loading...

دانلود رایگان طرح توجیهی

دانلود طرح توجیهی مرغداری گاوداری پرواربندی بره و گوساله

مهدی بنی حسن بازدید : 1404 جمعه 22 فروردین 1393 زمان : 22:22 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

 

موضوع:

 

پاورپونت   دستگاه عصبی نشخوارکنندگان   ( تشریح مغز گوسفند )

 

 

فرمت فایل:  پاورپونت قابل ویرایش توسط شما

تعداد صفحه:  نه صفحه

 

فهرست:

 

بررسی دستگاه عصبی مرکزی و محیطی

بررسی قسمت های مغز

بررسی عصب نخاع

فیزیولوژِی مغز

بطن های مغز

بررسی قسمت های بویایی شنوایی در گوسفندان

 

باپرداخت انلاین لینک دانلود باز میشود.

پاورپونت"دانلود"مقاله" دانلود فایل دستگاه عصبی نشخوارکنندگان تشریح مغر گوسفند"تشریح "مغز "حیوانات"گاو"گوسفند"دام"عصبی"بیماری"تصاویر"فیلم"

مهدی بنی حسن بازدید : 975 چهارشنبه 20 فروردین 1393 زمان : 14:07 نظرات (0)

وزارت تعاون

                                                                                                                         

معاونت طـرح و برنامه

 

 

 

 

 

 

 

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي

 

پرورش گل و گياه در گلخانه

( پيتوس و نخل زينتي )

 

با ظرفيت دوهزار متر مربع

برای استفاده بهینه از طرح قیمت ها را به روز کنید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : پرورش گل و گياه در گلخانه ( پيتوس و نخل زينتي )

 

ظرفيت : 2000 متر مربع

 

مجوز هاي لازم: جواز تاسيس  از وزارت كشاورزي

 

سرمايه گذاري كـل: 1363 ميليون ريال

 

سهم آوردة متقاضي: 163 ميليون ريال

 

سهم تسهيلات: 1200 ميليون ريال

 

دورة بازگشـت سرمايه: 6/2 سال ( معادل 31 ماه )

 

سود ويژه : 57/487  ميليون ريال

 

ميزان اشتغالزايي : نه نفر

 

 

 

 

 

 

 

 

   مقدمــه:

 

 

 

   وضعيت جغرافيايي وطبيعي ايران به گونه اي است كه آسمان روشن و صاف و آفتاب گرم آن عامل مثبتي براي رشد و نمو برخي گياهان در فصول مختلف سال است اين امر باعث مي‌شود تا در آينده نه‌تنها از واردات بذر و قلمه گل و گياه كاسته شود بلكه سبب صادرات محصولات گلخانه اي نيز خواهد بود.

   بايد توجه داشت كه فرآورده هاي گل و گياه زينتي بايد قادر باشند در بازارهاي داخلي و خارجي با فراورده‌هاي مشابه رقابت نمايند. در حقيقت كساني كه به كار پرورش گياهان زينتي مي‌پردازند زماني موفق خواهند بود كه همه ساله از محصولشان سود ببرند و براي دستيابي به اين منظور مسائل مربوط به كيفيت گل، ميزان محصول در واحد سطح ، زودرس يا ديررس بودن گل، هزينه توليد ، روشهاي بسته بندي ، حمل و نقل، بازاريابي و صادرات بسيار حائز اهميت است. بيشتر اين مسائل وابسته به شرايطي است كه گياهان در آن رشد و نمو كرده ، پرورش مي‌يابند و بعد به سوي بازارهاي مصرف مي‌روند.

   عواملي نظير درجه حرارت هوا و خاك ، شدت نور، طول دوره روشنايي، ميزان رطوبت و تبخير در كيفيت و ميزان عملكرد بسيار مؤثر است.

   ايـران ، موطن اصلي بسياري از گياهاني است كه امروزه به عنوان گياهان زينتي در گوشه و كنار دنيا كشت مي‌شوند. به طور مثال انواع لاله و زنبق و بسياري ديگر از گلها ريشه نژادي ايراني داشته و در كشورهاي ديگر دچار تغييرات ژنتيكي شده اند و به اشكال و رنگ‌هاي گوناگون دوباره به ايران برگشت داده شده اند.

   در حال حاضر گل و گياه ، جايگاه خود را در كشور بازيافته و در ساليان اخير توليد آن مانند ساير نقاط دنيا از حالت سنتي  خارج شده و به صورت فعاليتي تجاري در آمده است. مسلما در آينده كشورهايي كه داراي چهار فصل مجزا و آفتاب مناسب و دائمي باشند از نظر توليد و صادرات قادرند جايگاه ويژه اي در اين بازار بيابند كه كشورمان نيز در زمره اين كشورها است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  توجيه فني :

 

 

   كشت گل و گياه در گلخانه به صورت رديفي انجام مي‌شود .‌ آبياري لازم نيز براي گلها بسته به نوع و امكانات و شرايط عمدتا به صورت باراني و يا سيستم قطره اي است.

    فواصل كشت بذر و قلمه ها در رديف ها ، مختلف و متفاوت است و بسته به نوع گل و گياه دچار تغيير مي‌ياشد. دماي مناسب گلخانه جهت رشد مطلوب گل‌ها بستگي مستقيم به نوع گياه داشته ولي به هر حال با توجه به بسته بودن سيستم ، قابل كنترل مي‌باشد.

