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي و معلوليت‌ها مي‌باشد تأسيس شد.
1-3-5-1 مأموريت معاونت:
مأموريت حوزه مرکز توسعه پیشگیری كاهش بار ناشي از آسيب‌هاي اجتماعي و معلوليت‌ها از طريق كاهش بروز و شيوع آنها و ارتقاي فرهنگ سلامت در سطح جامعه مي‌باشد.
 
روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 11676 دوشنبه 06 مرداد 1393 زمان : 2:57 نظرات (3)

دانلود گزارش کاراموزی حضور در خدمات کامپیوتری

بسم الله الرحمن الرحیم

گزارش کارآموزی

دانلود گزارش کار حضور در خدمات کامپیوتری

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                                         صفحه

چکیده ................................................................................................................ 1

مقدمه...................................................................................................... 2

فصل اول................................................................................................... 3

1-1- معرفی محل کارآموزی.................................................................................................. 3

12-- معرفی کل شرکت کامپیوتری................................................................................................ 3

1-3- شرح کلی فعالیت های که در آن شرکت انجام می شود ..................... 3

1-4-فعالیت های مرتبط با رشته تحصیلی.................................................... 4

فصل دوم.................................................................................................. 5

2-1- فعالیت های انجام شده ( فعالیت های واگذار شده به دانشجو جهت کارآموزی )............................................................................................... 5

2-2- تعریف فعالیت های واگذار شده ........................................................ 5

فصل سوم............................................................................................ 14

3-1- مشکل 1 ........................................................................................ 14

3-2- راحل سریع 1 ................................................................................. 14

3-3- راحل سریع 2 ............................................................................................................. 14

3-4- مشکل 2 ............................................................................................................ 15

3-5- راحل سریع 1 ........................................................................................................... 15

3-6- راحل سریع 2 ............................................................................................................16

3-7- اداره ای به نام آفیس ...........................................................................................................16

3-8- راحل سریع ..........................................................................................................17

3-9- بوق های کامپیوتری ..........................................................................................................18

3-10- کار نکردن مانیتور کامپیوتر ..........................................................................................................29

3-11- برای ت.....................................................................................................23

3-12- خرابی فن هی کیس کامپیوتری ...............................................27

3-13- احیای کامپیوتر های شخصی بدون راه انداز .................................35

فرم گزارش کار هفتگی ......................................................................................................... 36

فرم گزارش کار ماهانه ........................................................................................................ 45

گزارش بازدید مدرس کارآموز از محل ...................................................................................... 48

گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز ......................................................................................... 51

ارزیابی نهایی کارآموزی ....................................................................................................... 54

 

چکیده
فعاليت اصلي شركت عبارت است از ارائه خدمات كامپيوتري، مكانيزاسيون، تحليل طراحي ساخت و پياده سازي سامانه هاي كاربردي نرم افزاري و سخت افزاري و ارائه آموزش هاي فني و حرفه اي مرتبط. شركت قادر به انجام ساير فعاليت هاي سرمايه گذاري، مشاوره اي، فني و بازرگاني میباشد و همچنین کارهایی مانند : عیب یابی سیستم  ، ارتقاع سیستم  ، نصب ویندوز های گوناگون ، نصب برنامه های راه انداز ، نصب تمامی برنامه های کاربردی ، تعمیر برخی قطعات سیستم و تایپ از جمله فعالیت های شرکت کامپیوتری ارس رایانه میباشد.
 
 
مقدمه
اینجانب سعید کتابی فرد از تاریخ 5/9/90 از دانشگاه علمی و کاربردی .........1 در خدمات کامپیوتری ارس رایانه  به عنوان یک کارآموز فعالیت خود را آغاز کرد.و نحوه عملکرد کارآموز در خدمات کامپیوتری ارس رایانه با توجه به کار هایی که در آن صورت میپزیرد کاملا با رشته من هم خوانی دارد و به دانش و تجربه من خواهد افزود. وفعالیت هایی مانند نصب ویندوز xp – ثبت اطلاعات در کامپیوتر و غیره ... . به کارآموز واگذار شده بود. و کارآموز از ساعت 1 بعد از ظهر در خدمات کامپیوتری ارس رایانه  حضور می یافت و ساعت 5 بعد از ظهر کار خود را تمام می کرد. البته رشته ایشان کامپیوتر بود اطلاعات کافی در مورد رشته خود هم داشت و برای کارکنان سازمان نیز کمک کافی میکرد. و تجربه های یاد گرفته ایشان ایجاد وب سایت با نرم افزار Front Page  بود که خود کارآموز در مورد این نرم افزار اطلاعات کافی را داشته است . کار هایی همچون عیب یابی سیستم ، نصب ویندوز های متفاوت ، اسمبل کامل سیستم کامپیوتری و نصب برنامه های کاربردی و غیره از تجربه های اندوخته شده کارآموز محسوب میشود. دستاوردهای کارآموز در مدت 240 ساعت در خدمات کامپیوتری ارس رایانه اسمبل سیستم به تعداد 15 عدد – نصب ویندوز های فراوان  و نصب برنامه های کاربردی و تایپ و تامیر بعضی از قطعات کامپیوتری  از دستاوردهای کارآموزی محسوب میشود. 
با تشکر از استاد کار آموز و سرپرست کار آموزی که این زحمات را متحمل شدنند تا چیزی به اندوخته های علمی من افزوده شود 
 
 
 
فصل اول
1-1- معرفی محل کارآموزی
جايي که من براي گذراندن واحد کارآموزي انتخاب نمودم شرکت خدماتی کامپیوتری ارس رایانه 
می باشد . من در تاريخ 5/9/1390 کارآموزي خود را شروع کردم و از گذراندن کارآموزي در آن شركت راضي بودم.در آن شرکت  تمامی فعالیت های کامپیوتری اعم از نصب ویندوز ، اسمبل سیستم کامل ، نصب کلیه برنامه های کاربردی و تعمیر بعضی از قطعات و غيره انجام می شد و ميتوانست مکان فو ق العاده ای بر هر کسی اعم از دانشجو و .. باشد،من هم به این کار ها که هم رشته خودم بود علاقه فراوانر داشتم  وخيلي سعي كردم كه مکانی را برای کار آموزی انتخاب کنم که بتوانم بر حسب علاقه چیز های جدیدی یاد بگیرم  و از دانش خودم كه قبلا كسب كرده بودم استفاده كنم و بتوانم كم وكاستي هاي خود را برطرف سازم
1-2- معرفی کل شرکت
از مورخه 5/9/90 سعید کتابی فرد دانشجوی رشته کامپیوتر تحت عنوان کارآموز به این شرکت کامپیوتری ارسال شده و پس از طی گذراندن دوره کارآموزی به مدت 240 ساعت در واحد شرکت این مدیریت همکاری نموده است.
1-3- شرح کلی فعالیت هایی که در آن شرکت انجام میگیرد 
1- نصب ویندوز های seven 7 , windos xp ,vesta 
2-تایپ 
3-طراحی وب سایت برای متقاضیان
4-اسمبل سیستم که فروخته می شد.
5-عیب یابی سیستم 
6-نصب برنامه های کاربردی 
7-تعمیر مادر برد و دیگر قطعات کامپیوتری
8-آموزش هنر جو و صادر کردن گواهی نامه مهارت
9-فروش کلیه قطعات کامپیوتری
 
1-4-  فعالیت های مرتبط با رشته تحصیلی
نصب ویندوز – نصب برنامه های کاربردی - نصب و راه اندازی مودم – نصب و راه انداز adsl به کمک کارکنان شرکت – اسمبل یک کامپیوتر – تمیز کردن قطعات کامپیوتر از جمله cpu  ، ram – کارت گرافیک – آموزش excel ، word به کارکنان اداره – عوض کردن قطعات خراب شده کامپیوتر – وصل کامپیوتر های شرکت به اینترنت – وصل محافظ برق .
 
