هم اکنون خرید ژتون غذا به صورت اینترنتی انجام میشود و سرویس دانشگاه از میدان مطهری ساعت شش صبح حرکت میکند.و بعد از اتمام کلاس ها به قم بر مبگردد
هم اکنون در رشته های کشاورزی صنایع مدیریت it نرم افزار الاهیات کامپیوتر حسابداری علوم اجتماعی حقوق اقتصاد علوم تربیتی ادبیات و دانشجو میپذیرد
مهدی بنی حسن دانشجو رشته کشاورزی
www.mahdipnut@yahoo.com
دانشگاه آزاد

این مجموعه عظیم دانشگاهى در سالهاى اخیر بهترین مركز نیروهاى متعهد و متخصص بوده است و در این خصوص نیازهاى نظام مقدس جمهورى اسلامى را در زمینه هاى مختلف مرتفع نموده است.
این مهم درظل توجهات حضرت حق و رهنمودهاى مقام معظم رهبرى و مدیریت كارآمد ریاست عالیه دانشگاه جناب آقاى دكترجاسبى و تلاش مجموعه عظیم نیروهاى فعال در دانشگاه آزاد اسلامى تحقق یافته است.
در راستاى توسعه دانشگاه آزاد اسلامى دركشور، شهر تفرش نیز از این موهبت الهى بهره مند گردید و درسال ١٣٧٦ با نظر ریاست عالى دانشگاه و همچنین مساعدت جناب آقاى خواجه پیرى ریاست وقت دانشگاه آزاد اسلامى واحد اراك، مركز آموزش تفرش تحت پوشش دانشگاه آزاد اسلامى واحد اراك فعالیت خود را با جذب ٦٠ نفر دانشجو در رشته مدیریت صنعتى در یك ساختمان مسكونى آغاز نمود.
با افزایش دو رشته كاردانى كامپیوتر ـ نرم افزار و كاردانى حسابدارى تا سال ١٣٨٠، تعداد رشته هاى این واحد به سه رشته و تعداد دانشجویان به ٦٢٠ نفر افزایش یافت. در طى این چهار سال از نظر ایجاد فضاهاى آموزشى و خدماتى، فعالیتها محدود به تكمیل ساختمان نیمه كارى بود كه دانشگاه در بدو تأسیس، فعالیت خود را از آن آغاز نموده بود.
با توجه به نیاز این واحد به فضای آموزشى و خدماتى مناسب از سال ١٣٨١ احداث مجتمع دانشگاهى در دستور كار مسئولین این واحد قرار گرفت و براى احداث مجموعه اصلى دانشگاه با تأمین زمینى به مساحت ١٥ ( پانزده ) هكتار در بخش غربى شهر تفرش گسترش سریع این مجموعه علمى و فرهنگى آغاز گردید.
این واحد هم اكنون پذیراى ٢٥٠٠ نفر دانشجو در ٩ رشته مقطع كارشناسى پیوسته، ٢ رشته كارشناسى ناپیوسته و ٩ رشته كاردانى ناپیوسته و ٢ رشته كاردانى پیوسته مى باشد. با توجه به روند توسعه كمى و كیفى، انشاء ا... در آینده اى نزدیك، این واحد به یكى از واحدهاى بزرگ و مطرح دانشگاه آزاد اسلامى در سطح منطقه پنج تبدیل خواهد شد.
استعداد منطقه فرهنگ خیز تفرش در نظر پرورش بیش از 350 نفر از بزرگان و مشاهیر عرصه علمی، فرهنگی، سیاسی و هنری و دارا بودن موقعیت های ممتاز تاریخی، جغرافیایی و اقلیمی، عنایت و توجه مسوولین کشور را معطوف به این خطه نمود تا آن که سرانجام در اسفند 1365 مجوز احداث مجتمع آموزشی و پژوهشی تفرش، از طرف آموزش عالی، صادر گردید و در دوم تیرماه سال 1366، کلنگ دانشگاه تفرش بدست نخست وزیر محترم وقت آقای مهندس میرحسین موسوی بر زمین زده شد و دانشگاه صنعتی امیرکبیر متصدی اجرای این مجتمع گردید.
همچنین طراحی این مجموعه دانشگاهی، توسط مهندسین مشاور « داربام» انجام شده است به مدیریت مهندس «حسن شیرازی راد »، مشتمل بر هفده دانشکده و چهار مرکز تحقیقاتی انجام شده است و شرکت ساختمانی «رامتین فر» به مدیریت مهندس "علی (ناصر) میر فخرایی" اولین شرکت پیمانکاری اجرای این پروژه بوده است.