   رطوبت درون گلخانه نيز حائز اهميت است و مانند دما بايد دقيقا كنترل گردد، افزايش رطوبت باعث بروز و شيوع بيماريهاي قارچي خواهد بود.

   به هر حال در سيستم گلخانه اي به دليل مسدود بودن محيط پرورش، كنترل شرايط رشد و نمو از قبيل دما، رطوبت، بستر كشت و مهار آفات و امراض سهل تر مي‌باشد و به اين ترتيب با بررسي و مراقبت دقيق مي‌توان حتي‌المقدور از خسارات و زيانهاي احتمالي كاست.

   استفاده از سيستم هاي تغذيه اي نيز در گلخانه ها به سهولت بيشتري انجام مي‌گيرد و به اين وسيله مي‌توان به ميزان و كيفيت توليدات افزود.

 

 

 

 

 

 

   توجيه اقتصادي طرح :

 

 

   الف – سرمايه گذاري ثابت :

 

 

 

   الف – 1 ) زميüن :

  

متـراژ ( متر مربع )

هزينه واحد ( هزارريال )

هزينه كل ( ميليون ريال )

6000

20

120

 

 

 

 

 

   الف – 2 ) محوطه سازي :

 

رديف

شــرح

مقدار

هزينه واحد ( هزارريال)

هزينه كل (ميليون ريال )

1

2

3

4

تسطيح و خاكبرداري

ديواربابلوك‌سيماني‌وآسترسيماني

خيابان كشي و آسفالت

درب ورودي آهني

6000مترمربع

 640مترمربع

300متر

يك‌باب

2

75

20

3000

12

48

6

3

      جـــمـــع

69

 

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 4024 دوشنبه 18 فروردین 1393 زمان : 0:26 نظرات (2)
بسم الله الرحمن الرحیم
 
 
 
 
 
موضوع:
 
کارآموزی مرغداری گوشتی
 
 
 
تعداد صفحه: 104
 
فرمت:word قابل ویرایش
 
 
 
 
فهرست:
 
 
-مقدمه
 
 
-تاریخچه
 
 
-دیدگاه مرغداری رقابتی و تجارتی
 
 
-بازنگری و دگرگونی معماری و مدل کسب و کار صنعت طیور 
 
 
-نژادهاي مخصوص جوجه گوشتي
 
 
-برنامه های نوردهی و خاموشی درجوجه های گوشتی:
 
 
-مطالبی درباره نور و روشنایی 
 
 
-بیماریهای تنفسی و نقش برنامه های نوردهی 
 
 
-بیماری کوکسیدیوز و اثرات برنامه نوردهی متناوب 
 
 
-سیستم هورمونی و نقش برنامه های نوردهی در تحریک آن 
 
 
-شرايط و ضوابط احداث سالن جهت مرغداري:
 
 
-بررسی انواع سالن
 
 
-روش آماده سازی و پاکسازی مرغداری برای جوجه ریزی:
 
 
-محل استقرار هوا کش ها
 
 
-اقدامات بهداشتی:
 
 
-دارو:
 
 
-کنترل سلامت گله
 
 
-تغذیه
 
 
-نگهداری دان
 
 
-جيره نويسي و تغذيه
 
 
-تغییرات ناگهانی دما
 
 
-طراحی آشیانه
 
 
-اقدامات لازم در زمان جوجه‌ریزی
 
 
-کیفیت جوجه‌ها
 
 
-دانخوری وتامین اب
 
 
-دمای مورد نیاز گله
 
 
-استرس حرارتی
 
 
-بستر مناسب و شرایط آن
 
 
-مزایای برنامه نوری متناوب
 
 
-مصرف آب 
 
 
-فیزیولوژی ظیور
 
 
-تغذية مرغ
 
 
-تخمین بهترین زمان واکسیناسیون گامبورو با استفاده از فرمول دونترDeventer):
 
 
-شرح فورمول فرمول دونتر 
 
 
-نمونه بیماریهای طیور
 
 
-علائم بیماری
 
 
-آنفلوانزاي پرندگان 
 
 
-واكسيناسيون 
 
 
-بررسی کلیه بیماری ها و روش های درمان و پیشگیری انها
 
 
 
نوشته شده توسط مهندس مهدی بنی حسن و مهندس علی اخلاقی
 
برای دریافت دیگر کاراموزی های با موضوع مرغداری کلیک کنید   کلیک و دانلود
 
برای دانلود فایل بر گزینه خرید کلیک کنید
 
باپرداخت موفق لینک دانلود باز میشود.
 
 
 
دانلود فایل اماده کاراموزی مرغداری گوشتی"دانلود کاراموزی مرغداری "کار اموزی مرغداری گوشتی"انچه که در مرغداری انجام دادم."مرغداری"کاراموزی"مقاله کاراموزی مرغداری گوشتی.بیماری های مرغ و مرغداری.واکسیناسون"
رشته کشاورزی"پروزه های مرغداری
 
 

مهدی بنی حسن بازدید : 9470 سه شنبه 05 فروردین 1393 زمان : 13:33 نظرات (0)

آفات مرکبات

 

 شپشک آرد آلود جنوب Nipaecoccus viridishom

در نواحی گرم و خشک خسارت بالایی ایجاد می کند ، دارای بدنی با رنگ قرمز تیره و به صورت بیضوی شکل ، زنده زا و در حدود 250 پوره تولید می کند ، هر نسل 50 روز زندگی می کند و این حشره چند نسلی بوده و در آب و هوای معتدله بی وقفه تولید مثل می کند.بر روی درخت لیمو ترش خسارت بسیار زیاد و جبران ناپذیری وارد می نماید.