فصل دوم
2-1- فعالیت های انجام شده ( فعالیت های واگذار شده به دانشجو جهت کارآموزی )
کپی فایل از cd به کامپیوتر ، اسمبل کامپیوتر ، جستجوی اطلاعات مورد نیاز کارکنان ،  دریافت پرونده های طرح مشاغل خانگی و ثبت آنها در کامپیوتر ، پشتیبان گیری از کلیه اطلاعات موجود به صورت منظم ، تایپ نامه های اداری در محیط word 2003 و پرینت گرفتن از تایپ نامه های اداری ، نصب فونت فارسی ، از بین بردن ویروس ها در کامپیوتر و بروزرسانی ویروس کش ، ثبت اطلاعات افراد در سامانه رصد اشتقال کشور ، جستجوی اطلاعات مورد نیاز کارکنان ، تشکیل نمودار سازمانی در محیط excel ، ارسال و دریافت ایمیل ، نصب نرم افزار های رایت (nero) ، نصب ویندوز xp بر روی سیتم ، نصب نرم افزار آفیس و فشرده سازی ، نصب نرم افزار مدیریت اینترنت ، تایپ نامه های اداری برای مکان های مختلف و دسته بندی نامه های رسیده به اداره ، ثبت اسناد اداری.
طراحی وب سایت با نرم افزار dreamweaver - آشنایی با شبکه و انواع سرویس های آن - انواع روش های دسترسی به خط انتقال اطلاعات در شبکه - کابل به کار برده در شبکه و استاندارد به کار رفته در اتصال سیم های شبکه - مبارزه با ویروس ها و مخرب ها در یک شبکه کامپیوتری - نصب نرم افزار Fire Wall  بر روی تک تک سیستم ها برای محافظت در برابر حملات و نفوذ در سیستم های سازمان - آشنایی باDNS   و PHCP - آشنایی با دامین و طریقه ساختن یک Active Directori Domain - فعالیت های صورت گرفته در زمینه نرم افزارOffice 2007 - سازماندهی فایل ها و پرونده ها در سازمان
2-2- تعریف فعالیت های واگذار شده
دستگاه فایل سرور (File Server)
این وسیله سخت افزاری است با وسایل ذخیره سازی حجیم و سریع و پایدار(مانند دیسک سخت) که روی آن انواع پرونده ها با در نظر گرفتن سطوح امنیتی به وسیله کاربران از نقاط مختلف شبکه ذخیره و مورد استفاده قرار می گیرد ویژگی های سخت افزاری که دارد دارای هارد خیلی بالا و حافظه Ram  و پردازنده قوی Cpu  می باشد البته در این تکنولوژی سخت افزار ها به تنهایی کافی نبوده و باید نرم افزار خاص File Server  نیز در کنار سخت افزار سرویس دهنده ,نحوه ذخیره سازی,بازیابی و مدیریت اینگونه کارها را به نحو احسن در شبکه انجام دهد دستگاه (Print Server)  در شبکه های کامپیوتری :
این سرویس دهنده شبکه سخت افزاری است همراه با نرم افزار که تعدادی چاپگر متناسب با نیازهای کاربران تحت کنترل آن هستند کارهای چاپی یا همان Print Job که در نقاط مختلف شبکه به وسیله کاربران ارسال می شود به وسیله این سرویس دهنده دریافت شده و ابتدا در یک صف Queue قرار می گیرند سپس کار چاپی از صف تحویل چاپگر مربوطه می شود چاپگر ها ممکن است به صورت مستقیم به سرویس دهنده متصل بوده و یا به صورت غیر مستقیم از طریق سیستم های دیگر تحت مدیریت سرویس دهنده باشند مهم آن است که چاپگر ها تحت کنترل سرویس دهنده چاپ اداره می شوند .
این سرویس دهنده نیز سخت افزاری است که برای اشتراک گذاری منابع CDROM  و DVD/ROM استفاده می شوند .
و البته موادر و سرویس های دیگری نیز وجود دارد که هر کدام می توانند نقش اساسی را در شبکه ایفا کنند ولی در اینجا از گفتن تمامی موارد خودداری می کنیم .
نام و نوع کابل های بکار برده شده در شبکه سازمان :
در بستن شبکه سیستم ها در سازمان مربوطه از کابل های Cat 6  استفاده کرده بودند و سرعت اینترنت  آن نیز 100 MG  می باشد  و وقتی من علت این را که چرا در بستن شبکه های خود  از چنین نوع کابلی استفاده  کردند جویا شدم فهمیدم که مهمترین علت آنها عدم ایجاد نویز بوده و این کابل ها خیلی کم دچار نویز می شوند و کارایی بسیار بالایی دارد به همین علت از اینگونه کابل برای پیاده سازی شبکه استفاده گشته است به منظور اتصال کابل های UTP به کانکتور از استاندارد T-568B استفاده کرده بودند که دارای هشت پین بود که ترتیب قرارگیری رنگ ها درون اتصال RG45  به صورت زیر بود
: سفید / نارنجی
پین دوم : نارنجی
پین سوم : سفید / سبز
پین چهارم : آبی
پین پنجم : سفید / آبی
پین ششم : سبز
پین هفتم : سفید / قهوه ای
پین هشتم : قهوه ای 
کامپیوترها و نحوه ارتباط سیستم ها با یکدیگر در سازمان جهاد کشاورزی :
در سازمانی که من به عنوان کارآموز در آنجا فعالیت می کردم چیزی بالغ بر 29 کامپیوتر Client و یک هماهنگ کننده و کنترل کننده Server بود که این 29 کامپیوتر توسط کارمندان سازمان استفاده می شد و سرور نیز توسط مدیریت محترم سازمان بررسی و کنترل می شد . کامپیوتر سرور و کامپیوتر های کلاینت توسط یک عدد Router و دو عدد Switch با همدیگر در ارتباط بودند نحوه بسته شدن شبکه های سازمان نیز به صورت ستاره ای بود طبق گفته مدیریت محترم سازمان اکثریت سازمان های بزرگ و تجاری دارای آرایش شبکه ای Stare  هستند که علل مختلفی دارد که باعث گشته که اکثریت سازمان ها نوع شبکه خودشان را از نوع ستاره ای قرار دهند
علل استفاده از توپولوژی Star در این سازمان
الف-  قطع شدن یک خط به طور معمول بقیه شبکه را تحت تاثیر خودش قرار نمیدهد .
ب- اگر از سوایتچ استفاده شود امکان تبادل اطلاعات دو به دو به صورت همزمان وجود دارد درنتیجه حجم ترافیک بیشتری در واحد زمان می توند انجام شود .
 ج-اگر در این آرایش شبکه از Switch  استفاده شود چون ترافیک مقصد به یک ایستگاه روی گذرگاه های Port  دیگر ارسال نمی شود لذا ترافیک نا خواسته کاهش یافته و ضریب ایمنی در تبادل اطلاعات افزایش می یابد
اما درست است که استفاده از این آرایش شبکه در اکثریت زمان ها می تواند مفید واقع باشد اما به نظر من این آرایش هم می تواند دارای یک سری معایب باشد که در ذیل ذکر شده است
• اگر در این آرایش به هر دلیلی کامپیوتر مرکزی یا به عبارت دیگر همان کامپیوتر Server  از کار بیفتد فعالیت کلیه شبکه از کار افتاده و در کار تمامی سرویس گیرنده ها مشکل ایجاد می کند ولی معمولا امروزه در تمامی سازمان ها و ادارات از کامپیوتری با سخت افزار های بسیار قوی به عنوان سرور استفاده می کنند که خیلی کم پیش می آید که کامپیوتر سرور دچار ایراد شود .
امنیت شبکه
همانطور که در قسمت بالا نیز ذکر کردم سازمان دارای چیزی بالغ بر 30 سیستم کامپیوتری می باشد که این کامپیوتر ها توسط یک سرویس دهنده سرور با همدیگر در ارتباط هستند همانطور که می دانید امنیت در یک شبکه بسیار مهم می باشد به طور کلی معنا و مفهوم امنیت شبکه جلوگیری از دسترسی کاربران غیر مجاز به شبکه بوده است در ایجاد امنیت شبکه برای هر یک از کاربران حقوق معینی در نظر گرفته می شود و کاربر هنگام اتصال به شبکه باید نام و گذرواژه خود را وارد کند سرور معتبر بودن ترکیب این نام و گذرواژه را کنترل می کند سپس با استفاده از آن و با توجه به بانک اطلاعاتی مجوزهای دسترسی کاربران که روی سرور موجود است دسترسی کاربر مورد نظر را به منابع اشتراکی قبول و یا رد می کند  در محیط شبکه باید این اطمینان وجود داشته باشد که داده های حساس و مهم محفوظ باقی می ماند و فقط کاربران مجاز می توانند به آن ها دسترسی داشته باشند این کار نه تنها برای امنیت اطلاعات حساس بلکه برای حفاظت از عملیات شبکه نیز اهمیت دارد هر شبکه باید در برابر خسارات عمدی و یا غیر عمدی محفوظ نگه داشته شود به همین خاطر مدیریت محترم سازمان  میگفت که امنیت در شبکه ی سیستم سازمان باید به طور متعادل صورت بگیرد و نباید امنیت را آنقدر سخت گیرانه فراهم کرد تا کاربران برای استفاده از فایل های خودشان نیز دچار مشکل شود در اینجا من به این نتیجه رسیدم که باید امنیت شبکه به طور متعادل برقرار باشد یا در حد مورد نیاز امنیت برقرار باشد .
علل عمده ای که می توانست امنیت شبکه را تهدید کند به شرح زیر بود : 
• دسترسی غیر مجاز کاربران به اطلاعات شبکه و دستکاری اطلاعات 
•سوء استفاده الکترونیکی 
•سرقت رفتن اطلاعات محرمانه شبکه
•وارد شدن خسارات عمدی و یا غیر عمدی به اطلاعات شبکه
مدیر شبکه با پیاده سازی این امنیت های شبکه ای و دادن مجوز به کاربران برای ورود به شبکه تضمین می کند تا شبکه در برابر تهدیدات امنیتی همچنان محفوظ و ایمن باقی بماند در ضمن به این مساله نیز بایستی دقت داشت که برقراری امنیت و ایمنی اطلاعاتی برای تمامی سازمان ها یکسان نیست و سازمان های بزرگ همراه با سیستم های زیاد نیاز بیشتری به محافظت دارد تا یک سازمان کوچک با امکانات کمتر 
مقابله با ویروس ها در شبکه کامپیوترهای سازمان جهاد کشاورزی :
ویروس های مخرب و خطرناک روز به روز رایج تر می شوند به همین دلیل باید در روال های امنیتی شبکه به حساب آید با توجه به این که هیچ برنامه ویروس یابی نمی تواند تمامی ویروس ها را از بین ببرد ولی این برنامه ها میتوانند حد اقل کارهای زیر را انجام دهند :
• جلوگیری از فعالیت های ویروس های خطرناک و مخرب
• از بین بردن اکثریت ویروس های موجود در یک سیستم 
• اصلاح خرابی ها و آسیب های وارد شده توسط ویروس ها
• مقابله با ویروس ها به محض شروع فعالیت آن ها
جلوگیری از دسترسی های غیر مجاز در سازمان ها و سازمان های دیگر می تواند بهترین راه برای مقابله با ویروس باشد و چون جلوگیری کلید حل این مشکل است مدیر سازمان یا سازمان های دیگر باید اطمینان داشته باشد که تمامی اقدامات امنیتی لازم صورت گرفته باشد .
نصب Fire Wall  برای جلوگیری از ورود غیر مجاز به سیستم های کاربران
این نرم افزار به عنوان مهمترین بخش برای کنترل حملات اینترنتی در سازمانی که در آن فعالیت می کردم بود و در آن تمامی سیستم ها دارای نرم افزار ذکر شده بودند تا سیستم ها را در برابر حملات اینترنتی محفوظ نگه دارد دیوارهای آتش به صورت نرم افزاری و سخت افزری موجود است که اطلاعات ارسالی به وسیله دو شبکه ارسالی را کنترل و فیلتر می کند در سازمان برای اتصال به اینترنت از یک دیوار آتش برای دسترسی به اطلاعات استفاده می کردیم بدون استفاده از دیوار آتش تمامی کامپیوتر های موجود در شبکه داخلی قادر به ارتباط با هر سایت و هر شخص بر روی اینترنت بوده و از طرف دیگر کامپیوتر های دیگر نیز به راحتی قادر خواهند بود به رایانه های شخصی و شبکه های کامپیوتری دیگر به راحتی وارد شوند و دزدی اطلاعات انجام دهند بنابر این تمامی سیستم ها را تک به تک چک کردم تا همگی فایر وال آن ها فعال باشد تا از بروز این مشکلات در شبکه  سازمان مربوطه جلوگیری به عمل آید . در صورتی که بخواهید از فایر وال موجود بر روی ویندوز سیستم خود استفاده کنیم و آن را فعال کنیم می توانیم مراحل زیر را برای فعال کردن آن انتخاب کنیم .
Start >> Control Panel >> Windows Fire Wall
آشنایی با DNS ( Domain Name System)  در سازمان
در این سازمان نرم افزاری چون عمده کاری بر روی شبکه انجام می گرفت با تکنولوژی دیگری نیز به نام DNS آشنا شدم و برداشتی که درباره این مورد داشتم فهمیدم که DNS ها در واقع یکی از پروتوکل های TCPIP می باشد که برای تبدیل اسامی به آدرس های IP در اینترنت بکار می رود هرگاه سیستمی از یک نام FQDN استفاده کند از سرور DNS تقاضا می کند آدرس IP معادل آن اسم را معین کند تا بتواند به وسیله آن آدرس در شبکه به آن دسترسی پیدا کند .
آشنایی با DHCP ( Dynamic Host Configuration Protocol):
این سرویس یکی از قابلیت های TCP/IP بوده و سرور 2003 می تواند این سرویس را ارایه کند در واقع این سرور در یک شبکه وظیفه دارد به سرویس گیرنده ها یک آدرس IP اختصاص دهد تا آن ها نیز بتوانند از شبکه استفاده کند این سرویس امکان پیکره بندی خودکاربه سرویس گیرنده ها را در لحظه ی شروع می دهد این سرور روش توزیع این قابلیت را به صورت اجاره ای انجام می دهد یعنی برای مدت معینی  IP در اختیار Client قرار می گیرد و پس از پایان مدت اجاره لازم است دوباره تقاضای  IP از Client صادر شده تا DHCP یک آدرس IP خالی را به آن اختصاص دهد در ویندوز 2003 سرور به طور پیش فرض 6 روز یا 144 ساعت مدت اجاره یک IP  می باشد .
فعالیت های انجام شده من در زمینه نرم افزار Office 2007
 
روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 3122 دوشنبه 06 مرداد 1393 زمان : 2:23 نظرات (1)

دانلود گزارش کاراموزی در شرکت بسته بندی مواد غذایی

موضوع کاراموزی:


گزارش کارآموزی شرکت بسته بندی موادغذای ی .......

قالب بندی:word

تعداد:28 صفحه


-گروه :
-محل کارآموزی:
-نام استاد کارآموزی:
-نام سرپرست کارآموزی:
-نام دانشجو با ذکر شماره دانشجویی:
-تاریخ کارآموزی با ذکر نیمسال:


مقدمه:


در سالهای دور در کشور عزیزم
ان ایران،نمک و ادویه جات بصورت نکوبیده از بازار تهیه و پس از آسیاب توسط وسایل ابتدایی و سنتی در طبخ غذا به مصرف می رسید.تا اینکه در سال 1338 بنیان گذاران محصولات غذایی .....در اقدامی ابتکاری اقلام فوق را در بسته های آماده و بهداشتی به بازار عرضه نمودند. در سال 1353 با تاسیس شرکت فل و به کارگیری نیرو های متخصص و تجهیزات پیشرفته این فعالیت وارد مرحله تازه ای از گسترش گردید. در حال حاضر این شرکت یکی از بزرگترین و با سابقه ترین کارخانجات در تولید نمک تصفیه شده، انواع ادویه،زعفران،انواع آرد،کشمش،سویا،جو پوست کنده و پرک شده با نام تجاری ........می باشد.این شرکت با دریافت پروانه های بهداشتی و استاندارد های لازم، محصولات خود را در بسته بندیهای متنوع،پس از انجام آزمایشات لازم در آزمایشگاه کنترل کیفیت خود، به بازار عرضه می کند.از آنجایی که حفظ تندرستی و تامین ذائقه مصرف کنندگان برای این شرکت بسیار حائز اهمیت است لذا استفاده از موارد اولیه مرغوب از منابع معتبر داخلی و خارجی همواره مورد نظر بوده به صورتی که شرکت را قادر ساخته تا نیازهای کمی و کیفی مشتریان را با قیمتهای مناسب پاسخگو باشد.
شرکت فل با مساحت 1300 متر و زیربنای 800 متر واقع در شرق تهران در خیابان .....می باشد که این شرکت از نوع شرکت با مسئولیت محدود است.شایان به ذکر است که در شرکتهای با مسئولیت محدود سرمایه به سهام تقسیم نمی شود و هر سهامدار به اندازه ی مبلغی که سرمایه گذاری کرده است مسئولیت دارد.به همین دلیل چون آقای .....سرمایه اش بیشتر است به عنوان مدیر عامل و مالک اصلی کارخانه سالهاست مشغول فعالیت است.

کادر پرسنلی این شرکت به شرح زیر است:
-مدیر عامل 1 نفر به نام ......
-انبار گردان  و سرپرست کارگران 2 نفر
-مسئول آزمایشگاه 1 نفر
-حسابدار و مدیر مالی 1 نفر
-کارگران خط تولید 18 نفر که متشکل از 5 خانم و 13 مرد می باشد
- سرایدار 1 نفر
-راننده خاور 2 نفر همراه با 2 عدد خاور
سهامداران این شرکت نیز دو برادران x و y میباشند.
-شرکت فل دارای 2 دستگاه بسته بندی نمک به صورت کیسه های800 و 600 گرمی و 4 دستگاه بسته بندی ادویه و 1 دستگاه چاپ تاریخ بسته بندی مهر و 3 دستگاه شیرینگ 1 دستگاه برچسب لیبل می باشد.
لازم به ذکر است که خط تولید دارای دو محوطه ی مستطیل شکل است که در آن وسایل و تجهیزات و ماشین آلات خط تولید قرار دارد.
فعالیت و تولیدات شرکت به صورت نیمه اتوماتیک است.

تاریخچه:
شرکت فل ابتدا در سال 1338 فعالیت خود را با 2 اتاقک تودرتو آغاز کرد که بنیانگذار آن برادر بزرگ زندی یعنی سعید زندی بود.ابتدا در اوایل فعالیتش ایشان فقط قادر به تولید نمک بود اما رفته رفته پس از نقل مکان به مکان بزرگتر فعالیت خود را گسترش داد و محصولات دیگری همچون ادویه جات و چاشنی ها تولید نمود.ایشان راز موفقیت خودش را در پشتکار و سعی و کوشش میدانست.به گفته ایشان برای اینکه در مردم انگیزه ایجاد کنم تا محصولات من را خریداری کنند باید تغییراتی در نوع ظروف بسته بندی میکردم که متناسب سلیقه ی مردم باشدوبه همین دلیل از یکی از دوستانم که در شرکت تولیدی نمک و ادویه ی صدف کار می کرد کمک گرفتم.لازم به ذکر است که شرکت و کارخانه ی صدف یکی از معروف ترین کار خانه های قدیم و حتی امروزه در این صنعت می باشد.سالها بعدش یعنی سال 78 محمود زندی بیشتر سرمایه شرکت را خریداری کرد و به عنوان مدیر عامل و مالک اصلی شرکت منصوب گردید.

محصولات تولیدی شرکت فل:

 
دارچین بسته بندی    وانیل 10 گرمی    پودر سیر    نمک80و 220 و600و800گرمی    آرد برنج
گرد لیمو    هل 10 گرمی    پودر سوخاری    کشمش 170 گرمی    آرد نخودچی
جو پرک شده    بکینگ پودر    زردچوبه    ادویه  مخلوط 30 و 60 گرمی    آرد سوخاری
گندم پرک شده    نعنا خشک    سماق    زعفران 5/0 تا 4 گرمی    فلفل سیاه 30 و 80گرم
چاشنی ماست و خیار    گرد لیمو    سویا    چاشنی کباب و جوجه    جو پوست کنده
چاشنی مرغ و گوشت    آویشن    نشاسته    چاشنی سالاد و ماست    دارچین 30 و80 گرمی



         
شرح مختصری از فرآیند شرکت:
ابتدا کالا ها و مواد اولیه پس از خرید منتقل به سازمان انرژی هسته ای می شود تا اشعه زدایی شود و ضد عفونی گردد که این فرآیند 30روز طول می کشد سپس منتقل به آزمایشگاه شرکت می شود تا نمونه گیری گردد.بعد از نمونه گیری مواد اولیه وارد به انبار مواد اولیه میشود تا برای تولید و خط تولید آماده گردد.پس از آن بسته ها و ظروف بسته بندی روی ماشین آلات بسته بندی آماده میگردد و شروع به تولید میشود.پس از آن محصولات تولید شده وارد کارتن نهایی شده و منتقل به انبار کالای ساخته شده می شود.
ذکر فرآیند تولید در یه نگاه:

خرید مواد اولیه             انتقال به سازمان انرژی هسته جهت اشعه زدایی و ضد عفونی نمونه گیری مواد اولیه پس از اشعه زدایی در آزمایشگاه شرکت         انتقال به انبار مواد اولیه         تولید کالا انتقال به انبار کالای ساخته شده

ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته تحصیلی کارآموز:
موقعیت رشته کارآموز در واحد صنعتی: در این واحد صنعتی تقریبا میشه گفت موقعیتش نزدیک به رشته ی من که حسابداری هست نزدیک است چون من در اتاق مدیر مالی مشغول به کارهای اولیه جزیی در حسابداری هستم مثل جمع آوری اطلاعات اولیه و مورد نیاز حسابداری از ارگانهای مختلف واحد تولیدی.همانطور که در عکس هم مشاهده می فرمایید این لپ تاب واحد حسابداری است که بنده فاکتور های جزیی را ثبت میکنم.به طور خلاصه میتوان گفت نقش دستیار حسابدار(کمک حسابدار) را دارم.
واحد حسابداری با نرم افزار حسابداری تولیدی به نام فراپیام مشغول به فعالیت است.

