loading...

دانلود رایگان طرح توجیهی

دانلود پاورپوینت با موضوع فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار انسان بررسی دستگاه ادراری تناسلی تنظیم فشار شریانی ساختمان کلیه مراحل تشکیل ادرار

مهدی بنی حسن بازدید : 2149 یکشنبه 27 فروردین 1396 زمان : 23:24 نظرات (0)

دانلود پاورپوینت با موضوع فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار

دانلود پاورپوینت با موضوع فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار  آناتومی و فیزیولوژی دستگاه دفع ادرار  دستگاه دفع ادرار در انسان  دستگاه دفع ادرار  دستگاه ادراری تناسلی  دستگاه ادراری ppt  آناتومی دستگاه ادراری ppt پاورپوینت فیزیولوژی دستگاه ادراری  پاورپوینت دستگاه دفع ادرار انسان

 

اعمال کلیه 

1.تنظیم تعادل آب و الکترولیتها 
2.تنظیم تعادل اسید و باز 
3.تنظیم اسمولالیته و غلظت الکترولیتهای ماعات بدن 
4.دفع فراورده های زاید متابولیک و مواد شیمیایی خارجی 
5.تنظیم فشار شریانی 
6.ترشح هورمونها 
7.نوسازی گلوکز 
 
 

تنظیم تعادل آب و الکترولیتها 

به منظور حفظ هوموستازی ، دفع آب و الکترولیتها باید دقیقا با مقدار ورودی آنها هماهنگ باشد. اگر مقدار ورودی از مقدار دفع شده تجاوز کند مقدار آن ماده در بدن افزایش خواهد یافت. اگر مقدار ورودی از مقدار دفع شده کمتر باشد، مقدار آن ماده در بدن کاهش خواهد یافت. مقادیر ورودی آب و بیشتر الکترولیتها معمولا بطور عمده تحت تاثیر عادات خوردنی و آشامیدنی شخص قرار دارد و این امر ایجاب می‌کند که کلیه‌ها میزان دفع خود را تنظیم کنند. تا با مقادیر ورودی مواد مختلف هماهنگی داشته باشد اگر فردی میزان مصرف سدیم خود را یک دفعه 10 برابر کند و از مقدار کم 30 میلی اکی والان در روز به مقدار زیاد 300 میلی اکی والان در روز نشان می‌دهد. در ظرف 2 تا 3 ساعت بعد از زیاد کردن سدیم خوراکی ، دفع کلیوی نیز به حدود 300 میلی اکی والان افزایش می‌یابد. بطوری که تعادل بین مقدار ورودی و مقدار خروجی دوباره برقرار می‌شود. اما در جریان 2 تا 3 ساعت سازش کلیوی با این مقدار ورودی زیاد سدیم ، تجمع مختصر سدیم بوجود می‌آید که حجم مایع خارج سلولی را مختصر بالا می‌برد و موجب بروز تغییرات هورمونی و سایر پاسخهای جبرانی می‌شود که به کلیه‌ها علامت می‌دهند تا دفع سدیم خود را افزایش دهند. ظرفیت کلیه‌ها برای تغییر میزان دفع سدیم در پاسخ به تغییرات مقدار ورودی سدیم فوق العاده عظیم است. 
 
 
دفع فرآورده‌های زاید متابولیک و مواد شیمیایی خارجی 
کلیه‌ها راه اصلی برای دفع فراورده‌های زاید متابولیسم که دیگر مورد نیاز نیستند به شمار می‌رود. این فراورده‌ها شامل اوره (از متابولیسم اسیدهای آمینه)، کراتینین (از کراتین عضله) ، اسید اوریک (از اسیدهای نوکلئیک)، فراورده‌های نهایی تجزیه هموگلوبین (از قبیل بیلی روبین) و متابولیتهای هورمونهای مختلف هستند.
همانند الکترولیتها ، این فرراوردهای زاید باید به همان سرعتی که تولید می‌شوند از بدن دفع گردند کلیه‌ها همچنین سموم و سایر مواد شیمیایی خارجی را که یا توسط بدن تولید می‌شوند یا خورده می‌شوند از قبیل سموم دفع آفات ، داروهای و مواد اضافه شده به غذاها را دفع می‌کنند. 
 