دارای بیش از چهار نسل در سال 

آفات مرکبات

 روش مبارزه :

رها سازی کفشدوزک از گونه Cryptoleamus coccinellidae

سپر دار زرد شرقی مر کبات Aonidiella orientalis 

در مناطق گرمسیر بوده ، و علاوه بر مرکبات به گیاهان علفی و درختچه های مثمر و غیر مثمر نیز حمله می کند.لیمو شیرین حساسترین و لیمو ترش نیمه حساس و ترنج ، نارنگی ، پرتقال و نارنج مقاوم می باشند. بیشتر روی برگ و میوه دیده شده و در دمای مناسب بسیار خسارت زا و در دمای زیر صفر فاقد فعالیت می باشد. دمای مناسب معمولاً وابسته به منطقه از اوایل فروردین تا اواخر فروردین می باشد.

نسل اول و دوم روی برگ ، و نسل سوم ، چهارم و پنجم روی میوه ها

زمستان گذرانی بهصورت ماده های کامل بر روی گل و میوه

روش مبارزه :

1 – مراحل اول پورگی زنبور پارازیتوئید Encarsia aurantii

2 – کفشدوزک شکار چی

معمولاً این آفت توسط دشمنان طبیعی به خوبی مهار می شود و نیازی به سموم شیمیایی نمی باشد ، هر چند وجود دشمنان طبیعی در منطقه مستلزم فراهم آوردن منطقه ای عاری از سموم شیمیایی و دارای ظرفیت های بالا جهت زندگی این حشرات مفید و تولید مثل آنان می باشد.

سایر شپشک های زیان آور :

1.    سپر دار قهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi

2.    سپر دار قرمز مرکبات Aonidiella aurantii

3.    سپر دار واوی مرکبات Coccus Lepidoaphes beckii

4.    شپشک نرم تن قهوه ای Hesperidum

5.    سپر دار زرد مرکبات Aonidiella citrine

6.    شپشک مومی Ceroplastes sinensis

شپشک استرلیایی 

 نام علمی : Icerya purchasi       

خسارت :

حشره ای پلی فاز است که علاوه بر مرکبات به درختان زینتی مثل اقاقیا و طاووسی حمله می کند قدرت زاد و ولد سریع دارد. پوره سن اول به سرعت منتشر شده و خسارت آن به علت تغذیه شدید پوره ها و حشرات کامل از شیره گیاهی میباشد که با ترشح فراوان عسلک همراه است .

 شناسایی :

ماده بالغ 4 تا 5 میلیمتر زرد یا نارنجی یا قهوه ای یا قرمز که معمولا تمام یا قسمتی از بدن از مواد مومی زرد رنگ پوشیده شده است .دارای کیسه تخمی برابر با 5/1 تا 2 برابر طول بدن در انتهای بدن است . در این کیسه 500 تا 2000 تخم وجود دارد و در این گونه افراد نر بندرت دیده می شود.

 

 

 زمستان گذرانی :

ماده کامل و پوره (سن دو و سه )

پوره ها اطراف رگبرگ اصلی وزیر برگ و حشرات بالغ روی شاخه ها بیشتر دیده می شوند .*

نسل :

در منطقه جهرم 3 تا 4 نسل دارد.

 مبارزه :                                    

.لارو کفشدوزک استرالیایی از تمام حالات این شپشک تغذیه میکند: novius cardinalis

سپردار قهوه ای مرکبات

Chrysomphalus dictyospermi

 

این حشره از مهمترین آفات مرکبات در ایران است و علاوه بر انواع مرکبات به عده زیادی از گیاهان همیشه سبز از جمله چای ، شمشاد ، نخل ، برگ نو و حتی توت هم خسارت وارد می کنند.با توجه به سابقه درختان شمشاد در شمال ایران ، به نظر می رسد که این آفت از قرن ها پیش در ایران وجود  داشته است. این آفت همراه با میوه و نهال های مرکبات به سایر نقاط کشور از جمله به تهران نیز راه یافته است . ولی فقط در گل خانه ها توانسته است مستقر گردد و در  محیط آزاد ظاهراً به دلیل خشکی هوا و کمبود رطوبت نسبی نمی تواند بطور مدام فعال باشد.در سواحل دریای خزر این حشره در اکثر مناطق حتی گرگان دیده می شود.

مشخصات و بیولوژی :