 
    
  معرفی سیستم حقوق و دستمزد شرکت دسته بندی  مواد غذایی شرکت فل
داراي قابليت اجرا بصورت شبكه و تك كاربري در محيط ويندوز 98، NT ,XP ،2003 ،2000
  امكان ارتباط راه دور از طريق اينترنت و يا تلفن مستقيم
  قابليت اتصال به ساير سيستمهاي مكانيزه مالي نظير حسابداري و انبار
امكان تعريف كليه پارامترهاي حقوق مانند دوره هاي حقوق، جدول مالياتي، انواع مزايا، اضافه كاريها، حق شيفت، اضافات، كسورات، وام و پس انداز
امكان صدور سند حسابداري
ايجاد ليست و ديسكت بيمه
انواع ليست هاي حقوق
كپي اطلاعات از يك دوره حقوق به دوره ديگر
قالبهاي متفاوت براي ورود اطلاعات كاركرد پرسنل
پرداخت مساعده به طور اتوماتيك
صورتحسابهاي وام، پس انداز و مرخصي
چاپ فيش حقوق در فرم هاي متنوع
بانك جامع اطلاعاتي اشخاص با قابليت طبقه بندي
پيش نمايش قوي قبل از چاپ گزارشات
قابليت طراحي انواع گزارشات بصورت ساده علاوه بر گزارشات استاندارد
امكان چاپ تمامي گزارشات توليد شده
توليد نمودارهاي متنوع از گزارشات توليد شده
سهولت كاربري و كليدهاي ميانبر
امكان ارسال اطلاعات به كليه نرم افزارهاي رايج نظير مايكروسافت ورد، مايكروسافت اكسل وده قالب اطلاعاتي استاندارد ديگر
امكان ارسال مستقيم گزارش توسط پست الكترونيكي
امكان ارسال مستقيم گزارش توسط نمابر
امكان ايجاد پشتيباني از اطلاعات با قابليت فشرده سازي بالا
برخورداري از كتاب راهنماي جامع سيستم
دور ه هاي حقوق
 تعريف تمامي پارامترهاي دوره هاي حقوق نظير نام دوره حقوق، تاريخ شروع، تاريخ خاتمه، ساعات كار، ساعت در روز، سقف ساعات اضافه كاري، ضريب شب كاري، حداقل حقوق مشمول بيمه، حداكثر حقوق مشمول بيمه، درصد حق بيمه سهم كارگر، درصد حق بيمه سهم كارفرما، درصد بيمه بيكاري، تعداد ارقام روند حقوق، ضريب غيبت، ضريب تاخير و ساعت مرخصي مجاز كه ملاك عمليات محاسبه حقوق قرار خواهند گرفت. پارامترها.
  امكان قفل نمودن اطلاعات دوره هاي حقوق به منظور عدم تغيير مشخصات مذكور.
اصلاح مشخصات دوره هاي تعريف شده نيز از طريق همين پنجره امكانپذير ميباشد.

 

روش دانلود فایل :
 
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2455 چهارشنبه 01 مرداد 1393 زمان : 17:41 نظرات (1)

دانلود فایل گزارش کاراموزی در کارخانه تولید غذایی منجمد

موضوع:                       

 گزارش كارآموزي كارخانه توليدي غذاي منجمد آماده مصرف – پ تيك

قالب بندی:word قابل ویرایش توسط شما

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                            صفحه

مقدمه                                                                                                                   3

نوع محصولات توليدي                                                                                           5

ورود مواد اوليه و مراحل تأييد در انبار                                                                      6

ورود مواد اوليه به سردخانه و نحوه نگهداري                                                          12

كاربرد انواع ادويه و عملكرد آنها                                                                               13

ويژگي‌هاي محصولات مرغ آماده طبخ                                                                      23

فرآوري                                                                                                                      23

ويژگي‌هاي مواد اوليه                                                                                               25

فرآيند توليد                                                                                                                27

بسته‌بندي                                                                                                                  28

كنترل كيفيت                                                                                                               30 

روش اجرايي كنترل كيفيت                                                                                        30

كنترل كيفيت مواد اوليه                                                                                             32

بازرسي و كنترل كيفيت محصول حين توليد                                                              45

بازرسي و كنترل كيفيت محصول نهايي                                                                    51

تأييد نهايي و كنترل كيفيت                                                                                         54

بخش ميكروبي                                                                                                          55

بخش شيميايي                                                                                                         64

خروج و ادامه زنجيره سرد تا مصرف                                                                           72

توضيحات نهايي                                                                                                          73

منابع و مآخذ                                                                                                                  75

متن زیر خلاصه ای از صفحات مختلف فایل اصلی میباشد.

مقدمه :

امروزه صنعت غذا يكي از مهمترين مشكلات براي مردم محسوب مي‌شود. از سوي ديگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در كنار آقايان باعث شده تا فرصت تهيه غذا برايشان ميسر نباشد. در اين ميان كارشناسان و صاحبان صنايع غذايي براي اين مشكل راه‌هاي متعددي را براي سريع آماده شدن غذا ارائه داده‌اند تا اين مشكل مرتفع گردد.

از اين رو تصميم گرفتم با تهيه گزارشي از روند توليد غذاي آماده تهيه كنم. در اين گزارش سعي شده از مراحل تهيه مواد اوليه براي كارخانه تا غذاي آماده كه به دست مصرف كننده مي‌رسد، شايد بتوان غذاهاي آماده را پديده‌اي جديد و حائز شرايط مناسب كيفي، غذايي و بهداشتي دانست كه در ايران صنعتي نو پا است و به تدريج جايگاه خود را در بين مصرف كنندگان باز مي‌كند و از آغاز ارائه اين محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولي را داشته است.

عنايت به اين نكته كه اين محصولات فاقد هرگونه افزودني‌هاي شيميايي مضر بوده و كاملاً از مواد غذايي طبيعي استفاده مي‌كند. در كنار ارزش غذايي مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزاياي بارز غذاهاي آماده مي‌باشند.

گرايش روزافزون خانواده‌هاي ايراني به غذاهاي آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعاليت‌هاي اجتماعي و كاري خارج از منزل نيز مصرف اين محصولات را روز به روز افزايش مي‌دهد.

 

معرفي كارخانه

 

شرکت ........در سال 1385 با همت گروهی از متخصصین در صنعت غذایی تاسیس گردید. این شرکت با توجه به نیاز روزمره مردم به مواد غذایی سالم اقدام به تولید انواع فرآورده های گوشتی و پروتئینی در منطقه ماهدشت کرج نموده است.

شرکت ......به منظور ارتقاء سطح کیفی و ایمنی محصولات مدیریت شرکت
در سال 1387 تصمیم به اخذ سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی بر مبنای ISO9001:2008 ISO22000:2005 وHACCP گردیده است و این سیستم در شرکت پیاده سازی گردید.

آدرس كارخانه:

......................................................

نوع محصولات توليدي

 

محصولات اين كارخانه 20 نوع بوده و شامل انواع ناگت ها از قبيل ناگت مرغ، ناگت پنير، سينه، و فيله سوخاري، ميگو سوخاري، شنسيل ماهي، بال و ران سوخاري و برگرها

مزاياي محصولات اين كارخانه نسبت به محصولات مشابه ساير كارخانه‌ها:

-      كاملاً پخته و آماده مصرف مي‌باشد. چنانچه بر روي بسته بندي آنها نيز قيد شده است (گرم كنيد، ميل كنيد).

-      توليد ناگت پنير و جوجه باربي كيو براي اولين بار و تحت انحصار اين شركت توليد مي‌گردد.

استانداردهاي مورد استناد در توليد كيفيت محصولات عبارتند از :

-      استانداردهاي ملي ايران

-      مقررات اداره نظارت بر مواد غذايي و معاونت غذا، دارو وزارت بهداشت و درمان

-      استاندارد مديريتي ISO9001

-      استاندارد مديريت كيفيت HACCP و ISO22000 و آرم حلال

 

ورود مواد اوليه و مراحل تأييد در انبار

 

هدف

هدف از اين روش اجرايي تشريح نحوه ورود، كنترل موجودي، شناسايي، نگهداري و حمل و نقل كالاها، مواد اوليه و محصولات در انبارها مي‌باشد.

دامنه

دامنه كاربرد اين روش اجرايي در انبار و براي كليه مواد اوليه، كالاها ومحصولات شركت مي‌باشد.

 

1- دريافت كالاهاي ورودي از خريد

 

 
   

 

 

تبصره: در صورتي كه كالاهاي ورودي ابزار آلات و لوازم يدكي ماشين آلات و بهداشتي و ... باشد و كنترل كيفيت اين كالاي ورودي بر عهده واحد يا شخص درخواست كننده مي باشد.

2- تحويل كالا به واحدهاي ديگر

 

3- تحويل كالاي توليد شده به انبار

 

 
   

 


يادآوري: محصولات تحویلی به انبار محصولات نهایی بسته‌بندی شده می‌باشد و محصولات نیمه ساخته در اختیار واحد تولید می‌باشد و کنترل موجودی آن و شناسایی و ردیابی آن نیز به عهده واحد تولید می‌باشد.

4-  خروج محصول از انبار

 

 
   

تبصره: بازديد دوره‌اي هر 3 ماه يكبار از تمامي مواد و محصولات داخل انبار انجام مي‌گردد و در صورت مشاهده عدم تطابق كالاي نامنطبق جهت كسب تكليف به قسمت قرنطينه منتقل مي‌شود و  QC  در جريان قرار مي‌گيرد.

 

5- خروج كالا (به جز محصول ) از شركت:

 

جدول در فایل اصلی.

 

ورود مواد اوليه به سردخانه و نحوه نگهداري

در اين مرحله پس از ورود مواد اوليه منجمد كه با ماشين‌هاي يخچال‌دار كه در دماي 18- درجه سانتيگراد به كارخانه وارد مي‌شود. مواد اوليه پس از تأييد QC وارد سردخانه با دماي 18- درجه سانتيگراد مي‌شود و بر روي پالت با فاصله مناسب از ديوارها قرار مي‌گيرد. شرايط نگهداري بايد بر طبق نوع محصول رعايت شود.

 

 

كليه مواد اوليه گوشتي بايد داراي بر چسب با عناوين نوع محصول، تاريخ توليد و انقضاء، شركت توليد كننده، نحوه نگهداري بر روي آن ذكر شده باشد.

روش انجماد مواد غذايي به اين صورت انجام مي گيرد كه آب داخل سلولي و خارج سلولي به طور همزمان منجمد شده و جدار سلول ها پاره نگردد و در سرماي شديد و با سرعت بالا صورت مي پذيرد و در هنگام خارج كردن مواد غذايي از اين وضعيت بايد ماده غذايي در يخچال و يا دماي محيط به آرامي از حالت انجماد خارج شود.