الف - تربیت نیروی متخصص و کارآمد مورد نیاز صنایع کشور در زمینه های علوم کاربردی - فنی مهندسی - هنرهای کاربردی و علوم انسانی (مدیریت و جامعه شناسی صنعتی)
ب - انجام تحقیقات مورد نیاز صنایع کشور و تربیت پژوهشگر برای صنایع کشور
ج - تربیت کادرهای آموزشی و پژوهشی برای سایر موسسات آموزش عالی و صنایع
مکان
دانشگاه تفرش هم اکنون در زمینی قریب به 700 هکتار در شمال شرق تفرش و پای کوه اسپیچ واقع است
وضعیت آموزشیمرکز دانشگاهی تفرش در حال حاضر دارای چهار گروه آموزشی و به عبارتی چهار رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی به شرح زیر می باشد. ضمناً مجوز جذب دانشجو در مقطع کارشناسی در رشته های عمرانی (محیط زیست) و فیزیک و در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های عمران (سازه) صنایع (مدیریت سیستم و بهره وری) و برق (قدرت) طی سال های 82 و 83 از طرف شورای گسترش آموزش عالی برای این مجتمع دانشگاهی صادر گردیده است که ان شاءالله از سال 84 این مجتمع دانشگاهی در 6 رشته کارشناسی و 3 رشته کارشناسی ارشد دانشجو جذب می نماید.
1- کارشناسی ریاضی کاربری
2- مهندسی برق (قدرت)
3- رشته های عمران (نقشه برداری)
4- مهندسی صنایع (تکنولوژی)
علاوه بر اینها دانشکده های زمین شناسی ، هوافضا و کشاورزی نیز به طور مستقل در پروژه دانشگاه وجود دارند .
امکانات دانشگاه تفرش
در حال حاضر در این دانشگاه، بخش های مختلف آموزشی، تحقیقاتی، رفاهی، مسکونی، ورزشی و خدمات درمانی پیش بینی شده است و حدود 40 هزار متر مربع فضای آموزشی، تحقیقاتی، کتابخانه، مرکز تحقیقات IT، خوابگاه های دانشجویی جمعاً قریب به 11000 متر مربع، سالن های ورزشی سرپوشیده چند منظوره 9000 مترمربع و مهمانسرای اساتید 2900 متر مربع، منازل مسکونی در زمینی به وسعت 400 هکتار فعال می باشد.
آینده
در حال حاضر حدوداً 20 هزار متر مربع از مجموعه ساختمانهای این دانشگاه عظیم نیمه تمام باقی مانده است:
دانشکده های برق و صنایع با زیر بنای 18340 متر مربع و دانشکده عمران و کامپیوتر، سلف سرویس 1450 متر مربع، کارگاه عمومی برق و صنایع، کتابخانه مرکزی به مساحت 1238 متر مربع با همکاری آقای یعقوبی، منبع آب به ظرفیت 1000 متر مکعب، مرکز تحقیقات الکترونیک به مساحت 765 متر مربع با همکاری دکتر علیمیرزایی، هشت دستگاه منازل مسکونی، خوابگاه های یاسین امیرکبیر الزهرا چمران کوثر، سالن های ورزشی آبی، مهمانسرای اساتید و ساختمان های نگهبانی، باشگاه اساتید، بهداری، فروشگاه، مهد کودک و دبستان.

(( پس از خرداد سال 1363 هجری شمسی كه از طرف مردم تفرش به عنوان نماینده دومین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب گردیدم موضوع رشد و توسعه منطقه یكی از مهمترین موضوعات مورد توجه ام بوده است.
برای اولین بار كه به عنوان نماینده مجلس در پاییز سال 1363 خدمت آقای مهندس میرحسین موسوی نخست وزیر محترم رسیدم ایشان فرمودند آیا می دانید زمانی در این فكربودیم كه تفرش می تواند یكی از مراكز مهم كشور باشد، بنده نیز عرض كردم دیر نشده است و در خدمتتان هستیم. البته بحث بیشتری مطرح نشد ولی بعد از ملاقات، مطالب ایشان شدیداً توجه مرا جلب كرد كه باید استعدادی در تفرش نهفته باشد كه قابلیت تبدیل به یك مركز مهم كشور را داشته باشد. بنابر این تصور اولیه جهت یافتن این قابلیت در ذهنم ایجاد شد.
قبل از هر تصمیمی یك بار تمام منطقه را به دقت بازدید و با مردم همه روستاها و شهرها و نیز مسوولین گفتگو و نیازمندیها و نكته نظرات آنان را جویا و همه مطالب را به دقت یادداشت می نمودم. بعد از مشورتهای زیاد به جمع بندی پرداختم. اولین جمع بندی این بود، هر اقدامی كه بخواهیم جهت رشد و توسعه منطقه انجام دهیم مسئله راه های ارتباطی از اولین نیازها می باشد لذا تكمیل و یا احداث راه های ارتباطی مطلوب در سرلوحه اقداماتمان قرار گرفت، ....