سپر حشره ماده کامل ، بقطر 2 میلی متر ، مدور و در وسط کمی برجسته است ، رنگ سپر قهوه ای و در حاشیه خاکستری به نظر می رسد.جلد لاروی مرکزی و به رنگ قهوه ای روشن است.سپر پوره ها تیره تیره به نظر می رسند.سپر حشرات کوچک ، بیضی شکل و جلد لاروی کناریست ، حشره ماده کامل زرد رنگ و گلابی شکل است . L1 و L2 کاملاً مشخص و در قسمت خارج دارای یک دندانه کوچک می باشند.بین L1 ها و نیز بین L2L1 دو شانه نسبتاً بلند و با دندانه های مشخص دیده می شود.پارافیز ها به تعداد پنج جفت کیتینی و کشیده می باشند.روی L2 و L4 زائده های برگی شکل و دندانه دار به تعداد دو جفت در هر طرف دیده می شود.غده شاخکی در انتها دارای یک فرورفتگی است و یک موی حسی نسبتاً بلند در کنار آن دیده می شود.معمولاً این حشره از نظر مشابهت ممکن است با سپردار زرد یا قرمز اشتباه شود.ولی فرم گلابی شکل بدن حشره ماده در مقایسه با فرم قلوه ای شکل گونه های فوق الذکر تشخیص را آسان می سازد.سپردار قهوه ای مرکبات زمستان را به صورت پوره های سن 1 و 2 به سر میبرد.حشرات ماده  در بهار به فعالیت خود ادامه داده  و در اردیبهشت ماه شروع به تخم ریزی می کنند.گفته می شود این آفت هم به صورت پارتنوژنز و هم به صورت دو جنسی تولید مثل میکند.هر حشره ماده ممکن است تا 200 تخم بگذارد.تخم ها نارنجی رنگ ، کشیده و بطور مجتمع در زیر سپر حشره ماده دیده می شود.دوره انکوباسیون نسبتاً کوتاه و بندرت از یک یا دو روز تجاوز میکند.پوره ها زرد  روشن ، پولک مانند و بیضی کشیده هستند که دارای شاخک وسه جفت پا می باشند.به علاوه سطح بدن آنها از موهای پراکنده پوشیده شده است.این حشرات پس از خروج از تخم در جستجوی محل مناسب برای تغذیه در سطح میوه و برگ حرکت میکنند و در اولین فرصت خرطوم خود را در نسج برگ فرو کرده و برای همیشه ثابت می مانند.پورها در این مرحله به سادگی به وسیله جریان هوا و یا به وسیله چسبیدن به بدن پرندگان و احیاناً حشرات گرده افشان بر روی درختان دیگر انتقال پیدا می کنند و گاهی به مسافت های خیلی دور برده می شوند.بدیهی است که میوه های آلوده ، پیوندک و نهال های پیوندی نیز در انتشار این آفت اثر قابل توجهی دارند.سپردار قهوهای مرکبات بیشتر بر روی برگ و میوه تمرکز دارد ولی روی سرشاخه ها و تنه به ندرت دیده می شود.در شرایط شمال ایران دوره زندگی یک نسل از این آفت 65 تا 70 روز است و قادر است 3 تا 4 نسل ایجاد کند.عمده خسارت این آفت مربوط به نسل های دوم و سوم می باشد.سپردار قهوه ای مرکبات نسبت به کمبود رطوبت و سرما به شدت حساس است و به همین لحاظ به ندرت در خارج از مناطق نیمه  گرمسیری مرطوب می تواند بطور طبیعی زندگی کند.


 

دشمنان طبیعی :

کفشدوزک نقاب دار دولکه ای Chilocorus bipustulatus از پرداتور های مفید و موثر در کاهش جمعیت این آفت می باشند.حشرات کامل این کفشدوزک به فراوانی از حالات مختلف سپردار قهوه ای و سایر سپردار ها تغذیه می کنند.

در بین حشرات انگل ، زنبور های خانواده Eulophidae از اهمیت قابل توجه ای برخوردارند.Aphythis chrysomphali  ، به خصوص زیر گونه mazandranica  درکنترل 

 

عنوان مقاله:  افات مرکبات

قالب فایل:  word

شرح:در این مقاله  انواع افات مرکبات به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته اند به همراه تصاویر و  نام انگلیسی انها

 

فهرست:

شپشک آرد الود جنوب

سپردار زرد شرقی مرکبات

سپردار قرمز مرکبات

سپر دار قرمز مرکبات

شپشک نرم تن قهوه ای

سپر دار زرد مرکبات

شپشک بومی

پروانه برگ خوار مرکبات

عسلک مرکبات

شته سبز مرکبات

شته سیاه مرکبات

شته سبز هلو

شته جالیز

شته سیاه یونجه

شته سبز هلو

سپردار بنفش زیتون

و دیگر افات به همراه تصاویر

بررسی افات مرکبات"مبارزه با افات مرکبات"تصاویر افات مرکبات به همراه تصاویر"شپشک آرد الود جنوب سپردار زرد شرقی مرکبات سپردار قرمز مرکبات سپر دار قرمز مرکبات شپشک نرم تن قهوه ای" سپر دار زرد مرکبات " شپشک بومی " پروانه برگ خوار مرکبات عسلک مرکبات" شته سبز مرکبات " شته سیاه مرکبات شته" سبز هلو " شته جالیز" شته سیاه یونجه " شته سبز هلو " سپردار بنفش زیتون"

 

با پرداخت انلاین توسط کلیه کارت های بانکی لینک دانلود باز میشود

 

 

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2097 پنجشنبه 22 اسفند 1392 زمان : 0:53 نظرات (4)

موضوع:

کارآموزی مرغداری گوشتی

 

تعداد صفحه: 104

فرمت:word قابل ویرایش

 

فهرست:

-مقدمه

-تاریخچه

-دیدگاه مرغداری رقابتی و تجارتی

-بازنگری و دگرگونی معماری و مدل کسب و کار صنعت طیور 

-نژادهاي مخصوص جوجه گوشتي

-برنامه های نوردهی و خاموشی درجوجه های گوشتی:

-مطالبی درباره نور و روشنایی 

-بیماریهای تنفسی و نقش برنامه های نوردهی 

-بیماری کوکسیدیوز و اثرات برنامه نوردهی متناوب 

-سیستم هورمونی و نقش برنامه های نوردهی در تحریک آن 

-شرايط و ضوابط احداث سالن جهت مرغداري:

-بررسی انواع سالن

-روش آماده سازی و پاکسازی مرغداری برای جوجه ریزی:

-محل استقرار هوا کش ها

-اقدامات بهداشتی:

-دارو:

-کنترل سلامت گله

-تغذیه

-نگهداری دان

-جيره نويسي و تغذيه

-تغییرات ناگهانی دما

-طراحی آشیانه

-اقدامات لازم در زمان جوجه‌ریزی

-کیفیت جوجه‌ها

-دانخوری وتامین اب

-دمای مورد نیاز گله

-استرس حرارتی

-بستر مناسب و شرایط آن

-مزایای برنامه نوری متناوب

-مصرف آب 

-فیزیولوژی ظیور

-تغذية مرغ

-تخمین بهترین زمان واکسیناسیون گامبورو با استفاده از فرمول دونترDeventer):

-شرح فورمول فرمول دونتر 

-نمونه بیماریهای طیور

-علائم بیماری

-آنفلوانزاي پرندگان 

-واكسيناسيون 

-بررسی کلیه بیماری ها و روش های درمان و پیشگیری انها

برای دریافت دیگر کاراموزی های با موضوع مرغداری کلیک کنید   کلیک و دانلود
 

نوشته شده توسط مهدی بنی حسن و مهندس علی اخلاقی

 

برای دانلود فایل بر گزینه خرید کلیک کنید

باپرداخت موفق لینک دانلود باز میشود.

 

دانلود فایل اماده کاراموزی مرغداری گوشتی"دانلود کاراموزی مرغداری "کار اموزی مرغداری گوشتی"انچه که در مرغداری انجام دادم."مرغداری"کاراموزی"مقاله کاراموزی مرغداری گوشتی.بیماری های مرغ و مرغداری.واکسیناسون"

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 983 پنجشنبه 22 اسفند 1392 زمان : 0:34 نظرات (2)

موضوع:

دانلود پاورپونت طراحی و بهداشت ایستگاه های جوجه کشی

 

تعدادصفحه: 37 

فرمت:پاورپونت قابل ویرایش

 

فهرست:

صنعت مرغداری در ایران

جوجه کشی

-بیماری ها

-چگونگی الوده شدن تخم مرغ

-فاز های بهداشت تخم مرغ

-بهداشت و بیماری های جوجه کشی

-بهداشت و ضدعفونی ماشین های جوجه کشی

-روش عمل ضدعفونی کننده ها Mode of Action : 

-غلظتهاي استفاده از گاز فرمالين

-ساختمان و تاسیسات موسسه جوجه کشی :

-خصوصیات سالن های جوجه کشی

-قسمت های مختلف واحد های جوجه کشی 

-کارخانه تهیه خوراک

-خارج شدن جوجه ها ازماشين جوجه كشي

-راه هاي تعيين جنسيت

-معیار های موثر در تشخیص جنسیت

-مزایای روش تعیین جنسیت پییش از تفریخ

-اصول تعیین جنسیت به روش خودکار

روش های جوجه کشی"دانلود پاورپونت جوجه کشی"روش تعیین جنسیت جوجه"دانلود پاورپونت 37 صفحه ای طراحی و بهداشت ایستگاه های جوجه کشی"بررسیجوجه کشی"

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

با کلیک بر گزینه خرید  و پرداخت موفق لینک دانلود باز میشود

 

 

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 1227 شنبه 03 اسفند 1392 زمان : 22:03 نظرات (1)

موضوع:   

دانلود پاورپونت بیماری اگالاکسی در نشخوارکنندگان

 

فرمت:  پاورپونت و قابل ویرایش

تعداد صفحات:  15

 

فهرست:

-تعریف بیماری

-انتشار جغرافیایی

-انتشار و انتقال بیماری

-دوره کمون (انکوباسیون)

-علائم بالینی

-تصاویر بیماری

-روش های تشخیص بیماری

-درمان

-واکسیناسیون

-کنترل و پیشگیری

 

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

با کلیک گزینه خرید و پرداخت موفق لینک دانلود باز میشود

دانلود پاورپونت بیماری اگالاکسی در نشخوارکنندگان"درمان بیماری اگالاکسی"اگالاکسی در گاو و گوسفند"تشخیص بیماری اگالاکسی"دانلود پاورپونت 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2008 شنبه 03 اسفند 1392 زمان : 21:49 نظرات (1)

موضوع:  دانلود پاورپونت شیردوشی در گاوداری

 

فرمت:پاورپونت و قابل ویرایش

تعداد صفحات:27

فهرست:

_مقدمه

-انتخاب سالن شیردوشی

-معرفی دستگاه شیردوشی

-تصاویر وسایل شیردوشی

-روش شیردوشی با دستگاه شیردوشی

-شیزدوشی  صحیح

-مراحل شیردوشی

-تصاویر انواع سالن شیردوشی

-تاثیر عواممل محیطی بر شیردوشی

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

با کلیک گزینه خرید و پرداخت موفق لینک دانلود باز میشود

 

مهدی بنی حسن بازدید : 4380 شنبه 03 اسفند 1392 زمان : 21:31 نظرات (2)