مواد غذايي منجمد در طول مدت نگهداري، در معرض خطر آلودگي‌ها و فعل و انفعالات شيمياي قرار دارند كه سبب سوختگي در اثر سرما، تند شدن چربي‌ها و خشك شدن سطح مواد غذايي و آلودگي‌هاي ديگر مي شوند پس به همين دليل بايد در نوع بسته‌بندي و جنس ماده بسته‌بندي دقت لازم به عمل آيد.

كاربرد انواع ادويه و عملكرد آنها

كاراگينان

كاراگينان از گونه‌هاي مختلف جلبكهاي دريايي قرمز استخراج مي‌‌شود چندنوع كاراگينان Lambda و  Kappaوجود دارد كه ساختمان شيميايي خواص و موارد استفاده آنها متفاوت است استفاده از آنها به قابليت تشكيل ژل بستگي دارد دو روش براي توليد كاراگينان وجود دارد در روش اوليه كارگينان از راه عصاره‌گيري علف دريايي درمحلول آبدار بدست مي‌آيد دراين روش فرايند بازيافت كاراگينان مشكل بوده و هزينه‌هاي توليد‌ي نسبت به روش دوم بالا بوده است در روش دوم براي شسته شدن هرچيز خارجي از علف دريايي و خروج تركيبات كاراگينان آن را در محلول قليا و آب قرار ميدهند دراين فرايند كاراگينان خالص از روش رسوب - الكلي و يا روش ژل استخراج و تغليظ مي‌گردد. تفاله حاصل از اين فرايند در پروسه توليد كاراگينان نيمه خالص يا ارد علف دريايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

كاربرد فسفات‌ها در صنعت گوشت

فسفرها يكي از مهمترين مواد محيط اطراف ما هستند، كه به طور طبيعي در آب و غذا موجود فسفرها در تمام ارگانيزم‌ها به صورت يون فسفات جذب مي‌شوند. ‌فسفات يك تركيب طبيعي و حياتي است كه عملا در هر غذايي وجود دارد و وقتي كه تمام يا قسمتي از هيدروژن اسيد فسفريك جايگزين فلزاتي مانند سديم، پتاسيم و... مي‌شود شكل مي‌گيرد. ارتوفسفات‌ها و پيروفسفات‌ها به عنوان افزودني اثرات مثبتي در كاربردهاي مواد غذايي دارد. اين مواد اگرچه بافر هستند به عنوان جداكننده يون‌هاي فلزي ناخواسته، ضدباكتري و منبع مغذي طبيعي مي‌باشند. فسفات‌ها به طور كلي به عنوان نگهدارنده به بهترين شكل و مقدار كافي براي اهداف مختلف در غذا استفاده مي‌شوند.

 

گلوكز

گلوکز اغلب به همراه ساکارز ، دکستروز یا شربت فروکتوز  مصرف می‌شود‌. کاربرد آن بر اساس خواص ویژه آن است . استفاده گلوکز در صنایع قنادی‌، در تهیه تمامی محصولاتی است که در آن ویسکوزیته، شیرینی‌، بافت و جلوگیری از شکرک زدن و جاذب‌الرطوبه بودن و مقاومت در برابر بی رنگ شدن مد نظر باشد مانند آب نباتها این خواص همچنین موجب افزایش و بهبود طعم و تشکیل یکBODY  نیز می‌گردد‌.

پاپریکا Papryka

پایریکا نوعی ادویه است که در اغلب غذا‌های مجارستانی و اروپای شرقی بکار می‌رود عطر و رنگ قرمزی دارد. بسیار مشابه فلفل دلمه‌ایی است اما عطر قوی‌تری دارد و بر خلاف ظاهر غلط اندازش طعم تندی نیز ندارد این گرد را می‌توان جایگزین رب گوجه نمود خاصه برای کسانی که به آن حساسیت دارند.

آويشن Thyme

گياه خودرويي است با طعم و بوي تند و معمولا پودر شده آنرا در بعضي از غذاها به كار مي‌برند. مثل آش، ذرت آبپز شده يا همون ذرت مكزيكي خودمون ، شلغم ، تخم مرغ پخته ونيمر و بعضي خوراك‌ها ، به ويژه خوراك‌هاي اروپايي ، مانند پيتزا .

آويشن بر دو نوع است: به اصطلاح مردم شيراز، آويشن پهنو كه برگ نسبتا پهني دارد وآويشن درازو كه برگش كشيده است ولي عطر و خواص آنها با هم فرقي ندارد. در آذربايجان آنرا به نام (( كهليك اوتي)) مي‌شناسند. آويشن را ميتوان با گردادن در آسياب برقي به صورت گرد در آورد و روي بعضي غذاهاي نفخ دار، مانند لوبياي پخته، پاشيد يا به دوغ زد. در پيتزا و غذاهاي خميري ايتاليايي هم مي‌توان به جاي اورگانو استفاده كرد.

تخم گشنيز Coriander

دانه گرد و سفيد رنگ ، همان سبزي معروف است و يكي از اجزاي عمده‌ي ادويه هندي است. نساييده آن عطري ندارد و ساييده آن عطر خود را زود از دست مي‌دهد و اين يعني اينكه هر وقت احتياج بود مي‌توان به اندازه مصرف ساييد كه سبزي خشك آنرا هم نگه‌داري مي‌كنند و معمولا در سوپها و اكثر غذاها استفاده ميشود. سبزي تازه آن هم مورد علاقه اكثريت هست. در آشپزي بيشتر كشورها گشنيز نقش به سزايي دارد.

.

 

.

 

 

1 - شمارش و شناسايي استافهاي كوآگولاز مثبت

تعاريف: استافيلوكوكوس اورئوس (Staphylococcus aureus) باكتري گرم مثبت، كاتالاز مثبت، كروي و بدون حركت است كه گلوكز را در شرايط بي‌هوازي تخمير كرده و بصورت توده ها و يا خوشه‌هاي نامنظم و يا زنجيره‌هاي كوتاه ديده مي‌شود و در روي محيط هاي خون دار پر‌گنه‌هاي طلايي رنگ توليد مي‌كند. گرچه اين صفت يك ويژگي پايدار نيست و برخي از پرگنه‌ها ممكن است بي رنگ و يا سفيد رنگ باشند. ايجاد هموليز بر روي محيط نيز يك ويژگي تغيير پذير است ولي سويه‌هاي (سوش) بيماري زا همولتيك مي باشند.

بيشتر سويه‌هاي استافيلوكوك طلايي در تراكم‌هاي نسبتاً بالا از كلرور سديم 5/7% الي 10% رشد كرده و قادر به تخمير مانيتول هستند (مانيتول مثبت) اين صفت در بازشناسي استافيلوكوكوس اورئوس از استافيلاكوكوس اپيدرميديس كه مانيتول منفي است بكار مي‌رود.

مواد و تجهيزات: محيط كشت آبگوشت جيوليتي و كانتوني – محيط كشت برد پاركر – سوسپانسيون زرده تخم مرغ همراه با تلوريت – سرم سيتراته – الكل 70 درجه – آب مقطر – رينگر (رقيق كننده) – مزور – پليت استريل – پيپت استريل در سايزهاي مختلف – انكوباتور 37 درجه سانتيگراد – بن ماري – كلني كانتر  - پنبه – محيط كشت نوترينت براث

روش آزمون در كارخانه

 ابتدا محيط‌هاي كشت مورد نظر را تهيه كرده و سوسپانسيون اوليه را نيز تهيه ‌كنيد. سپس 9 سي‌سي از محيط كشت را داخل لوله ريخته و لوله را داخل اتوكلاو قرار دهيد. سپس لوله را در كنار شعله قرار داده و 1‌سي‌سي از محلول رينگر حاوي نمونه را داخل لوله ريخته و مقداري هم از روغن پارافين به آن اضافه ‌كنيد و سر لوله را با پنبه همراه با فويل ببنديد و لوله را به مدت 24 الي 48 ساعت در گرمخانه 37 درجه سانتيگراد قرار‌دهيد. پس از اين مدت اگر در زير پارافين حباب يا كدورت تشكيل شد نتيجه مي‌شود اين ماده غذايي مشكوك به استاف مي‌باشد كه بايد آزمايش ديگري انجام دهيد.

روش آزمون ( طبق استاندارد ايران)

ابتدا محيط‌هاي كشت مورد نظر را تهيه كرده سوسپانسيون اوليه را نيز تهيه ‌كنيد. 10 سي‌سي از سوسپانسيون اوليه را به يك لوله حاوي محيط كشت جيوليتي و كانتوني با غلظت دو برابر اضافه كنيد. پس از مخلوط كردن نمونه و محيط كشت 2 – 3 ميلي ليتر و از پاراستريل با دماي 44 تا 47 درجه سانتي‌گراد ريخته و صبر ‌كنيد تا به صورت جامد درآيد سپس لوله را به مدت 24 الي 48 ساعت در گرمخانه 37 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد از لوله فوق چه با مشاهده رسوب سياه چه بدون رسوب بوسيله لوپ پس از كنار زدن لايه و از پار از نمونه داخل لوله به صورت خطي روي محيط بردپاركر كه سطح آن قبل از كشت دادن خشك شده است (ظرف هاي پتري آماده شده را به مدت 30 دقيقه در دماي 50 تا 55 درجه سانتي‌گراد به طور واژگون با در باز قرار دهيد) كشت خطي ‌دهيد. ظرف‌هاي پتري را در گرمخانه 37 درجه سانتي‌گراد به مدت 24 الي 48 ساعت قرار ‌دهيد پس از اين مدت پرگنه‌هاي استافيلوكوكوس اورئوس به رنگ سياه براق با لبه نازك سفيد و هاله شفاف در اطراف آن (در اثر تجزيه لسيتين) روي محيط آشكار مي‌شود. آشكار شدن پرگنه‌هاي سياه رنگ نشانه وجود استافيلوكوكوس اورئوس در نمونه غذايي مي‌باشد.