... آقای فخرایی از اهالی تفرش كه از كارمندان وزرات نیرو می باشد یادآور شدند كه در سالیان قبل از انقلاب مشاور "سه تیران" فرانسه طرح آمایش ایران را مطالعه می نمودند سه منطقه از ایران را برای شهر دانشگاهی بسیار مناسب تشخیص دادند كه سهل الوصول ترین آن تفرش می باشد و مدارك آن در سازمان برنامه و بودجه موجود می باشد. متاسفانه با تلاشهای بسیار این مدارك را پیدا ننمودم. البته از آْقای ملایری مسول آموزش شركت گسترش صنایع سنگین نیز شنیدم كه مركز گسترش صنایع سنگین قبل از انقلاب تصمیم داشت در تفرش مركز آموزش صنعتی بزرگی احداث نماید.
آقای حاج حسین شرفی از تفرشی های مقیم تهران یادآور شدند زمانیكه آقای مهنس افضلی پور از تفرشی های مقیم تهران تصمیم به احداث دانشگاه كرمان گرفت موضوع احداث دانشگاه در تفرش نیز مطرح بود. در سال 1343 مرحوم دكتر خشایار اقدام به احداث یك هنرستان صنعتی نسبتاً بزرگ با هفت رشته تحصیلی در تفرش نمود كه در آن زمان در شهرهای اطراف حتی قم نیز هنرستان صنعتی وجود نداشت. با نظر به مجموعه مطالب فوق باصطلاح تصور تاسیس دانشگاه تفرش در ذهنم ایجاد شد.
با توجه به مجاورت با شهرهای صنعتی بزرگ اراك، ساوه احداث دانشگاهی كه محور اصلی آن تامین نیروی انسانی و تحقیقاتی مورد نیاز صنعت باشد را به عنوان یك ایده به بررسی و تحقیق پرداختیم.
مجموعه مطالعات و بررسی ها ما را در تحقیق این امر عظیم امیدوارتر می نمود. در مورخه 5/8/65 طی یك نامه رسمی به جناب آقای مهندس میرحسین موسوی نخست وزیر محترم پیشنهاد تاسیس دانشگاه تفرش را نمودم. ایشان به جناب آقای دكتر فرهادی وزیر محترم فرهنگ و آموزش عالی دستور بررسی و مطالعه انجام كار را دادند. از آنجا كه دانشگاه صنعتی امیركبیر (پلی تكنیك) به عنوان دانشگاه ما در پیشنهاد شده بود این ماموریت به عهده این دانشگاه گذاشته شد.
پس از بررسی ها و مطالعات لازم بر اساس مصوبه 26/12/65 شورای محترم گسترش دانشگاه ها با تاسیس مركز دانشگاهی تفرش موافقت نمود و در مورخه 2/4/66 توسط جناب آقای مهندس میرحسین موسوی اولین كلنگ آغاز عملیات ساختمانی بر زمین شد.
در تاریخ 1/7/1366 جناب آقای دكتر محمود حسابی طی نامه ای به جناب آقای مهندس میزحسین موسوی از تاسیس مركز دانشگاهی تفرش تقدیر و پشتیبانی نمودند، پشتیبانی جناب آقای دكتر محمود حسابی در تسریع و تداوم كار بسیار موثر بوده است.
پورتال دانشگاه پیام نور تفرش http://www.pnut.ac.ir/
برنامه کلاسی جدید دانشگاه پیام نور تفرش
آشنایی با دانشگاه پیام نور تفرش
درخواست صدور معرفی نامه
معرفی رشته های دانشگاه پیام نور تفرش
الاهیات علوم اجتماعی علوم تربیتی علوم کشاورزی حسابداری مدیریت اقتصاد
ثبت درخواست موضوع پروژه
بسیج دانشگاه پیام نور تفرش(خواهران برادران)
گزارشات فرهنگی دانشگاه پیام نور تفرش
درمورد شهرستان تفرش
تغیرات کلاسی دانشگاه پیام نور تفرش
انتخاب واحد و حذف اضطراری
لیست دروس و منابع رشته
برنامه ریزی اموزشی
سیستم جامع گلستان
معرفی رشته های دانشگاه پیام نور تفرش
ارسال الکترونیکی درخواست ها با کد پیگیری
اخبار کوتاه دانشگاه پیام نور تفرش
الاهیات علوم اجتماعی علوم تربیتی علوم کشاورزی حسابداری مدیریت اقتصاد
اخبار پیام نور تفرش
برنامه جدید کلاس ها
تاریخ انتحانات پیام نور
امور فرهنگی
امور دانشجویی
طریقه خرید ژتون
ارتباط با دانشگاه
شماره تماس های دانشگاه پیام نور تفرش
پورتال دانشگاه پیام نور تفرش
درخواست معرفی نامه
درخواست گواهی اشاغال به تحصیل
طریقه انتقال رشته
طریقه انتقالی
معرفی دانشگاه پیام نور تفرش
اشنایی با دانشگاه پیام نور تفرش
و.......
ارسال الکترونیکی درخواست های دانشجویان برای اولین بار با قابلیت دسترسی دانشجویان برای پیگیری درخواست ها در پورتال دانشگاه پیام نور تفرش عملیاتی شد .
1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395