موضوع: تب برفکی در گاو

با فرمت پاورپونت و قابل ویرایش

تعداد صفحات:19

فهرست مطالب:

-ماهیت بیماری تب برفکی

-اهمیت بیماری

-را های انتقال بیماری

-علایم کلینیکی بیماری درگاو

-کنترل بیماری

-ایمن سازی و واکسیناسیون

-به همراه کلیه تصاویر مربوطه

روش دانلود فایل :

 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

با کلیک گزینه خرید و پرداخت موفق لینک دانلود مستقیم باز میشود

 

دانلود پاورپونت بیماری تب برفکی "در گاو"بیماری تب برفکی"پیشگیری و واکسن تب برفکی"دانلود پاورپونت"مشخصات و شناسایی تب برفکی گوساله و گاو"

مهدی بنی حسن بازدید : 997 جمعه 02 اسفند 1392 زمان : 13:51 نظرات (0)

اصول پرورش قارچ هاي خوراكي (صدفي – دكمه اي):

راهنمای پرورش قارچ

تهیه کننده مهدی بنی حسن

 

تاریخچه کشت و استفاده از قارچهای خوراکی در ایران و جهان:
امروزه استفاده از قارچهای خوراکی بواسطه انتشار خواص بیشمار غذایی ودارویی آندر سطح دنیا ازرونق خاصی برخوردار است. با نگاهی به تاریخ در می یابیم که از دو قرن پیش که فرانسویان روش کشت قارچ دکمه ای را بنا نهاده اند٬ تا کنون در دنیای غرب٬ پرورش این محصول به یک هنر سری دنبال شده است.تولید کنندگان خبره وحرفه ای این محصول ٬ روشهای کاری خود را از ترس رقبا٬ به صورت اسرار تجاری نزد خویش نگاه داشته وآنها را با همکارن صمیمی خود در میان می گذاشتند.مسئله اهلی سازی قارچهای خوراکی نیز به نوبه خود یک راز به  شمار می رود ٬ چرا که تولید وپرورش آنها در مقایسه با گیاهان وگلها بمراتب سخت تر است زیرا بعضی از گونه ها٬ تحت هر گونه شرایط مصنوعی ٬ پرورش نیافته ٬ گروهی محصول نداده وحتی گونه دکمه ای متداول امروزی برای رشدوتولید محصول نسبت به گیاهان زراعی وباغی٬مراقبت بیشتر و دقیقتری را می طلبد.مواد پروتئین ٬ یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانهاست .نیاز طبیعی بدن انسلن یه این مواد٬ مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده هاست .لکن در حال حاضر٬ یه واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی وکاهش تحرک افراد در زندگی روزمره٬ استفاده از گوشت قرمز یه دلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده ودر عوض٬ استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین ٬ برای سلامتی زیان آور نباشد مورد توجه واقع شده است.حبوبات٬ سویا وقارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف می شوند در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح اگاهی جامع نسبت به تولید وروش مصرف آن٬ روند رو به رشدی را تجربه می کند .قارچ به علت اینکه سرشار از مواد پروتئین ٬ گلوسیدی٬ ویتامین ها ولیپیدهاست می تواند غذای مناسب و کاملی برای انسان به شمار آید ضمن اینکه به واسطه سهولت پرورش قارچهای خوراکی می توان آنهارا با صورت تازه ٬خشک٬ کنسرو٬ و پودر به بازار عرضه نمود. اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی٬ ضمن اینکه گاهی به سوی خود اتکایی کشور در صنایع غذایی به شمار میرود ٬ می تواند بستر ساز اشتغال به کار نیروهای متخصص(خصوصا در علوم کشاورزی)وفاقد تخصص گردد ضمن اینکه بانوان کار آفرین نیز می توانند با پیاده سازی این طرح گامی در جهت توسعه میهن بردارند.

 

قارچ خوراكي از گذشته هاي دور به عنوان منبع غذايي و گاه دارويي بين مردم رايج بوده است علاوه بر آن بسترهاي غني شده به علت داشتن پروتئين قابل توجه و همچنين ضريب هضمي بالا بعد از برداشت قارچ و در مراحلي قبل از برداشت قارچ مي توانند به عنوان غذاي دام به كار روند.

به كارگيري اين روش داراي مزاياي زير است:
1- استفاده به موقع و مناسب از مواد زائد كشاورزي
2- جلوگيري از آلودگي محيط زيست حاصل از تجمع مواد زائد كشاورزي
3- دسترسي به منبع غذايي مناسب و جديد به نام قارچ خوراكي براي انسان
4- دسترسي به غذاي غني شده با كيفيت مناسب هضمي براي دام
5- ايجاد اشتغال و درآمد
6- كمك به امنيت غذايي و رفاه اقتصادي روستاييان