آزمايش كوآگولاز آزمايش تأييدي

پس از پيدايش پرگنه‌هاي سياه رنگ روي محيط برد پاركر از هر كلني برداشت كرده به يك لوله حاوي محيط كشت آبگوشت منتقل ‌كنيد. در دماي 37 درجه سانتيگراد به مدت 24 ساعت گرمخانه گذاري مي‌شود. در يك لوله آزمايش استريل 1/0 ميلي ليتر از سوسپانسيون فوق ريخته و به آن 3/0 پلاسماي سيتراته خرگوش اضافه‌كنيد. پس از مخلوط كردن در دماي 37 درجه سانتي‌گراد به مدت 4 – 6 ساعت گرمخانه‌گذاري مي‌شود. چنانچه استافيلوكوك كوآگولاز مثبت بوده و آزمايش درست انجام شده باشد پلاسما در لوله محتوي ميكروارگانيسم منعقد مي‌شود. وجود لخته‌هاي كوچك جدا از هم مثبت به حساب نيامده و با زياد بودن لخته به مثبت 2 مثبت 3 و مثبت 4 به شمار مي‌آيند.

گزارش : نتايج را در فرم و در دفتر ثبت نمونه‌ها ثبت ‌كنيد.

 

2 –  شناسايي اشرشياكلي

تعاريف: اشرشياكلي باكتري‌هايي هستند كه در دماي 44 درجه سلسيوس با تخمير لاكتوز گاز توليد مي‌كنند و از تريپتوفان اندول توليد مي‌نمايند.

مواد و تجهيزات: محيط كشت لوريل سولفات مضاعف( محيط غني كننده انتخابي) – محيط EC (محيط انتخابي) – محيط آب پپتونه بدون اندول – معرف اندول(معرف كوآكس) – الكل– آب مقطر – رينگر – مزور – پليت استريل – پي پت استريل– انكوباتور 37 و 44 درجه سانتيگراد – اتوكلاو – بن ماري 44 درجه سانتيگراد – كلني كانتر – پنبه – لوله آزمايشگاهي – لوله دورهام – PH متر

روش آزمون

محيط‌هاي كشت را آماده كرده، نمونه مورد آزمون را تهيه ‌كنيد(‌رقيق سازي با رينگر يك چهارم استريل: 5 گرم از نمونه با CC 45 از سوسپانسيون اوليه را به CC 10 محيط لوريل سولفات با غلظت اضافه مي‌گردد. لوله‌هاي تلقيح شده با غلظت معمولي و مضاعف لوريل سولفات را در دماي 37 درجه سلسيوس به مدت 24 ساعت قرار دهيد. اگر در اين مرحله گاز و يا كدورت مشاهده نشد، گرمخانه‌گذاري 48 ساعت ادامه مي‌يابد. اگر پس از 48 ساعت دوره گرمخانه‌گذاري، كدورت مشاهده شد، اما گاز توليد نگرديد، از اين لوله به لوله حاوي محيط كشت EC بوسيله حلقه كشت تلقيح مي‌گردد. گرمخانه‌گذاري در بن ماري يا انكوباتور با 44 درجه سلسيوس به مدت 24 ساعت مي باشد. اگر در اين مرحله هيچگونه گازي در لوله EC تشكيل نشد مدت گرمخانه گذاري به 48 ساعت ادامه مي‌يابد. پس از گرمخانه‌گذاري چنانچه در لوله گاز تشكيل شد از آن بوسيله حلقه كشت به محيط آب پپتونه منتقل مي‌گردد و دماي آن به 44 درجه سلسيوس رسيده و تلقيح مي‌گردد و در همين دما به مدت 48 ساعت گرمخانه‌گذاري مي‌گردد.  CC5/0 معرف اندول را به لوله‌هاي آب پپتونه اضافه كرده و خوب مخلوط نماييد و پس از 1 دقيقه بررسي‌كنيد. با ايجاد رنگ قرمز در فاز الكلي وجود اندول مشخص مي‌شود.

3- شمارش و شناسايي كلستريديوم

تعاريف: باكتريهايي هستند كه با احياء سولفيت روي محيط انتخابي ايجاد كلني‌هاي مشخص با هالة سياه رنگ مي‌كنند و آزمون‌هاي تائيدي آن‌ها مثبت است..

روش دانلود فایل :

 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 

با کلیک بر گزینه خرید و پرداخت انلاین مستقیم  لینک دانلود باز مییشود.

 

مهدی بنی حسن بازدید : 6955 چهارشنبه 25 تیر 1393 زمان : 3:13 نظرات (7)

دانلود فایل کاراموزی مرغداری گوشتی گزارش کار حضور در مرغداری

بسم الله الرحمن الرحیم

دانلود فایل کاراموزی مرغداری گوشتی "گزارش کار حضور در مرغداری"دانلود جدیدترین فایل کاراموزی مرغداری گوشتی"انچه که در مرغداری انجام دادم"طرح توجیهی مرغداری"word"

موضوع:  کارآموزی مرغداری گوشتی(گزارش کار حضور در مرغداری)

قالب بندی:word قابل ویرایش توسط شما

تعداد 104 صفحه

 

برآن شدیم با توجه به مشکلات  تدریس و نداشتن اطلاعات دانشجویان در راستای انجام کاراموزی ,فایل جامعی را در دسترس شما عزیزان قرار دهیم  که تمام مطالب مورد نیاز یک کاراموز را در یک دوره کاراموزی به طور کامل و جامع تشکیل میدهد.در صفحات اخر به طور گفتار ساده از بیان شما کلیه فعالیت هایی که یک کاراموز باید در یک دوره انجام بدهد به طور کامل تشریح کرده ایم.

فهرست:

 

--مقدمه

--تاریخچه

--نژاد های مرغ گوشتی

--برنامه های نوردهی و خاموشی درجوجه های گوشتی:

--مطالبی درباره نور و روشنایی

--افزایش مصرف خوراک و تکامل دستگاه گوارش

--مدت روزانه زمان و طول روز طبیعی

--شرايط و ضوابط احداث سالن جهت مرغداري:

--روش آماده سازی و پاکسازی مرغداری برای جوجه ریزی:

--اقدامات بهداشتی:

--جيره نويسي و تغذيه

--طراحی آشیانه:

--اقدامات لازم در زمان جوجه‌ریزی:

--کیفیت جوجه‌ها:

--دانخوری:

--تأمین آب:

--آبخوری:

--دمای مورد نیاز گله:

--بستر مناسب و شرایط آن:

--آبخوري براي جوجه يكروزه:

--مديريت دانخوري ها

--فیزیولوژی:

دهان-مری-سنگدان-و.....

--تخمین بهترین زمان واکسیناسیون گامبورو با استفاده از فرمول دونتر (Deventer):

--مزایای فرمول دونتر و بررسی کامل

--نمونه بیماریهای طیور وتوضیح کامل تشریح پیشگیری و درمان هریک به طور جامع

--آفلاتوکسین در طیور

--آنتريت نكروتيك طيور

--آنفلانزای فوق حاد طیور

--آنفلوانزاي پرندگان (Avian Influenza)

--برونشیت عفونی طيور

--هيستوپاتولوژي

--برونشيت عفوني (Infectious Bronchitis , IB)

--بيماري آنسفالوميليت پرندگان و اهميت آن در گله هاي مادر

--ایمریا ماکزیما E.maxima :

-- ایمریا برونتی E.brunetti:

-- ایمریا تنلا E.tenella :

--برنامه واکسن طیور

--جدول گزارش کار روزانه در مرغداری

--گزارش تشریحی کلیه کارهایی که یک دانشجو در مرغداری انجام میدهد.با گفتار ساده.

--منبع

 

 

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 

با کلیک بر روی لینک خرید به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارتهای اعتباری بانکی,لینک دانلود فعال شده و میتوانید فایل مورد نظر را دانلود کنید.

 

مهدی بنی حسن بازدید : 64746 جمعه 13 تیر 1393 زمان : 1:56 نظرات (9)

شروع کار و سرمایه گذاری در گاوداری شیری و جیره مورد نیاز ان"مقاله"طرح توجیهی"word"سود یا زیان"میخواهم گاوداری راه اندازی کنم"گاوداری شیری یا گوشتی"

با سلام.خدمت شما سروران عزیز

من مهدی بنی حسن. مهندس رشته کشاورزی گرایش علوم دامی در خدمت شما هستم تا اطلاعات علمی و تجربی خودم را در مورد گاوداری شیری تقدیم بازدیدکنندگان عزیز قرار بدهم.

خب در ابتدای کارشما که قصد دارین در این کار سرمایه گذاری کنین در  شروع  به فکر احداث گاوداری.سالن انبار.بهاربند.شیردوشی  و .... می افتین.

همینجا میگم.بر خلاف تمامی سایت ها که در ابتدا شروع میکنن به  اینکه ساختمان گاوداری باید این طور باشه انطور باشه...من این توضیحات میذارم اخر کار....

و همین جا خدمت شما عزیزان میگم هیچ وقت برای شروع کار گاوداری ابتدا سراغ ساخت ساز نرین.

باورکنین در قسمت دامشهر هر استانی خیلی گاوداری وجود داره برای اجاره.

یکی دو دوره اجاره کنین.بعد اگر سود کردین.تونستین با سختیهاش کنار بیاین برین سراغ ساخت ساز.تا اگر نتونستین در این کار موفق باشین سرمایه خودتونو هدر نداده باشین.

خب

در قدم اول برای شروع هر کاری حتما پیش افرادی که در این کار هستن رفتید و انها هم بهتون گفتن نه آقا.سرمایتو تو گاوداری نیاری.همش ضرره.هیچ وقت گول این حرفارو نخورید.هروقت کسی این حرف بهتون زد بهش بگین اقای محترم اگر ضرره پس چرا شما خودت دای انجام میدی.

 

درسته سودش نسبت به ده سال قبل کمتر شده.ولی هنوزم که هنوزه ضرر نیست.و سوده.مطمعن باشید.

البته اون دسته از افراد که در این کار ورشکسته میشن به دلیل این است که تجربه و علم کافی ندارن و مدیریتشون خوب نیست و در اخر از نژاد خوبی استفاده نمیکنن.

در نظر داشته باشید که استفاده از نزاد های شیری مثل هلشتاین که این گاوها در ضعیف ترین حالت خود 25 لیتر در روز شیر تولید میکنند و گهگاهی تولید شیر روزانه آنها به 40 لیتر هم میرسد اما گاو های محلی و بومی بطور معمول بین 10 تا 15 لیتر شیر میدهند که البته در غالب موارد به 15 هم نمی رسد. پس پی میبریم نژاد بسیار مهم است.