 
فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار
 
دانلود پاورپوینت با موضوع فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار
قالب فایل : پاورپوینت (قابل ویرایش توسط شما) --- 35اسلاید
 
 

تنظیم فشار شریانی 

کلیه‌ها با دفع مقادیر متغیر سدیم و آب نقش برتر را در تنظیم دراز مدت فشار شریانی بازی می‌کنند. علاوه بر آن کلیه‌ها با ترشح عوامل یا مواد موثر بر عروق از قبیل رنین که منجر به تشکیل فراورده‌های موثر بر عروق می‌شوند به تنظیم کوتاه مدت فشار شریانی کمک می‌کنند. 
 
 

تنظیم تعادل اسید – بازی 

کلیه‌ها همرا با ریه‌ها و بافرهای مایعات بدن با دفع اسیدها و تنطیم ذخایر با فرهای مایعات بدن با دفع اسیدها و تنظیم ذخایر بافرهای مایعات بدن به تنظیم اسیدی - بازی کمک می‌کنند. کلیه‌ها تنها راه برای دفع بعضی انواع اسیدهای تولید شده توسط متابولیسم پروتئینها از قبیل اسید سولفوریک و اسید فسفریک از بدن هستند. 
 
 

ساختمان کلیه 

کلیه‌ها به صورت جفت در پشت صفاق قرار دارند. کلیه‌ها با وجود وزن کمشان (حدود 1% وزن بدن در انسان) مقدار قابل ملاحظه‌ای خون دریافت می‌کنند. کلیه توسط پوششی سخت و مقاوم از بافت همبند به نام کپسول پوشیده شده است. بطور کلی کلیه از قشر ، مرکز و لگنچه تشکیل شده است. لگنچه از طریق میزنای به مثانه ارتباط پیدا می‌کند.
ادرار در طی عمل دفع از طریق مجرای ادراری مثانه را ترک می‌کند تشکیل ادرار هنگامی که به لگنچه می‌رسد کامل می‌شود. ادرار از لگنچه به مثانه حمل شده و بدون تغییر دفع می‌شود. دفع ادرار از طریق کنترل عصبی اسفنکتر ارادی مثانه که در گردن پیشابراه قرار دارد صورت می‌گیرد. کلیه از واحدهای ساختاری به نام نفرون ساخته شده است. 
 
 

مراحل تشکیل ادرار 

مرحله اول تشکیل ادرار یعنی پالایش پلاسما و تجمع مایع پالایش شده که ادرار اولیه گفته می‌شود در کپسول بومن صورت می‌گیرد. مایع پالایش شده گلومرولی در انسان به میزان 125 میلی‌لیتر در دقیقه و یا حدود 180 لیتر در روز است. هنگامی که این رقم با میزان آب آشامیده مقایسه گردد معلوم می‌شود که بدن می‌بایست سریعا دچار کم آبی شود مگر اینکه قسمت اعظم مایع پالایش شده مجددا به درون جریان خون جذب گردد. جذب مجدد یکی از اعمال مهم نفرون است. 
 
 
 
فهست این پاورپوینت :
فيزيولوژي دستگاه دفع ادرار
اعمال کلیه 
تنظیم تعادل آب و الکترولیتها 
دفع فرآورده‌های زاید متابولیک و مواد شیمیایی خارجی 
تنظیم فشار شریانی 
تنظیم تعادل اسید – بازی 
ترشح هورمون 
تنظیم اسمولالیته و غلظت الکترولیتهای مایعات بدن 
نوسازی گلوکز 
ساختمان کلیه 
نفرون 
کپسول بومن 
لوله پیچیده نزدیک 
بخش پایین رونده لوله هنله 
قسمت بالا رونده وضخیم لوله هنله 
لوله پیچیده دور 
مجرای جمع کننده 
مراحل تشکیل ادرار 
جذب مجدد لوله‌ای 
ترشح مجرایی 
مکانیسمهای تنظیم کننده کلیه 
احساس دفع ادرار 
 
 
 
( با تشکر از خانم دلنیا ذیجی که این فایل را تهیه و در اختیار ما قرار دادند. )
 
متن فوق تنها خلاصه ای از قسمت های از متن پاورپوینت بوده ، برای دریافت کامل فایل بر گزینه خرید کلیک کنید.
 
 
روش دانلود فایل :
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
 
قیمت : 10 هزار تومان
قیمت : 5 هزار تومان

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 592
  • کل نظرات : 739
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 3383
  • آی پی امروز : 52
  • آی پی دیروز : 256
  • بازدید امروز : 109
  • باردید دیروز : 1,263
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 30
  • بازدید هفته : 12,519
  • بازدید ماه : 46,937
  • بازدید سال : 249,378
  • بازدید کلی : 5,919,698