قارچهاي خوراكي جزئ قارچهاي ساپروفيد و از دسته بازيدوميستها هستند . قسمتي از قارچ كه در سطح زمين مي رويد از چندين عضو تشكيل شده است . قسمت پايه قارچ به شكل استوانه به ارتفاع 2.5 تا 3 سانتيمتر و به قطر 1.5 تا 2 سانتيمتر مي رسند . قسمت پايه كه روي كلاهك قرار دارد را، به رنگ سفيد طلايي و شبيه يك چتر است . سطح تحتاني داراي صفحاتي است كه در امتداد شعاع چتر قرار مي گيرد . اين صفحات در اوايل دوره رشد، صورتي رنگ بوده و به تدريج با ادامه رشد قهوه اي رنگ مي شوند . در بين صفحات اسپور يا هاگهاي قارچ قرار دارند كه در شرايط مناسب توليد ريشه هاي سفيد رنگي به نام ريسه يا ميسيليوم كرده و همانند گياهان عالي عمل مي كنند بدين معني ميسيليوم ها در داخل مواد آلي پوسيده نفوذ كرده و مواد غذايي مورد نياز قارچ را تامين مي كند . مجموعه ميسيليوم قارچ كه در توليد قارچ، مايه قارچ نيز ناميده مي شود . به مثابه بذر ساير سبزيها تلقي شده و براي توليد قارچ جديد مي توان از شركتهاي مخصوص خريداري كرد.

در این مقاله شما با موضوعات:

تاریخچه قارچ

اصول پرورش 

محل پرورش قارچ

تهيه بستر كاشت قارچ

كاشت مايه قارچ

آبياري

ظهور پين هاي قارچ

برداشت محصول

اطاق پرورش قارچ

سیستم‌هاي توليد قارچ

ساختار اطاق پرورش قارچ

روش‌هاي توليد قارچ

روش قفسه‌اي

روش جعبه‌ ای

اشنا میشوید.برای دانلود فایل بر روی گزینه خرید کلیک کنید تا بعد از پرداخت موفق مستقیم لینک دانلود باز شود.

 راهنمای کامل اصول پرورش قارچ هاي خوراكي (صدفي – دكمه اي)"پرورش قارچ دکمه ای"پر.رش قارچ صدفی"اصول پرورش قارچ

 

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2405 جمعه 02 اسفند 1392 زمان : 13:28 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

دانلود اسلاید بیماری های گیاهی

 

بیش از 90 اسلاید به همراه معرفی با نام انگلیسی و فارسی

 

تعداد صفحات:19 

afat_tasavir.png (924×534)

 

با کلیک بر گزینه خرید و پرداخت انلاین لینک دانلود مستقیم باز میشود.

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 2024 دوشنبه 14 بهمن 1392 زمان : 17:21 نظرات (1)
انتخاب و برنامه کلاسی خود را مشاهده کنید
 
 
نکات زیر را برای دریافت برنامه رعایت کنید:
 
_واحد تفرش را در قسمت مرکز وارد کنید
 
_در کادر دوم رشته خود را وارد کنید
 
 
 
 
 
مهدی بنی حسن
ارتباط باما:
www.mahdipnut@yahoo.com
 
 
 
نظرات خود را در اینجا ثبت کنید
 
با تشکر از شما 
 
مهدی بنی حسن
مهدی بنی حسن بازدید : 1163 دوشنبه 14 بهمن 1392 زمان : 17:03 نظرات (1)
 
 
 
 
برای دریافت برنامه کلاسی در کادر زیر کلیک و رشته خود را
 
انتخاب و برنامه کلاسی خود را مشاهده کنید
 
 
نکات زیر را برای دریافت برنامه رعایت کنید:
 
_واحد تفرش را در قسمت مرکز وارد کنید
 
_در کادر دوم رشته خود را وارد کنید
 
برای دریافت برنامه در لینک زیر کلیک کنید
 
 
توجه داشته باشید حذف اظافه از 26 بهمن ماه شروع میشود.
 
برای دریافت آسان برنامه کلاسی به ادامه مطلب مراجعه کنید
 
مهدی بنی حسن
 
ارتباط باما:
www.mahdipnut@yahoo.com
 
 
 

برای ثبت نام و  استفاده کامل از این سایت لطفا فرم

ثبت نام را کامل در این  قسمت (اینجا) پر کنید

ادرس سایت ما
 
www.pnut-ac.ir
 
و
 
wwww.mahdibh.rozblog.com  
 
 
 
نظرات خود را در اینجا ثبت کنید
 
با تشکر از شما 
 
مهدی بنی حسن
 
مهدی بنی حسن بازدید : 2539 دوشنبه 14 بهمن 1392 زمان : 14:33 نظرات (3)

باتشکر از حسن انتخاب شما

فایل زیر پاورپونت کامل  کتاب دامپروری رشته کشاورزی با فرمت powerpoint وقابل ویرایش توسط شما  با حجم 18mb با 256 صفحه میباشد.

مناسب برای تدریس در دانشگاه ها و کلاس درس.

 

 

فهرست مطالب پاورپونت:

فصل اول:

-کلیاتی از گاو و بیماری های ان

-مواد حوراکی(بررسی آب-چربی- مواد معدنی و ویتامین ها)

-انواع خوراک دام

فصل دوم:

-بررسی دستگاه تناسلی نر و ماده به همراه تصاویر

-بررسی بیماری های باکتریایی(بروسلوز-سل-شاربن-تورم پستان-سالمونلایی وبیماری های مزمن دستگاه تفس طیور به همراه تصاویر)

-بررسی بیماری های ویروسی:

تب برفکی-ابله-نیوکاسل-گامبرو-برونشیت به همراه تصاویر

 

-بررسی بیماری های انگلی و قارچی

کوکسیدیوز-کپلک-کیست هیدراتید-جرب و... به همراه تصاویر

 

-بررسی بیماری های تغذیه ای:

تب شیر-اسیدوز-بیماری های جسم خارجی-کتوز به همراه تصاویر

 