 

در قدم دوم 

به فکر پروانه بهره برداری.مجوز بهداشت و غیره را باید خودتان از جهاد کشاورزی استان پیگیرباشین .پس توضیحی در این موارد اینجا نمیدم.چون هر روز و هر استانی یک قانونی داره.نمیخوام کسی را  سردرگم یا به کسی اطلاعات غلط بدم.

یک نکته را باید بگم که گاوداری شیری نسبت به پرواربندی از لحاظ اینکه روزانه با فروش شیر شمارا از لحاظ مادی  تامین میکند بسیار بهتر ازپرواربندی میباشد.ولی این نکته را مد نظر داشته باشین که نسبت به پرواربندی گوساله به مراقبت خیلی بیشتری احتیاج داره.واگر تحمل سختیهایش را ندارین اصلا وارد این کار نشین.و برای شروع این کار حتما تجربه کافی داشته باشین.چون از دست دادن یک گاو شیری حداقل برابر است با از دست دادن سه میلیون از سرمایه تان .که در ابتدای کار خیلی واسه ادم سخت تموم میشه.

برای شروع کار  دو عامل خیلی مهم برای موفقیت شما که حتما باید رعایت کنید.

1)استفاده از بهترین نژاد گاو شیری

2)استفاده از بهترین نوع جیره.که هم بازده خوبی داشته باشه.هم به صرفه باشه.

خب در ابتدا بمورد شماره یک را توضیح میدم:

در استفاده نژاد شیری که تنها میگم هلشتاین.وبه راحتی در سطح کشورمان وجود دارد.البته نژاد گلپایگانی هم بد نیست.ولی هلشتاین یچیز دیگست.

 

در مبحث جیره  یکی از مهمترین قسمت کنسانتره میباشد.که باید به بهترین شکل تولید و به مقدار نیاز دام مورد استفاده شود 

باز تاکید میکنم .جیره خیلی مهمه.برادرم که کل علوفه و کنسانتره ات را باید بخری و خودت کشت نداری.در حال حاضر همینطوری با توجه به این قیمت یونجه و غیره...اگر در مبحث جیره دقت لازم را انجا بدی تازه بتونی کمی سود کنی.ببخشید خودمونی صححبت کردم.ولی باور کنید بازار خرابه.از طرفی میگن قیمت شیر افزایش پیدا نکنه.دولت یارانه سبز میده به گاوداری ها برای کمتر شدن هزینه خوراک.ولی اینها همش حرفه.شیر ارزون میخرن.ولی خوراکم گرون بهتون میدن.پس واقعا دقت کنید.برادرم خواهشن دقت کن

با توجه به  سیاست های غلط دولتی در حال حاضر با توجه به نوع قیمت تعیین شده شیر از سوی دامدار.

و قیمت های بالای علوفه در این شرایط اگر در این کار بی تجربه باشین.به قول دامدار ها زود زمین میخورین و کمرتون میشکنه.
در حال حاضر که ای مقاله را مینویسم در تاریخ 15/4/93
قیمت نهاده های کشاورزی مورد استفاده گاوداری از جمله
ذرت 890 تومان
کاه 350 تومان
کنجاله سویا 1800 تومان
جو 850 تومان
یونجه 600 تومان
 
حالا شیر چند میخرن؟
1100 تومان
اگر بشینی حساب کتاب کنین  میبینین اگر در مبحث جیره تجربه و علم کافی نداشته باشی باید از جیب مبارکتان بزارین.
 
 

 

در لینک زیر می توانید جدیدترین طرح های توجیهی در زمینه گاو شیری و گوساله پرواری را مشاهده و دانلود کنید :

دانلود طرح توجیهی گوساله پرواری و گاو شیری

 

 

خب میرم تا یک توضیحی بدم به شما که قصد دارین یک جیره خوب داشته باشین:

مبحث جیره چون یک عامل پرهزینه در گاوداری به حساب می اید بسیار مهم است.و در گاوداری شیری باید طوری جیره را تشکیل داد که نه انقدر کم باشه که گاو برای تولید شیر از انرژی بدن خودش استفاده کند.نه جیره زیاد باشد که باعث چاق شدن گاو شود.

موارد استفاده  در جیره :

_جو

.منبع نشاسته که همون کربوهیدارت به حساب میاد فرقش با گندم تو اینه که جو از گندم روشن تره و گندم قرمز تره

_سبوس

منبع فیبر بسته به کیفیت، رنگش فرق می کنه

 

_کنجاله سویا

خب خیلی مشخصه سویا منبع پروتئین

_کنجاله تخم پنبه

منبع پروتئین

_پودر ماهی

منبع پروتئین و حاوی مقادیر زیاد انرژِی

_نمک.

 این هم مشخصه برای بالانس مواد معدنی (سدیم)

_مکمل دامی(ویتامینD3)

برید فصل ویتامین ها از کتاب مک دونالد رو بخونین تا بفهمین ویتامین D3 برای چیه

 

_بیوتوکس

با توکسین موجود در خوراک مانند کپک ها باند میشه و از جذب توسط دستگاه گوارش جلوگیری می کنه. این جوری توکسین از طریق مدفوع و پوست، دفع میشه

در نهایت از میکس شدن ترکیبات فوق کنسانتره تشکیل میشه.

 

محاسبه جیره:

یکی از مهم ترین نکته در مبحث جیره این است که بتوانیم جیره ای به گاو بدهیم که بیشترین کارایی در قبال کمترین هزینه را داشته باشد.

در جیره میتوان از یونجه خشک-سیلوی ذرت-جو-ذرت-تفاله چقندرقند-کنجاله تخم پنبه-کاه گندم-سبوس گندم-دی کلسیم فسفات و نمک استفاده کرد.که میزان درصد استفاده از هریک را در ادامه خواهم گفت.

حال به برخی از محدودیت های مواد خوراکی در جیره اشاره می شود که در جیره نویسی از اهمیت زیادی برخوردار است:

1 چربی حیوانی: حداکثر 2 درصد ماده خشک

 

2- دانه جو: حداکثر 40 درصد ماده خشک جیره. اگر جو بسیار ریز شده باشد، نباید بیش از 50 درصد غلات را در جیره تشکیل دهد.

 

3- پنبه دانه: حداکثر 15 درصد ماده خشک جیره. مقدار استفاده از پنبه دانه (کامل)، حد اکثر 3.2 کیلوگرم در روز می باشد.

 

4- پودر ماهی: حداکثر 2 درصد ماده خشک جیره.

 

5- اوره: حداکثر میزان استفاده از اوره، 180 گرم به ازای هر راس در روز است.

 

6- حداکثر مقدار استفاده از تفاله چغندر قند در جیره 30 درصد از ماده خشک جیره است (برخی دیگر مقدار آن را از 5.3 تا 5.6 کیلوگرم از ماده خشک جیره بیان کرده اند).

 

7- حد اکثر مقدار استفاده از سبوس بین 2.2 تا 4.5 کیلوگرم است.

 

8- حد اکثر مقدار استفاده از کنجاله کانولا بین 2.2 تا 3.6 کیلوگرم است.

 

9- مقدار استفاده از ملاس باید حداکثر 5 تا 7 درصد مخلوط کنسانتره باشد.

 

10- کنجاله تخم پنبه می تواند تا حداکثر 3.2 کیلوگرم به ازای هر راس در روز به کار رود.

 

11- مقدار گندم نیز در جیره ها نباید بیش از 50 درصد غلات باشد

 

 

یونجه :مصرف یونجه سبز پر برگ و فاقد کپک زدگی درجیره غذایی گاوهای شیری باعث افزایش مقدار شیر و مقدار کل چربی شیر می شود.یونجه خوش خوراک بوده و یکی ازبا ارزش ترین گیاهان علوفه ای می باشد. برگ یونجه به علت داشتن پروتئین بالا دارای ارزش تغذیه ای بالاتری نسبت به ساقه یونجه است.میزان پروتئین یونجه مناسب بوده اما ازلحاظ انرژی دارای کمبود است که این کمبود باید ازسایر اجزاء جیره (کنسانتره یا جو) تامین شود مناسب ترین زمان برداشت یونجه زمانی است که ۵۰ درصد مزرعه به گل نشسته باشد

ذرت سیلو شده :

یکی از منابع غذایی با قابلیت هضم بالا برای دام ذرت سیلو شده است که دام آن را با میل و اشتها فراوان مصرف مینماید و درزمستان یکی از بهترین خوراک ها برای گاوهای شیری ، پرواری و گوسفندان می باشد.میزان انرژی ذرت سیلو شده بالا و پروتئین آن کم می باشد از اینرو مصرف آن همراه با یک منبع پروتئینی (یونجه) بسیار مناسب است .زمان مناسب برداشت ذرت جهت فرایند سیلو زمانی است که دانه ها حالت خمیری داشته به طوری که با فشار ناخن شیرابه سفید رنگ غلیظی از دانه ذرت خارج شود. تغذیه با ذرت سیلو شده باید پس از شیردوشی انجام شود تا بوی مواد سیلو شده وارد شیر نشود همچنین از تغذیه ذرت سیلو شده درگوساله های زیر ۶ ماه خودداری گردد..

کاه گندم:

کاه گندم بطور کلی دارای ارزش غذایی و قابلیت هضم پایینی بوده و قادر به تامین نیازهای غذایی دام نیست . از اینرو برای بالا بردن ارزش غذایی کاه بخصوص درمناطقی که منابع پروتئینی محدودی دارند تامین بخشی ازاحتیاجات غذایی دام ازطریق غنی سازی کاه با اوره روشی ساده و مقرون به صرفه خواهد بود

نان خشک:

پس از مصرف توسط دام به توده خمیر چسبناک تبدیل شده و به دیواره شکمبه و روده ها می چسبد و دام را دچار ناراحتی های گوارشی می نماید علاوه بر این اکثر نان خشک های مورد استفاده دردامداری ها آلوده به کپک ،میکروب و سایر اجسام خارجی می باشد که باعث مسمومیت ، سقط جنین و ابتلا دام به برخی بیماریهاو درنهایت افزایش هزینه های درمانی میشود. لذا توصیه می شود از مصرف نان خشک توسط دام ها خودداری کرده و باجایگزینی کنسانتره افزایش تولید و حفظ سلامتی دام ها را تضمین نمایید

کنسانتره و ضرورت مصرف آن :

از آنجایی که استفاده از یک نوع ماده غذایی به تنهایی نمی تواند تمامی احتیاجات دام را برطرف کند مصرف کنسانتره درگاوهای شیری ضروری است زیرا علاوه بر اینکه فضای شکمبه برای مصرف میزان بالای خوراک (به خصوص درگاوهای پر تولید ) محدود است.