فصل سوم:

-پرورش گاو و گاومیش:

-نژاد های گاو شیری به همراه تصاویر

-نژاد های گاو گوشتیبه همراه تصاویر

-تولید شیرو سنتز شیر 

-تشریح خروج شیر از پستان به همراه تصاویر

-مراحل چرخه تولید مثل

-زایمان به همراه تصاویر

-مدیریت تغذیه

-سیستم های شیردوشی به همراه تصاویر

 

فصل چهار:

-نژاد های گوسفند و بز به همراه تصاویر

-روش های نگهداری

-مدیریت تولید مثل

-انواع جایگاه پرورش گوسفند بز به همراه تصاویر

 

فصل پنج:

-پرورش شترمرغ

-تاریخچه

-محصولات تولیدی(گوشت -پر- چرم)

-زیست شناسی تخم شترمرغ

-سیستم تولید مثل و تخم گذاری

-انواع سیستم های پرورش شترمرغ

-مراحل جوجه کشی

-دستگاه جوجه کشی

این محصول به صورت فایل powerpoint  و قابل ویرایش توسط شما بوده و بعد از پرداخت موفق توسط شما بلافاصله قابلیت دانلود دارد و لینک باز میشود

 

مهذی بنی حسن

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر
خرید انلاین = دانلود انلاین
 

برای دریافت پاورپونت در گزینه خرید کلیک کنید

 

 

 

دانلود پاورپونت 256 صفحه ای دامپروری گاو-گوسفند-مرغ-شترمرغ"دانلود پاورپونت رایگان دامپروری"دانلود پاورپونت گاوداری شیری به همراه عکس"دانلود پاورپونت گشترمرغ"دانلود پاورپونت طیور و بیماری ها به همراه تصاویر"اماده"دانلود"رایگان"

 

 

 

 

مهدی بنی حسن بازدید : 962 دوشنبه 14 بهمن 1392 زمان : 1:06 نظرات (4)

ضمن تبریک از حسن انتخاب شما.

فایل زیر  یک پروژه یا همان پایان نامه در مورد کاراموزی در گاوداری شیری به صورت word و قابل ویرایش و دارای حجم  1,403 KB   با تعداد 91 صفحه میباشد.

-قسمت  اول به صورت تئوری درمورد پرورش گاو های شیری میباشد.

-قسمت دوم البوم از گاوداری.شیردوشی و عکس های تلقیح مصنوعی

-قسمت سوم به طور کامل کار هایی که در ساعات کار اموزی در گاوداری انجام داده ایم بحث و نگارش شده است

فهرست پروژه:

 

فهرست:

تاريخچه گاوداری .......................................................................................................................5

اهمیت اقتصادی گاو .....................................................................................................................6

ساختار بدنی.................................................................................................................................7

نژادها...........................................................................................................................................7

وضعیت بدنی در گاوهای شیری......................................................................................................8

نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاو های شیری.......................................................................15      

تغذیه ی دوره ای گاوهای شیری......................................................................................................16

آنستروس و استروس در گاوهاي شيري .........................................................................................23

تشخيص مشكل  (معضل) ..............................................................................................................24

تکنیک انتغال جنین درگاو................................................................................................................26

همزمان سازي فحلي.......................................................................................................................27

شستشوي جنين .............................................................................................................................29

انجماد جنين...................................................................................................................................30

روش هاي انجام عمل ET...............................................................................................................31

پیشگیری از جا به جایی شیردان ......................................................................................................33

اختلالات پس از زایمان ....................................................................................................................35

شرایط بدنی گاو................................................................................................................................35

افزايش تدريجي تغذيه با كنسانتره ...................................................................................................36

تغذيه با كنسانتره بعد از زايمان ........................................................................................................37

هيپوكلسيمي (كاهش كلسيم خون).....................................................................................................38

شكل فيزيكي جيره ..........................................................................................................................39

برنامه علوفه اي گاو خشك ..............................................................................................................40

مديريت اخور..................................................................................................................................41

كليدهاي مناسب براي مديريت توليد مثل گاوهاي شيرده ..................................................................43

مفهوم فحلي .................................................................................................................................43

علائم و نشانه هاي فحلي..............................................................................................................45

مسائلی در مورد تلقیح مصنوعی ...................................................................................................47

چه موقع فحل یابی کنیم .............................................................................................................48

البوم تصاویر...............................................................................................................................51

تصاویر قدم به قدم تلقیح مصنوعی..............................................................................................57

کارهای انجام شده در گاوداری.....................................................................................................59

نتيجه گيري ................................................................................................................................70

منابع...........................................................................................................................................71

 

این محصول به صورت فایل  word می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما بلافاصله قابلیت دانلود دارد.

مهدی بنی حسن

 

تعداد صفحات : 40

درباره ما
Profile Pic
دانلود طرح توجیهی رایگان مرغداری گوشتی تخمی طرح توجیهی گاوداری طرح توجیهی گوسفند داشتی و بره پرواری طرح توجیهی گلخانه طرح توجیهی فنی اقتصادی دام و طیور گلخانه
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 592
  • کل نظرات : 739
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 3423
  • آی پی امروز : 338
  • آی پی دیروز : 334
  • بازدید امروز : 960
  • باردید دیروز : 1,303
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 2,263
  • بازدید ماه : 4,247
  • بازدید سال : 84,377
  • بازدید کلی : 6,283,807