بدن دام نیز به مجموعه ای از مواد غذایی جهت تامین احتیاجات خود نیاز دارد. علاوه بر موارد فوق درکشور ما تولید ۱ لیتر شیر با علوفه گرانتر از تولید ۱ لیتر شیر با کنسانتره می باشد زیرا کیفیت علوفه تولیدی درکشور ما بطور کلی پایین است. مواد تشکیل دهنده کنسانتره معمولاً شامل :

مواد انرژی زا مانند دانه ذرت ، دانه جو ، چربیهای گیاهی و حیوانی ، تفاله چغندر قند ، ملاس

مواد پروتئینی مانند انواع کنجاله ها ، پودر ماهی، اوره

مواد معدنی و ویتامینی : کمبود برخی مواد معدنی و ویتامینی در جیره غذایی دام باعث کاهش تولید، کاهش رشد، عدم آبستنی ، سقط جنین و کوری دردام می گردد. از جمله مواد معدنی می توان به دی کلسیم فسفات ، پودرصدف ، پودراستخوان و از جمله مواد ویتامینی می توان به ویتامین های D ، A و E اشاره کرد.

همچنین از سبوس گندم و سبوس برنج نیز درمخلوط کنسانتره استفاده می شود اما باید توجه داشت که ارزش غذایی انواع سبوس بسیار کمتر از کنسانتره بوده و دامداران نباید سبوس را جایگزین کنسانتره نمایند به طور متوسط به ازای هر ۵/۲ لیتر شیر تولیدی ۱ کیلو گرم کنسانتره جهت تغذیه دام در نظر گرفته می شو د ( بدون درنظر گرفتن کنسانتره مورد نیاز جهت نگهداری ، رشد گوساله و افزایش وزن روزانه گاو شیری)

با توجه به اینکه درحال حاضر از یک سو سطح کیفی کنسانتره تولیدی کارخانجات خوراک دام به علت نظارت و انجام آزمایش های کنترل کیفی افزایش یافته و از سوی دیگر با توجه به افزایش بی رویه قیمت علوفه ضرورت مصرف کنسانتره بیش از پیش احساس می شود.

کنسانتره پلت شده درمقایسه با کنسانتره ساده(مش) دارای مزایای زیر می باشد :

سهولت جابجایی به علت حجم پایین

افزایش قابلیت هضم بر اثر حرارت دادن

کاهش ریخت و پاش و گرد وغبار به علت چسبندگی و فشردگی

کاهش آلودگی احتمالی بر اثر حرارت دادن

قدرت ماندگاری بالا به علت کاهش سطح تماس با محیط

 

جدول 1 : مواد معدني مورد نياز در دوره شير دهيگاو شيري

ماده معدني

 

 

 

واحد

ميزان توصيه شده در جيره

حداكثر

تخمين ميزان نياز در روز

كلسيم

درصد

0/43-077 (0/95)

2/0

116گرم

فسفر

درصد

0/28-0/49

1/0

75گرم

منيزيم

درصد

0/20-0/25 (0/30)

0/50

41گرم

پتاسيم

درصد

0/90-1/00(1/3-1/5)

3/0

184گرم

سديم

درصد

0/18(0/5)

-----

37گرم

كلر

درصد

0/25

-----

51گرم

سولفور

درصد

0/20-0/25

0/4

41گرم

كبالت

ppm

0/10

10/0

2ميلي گرم

مس

ppm

10

100/0

204ميلي گرم

يد

ppm

0/6

50/0

12ميلي گرم

آهن

ppm

50

1000/0

1020ميلي گرم

منگنز

ppm

40

1040

816ميلي گرم

سلنيوم

ppm

0/3

0/2

6ميلي گرم

روي

ppm

40-60

500/0

816ميلي گرم

 

 

 


جدول 2 ؛ ويتامين هاي توصيه شده براي گاو شيري

ويتامين

واحد

ميزان توصيه شده

حداكثر

تخمين ميزان نياز در روز

A

IU/Pound

1450-1800

30000

62250 IU

D

IU/Pound

450

4500

20250 IU

E

IU/Pound

7

900

315 IU

 
 
 
 
 

 سرمایه گذاری و سود گاوداری شیری و جیره آن"گاوداری شیری"پرواربندی گاو "سود و زیان گاوداری"میخوام گاوداری راه بی اندازم"دانلود"مقاله"رایگان"راهنمای جیره نویسی گاو گوشتی شیری"طرح توجیهی گاوداری شیری 50 راسی"کاراموزی

 

 

در لینک زیر می توانید جدیدترین طرح های توجیهی در زمینه گاو شیری و گوساله پرواری را مشاهده و دانلود کنید :

دانلود طرح توجیهی گوساله پرواری و گاو شیری

 

مهدی بنی حسن بازدید : 7782 جمعه 19 اردیبهشت 1393 زمان : 10:42 نظرات (5)

بسم الله الرحمن الرحیم

دانلود رایگان فایل کاراموزی حضور در گاوداری شیری"دانلود کاراموزی گاوداری شیری"پرواربنی گاوداری"گاوداری شیری"مقاله"پروژه"

 

موضوع:      

 

دانلود فایل کاراموزی گاوداری شیری

نوشته شده توسط مهدی بنی حسن و مهندس اخلاقی (علوم دامی)

قالب بندی:

wordقابل ویرایش

 

تعداد صفحات:

91صفحه

 

فصل اول:

توضیح از گاوداری شیری به طور کامل

 

فصل دوم:

البوم تصاویر.

(سالن گاوداری-انبار علوفه-نمایش قدم به قدم تلقیح مصنوعی -شماره زنی گاوها)

 

فصل سوم:

تمام فعالیت هایی که یک کار اموز در یک دوره کاراموزی زیر نظر مهندس انجام میدهد نوشته شده با گفتار روان 

 

 

 

فهرست پروژه:
 
 
 
فهرست:
 
تاريخچه گاوداری ...............................................................................5
 
اهمیت اقتصادی گاو ..........................................................................6
 
ساختار بدنی......................................................................................7
 
نژادها.................................................................................................7
 
وضعیت بدنی در گاوهای شیری...........................................................8
 
نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاو های شیری...............................15      
 
تغذیه ی دوره ای گاوهای شیری.........................................................16
 
آنستروس و استروس در گاوهاي شيري .............................................23
 
تشخيص مشكل  (معضل) ................................................................24
 
تکنیک انتغال جنین درگاو.....................................................................26
 
همزمان سازي فحلي.........................................................................27
 
شستشوي جنين ..............................................................................29
 
انجماد جنين......................................................................................30
 
روش هاي انجام عمل ET صفحه........................................................31
 
پیشگیری از جا به جایی شیردان ........................................................33
 
اختلالات پس از زایمان .......................................................................34
 
شرایط بدنی گاو................................................................................35
 
افزايش تدريجي تغذيه با كنسانتره ........................................................36
 
تغذيه با كنسانتره بعد از زايمان .............................................................37
 
هيپوكلسيمي (كاهش كلسيم خون)......................................................38
 
شكل فيزيكي جيره ..............................................................................39
 
برنامه علوفه اي گاو خشك ...................................................................40
 
مديريت اخور.........................................................................................41
 
كليدهاي مناسب براي مديريت توليد مثل گاوهاي شيرده .........................43
 
مفهوم فحلي ......................................................................................43
 
علائم و نشانه هاي فحلي.....................................................................45
 
مسائلی در مورد تلقیح مصنوعی .........................................................47
 
چه موقع فحل یابی کنیم .....................................................................48
 
البوم تصاویر.........................................................................................51
 
تصاویر قدم به قدم تلقیح مصنوعی........................................................57
 
کارهای انجام شده در گاوداری با گفتار روان...........................................59
 
نتيجه گيري .........................................................................................70
 
منابع....................................................................................................71
 
 
 
با کلیک گزینه خرید و پرداخت انلاین مستقیم لینک دانلود باز میشود.
با تشکر از شما
مهدی بنی حسن
 
 
 
 
 
دانلود"فایل"کاراموزی"پروژه"گاوداری"شیری"کامل"رایگان"تصاویر"word"تصاویر"بیماری ها"هر انچه در گاوداری انجام دادم"

مهدی بنی حسن بازدید : 2015 پنجشنبه 04 اردیبهشت 1393 زمان : 2:50 نظرات (0)

بسمه تعالی

 

نشریه ترویجی

عنوان:

تکثیر و پرورش ماهی کوی

 

استاد راهنما :

جناب آقای مهندس........

 

سرپرست کارآموزی :

جناب آقای.....

 

کارآموز: شعبان زاده

قالب بندی :wordقابل ویرایش

 

 

فهرست:

 

مقدمه. ..........................................2

خواستگاه کوی: .............................3

نگهداری ماهی کوی درحوضچه : .....4

انواع مدل‌ه ایحوضچه‌های کوی: .......5

بیماری‌های ماهی کوی: .................6

زمستان گذرانی: .............................6

تیمار فصلی حوضچه: ...................7

تکثیرکوی: ......................................9

اصول اولیه تکثیرماهی کوی: .........9

تشخیص جنسیت وانتخاب مولدین...11

مخزن تکثیرماهی کوی: .................12

انواع روش‌های تکثیرماهی کوی: ......13

تخمریزی: .......................................16

پرورش بچه ماهیان: .........................19

منبع: ..............................................21

 

با کلیک گزینه خرید و پرداخت انلاین لینک دانلود باز میشود.

 

درباره ما
Profile Pic
دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 592
  • کل نظرات : 739
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 3423
  • آی پی امروز : 266
  • آی پی دیروز : 334
  • بازدید امروز : 803
  • باردید دیروز : 1,303
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 2,106
  • بازدید ماه : 4,090
  • بازدید سال : 84,220
  • بازدید کلی : 6,283,650